• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشحالم که میبينم کاری که استارتشو زدم يعنی معرفی برنامه ها به فارسی و تست اونها قبل از معرفی بجای کپی کردن مطالب از سايت هايی که تقريبا همه میشناسن پا گرفته و دوستان ديگه هم به این روش برنامه معرفی میکنن.

حالا اگه اجازه بدين، يه کم فعاليتم رو کمتر کنم تا هم ديگران فرصتی برای معرفی برنامه داشته باشن که مطمئنا از من هم بهتر اینکار رو میکنن و هم من يه کم استراحت کنم.
باور کنيد تو این مدت مجبور شدم از خيلی از کارهام بزنم تا به این فروم برسم که البته با کمال ميل و بی منت این کار رو کردم.

خوشحال نشين. خداحافظی نکردم، هستم ولی کمتر معرفی میکنم.
272.gif
اگه برنامه درخواستی داشتين و از دستم برميومد کوتاهی نمیکنم.

موفق باشيد.

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
اینم نسخه جديد نرم افزار رايگان Dr. Yar Bluetooth که پيشنهاد میکنم اگه از بلوتوث زياد استفاده میکنين حتما نصبش کنيد.
266.gif

DR_Yar-bt_01.jpg

این برنامه هنگام دريافت فايل از طريق بلوتوث مطالب زير رو نمايش میده:
نام ارسال کننده
نام دستگاه ارسال کننده
سايز فايل ارسالی قبل از دريافت
استفاده از progress bar برای نمايش میزان دريافت

ويژگی منحصر به فرد این برنامه اینه که به شما اجازه میده تا فايل دريافتی رو مستقيما رو کارت حافظه ذخيره کنيد.

لينک توضيحات

البته ظاهرا فقط رو WM5 جواب میده. حجمش که کمه، اگه خواستين رو سيستم های ديگه هم تست کنيد.

حالشو که بردين يادی هم از bullet بکنين!
15.gif

دمت گزم

pedram_2000

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از معرفی برنامه به فارسی، فقط يه توضيح کوچيک بدم که حجم 40 مگی فايل بخاطر دات نت هست که تو فايل گنجونده شده و خود برنامه بسيار کم حجم و سريع هست پس نگران این نباشيد که پاکت پی سی تون نمیتونه اجراش کنه.

bullet جان میشه لطف کنی و فقط خود برنامه رو استخراج کنی و بعد آپلودش کنی ؟

A_MOTLAGH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اگه میشه منو راهنمایی کنین میخوام WIVCE4.2 رو

UPDATE کنم به WINCE6 یا WINCE5(لطفا لینک WINCE5 یا 6 رو هم واسم بذارید)
لطفا

ممنون میشم

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اگه میشه منو راهنمایی کنین میخوام WIVCE4.2 رو

UPDATE کنم به WINCE6 یا WINCE5(لطفا لینک WINCE5 یا 6 رو هم واسم بذارید)
لطفا

ممنون میشم

سؤال شما مربوط میشه به اینجا و اینجا که البته خوندن کل مطالب اون تريدها شديدا پيشنهاد میشه.:blush:

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bullet جان میشه لطف کنی و فقط خود برنامه رو استخراج کنی و بعد آپلودش کنی ؟

پدرام جان، من هم مثل شما از اینترنت کم سرعت استفاده میکنم!
106.gif
اميدوارم دوستانی که به پر سرعتش دسترسی دارن بتونن کمکت کنن. ولی اگه خبری نشد و واقعا نياز دشتی، چشم. حتی شده از کافی نت برات دانلود میکنم. موفق باشی.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه BlueSoleil که يکی از نرم افزار های مديريت بلوتوث برای کامپيوتر هست ديگه جايگاه خودشو بين نرم افزارهای معروفی مثل Widcomm و حتی بلوتوث ويندوز پيدا کرده.

p-3.gif

این هم نسخه جديدش که امکان اتصال سريع به پاکت پی سی و موبايل رو فراهم میکنه.

main_scenarios.gif

محيط کاملا گرافيکی برای نمايش دستگاه های متصل به کامپوتر داره و از ويژگيهاش اینه که 16 سرويس مختلف بلوتوث رو پشتيبانی میکنه و به 17 زبان طراحی شده.

سايت سازنده

لينک دانلود (ورژن 3.2.2.8 - حجم: 47 مگ)

با ويندوز xp و vista هم سازگاره.

bahramechoubin

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي واجبه:blink:
كسي لينكي مينكي از SPSS FOR WINDOWS MOBILEداره؟

ebaskar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Requirements: Windows Mobile 2003, Windows Mobile 2003 SE, Windows Mobile 5
Overview: 4Talk is the easy way to turn your Pocket PC into a two way communication device suitable for short range transmissions. Pair two or more Pocket PC’s to create a mini walkie talkie network, or use it in conjunction with your PC to create a continuous surveillance or baby monitoring device.

splash.jpg
scr01.jpg

4Talk can be used on any local area network using direct cable, Wi-Fi or even Bluetooth, although the later is obviously very short range. As long as your network is configured and your device has an IP address you can use 4Talk.

ورژن PPC اتچ شده، اینستالر PC + PPC روهم می تونید ازینجا دانلود کنید

توضیحات کامل نحوه ی استفاده رو می تونید داخل برنامه در قسمت instructions بخونید.​

سلام دوستان
من ميخوام با استفاده از بلوتوث بتونم بين گوشي JAMIN (با استفاده از اين نرم افزار) و گوشي Nokia 6630 يك VOice chat برقرار كنم...اما نميدونم چه برنامه اي را بايد روي Nokia6630‌نصب كنم لطفا راهنمايي كنيد​

_nima

Guest
لایک‌ها
0
خبر خوبی بود، اميدوارم برنامه مفيدی باشه براتون.

فقط افرادی که میخان استفاده کنن حتما در نظر داشته باشن که برای شنیدن لایو بهتر (و صد در صد توصیه) هستش که از هدست استفاده کنین تا هی بوق نزنه براتون.
قابلیت تغییر صداش هم جالب بود.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط افرادی که میخان استفاده کنن حتما در نظر داشته باشن که برای شنیدن لایو بهتر (و صد در صد توصیه) هستش که از هدست استفاده کنین تا هی بوق نزنه براتون.
قابلیت تغییر صداش هم جالب بود.

نيما جان، ممنون از توضيح مفيدی که دادی.
83.gif

semorena

Registered User
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• PocketLoupe174bSetup.zip
    111.9 KB · نمایش ها: 46

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
اين هم آخرين نسخه برنامه معروف Spb Time كه در تاريخ 14 مارس 2007 ريلايز شده.

today_and_applet.gif
aclock_black47.gif

aclock_change_alarm.gif
03.gif

لينك دانلود

شماره سريال نصب:

21341317
or
61330463
or
72383490

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هم آخرين نسخه برنامه معروف Spb Time كه در تاريخ 14 مارس 2007 ريلايز شده.

لينك دانلود

شماره سريال نصب:

21341317
or
61330463
or
72383490

semorena عزيز، ممنون که خوب معرفی میکنی. مطمئنم دوستان ديگه هم از کار شما بهره کافی رو میبرن.
83.gif

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تالار را گشتم ولي چيز مناسبي پيدا نکردم . من يک فايل را در storage پاک کردم شديدا احتياج دارم که برش گردونم يه برنامه به نام pen driver data recovery پيدا کردم ولي اون براي فلاش و storage card هست ، فايل من در storage خود موبايل پاک شده
اگه کمکم کنيد ممنون مي شم

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تالار را گشتم ولي چيز مناسبي پيدا نکردم . من يک فايل را در storage پاک کردم شديدا احتياج دارم که برش گردونم يه برنامه به نام pen driver data recovery پيدا کردم ولي اون براي فلاش و storage card هست ، فايل من در storage خود موبايل پاک شده
اگه کمکم کنيد ممنون مي شم

تا جايی که من میدونم راهی برای بازگشت اون فايل نيست. اگه اشتباه میکنم دوستان تصحيح کنن.
169.gif

پيشنهاد من اینه که شما از این به بعد از رسکو اکسپلورر استفاده کنيد که علاوه بر ويژگيهای بسيار، يه recycle bin تو پاکت پی سی تون تعبيه میکنه واسه يه همچين مواقعی.

آخرين ورژنش رو چند روز پيش معرفی کردم. اینجا کليک کن.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
توسط این برنامه می تونید از mouse های بلوتوث روی PDA تون استفاده کنید :cool:

Requirements: WM5, WM6
Overview: To use a mouse on a mobile platform is more then a technological curiosity. You save time and your work experience becomes more pleasurable. BlueMouse makes another step toward bringing the Desktop platform closer to the mobile. With BlueMouse, you use your Pocket PC in the way you've always wanted, and in the same time your Bluetooth Mouse becomes once again your favorite toy, as BlueMouse allows it to function again, attached to your pocket pc.

teksoft_bluemouse1.jpg

Features:
- Universal HID support: BlueMouse works with any standard Bluetooth Mouse
- Power saving features: BlueMouse uses as little battery power as possible
- Highly configurable: Customize your cursor, or the Mouse actions. We have provided a list of over 17 custom actions for your mouse. With a click you can open a program, open an applet, switch to another task, close the current task, or even scroll up or down your documents while reading!
- Small footprint: BlueMouse uses tiny ammounts of memory and cpu power
- GAPI compatible: now you can play Pocket PC games using our driver and your Bluetooth mouse
- User friendly: this driver is a sophisticated piece of software, but it has a friendly user interface
- Easy configuration: a few taps is all the user needs to do, to have BlueMouse working
- Enhances user experience: just try BlueMouse once - you will see it is a must have, nothing can compare to the work experience this software offers
- Unlimited trial: we have provided an unlimited trial version so you can see how useful BlueMouse is.​

اطلاعات بیشتر

طریقه ی نصب: سه فایل cab موجود در فایل زیپ اتچ شده رو منتقل کنید به PPC و بعد به این ترتیب اجراشون کنید:
teksoft-cer-1.cab
teksoft-cer-2.cab
Bluemouse.signed.arm.cab

این برنامه فقط روی PDA هایی که سیستم عاملشون wm5 یا wm6 ــه و از استک بلوتوث Microsoft استفاده می کنن کار می کنه

فایل های ضمیمه

• BlueMouse.zip
    182.1 KB · نمایش ها: 94

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام، من می خواهم بتوانم توی گوشی Imate JASJAR برای SMS های خودم زنگ MP3 بگذارم و اگر از روی
Storage Card بشود که عالی است. آیا راه حل/ برنام ای برای این کار وجود دارد.
برنامه ی PhotoContacts Pro

سلام کسی از دوستان برنامه Auto SMS Reply 2.0 را دارد

با سلام، کسی از دوستان برنامه SMS Answering Machine 1.2 را با کرک دارد خیلی نیاز می باشد.
برنامه ی Magicall (هرچند ورژن جدید photoContactsPro این کاروهم انجام می ده)

اين برنامه بسيار عالي، اس ام اس هاي شما رو توي محيطي شبيه چت بصورت گروهي برحسب افراد نشون ميده و خيلي قشنگ ميتونيد تاريخچه دريافت اس ام اس هاتون رو ببينيد و لذت ببريد. درست مثل اينكه درحال چت كردن هستيد.:D

نيازمنديها: Windows Mobile 5 & .NET Framework
لينك اطلاعات بيشتر
لينك دانلود
پسورد فايل زيپ شده: mosthat3d

البته خودم تستش نكردم. چون حجم فايل دانلود بطرز وحشتناكي زياده. (40مگ) :(

این برنامه از SQL CE استفاده می کنه ظاهراً..
حجمش واقعاً زیاده، من خودم از TxtMan استفاده می کنم، 40 کیلوبایته (!!!)
Net CF 2.0. می خواد البته.
اگه روی دستگاهتون کرش می کرد، Palm Threader و O2 SMS Plus رو امتحان کنید:)

فایل های ضمیمه

• TxtMan.CAB
    27.8 KB · نمایش ها: 27

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من یه مشکل با informobility داشتم که راستشو بخواهید فکر میکردم میتونم براش راه حل پیدا کنم ولی نشد:blush:.من informobility رو نصب میکنم و رجیسترش میکنم و مشکلی نیست:D اما در اولین soft reset گوشیم به طور خود کار hard reset میشه:( :blink::blink:و دوباره روز از نو ...یه راهنمایی کنید یا اگه فکر میکنید نکته ای هست که به اون دقت نمیکنم لطفا بگید:blush:.
ممنون:blush:

hassani_4713

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون سلام
:rolleyes: از اینکه خلوت دوستانو بهم میزنم ازتون عزرا میخام :D<کبری هم بدین بد نیست>:D
یه سوالی دارم اونم اینکه ((( چه طوری میشه روی جمین wm6 ریخت ))) اصلآ wm6 جایی هست که بشه گرفت ::worried:​

بالا