• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من دوبار تستش کردم و بدون مشکل نصب و کرک شد. احتمالش هست که با سيستم شما سازگار نباشه که بهش اشاره نکردی.

در هر صورت چون ديدم از این سبک برنامه ها خوشت اومده، برنامه Lucifer رو معرفی میکنم که مشابه همين برنامه هست.
250.gif

6cql5j9.gif

این برنامه کاملا رايگانه و من حتی رو PPC2003 هم قبلا تستش کردم و خوب جواب داده.
از قابليتهای جالبش اینه که فايل های کد گزاری شده به راحتی با file explorer باز میشه.

خيلي گلي به مولا
آقا دستت درد نكنه
جاي بسي تشكرست اين زحمات بي دريغ و بدون چشم داشت شما
ان شاالله دوستان ديگر اين بخش هم مثل شما برنامه‌ها رو مختصراً به فارسي معرفي كنند تا ان شاالله همگي رستگار شويم!!
همين...!

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم برنامه امنيتی ديگه ای که مشابه wallet ها عمل میکنه و اطلاعات شخصيتون رو در يک بانک اطلاعاتی رمزدار ذخيره میکنه.

notes_small.gif

قابليت استفاده از چند بانک اطلاعاتی برای هر فرد
امکان اتصال فايل به اطلاعات (file attachment)
استفاده از لينک های اینترنتی و آدرس های ايميل
اختصاص آيکون به هر يک از داده ها با بيش از 100 آيکون از پيش طراحی شده
مدل های بانک اطلاعاتی از پيش طراحی شده (template)
ذخيره سازی ساعت و تاريخ هر يک از داده ها برای پيدا کردن جديدترين اطلاعات در کمترين زمان
استفاده از کيبورد داخلی خود برنامه برای جلوگيری از keylog شدن
قابليت اتصال به سرور های FTP با GPRS و WiFi برای انتقال اطلاعات به سيستم های ديگه

سايت سازنده

لينک دانلود (ورژن 4.5 - حجم: 790 کيلوبايت)

بعد از نصب با يک عدد 16 رقمی رجيستر کنيد. فقط دقت داشته باشيد که طبق گفته سازنده با WM5 سازگاره ولی ممکنه رو os های ديگه هم کار کنه.

اگه به این سبک برنامه ها علاقه داريد، يه نگاهی هم به CodeWallet بندازيد. خودم که مدتيه ازش استفاده میکنم و ازش راضيم.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از اون دسته افرادی هستيد که به iPod وابستگی خاصی دارن؟ از شکل و شمايل ساده ولی قدرتمندش خوشتون مياد؟ پس چرا معطليد، اینجا رو بخونيد!
11.gif

pbop.gif

لينک دانلود (ورژن 1.03 - حجم: 580 کيلوبايت) + کيجن (حجم: 133 کيلوبايت)

البته جالبه که بخاطر فشاری که شرکت Apple به سازنده آورده، ديگه توليدش متوقف شده و سايت سازنده هم بسته شده!
در ضمن برخلاف خود iPod فايل های AAC رو اجرا نمیکنه. ديگه سليقه ايه استفاده از پلير ها.

دقت داشته باشيد که کيجن رو بايد تو پاکت پی سی اجرا کنيد. يک کليد دلخواه بهش بدين و سريال صحيح رو تحويل بگيريد.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم يه نرم افزار عالی برای برنامه نويسانی که با VB کار میکنن.

با کمک این برنامه به راحتی برنامه مورد نياز خودتون رو بطور همزمان روی پاکت پی سی و پی سی طراحی و کدنويسی کنيد.

picture8-2.gif

از ويژگيهای این برنامه میشه به عدم نياز به runtime library اشاره کرد که اگه اینطور باشه میشه گفت حتی از Visual Studio هم مفيدتره!
297.gif

البته چون نسخه تحت ويندوز این برنامه به دات نت نياز داره و من ندارم نتونستم تستش کنم ولی بخشی که رو پاکت پی سی نصب میشه بسيار جالب و دقيق طراحی شده.

سايت سازنده

لينک دانلود (ورژن 4.0 - حجم: 2 مگ)

هرچند ظاهرا فقط به کار برنامه نويسان مياد ولی ديگران هم يه تستی بزنن شايد به برنامه نويسی علاقمند شدند.
118.gif

این برنامه فول هست و برای اجرای بخش تحت پی سی به دات نت 1.1 نياز داره.

پ.ن. همونطور که قبلا هم گفتم متأسفانه چون من دات نت نداشتم نتونستم قبل از معرفی تستش کنم. طبق گفته جناب معلی کرک این نسخه درست کار نمیکنه. فعلا دانلودش نکنيد تا بعدا کاملش رو آپ کنم.

خوب، همونطور که قولش رو داده بودم، لينک کاملش رو براتون میذارم.
فقط ببينين bullet چقدر زود به قولش عمل میکنه. ديروز گذاشتم، صبح ديدم گفتن کار نمیکنه، يک ساعتی دنبالش گشتم حالا هم که ظهره. تازه ورژنش هم جديدتره!!
272.gif
285.gif

علاوه بر توضيحات بالا بايد اضافه کنم که مجهز به Auto-Complete يا تکميل خودکار دستورات و نمايش پارامترها هم هست. قابليت انتساب آيکون دلخواه به فايل اجرايی رو به شما میده، محيط طراحی فرم رو کاملا ويژوال و WYSIWIG در اختيارتون میذاره.
البته برنامه های توليد شده به NET Compact Framework نياز دارند که تو ورژن قبليش ظاهرا اینطور نبوده.

لينک جديد دانلود (ورژن 5.00 - حجم: 2.2 مگ)

البته بازم میگم چون دات نت ندارم نمیتونم خودم تستش کنم ولی مطمئنا دوستان ديگه در بخش آموزش برنامه نويسی زحمتش رو میکشن. اگه مشکلی داشت سريعا خبرتون میکنم ولی احتمال اینکه این دفعه مشکلی داشته باشه خيلی کمه.

برين حالشو ببرين!
271.gif

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از دوستان کسی برنامه ای نداره که باهاش بشه از فایل CAB سر در آورد . منظورم اینکه چه فایلهایی رو موقع نصب کجاها می ریزه و احتمالا چه تغییراتی رو تو رجیستری انجام میده ؟

البته منظورم WINrar و این چیزا نیست . یک نرم افزار پیشرفته میخوام . Winrar که باز میکنه فایلهای 002 001 و از این چیزا میده تازه از رجیستری هم خبری نیست . بازهم ممنون !

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب، اینم يه برنامه ديگه واسه قفل کردن تاچ اسکرين و کليدهای سخت افزاری که بيشتر موقع گوش دادن به موزيک به کارتون مياد.

bg_en.gif

علاوه بر قفل کردن تصاوير زيبايی رو به نمايش میذاره که با دو بار لمس کردن تصوير با قلم يا انگشت گوشيتون دوباره unlock میشه.

لينک توضيحات

لينک دانلود (ورژن 1.00 - حجم: 118 کيلوبايت)

حالشو ببرين.
271.gif

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی برنامه ای نداره که باهاش بشه از فایل CAB سر در آورد . منظورم اینکه چه فایلهایی رو موقع نصب کجاها می ریزه و احتمالا چه تغییراتی رو تو رجیستری انجام میده ؟

البته منظورم WINrar و این چیزا نیست . یک نرم افزار پیشرفته میخوام . Winrar که باز میکنه فایلهای 002 001 و از این چیزا میده تازه از رجیستری هم خبری نیست . بازهم ممنون !

دوست عزيز، نيازی به برنامه خاصی نيست. با همون WinRAR که فايل کابينت رو باز کنی توش يه فايل XML میبينی به نام setup.xml
این فايل رو با IE يا هر برنامه ای که بهش assign شده باز کن و محتواش رو ببين. خيلی راحت متوجه همه چيز خواهی شد.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي گلي به مولا
آقا دستت درد نكنه
جاي بسي تشكرست اين زحمات بي دريغ و بدون چشم داشت شما
ان شاالله دوستان ديگر اين بخش هم مثل شما برنامه‌ها رو مختصراً به فارسي معرفي كنند تا ان شاالله همگي رستگار شويم!!
همين...!

خواهش میکنم دوست عزيز. همين خوشحالی شما و ديگر دوستان و راه افتادن کارهاتون از هر چيزی واسه من با ارزش تره. موفق باشی.:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خواهش میکنم دوست عزيز. همين خوشحالی شما و ديگر دوستان و راه افتادن کارهاتون از هر چيزی واسه من با ارزش تره. موفق باشی.:)

بولت عزیز از فعالیت بی چشم داشت شما یک بار در پی ام تشکر کردم که ظاهرا نخوانده اید! خواستم اینجا رسما هم اعلام کنم.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بولت عزیز از فعالیت بی چشم داشت شما یک بار در پی ام تشکر کردم که ظاهرا نخوانده اید! خواستم اینجا رسما هم اعلام کنم.

دانيال جان، من pm های شما رو خوندم و البته جواب هم دادم. شما و ديگر دوستان به من لطف داريد. ممنون از اینکه من رو تو این کار تشويق میکنيد.

خواهش میکنم دوست عزیز در قبال زحمت های شما در این فروم این کار چندانی نیست. با تشکر از شما

در ضمن من متوجه نشده بودم که جناب قربانی خودشون اون برنامه رو طراحی کردن، فکر کردم فقط معرفيش کردن که همينجا از ایشون تشکر میکنم بخاطر کار واقعا عالی که انجام دادن.
موفق باشيد.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه به کار با بانک های اطلاعاتی يا به عبارت بهتر Database ها نياز داريد، ديگه لازم نيست بشينين پای کامپيوتر. با کمک این برنامه خيلی راحت تمام امکانات مورد نياز رو هميشه و همه جا در اختيار داريد.

6bdyx5t.gif

قابل سينک شدن با ديتابيس های Access و سازگاری با Access 2007
سازگاری کامل با ويندوز XP و Vista
افزودن، تغيير دادن، حذف کردن و مرتب سازی رکوردها
مجهز به ويزارد برای افزايش سرعت در توليد و تغيير بانک اطلاعاتی
استفاده از دستورات SQL
کدگزاری بانک اطلاعاتی برای افزايش امنيت
طراحی دقيق برای کاربرد آسان با يک دست
قابليت استفاده از فايل های CSV در بانک های اطلاعاتی
ويژگی منحصر به فرد شماره گيری مستقيم از داخل اطلاعات ديتابيس

سایت سازنده

لينک دانلود (ورژن 5.03 - حجم: 4.5 مگ)

سازگار با PPC2003 و WM5.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

WinCE CAB Analyzer v1.5

اينم از آخرين ورژن برنامه WinCE CAB Analyzer :)

MSCEInfCE.jpg

Description:
No clue as to what registry keys and files are installed on the Pocket PC by CAB files? Here's MSCEInf, a utility to find and analyse all the data contained in installation CAB files.

The program automatically extracts the file "000" from CAB files or selected TSK and analyzes it. It can also analyze already extracted files "000". A full report is posted in page control.

It offers also the possibility of:
- To save the analysis in a file with the format rtf (Rich Text Format) which can be read by WordPad or Word.
- To save Inf file reconstituted in text format or to copy it in the clipboard.
- To extract all the files from the CAB or TSK and Inf file reconstituted in a folder (with the possibility of creating this folder). After that you can use Cabwiz to create again the CAB.

This program can be useful to those who like to understand all that an application copy on their mobile, registry included.

On Document RTF tab, there is a contextual menu (right click on it) to go directly to the various sections of the analysis (Strings, Dirs, Files, Hives, Keys, Shortcuts, beginning of file INF) and allows you to copy what you selected to the clipboard.

Other downloads:
The original French version
German version
Italy version
Spain version
Dutch version

Update Description:
v1.5:
- This version is now compatible with Vista.
- 6 languages are available, new one is Dutch.

v1.4.1:
Now MSCEInf is also available in Spanish.

MSCEInf allows run in Command Line with output of INF file in the Cab folder. It also close Application after done.

MSCEInf "CAB File Name to output to inf" inf

Put the complete filename for the cab or only the name if you are in the folder. Put the name in quote to prevent parsing of parameters if you have space or delimiters in the name. "Filename" followed by a space and inf after. (do not quote the string inf !). So it will put the INF file in the Cab folder with the cab name extension changed to inf. But I cannot prevent the form to be shown. More work to do this. But if you do this in batch, MSCEInf is closed after each call and new instance is launched!

v1.4:
This version now allows the reading of the files "_ setup.xml" contained in the CAB.
- Rebuilt the tree structure of file XML with possibility of extending or of reducing branches of the tree.
- Also Rebuilt a conventional INF file (can be copied to the clipboard).
- Creates a Memo (can be copied to the clipboard) with the Register keys in a format of the Regedit type (for the "Geeks").

For the CABS with a conventional INF file like those with a "_ setup.xml" file:
- Possibility of "Using Folder Names" for files saving.
- Additional Informations on the files with also possibility of sorting on these new columns:
>> Size of the file.
>>Date and Hour of the file.
>>Type of the file (its extension).
- Possibility of Multiselection on the files (Shift, Control).
- Possibility Drag and Drop for one or more files towards the Explorer (Folder, Desktop...).
- Contextual Menu on the file under the cursor (Right Button) allowing:
>> Open the file with the associated application (If it is a program - Extension "EXE" - the launching of the program is prohibited, which is surer. The icon of the program is shown) or "Open with..." if there is no association.
>> Open the file with the Notepad.
- If MSCEinf is defined as an application for opening CAB, the program will be loaded. If it was minimized, it will be restored.
- If the button of Checking of Signature is activated, MSCEInf authorizes 2 signatures ' MSCE ' and ' CE4+ ' and only those (If it is not one of the two authorized signatures, the pointer of the mouse positions on the button of checking of signature after having posted a message of alarm). If not, there is no checking of the signature of the CAB.

v1.3.9:
- Alphabetic sort on each column in each tab.
- New button for choosing files to extract.
- Links, About box.
- Cosmetics.

v1.3.8:
- Translated in English and German.​

لينک دانلود :​

http://www.4shared.com/file/16387881/647e5d21/WinCE_CAB_Analyzer_v15.html

سايت سازنده:​

http://www.codeppc.com/telechargements/msceinf/msceinf.htm

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نسخه جديد برنامه ساده و کم حجم برای فعال کردن speakerphone از صفحه today

cezoom0.jpg
cezoom2.jpg

سايت سازنده

این برنامه کاملا رايگانه و بصورت plugin برای صفحه today نصب میشه.

فایل های ضمیمه

• speakerphone.zip
    71.2 KB · نمایش ها: 170

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیدونم چه اصراری هست که کل مطلب رو با 300 خط و 30 تا عکس یکجا QUOTE کنیم ؟؟؟
بگذریم. یک سوال داشتم :
این رنگ task bar را بصورت theme کسی داره ؟
HS3-F.gif

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه جالب میتونه به صدای شما بطور زنده افکت بده و اون رو تغيير بده.
176.gif

برنامه PocketMC تعداد زيادی افکت در اختيارتون ميذاره و به شما اجازه میده صداتون رو با افکت های داده شده ذخيره کنيد.

pocketmcad.png

اکو با تنظيمات طول و پيچش صدا
تنظيم کننده های قابل برنامه ريزی شامل 16 کليد قابل تنظيم که نتيجه در عرض کمتر از 2 ثانيه قابل شنيدن خواهد بود
برعکس کننده صدا بطور زنده
تغيير صدا با تعيين کننده های فيزيکی برای حذف 1 تا 15 بيت از صدای خروجی
افکت راديو برای قديمی جلوه دادن صدا
10 حافظه ذخيره سازی افکت ها برای استفاده سريع و آسان
ذخيره سازی صدای توليد شده با فرمت Wave
محيط کاربری آسان

سايت سازنده

فول هست و نيازی به رجيستر کردن نيست. برای اجرای این برنامه به PPC2003 به بالا و 5 مگ فضای خالی برای بافر برنامه نياز داريد.
برين حالشو ببرين.
271.gif

فایل های ضمیمه

• PocketMC.zip
    177.6 KB · نمایش ها: 337

_nima

Guest
لایک‌ها
0
این هم یه برنامه جالب برای ppcـتون.
دانلود (حجم:108kB)

=====================
مشخصات:
PocketTweak is a small program for Pocket PC to configure device
settings without registry editors.
Version 4.2 Feb 11, 2002
رو wm5 و 2003 کار میکنه. wm6 رو نمیدونم.
بعد از نصب یه سافت ریست باید انجام بشه.
برای uninstall حتما فایل notepad رو بخونین.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
این برنامه جالب میتونه به صدای شما بطور زنده افکت بده و اون رو تغيير بده.
176.gif

برنامه PocketMC تعداد زيادی افکت در اختيارتون ميذاره و به شما اجازه میده صداتون رو با افکت های داده شده ذخيره کنيد.
سايت سازنده

فول هست و نيازی به رجيستر کردن نيست. برای اجرای این برنامه به PPC2003 به بالا و 5 مگ فضای خالی برای بافر برنامه نياز داريد.
برين حالشو ببرين.
271.gif

2تا سوال:
1) توش دو تا فولدره. کدوم یکیش اصلیه هستش؟
2) تو بخش رجیسترش زده 6 روزه! (فولدر اولیه رو میگم.) چجوریه؟ باید رجیستر بشه؟
یکم نحوه کارشم مینوشتی برای بچه ها بد نبود.
به هر حال ممنون

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2تا سوال:
1) توش دو تا فولدره. کدوم یکیش اصلیه هستش؟
2) تو بخش رجیسترش زده 6 روزه! (فولدر اولیه رو میگم.) چجوریه؟ باید رجیستر بشه؟
یکم نحوه کارشم مینوشتی برای بچه ها بد نبود.
به هر حال ممنون

نيما جان، تو فايلی که attach کردم يه فايل راهنما هست به نام PocketMC20.PDF شما اون رو مطالعه کردی؟ جواب تمام سؤالاتت اونجا هست.

ولی چشم، اینم جواب سؤالاتت

1. هر دو نسخه يکی هستند و البته کرک شده. فقط چون رو بعضی پاکت پی سی ها از جمله iPaq که سيستم صوتی متفاوتی دارن نسخه اولی خوب جواب نمیده این نسخه Special Edition که با SE مشخصه طراحی شده.
شما اول همون نسخه اولی رو بريز، اگه مشکلی داشتی میتونی دومی رو امتحان کنی.

2. من که چيزی که به رجيستر کردن برنامه يا ورود سريال مربوط باشه تو برنامه نديدم و نمیدونم منظورت کجاست. ولی نسخه رجيستر نشده اش رو میشه از اینجا تشخيص داد که بعضی قسمتها غير فعال هستن مثل Pitch, Mod و دکمه های مربوط به ضبط و پخش صدا که تو این دو نسخه اینطور نيست.

در مورد روش کار باهاش هم که نياز به توضيح خاصی نداره. محيط کاملا گرافيکی داره و فقط کافيه با دکمه هاش کار کنيد تا ببينين هر کدوم چه کاری میکنه چون اولا خودم فقط تستش کردم و زياد باهاش کار نکردم و دوما اگه بخوام توضيح بدم بايد بطور تصويری باشه چون اکثر دکمه هاش گرافيکی هستن و نامی ندارن.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه SecuBox يه نرم افزار امنيتی برای محافظت از اطلاعات شخصی شماست.
111.gif

RTEmagicC_secubox_2.png.png

این نرم افزار که از سيستم کدگذاری صنعتی AES استفاده میکنه کاربردی آسان داره و پاکت پی سی تون رو کند نمیکنه.
کدگذاری و باز کردن کد در پس زمينه انجام میشه و نيازی به هيچ عملی از جانب کاربر نیست.

RTEmagicC_storage_menu.gif.gif

در این نسخه، SecuBox قادره از دستورات خط فرمان استفاده کنه و با File Explorer پاکت پی سی تون کاملا همراه شده که باعث میشه کارهای تکراری براتون ساده تر و سريعتر بشه.
با توجه به ويژگی بکاپ گيری از کليد های کدگذاری حتی بعد از هارد ريست هم براحتی کد ها قابل بازگشت هستند.

سايت سازنده

با تمام سيستم ها سازگاره. بد از نصب با هر نام و سريالی که دوست داشتين رجيسترش کنيد.
حالشو ببرين.
271.gif

فایل های ضمیمه

• SecuBox.v1.2.zip
    164.9 KB · نمایش ها: 74

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
معمولا اينجا برنامه هايي معرفي ميشه كه تست شدن و كاربردشون مشخصه.
اما من چون از طرز كار اين برنامه سردرنياوردم گذاشتم تا اگه كسي متوجه شد لطف كنه بگه.
فقط ميدونم در ارتباط با دوربين گوشي هست.:blush:
505hniw.jpg
5zcli1e.jpg
اين يه اختراع خيلی جالبه که تا جايی که ميدونم اوّلين بار ژاپنی ها به ذهنشون رسيد.
با اين برنامه ميشه بدون نياز به ياد داشت کردن خيلی چيزا، مطالبشونو به گوشی وارد کرد.
مثلاً يه کارت ويزيت رو در نظر بگيرين؛ اگه با QuickMark Generator اسم، شماره تلفن، email و اينجور چيزا رو بهش بدين، يه شکل شطرنجی مانند درست ميکنه و به محضه اينکه با دوربين گوشی، روش بگيرين، همه ی اين اطلاعات به گوشی منتقل ميشه.
تا امتحان نکنين متوجّه نشينين که دقيقاً چيکار ميکنه.
برنامشو دانلود کنين. من تو بلاگ خودم سمت راست صفحه، زير لينک ها يه دونه کد generate شده گذاشتم که اطلاعات مربوط به بلاگ رو منتقل ميکنه.
پيشنهاد ميکنم حتماً امتحان کنين خيلی اختراع جالبيه...
حتی ميشه اوتوماتيک کاری کرد که به يه شماره يه متن خاص sms بشه يا زنگ بزنه بهش. من که خودم چند روز تو کف و خون بودم!
bulbool.gif
saw.gif

لينک بازی هم سرگرمی جالبيه!!
brsh1.gif

بالا