iman_ppc_866
Registered User
- نوشتهها
- 90
- لایکها
- 0
سلام
می خواستم ببینم اگه ممکنه کرک pocket slides v2.5در سایت بذارید
متشکرم
متشکرم
سلام
متشکرم
سلام به همه دوستان و همه كساني كه در اين جا زحمت مي كشن
مي خواستم اولين پستي كه مي دم تشكر از شما باشه كه واقعا سنگ تموم گذاشتين در مورد نرم افزارهاي پوكت پي سي... من هم به زودي يك گوشي ايميت جمين مي گيرم و به شما دوستان ملحق مي شم البته همين حالاش هم مطالب رو دنبال مي كنم براي آشنايي بيشتر با پوكت پي سي ها
ضمنا من تو تالارهاي گفتگوي ديگه هم بودم ولي انصافا پرشين تولز از همه بهتره مخصوصا در زمينه پوكت پي سي كه برترينه بي چون و چرا
به هر صورت ما رو هم بپذيريد....ضمنا كسي نگه اينجا بخش نرم افزاره و اين حرفا چيه كه ناراحت ميشما:lol:
واقعا میشه گفت 100 پست مفید که ازش استفاده کردیم. خسته نباشیخوب اینم به مناسبت صدمين پستم در این فروم در عرض کمتر از دو هفته!![]()
![]()
![]()
ایم همونیه که معرفی کردید:برنامه ی Minimo که مال Mozila هست و برای ppc درست کرده رو میتونین از سایت mozila.com بعد بخش product برین رو minimo یا سرچ کنین تو productش میاد.
امکانات خوبی هم ظاهرا داره.....
بعد از نصب باید یه بار هم سافت ریست کنین.
البته برای من بخش دانلودش "نمیدونم چرا!!" فیلتر بودش!!! و با فیلتر شکنی چیزی باید دانلودش کنین احتمالا ولی تا صفحه دانلودش راحت میاد
در ضمن برنامه TCPMP هم که تو چند صفحه قبل معرفی کردم میتونه کمکت کنه. همونطور که اشاره کردم يکی از قويترين پلير ها برای پاکت پی سی هست.
اینجا کليک کن.
البته تقريبا تمام پلير ها قادر به اجری این فرمت ها هستند مثل Real Player و Core Player ولی پيشنهاد من همين TCPMP هست.
دوست عزيز، شما میتونين از برنامه SPB Mobile DVD که تو چند صفحه پيش معرفی کردم استفاده بکنيد. در مورد کرک کردنش هم اگه مشکل داشتيد چند پست بالاتر رو بخونيد.
اینجا کليک کن.
اين برنامه حتما ميتونه كمكتون كنه.
Aplus DVD to Pocket PC Ripper v5.0
اقایون برنامه ای هست که وقتی میخواین با طرف مقابل صحبت کنید 1 نوع فیلتر روی صدای شما بذاره تا شناخته نشین مثلا صدای پسر رو به دختر تبدیل کنه؟ اگه باشه که زندگیخیلی عالی بود کاملا نیازم رو برطرف کردمتشکرم:happy:
از همکاری شما دوست عزیز هم ممنونم:happy:
يه برنامه امنيتی برای محافظت از عکس ها، فيلم ها و هر فايل ديگه ای نياز داريد؟ پس يه نگاه به این بندازيد.![]()
با برنامه Smart Faker پيدا کردن فايل های قفل شده خيلی سخته و اگر هم پيدا بشه کسی جز خودتون نمیتونه اونو باز کنه!![]()
![]()
لينک سازنده
دقت کنيد که کيجنش رو بايد تو پاکت پی سی اجرا کنيد.
اگه از علاقمندان تم هستيد، این برنامه رو حتما دانلود کنيد چون ويژگيهای مفيدی داره.![]()
![]()
اولين و مهمترين ويژگيش اینه که به شما اجازه میده تم ها رو از storage بارگزاری کنيد.
ولی قابليت طبقه بندی کردن تم ها متناسب با موضوع، پيش نمايش تم ها بطور تمام صفحه و قابليت تعويض خودکار تم بر طبق زمان بندی تعين شده از ديگر ويژگيهای این برنامه است.
لينک توضيحات
لينک دانلود (ورژن 1.7.0.1 - حجم: 1 مگ)
در ضمن 7 تم رايگان هم همراهش هست که میتونين بی دردسر استفاده کنيد. با تمام سيستم ها سازگاره. سريالش هم تو فايل زيپ هست.
برين حالشو ببرين.![]()
واقعا میشه گفت 100 پست مفید که ازش استفاده کردیم. خسته نباشی
پ ن : من الان توی امتحانای میان ترم هستم که متاسفانه وقت نمیزاره که اینجا زیاد سر بزنم.. 2 روز اینجا آدم نمیاد کلی برنامه و اطلاعات اضافه شده که چک کردن اونا هم کلی وقت میخواد ...
خیلی عالی بود کاملا نیازم رو برطرف کردمتشکرم:happy:
از توجهتون منون.
ولي لينك درست كار نميكنه!
آقا ببخشيد ما با كيجنه مشكل داريم!!!
ميشه بفرمايين چطوري؟!
احتياجي به نصب چيز ديگهاي واسه اجرا شدنش ندارم يعني؟!
به نظر ميآد قبل از رجيستر كردنش نميشه باهاش درست كار كرد
آخه فايل نميتونم Add كنم
همين...!
برای خرید حتما با اهل فن مشاوره کن نه مغازه دار. (میگن جمین با s200 یکی هستن فقط جمین عربایزر رو خودش داره که اون یکی نداره.-من خودم جمینی هستم!- سعی کن حالا که داری پول میدی ی چیز خوب بگیر و wm6 داشته باشه نه wm5. قبلش هم اگه بتونی با کسی هماهنگ کنی که موقع خرید از مغازه IME گوشی رو تو سایت clubimate.com رجیسترش رو چک کنه که یه وقت دست دو تر و تمیز رو بجای نو نفروشن (تو پرشین تولز داشتیم این مورد رو!)
در مورد hp هم یه تحقیقاتی بکن. بد نیست
موفق باشی![]()
امتحان كردين؟ فقط تم هاي پوشه windows رو نشون ميده.
سلام
من دنبال یه برنامه خوب میگردم واسه back up گیری از sms هام...!!
برنامه EasyHelper Contact + SMS Backup رو دوستان معرفی کردن که به کارم نیومد..!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند![]()