• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم ببینم اگه ممکنه کرک pocket slides v2.5در سایت بذارید
متشکرم

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم ببینم اگه ممکنه کرک pocket slides v2.5در سایت بذارید
متشکرم

اینم از برنامه Pocket Slides که مخصوص نمايش presentation هست و از power point 2007 هم پشتيبانی میکنه.

psmain25.gif

از ويژگيهای این نسخه سازگاری کامل با WM6 هست. از ديگر قابلياتش میشه به پشتيبانی از MP3, WMA و OGG Vorbis اشاره کرد.
با VGA کاملا سازگاره و حتی میشه از بلوتوث هم برای کنترل از راه دور استفاده کرد.
قابليت باز کردن presentation های بزرگ با بيش از 100 اسلايد رو داره و میتونه اونها رو به JPEG و PNG اکسپورت کنه.

CEZoom1.gif

سايت سازنده

لينک دانلود (ورژن 2.51 - حجم: 9.5 مگ)

بعد از دانلود و نصب، فايل کرک رو تو دايرکتوری نصب شده کپی کنيد. حالشو ببرين.
271.gif

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اینم به مناسبت صدمين پستم در این فروم در عرض کمتر از دو هفته!
93.gif
227.gif
92.gif

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه از علاقمندان تم هستيد، این برنامه رو حتما دانلود کنيد چون ويژگيهای مفيدی داره.
90.gif

TMPMain.jpg

اولين و مهمترين ويژگيش اینه که به شما اجازه میده تم ها رو از storage بارگزاری کنيد.
ولی قابليت طبقه بندی کردن تم ها متناسب با موضوع، پيش نمايش تم ها بطور تمام صفحه و قابليت تعويض خودکار تم بر طبق زمان بندی تعين شده از ديگر ويژگيهای این برنامه است.

لينک توضيحات

لينک دانلود (ورژن 1.7.0.1 - حجم: 1 مگ)

در ضمن 7 تم رايگان هم همراهش هست که میتونين بی دردسر استفاده کنيد. با تمام سيستم ها سازگاره. سريالش هم تو فايل زيپ هست.
برين حالشو ببرين.
271.gif

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و همه كساني كه در اين جا زحمت مي كشن

مي خواستم اولين پستي كه مي دم تشكر از شما باشه كه واقعا سنگ تموم گذاشتين در مورد نرم افزارهاي پوكت پي سي:cool: ... من هم به زودي يك گوشي ايميت جمين مي گيرم و به شما دوستان ملحق مي شم البته همين حالاش هم مطالب رو دنبال مي كنم براي آشنايي بيشتر با پوكت پي سي ها

ضمنا من تو تالارهاي گفتگوي ديگه هم بودم ولي انصافا پرشين تولز از همه بهتره مخصوصا در زمينه پوكت پي سي كه برترينه بي چون و چرا

به هر صورت ما رو هم بپذيريد....ضمنا كسي نگه اينجا بخش نرم افزاره و اين حرفا چيه كه ناراحت ميشما:lol:

برای خرید حتما با اهل فن مشاوره کن نه مغازه دار. (میگن جمین با s200 یکی هستن فقط جمین عربایزر رو خودش داره که اون یکی نداره.-من خودم جمینی هستم!- سعی کن حالا که داری پول میدی ی چیز خوب بگیر و wm6 داشته باشه نه wm5. قبلش هم اگه بتونی با کسی هماهنگ کنی که موقع خرید از مغازه IME گوشی رو تو سایت clubimate.com رجیسترش رو چک کنه که یه وقت دست دو تر و تمیز رو بجای نو نفروشن (تو پرشین تولز داشتیم این مورد رو!:eek:)
در مورد hp هم یه تحقیقاتی بکن. بد نیست;)
موفق باشی;)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اینم به مناسبت صدمين پستم در این فروم در عرض کمتر از دو هفته!
93.gif
227.gif
92.gif
واقعا میشه گفت 100 پست مفید که ازش استفاده کردیم. خسته نباشی

پ ن : من الان توی امتحانای میان ترم هستم که متاسفانه وقت نمیزاره که اینجا زیاد سر بزنم.. 2 روز اینجا آدم نمیاد کلی برنامه و اطلاعات اضافه شده که چک کردن اونا هم کلی وقت میخواد ...

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
برنامه ی Minimo که مال Mozila هست و برای ppc درست کرده رو میتونین از سایت mozila.com بعد بخش product برین رو minimo یا سرچ کنین تو productش میاد.
امکانات خوبی هم ظاهرا داره.....
بعد از نصب باید یه بار هم سافت ریست کنین.

البته برای من بخش دانلودش "نمیدونم چرا!!" فیلتر بودش!!! و با فیلتر شکنی چیزی باید دانلودش کنین احتمالا ولی تا صفحه دانلودش راحت میاد
ایم همونیه که معرفی کردید:

minimo20-demo-kjam.GIF

download Exe file

download cab file

صفحه اصلی

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن برنامه TCPMP هم که تو چند صفحه قبل معرفی کردم میتونه کمکت کنه. همونطور که اشاره کردم يکی از قويترين پلير ها برای پاکت پی سی هست.

اینجا کليک کن.

البته تقريبا تمام پلير ها قادر به اجری این فرمت ها هستند مثل Real Player و Core Player ولی پيشنهاد من همين TCPMP هست.

از توجهتون منون.
ولي لينك درست كار نميكنه!

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز، شما میتونين از برنامه SPB Mobile DVD که تو چند صفحه پيش معرفی کردم استفاده بکنيد. در مورد کرک کردنش هم اگه مشکل داشتيد چند پست بالاتر رو بخونيد.

اینجا کليک کن.

خیلی عالی بود کاملا نیازم رو برطرف کرد :) متشکرم:happy:

اين برنامه حتما ميتونه كمكتون كنه.
Aplus DVD to Pocket PC Ripper v5.0

از همکاری شما دوست عزیز هم ممنونم:happy:​

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

از همکاری شما دوست عزیز هم ممنونم:happy:
اقایون برنامه ای هست که وقتی میخواین با طرف مقابل صحبت کنید 1 نوع فیلتر روی صدای شما بذاره تا شناخته نشین مثلا صدای پسر رو به دختر تبدیل کنه؟ اگه باشه که زندگی

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يه برنامه امنيتی برای محافظت از عکس ها، فيلم ها و هر فايل ديگه ای نياز داريد؟ پس يه نگاه به این بندازيد.
112.gif

با برنامه Smart Faker پيدا کردن فايل های قفل شده خيلی سخته و اگر هم پيدا بشه کسی جز خودتون نمیتونه اونو باز کنه!
233.gif

common%5Cimg%5CSmartFaker.JPG

لينک سازنده

دقت کنيد که کيجنش رو بايد تو پاکت پی سی اجرا کنيد.

آقا ببخشيد ما با كيجنه مشكل داريم!!!
مي‌شه بفرمايين چطوري؟!
احتياجي به نصب چيز ديگه‌اي واسه اجرا شدنش ندارم يعني؟!
به نظر مي‌آد قبل از رجيستر كردنش نمي‌شه باهاش درست كار كرد
آخه فايل نمي‌تونم Add كنم
همين...!

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
اگه از علاقمندان تم هستيد، این برنامه رو حتما دانلود کنيد چون ويژگيهای مفيدی داره.
90.gif

TMPMain.jpg

اولين و مهمترين ويژگيش اینه که به شما اجازه میده تم ها رو از storage بارگزاری کنيد.
ولی قابليت طبقه بندی کردن تم ها متناسب با موضوع، پيش نمايش تم ها بطور تمام صفحه و قابليت تعويض خودکار تم بر طبق زمان بندی تعين شده از ديگر ويژگيهای این برنامه است.

لينک توضيحات

لينک دانلود (ورژن 1.7.0.1 - حجم: 1 مگ)

در ضمن 7 تم رايگان هم همراهش هست که میتونين بی دردسر استفاده کنيد. با تمام سيستم ها سازگاره. سريالش هم تو فايل زيپ هست.
برين حالشو ببرين.
271.gif

امتحان كردين؟ فقط تم هاي پوشه windows رو نشون ميده.

bachemahal

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من دنبال یه برنامه خوب میگردم واسه back up گیری از sms هام...!!
برنامه EasyHelper Contact + SMS Backup رو دوستان معرفی کردن که به کارم نیومد..!:rolleyes:
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند;)

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا میشه گفت 100 پست مفید که ازش استفاده کردیم. خسته نباشی

پ ن : من الان توی امتحانای میان ترم هستم که متاسفانه وقت نمیزاره که اینجا زیاد سر بزنم.. 2 روز اینجا آدم نمیاد کلی برنامه و اطلاعات اضافه شده که چک کردن اونا هم کلی وقت میخواد ...

خواهش میکنم دوست من، قبلا هم گفتم من هم کم از این فروم استفاده نبردم. در ضمن هدف اصلی پيدا کردن دوستان خوبه که خوشبختانه تو این فروم به وفور پيدا میشه.
228.gif

باعث خوشحاليه.:)

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از توجهتون منون.
ولي لينك درست كار نميكنه!

حق با شماست. ظاهرا چند روزيه مشکل داره سرورشون. در هر صورت اینم يه لينک ديگه که فعلا کار میکنه.

tcpmp.jpg

سايت سازنده

لينک دانلود (ورژن 0.71 - حجم: 2.6 مگ)

در ضمن plugin های متنوعی هم در سايت سازنده قابل دانلود هست.
اگه برای پيدا کردن لينکش مشکل داشتيد، اینجا کليک کنيد.

موفق باشيد.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ببخشيد ما با كيجنه مشكل داريم!!!
مي‌شه بفرمايين چطوري؟!
احتياجي به نصب چيز ديگه‌اي واسه اجرا شدنش ندارم يعني؟!
به نظر مي‌آد قبل از رجيستر كردنش نمي‌شه باهاش درست كار كرد
آخه فايل نمي‌تونم Add كنم
همين...!

شما کيجنش رو تو پاکت پی سی اجرا کردی؟
297.gif
تا جايی که میدونم برنامه ای برای اجرا نياز نداره.

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای خرید حتما با اهل فن مشاوره کن نه مغازه دار. (میگن جمین با s200 یکی هستن فقط جمین عربایزر رو خودش داره که اون یکی نداره.-من خودم جمینی هستم!- سعی کن حالا که داری پول میدی ی چیز خوب بگیر و wm6 داشته باشه نه wm5. قبلش هم اگه بتونی با کسی هماهنگ کنی که موقع خرید از مغازه IME گوشی رو تو سایت clubimate.com رجیسترش رو چک کنه که یه وقت دست دو تر و تمیز رو بجای نو نفروشن (تو پرشین تولز داشتیم این مورد رو!:eek:)
در مورد hp هم یه تحقیقاتی بکن. بد نیست;)
موفق باشی;)

سلام نيماي عزيز ممنون از راهنماييهايي كه كردي

والله من در مورد اكثر پاكت پي سي ها اطلاعات دارم و باز هم به نظرم در حال حاظر و با توجه به همه موارد و با توجه به اينكه در ايران زندگي مي كنيم جمين بهترين گزينه است البته مي دونم اينجا جاي بحث در مورد خريد گوشي نيست ولي واقعا خوشدستي و ظاهر جمين رو هيچ كدوم ندارن ضمنا امكاناتش هم در سطح متوسط وشايد هم نسبتا خوب است به هر صورت ممنون .

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امتحان كردين؟ فقط تم هاي پوشه windows رو نشون ميده.

سعی من اینه که تا جايی که میتونم برنامه هايی که معرفی میکنم رو تست شده اینجا بزارم نه فقط با کپی کردن از جاهای ديگه.
301.gif

شما بايد تم هاتون رو تو يه دايرکتوری مخصوص بريزيد مثلا Storage Card\My Themes و بعد این آدرس رو در بخش Custom وارد کنيد. بعد دکمه Rescan For Themes رو بزنيد تا اونها رو پيدا کنه.

متأسفانه خود برنامه تم هاش رو تو دايرکتوری ويندوز میريزه که البته میتونين اونها رو بريزين تو دايرکتوری مخصوص خودتون. مشکلی پيش نمیاره.

موفق باشيد.

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
بازم تشکر از مطالبی که عنوان می کنید:blush::Dد
در سایت پاکت گیر یک نرم افزار هست برای ویندوز 3 است برای قرار دادن اهنگ به جای زنگ به اسم
set as ringtone
که در ویندوز 5 به صورت استاندارد موجود اگر ممکن است این را هم قرار دهید
:wacko:ضمنا نرم افزار کول کمرا در روی گوشی های باند و جی اسمارت (ایتک) یک صفحه سبز نمایش میدن همچنین در
o2 stealth
اگر نرم افزاری با ماهیت
voice changer
بگذارید هم ممنون میشم

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دنبال یه برنامه خوب میگردم واسه back up گیری از sms هام...!!
برنامه EasyHelper Contact + SMS Backup رو دوستان معرفی کردن که به کارم نیومد..!:rolleyes:
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند;)

شما هم میتونی از برنامه SMS Import استفاده کنی و هم PIM Backup.

توضيحات و دانلود SMS Import (ورژن 1.0.1 - حجم: 200 کيلوبايت)

توضيحات و دانلود PIM Backup (ورژن 1.9 - حجم: 130 کيلوبايت)

البته خودم از Backup Contacts استفاده میکنم که ورژن قديمی تر همين PIM Backup هست ولی کار باهاش راحت تره. اینجا کليک کن.

ولی از قويترين برنامه های بکاپ گيری، Sprite Backup هست که آخرين ورژنش رو چند روز پيش معرفی کردم. اینجا کليک کن.

ديگه سليقه ای هست. :blush: ولی پيشنهاد من Sprite Backup هست.

بالا