• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
والا پرسید مشکلی ندارید گفتم نه!
بعدشم فرما را امضا و انگشت زدم (نهایی شد یعنی؟)
افزایش سالانه را مونده بودم 5 درصد بگم یا 10 درصد نهایتا 10 درصد گفتم چون برام فرقش زیاد نبود

زمانی نهایی میشه که به تایید شرکت برسه
در بیمه عمر اصل حسن نیت حاکم هست؛سوالات پرشکی فقط شامل سلامت خودتون نمیشه؛
اگر فرم رو مشاهده کنید،سوال از سربازی رفتن یا معافیت،استفاده از موتورسیکلت
ابتلا به مشکلات سیستم های مختلف بدن،مصرف ذارو برای بیماری خاص،ابتلای اعضای خانواده به بیماری ها.مصرف الکل،سیگار و مخدر ذکر شده.
وضعیت سلامت اعضای درجه یک خانواده باید نوشته بشه.
تنظیم پرسشنامه بسیار مهم هست،من نمیدونم طرف مقابل شما چقدر براتون قابل اعتماد هست.
نهایی میشه،اما ظرف ۳۰ روز میشه ابطالش کرد که البته مقداری هزینه داره.

در مورد افزایش هم کاملا بنظر خودتون هست
مثلا بعد از ۲۵ سال مقدور هست ۹ میلیون واریز داشته باشین یا خیر و اینکه نرخ افزایش سرمایه فوت رو چقدر میخواستید باشه
به اینرسایت مراجعه کنید:
Ask.bidbarg.ir

دادگاهه ؟
شرکت دولتی بهتر از خصوصیه حداقل کلاهبرداری نمیکنند بعد از چندسال
خیر دادگاه نیست،صرفا خواستم دلیل بدونم،نمیدونستم صرفا نظر شخصی بدون دلیل هست
والا در شرکت بیمه ایران چند بار اختلاس شده که میتونین اخبارشو بخونین
تا حالا نشده بانک یا بیمه خصوصی کلاهبرداری کنه،غیر بیمه توسعه،هیچ شرکتی ورشکست نشده،که همان توسعه هم تعهداتش منتقل شد.
ضمنا همین دوستمون رو ببینید که نماینده بیمه خودش براش فرم پر کرده،این یک جور کلاه گذاری هست.
حالا این که خصوصی بعد از چند سال کلاهبرداری میکنه کاملا نظر شخصی هست،بدون هیچ دلیل و مدرک که خوب جدیش نمیگیریم؛حداقل قانون بیمه رو مطالعه میکردید متوجه میشدید ریسک ورشکستگی شرکت بیمه بخصوص برای بیمه گذاران عمر بسایر کم هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
با تغییراتی که پکیج بیمه عمر و تشکیل سرمایه بیمه سامان در سایت آینده خواهد داشت (افزایش سطح و پوشش درمان بیماری ها، افزایش سود تضمینی و ... ؟ ) مطمئن باشید که اگر نگوییم بهترین ولی یکی از 3 بیمه برتر در حوزه عمر خواهد بود.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
مدیر عامل بیمه ایران: پرداخت وام 500 میلیون تومانی به اعضای هیات مدیره قانونی است ! (به نقل از روزنامه کیهان 18اسفند94)

کانال تلگرام

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان در طول دروه قرار داد بیمه عمر مثلا بیست ساله..چند بار میشه وام گرفت؟من یکبار یه وام مختصر گرفتم که هنوز اقساطش تموم نشده میخوام بدونم وقتی تموم یشه بازم میتونم بیگرم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان در طول دروه قرار داد بیمه عمر مثلا بیست ساله..چند بار میشه وام گرفت؟من یکبار یه وام مختصر گرفتم که هنوز اقساطش تموم نشده میخوام بدونم وقتی تموم یشه بازم میتونم بیگرم؟
چه شرکتی هستین؟
تا جایی که اطلاع دارم پارسیان وام ۴ساله میده اما با دو بار محدودیت
بقیه شرکت ها،۲ ساله،بدون محدودیت
ملت هم یک،دو و سه ساله با کارمزد متفاوت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
http://si24.ir/Pages/Index/205

بیمه عمر و اندوخته ساز
طرح ممتاز و منحصر به فرد بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان که براساس مدل شناخته شده جهانی Flexible Universal Life طراحی گردیده، در سراسر جهان یکی از پرطرفدارترین بیمه‌های عمر می‌باشد.بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه سامان، نوعی بیمه مادام العمر میباشد.این بیمه نامه پوششی ضمانت شده و قابل انعطاف با هزینه ای مناسب را به شما ارائه میدهد.

ویژگیهای بیمه عمر و سرمایه گذاری:
* انتخاب سبد سرمایه گذاری بر اساس سود پرداختی( پرداخت سود قابل توجه بر اساس سبد سرمایه گذاری انتخابی)

* امکان دریافت وام تا 90% حساب اندوخته از پایان سال اول

* برداشت از حساب اندوخته از پایان سال اول

* امکان تبدیل تمام یا بخشی از حساب اندوخته به مستمری و بازنشستگی

* پرداخت سرمایه ای بالغ بر 100 برابر حق بیمه در صورت فوت ناشی از حادثه بیمه شده

* پرداخت سرمایه از کار افتادگی برابر مبلغ سرمایه فوت هر سال در صورت ازکارافتادگی دائم بیمه شده

* معافیت بیمه‌گذار از پرداخت حق بیمه به مدت 10 سال در صورت ازکارافتادگی کامل بر اثر بیماری یا حادثه

* پرداخت مستمری به میزان 2 برابر آخرین مبلغ حق بیمه به مدت 10سال در صورت ازکارافتادگی کامل بر اثر بیماری یا حادثه

* پرداخت هزینه‌های درمانی درصورت بروز بیماری‌های صعب‌العلاج تا سقف 210.000.000ریال

* معافیت مالیاتی سرمایه بیمه عمر و همچنین اندوخته حاصل از سرمایه‌گذاریها

* اعطای کارت اعتباری سامان

* انعطاف‌پذیری در پرداخت حق بیمه بسته به میزان درآمد هر شخص

* امکان بیمه شدن از بدو تولد تا سن 70 سالگی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
http://si24.ir/Pages/Index/205

بیمه عمر و اندوخته ساز
طرح ممتاز و منحصر به فرد بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان که براساس مدل شناخته شده جهانی Flexible Universal Life طراحی گردیده، در سراسر جهان یکی از پرطرفدارترین بیمه‌های عمر می‌باشد.بیمه نامه عمر و تشکیل سرمایه سامان، نوعی بیمه مادام العمر میباشد.این بیمه نامه پوششی ضمانت شده و قابل انعطاف با هزینه ای مناسب را به شما ارائه میدهد.

ویژگیهای بیمه عمر و سرمایه گذاری:
* انتخاب سبد سرمایه گذاری بر اساس سود پرداختی( پرداخت سود قابل توجه بر اساس سبد سرمایه گذاری انتخابی)

* امکان دریافت وام تا 90% حساب اندوخته از پایان سال اول

* برداشت از حساب اندوخته از پایان سال اول

* امکان تبدیل تمام یا بخشی از حساب اندوخته به مستمری و بازنشستگی

* پرداخت سرمایه ای بالغ بر 100 برابر حق بیمه در صورت فوت ناشی از حادثه بیمه شده

* پرداخت سرمایه از کار افتادگی برابر مبلغ سرمایه فوت هر سال در صورت ازکارافتادگی دائم بیمه شده

* معافیت بیمه‌گذار از پرداخت حق بیمه به مدت 10 سال در صورت ازکارافتادگی کامل بر اثر بیماری یا حادثه

* پرداخت مستمری به میزان 2 برابر آخرین مبلغ حق بیمه به مدت 10سال در صورت ازکارافتادگی کامل بر اثر بیماری یا حادثه

* پرداخت هزینه‌های درمانی درصورت بروز بیماری‌های صعب‌العلاج تا سقف 210.000.000ریال

* معافیت مالیاتی سرمایه بیمه عمر و همچنین اندوخته حاصل از سرمایه‌گذاریها

* اعطای کارت اعتباری سامان

* انعطاف‌پذیری در پرداخت حق بیمه بسته به میزان درآمد هر شخص

* امکان بیمه شدن از بدو تولد تا سن 70 سالگی
فقط جهت اطلاع توضیح بدم،این ویژگی های ممتاز،در تمام شرکت ها یافت میشوند و منحصر به بیمه سامان نیستند؛و برخی شرایط در شرکت ها تفاوت مختصری با هم دارند
فقط داشتن سه سبد سرمایه گذاری و کارت اعتباری بانکی،مختص سامان هست

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تا جایی که میدونم محدودیتی نیست،وام تا سقف ۸۰ درصد ذخیره اندوخته هست،اگر اشتباه نکنم با اقساط ۲ ساله
درست هست؟چه بهره ای حساب شد؟

این سایت هم برای راهنمایی مفید هست؛نمایندگان بیمه به سوالات پاسخ میدن
Ask.bidbarg.ir

Last edited:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
تا جایی که میدونم محدودیتی نیست،وام تا سقف ۸۰ درصد ذخیره اندوخته هست،اگر اشتباه نکنم با اقساط ۲ ساله
درست هست؟چه بهره ای حساب شد؟

بله درسته من یک و نیم میلیون وام گرفتم 8 تا قسط 229 تومنی هر سه ماه باید بدم

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
در این سایت میتونید مشاوره رایگان و آنلاین درباره خصوصیات بیمه عمر و تشکیل سرمایه بیمه سامان دریافت کنید: http://www.saman724.ir

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
برای بیمه تکمیلی انفرادی میتوانید از SOS استفاده کنید. البته برخی از بیمه ها مثل بیمه سامان قبلا به افرادی که بیمه عمر خریده بودند بیمه تکمیلی انفرادی هم میدادند. الان نمیدانم که انجام میشود یا نه. میتونید از مشاورین saman724.ir سوال کنید. موفق باشید.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
چطوری میشه بیمه درمانی اینا رو گرفت؟
فردی منظورمه نه گروهی از این بیمه ها که مثلا دندون پزشکی و امثال اونم قبولش کنن

برای بیمه تکمیلی انفرادی میتوانید از SOS استفاده کنید. البته برخی از بیمه ها مثل بیمه سامان قبلا به افرادی که بیمه عمر خریده بودند بیمه تکمیلی انفرادی هم میدادند. الان نمیدانم که انجام میشود یا نه. میتونید از مشاورین saman724.ir سوال کنید. موفق باشید.

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
مهمه که بیمه عمر بشی... توسط کدوم شرکت؟ واقعا زیاد مهم نیست!

چون شرایط پیشنهادی شرکتهای مختلف خیلی به هم نزدیک است.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
واقعا هوشمندانه تبلیغ می کنید
اصلا تابلو نیست
من که شخصا به شرکتی که تبلیغات وسیع بدون پشتوانه داره اعتماد نمیکنم؛
حداقل اگر یک استدلال قوی پشت تبلیغ بود یک چیزی!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اصلا تابلو نیست
من که شخصا به شرکتی که تبلیغات وسیع بدون پشتوانه داره اعتماد نمیکنم؛
حداقل اگر یک استدلال قوی پشت تبلیغ بود یک چیزی!

من منظورم تبلیغات مشحک همین تاپیک هست.

مثلا:
برای بیمه تکمیلی انفرادی میتوانید از SOS استفاده کنید. البته برخی از بیمه ها مثل بیمه سامان قبلا به افرادی کهبیمه عمر خریده بودند بیمه تکمیلی انفرادی هم میدادند. الان نمیدانم که انجام میشود یا نه. میتونید از مشاورین saman724.ir سوال کنید. موفق باشید.

طور نوشته انگار ایشون بازاریاب سامان نیست ولی تنها کسی که فکر می کنه اینطوریه خودشه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اصلا تابلو نیست

من منظورم تبلیغات مشحک همین تاپیک هست.

مثلا:
برای بیمه تکمیلی انفرادی میتوانید از SOS استفاده کنید. البته برخی از بیمه ها مثل بیمه سامان قبلا به افرادی کهبیمه عمر خریده بودند بیمه تکمیلی انفرادی هم میدادند. الان نمیدانم که انجام میشود یا نه. میتونید از مشاورین saman724.ir سوال کنید. موفق باشید.

طور نوشته انگار ایشون بازاریاب سامان نیست ولی تنها کسی که فکر می کنه اینطوریه خودشه.
بلی،دقیقا
تبلیغات نمایندگان و بازاریابان در این تاپیک واقعا نشاندهنده همین موضوع هست؛
من هیچ وقت به تبلیغ بدون پشتوانه اعتماد نمیگنم و همین تاپیک باعث شد دو شرکت سامان و پاسارگاد رو برای تهیه بیمه نامه کنار بزارم؛
سامان که بشدت تبلیغ سود ۲۵ درصدیش رو میکنه اما نمیگه سود تضمینی ۱۲ هیوست و شرکت های دیگه سود های برابر یا اندکی کمتر و یا حتی بیشتر رو با سود تضمینی ۱۵ و ۱۸ ارائه میکنن یا بیمه پاسارگاد که هیچ حرفی از عملکرد سوددهیش نمیزنه چون سوددهیش خیلی نسبت به رقبا کم هست و فقط امسال بوده که ۲۲ داده و بقیه همیشه کمتر بوده؛ اما نقات قوتی رو میگه که واقعا بیخود هست مثل رشد سریع،بیمه برتر،سود سهام که اصلا سود سهام یک ریال به جیب بیمه گذار نمیره؛
جالب هست هر دو شرکت بیمه روی پوشش آتش سوزی و سرقت منازل مانور میدن اما اصلا نمیگن حق بیمه هم کسر میشه

هیچ کدام از بیمه های تکمیلی که با بیمه های زندگی ارائه میشود،به کاملی بیمه های تکمیلی مثل sos نیستند؛
اما تا جایی که من اطلاع دارم بیمه پاسارگاد یک بیمه تکمیلی با بیمه عمر ارائه میدهد که پوشش محدود و فرانشیر ۳۰ درصد دارد و زایمان را پوشش نمیدهد؛ حداکثر هزینه های بستری ۵ میلیون و جراحی های اصلی ۱۰ میلیون هست؛
بیمه پارسیان یک بیمه درمان با بیمه عمر خانواده ارائه میدهد که حق بیمه ۴۰۰ تا ۵۷۰ تومان حداکثر دارد
هزینه های جراحی تا حداکثر ۳۰ میلیون،زایمان حداکثر ۵ میلیون،شیمی درمانی،رادیوتراپی،آنژیوگرافی سنگ شکنی و آمبولانس رو هم تا حداقل فرانشیز ۱۰ درصد و مبلیغ بالا تر تا ۳۰ میلیون پوشش میدهند

میتونین برای جزییاتش به نماینده هر دو شرکت مراجعه کنید؛
اما پوشش شرکت کمک رسانان(sos) از نظر خدمات خیلی کامل تر هست که شمامل ویزیت پزشک در منزل و کمک رسانی حقوقی و خدمات جانبی دیگر هم میشود؛ بیمه ملت هم یک بیمه تکمیلی خانواده داره؛

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
sos خیلی گرونه

پلن ویژه بیمه ملت اگر کسی هزینه اش رو مشکلی نداشته باشه عالیه برای تکمیلی

بالا