• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
توی سایت سرمد دیدم نوشته شخص80ساله رو هم بیمه میکنند خوب این شخص قراره نهیات 7-8سال دیگه زنده باشه
مثلا میشه یک بیمه عمری براش خرید که بعدا ب بازماندگانش مستمری بده؟

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
با درود
اینجانب عزیز یوسفی؛
مشاور بیمه های عمر و تشکیل سرمایه سامان؛
در طی 3 سال فعالیت ام در صنعت کهن بیمه کشورم؛
پی برده ام که هموطنان گرامی ام ممکن است در خرید بیمه نامه های عمر و تشکیل سرمایه 5 اشتباه رو مرتکب شوند.
لیکن ضررهای این تصمیم اشتباه را در سال های آتی (15_20سال دیگر) متوجه خواهند شد.
با توجه به رسالتی که بر دوش من میباشد،
خودم را نسبت به یکایک شما عزیزان مسئول میدانم و ازین رو میخواهم با برگزاری جلسات
**مشاوره رایگان مالی و بیمه ایی** شمارا از گزند این بلایا ایمن بکنم.

لطفا؛
جهت دریافت زمان مشاوره عدد 1 را به شماره 09380986389 ارسال بفرمایید تا در اسرع وقت و با هماهنگی قبلی حضورتان شرفیاب بشوم.

نیک فرجام و شاد باشید ...

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با درود
اینجانب عزیز یوسفی؛
مشاور بیمه های عمر و تشکیل سرمایه سامان؛
در طی 3 سال فعالیت ام در صنعت کهن بیمه کشورم؛
پی برده ام که هموطنان گرامی ام ممکن است در خرید بیمه نامه های عمر و تشکیل سرمایه 5 اشتباه رو مرتکب شوند.
لیکن ضررهای این تصمیم اشتباه را در سال های آتی (15_20سال دیگر) متوجه خواهند شد.
با توجه به رسالتی که بر دوش من میباشد،
خودم را نسبت به یکایک شما عزیزان مسئول میدانم و ازین رو میخواهم با برگزاری جلسات
**مشاوره رایگان مالی و بیمه ایی** شمارا از گزند این بلایا ایمن بکنم.

لطفا؛
جهت دریافت زمان مشاوره عدد 1 را به شماره 09380986389 ارسال بفرمایید تا در اسرع وقت و با هماهنگی قبلی حضورتان شرفیاب بشوم.

نیک فرجام و شاد باشید ...

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
این ۵ اشتباه رو همینجا بگین،تا آموزش همگانی باشه؛
در تاپیک زیر هم بک راهنمایی نوشته شده؛خوشحال میشم تکمیلش کنین:

http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/

Sent from my E5823 using Tapatalk

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
با درود خدمت دوستان گرامی
از اونجایی که من از بیمه تقریبا هیچی نمیدونم چندتا سوال کلی داشتم.
درحال حاضر یه بیمه عمر و سرمایه گذاری دارم ولی خب مبالغ اولیه پایینه که برای اندوخته پایانی زیاد جالب نمیشه،
1. تفاوت اندوخته بیمه که 18%سود تضمینی میده با بانک که اونم 18% میده چیه؟! جدای از پوششها!!
2. با توجه به اینکه تو سن 21 سالگی گرفتمش و چندماهی ازش میگذره، چون ممکنه بعدا بدردم بخوره ادامش بدم بنظرتون که مثلا بعدا ارتقاش بدم؟ چون گفتم سالیانه کمترین مقدار رو میدم سود آنچنان تعلق نمیگیره!
3. یه سوال دیگه هم داشتم، وقتی من برم سرکار، انتخاب بیمه ای که میکنن با خودمه یا نه؟! مثلا همینجوری تامین اجتماعی اینا میدن یا میشه بیمه که دارمو اونا ادامش بدن ؟؟!!
همونجور که گفتم از بحث بیمه سردرنمیارم، سپاس از دوستان عزیزمون که جواب میدن:general406:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با درود خدمت دوستان گرامی
از اونجایی که من از بیمه تقریبا هیچی نمیدونم چندتا سوال کلی داشتم.
درحال حاضر یه بیمه عمر و سرمایه گذاری دارم ولی خب مبالغ اولیه پایینه که برای اندوخته پایانی زیاد جالب نمیشه،
1. تفاوت اندوخته بیمه که 18%سود تضمینی میده با بانک که اونم 18% میده چیه؟! جدای از پوششها!!
2. با توجه به اینکه تو سن 21 سالگی گرفتمش و چندماهی ازش میگذره، چون ممکنه بعدا بدردم بخوره ادامش بدم بنظرتون که مثلا بعدا ارتقاش بدم؟ چون گفتم سالیانه کمترین مقدار رو میدم سود آنچنان تعلق نمیگیره!
3. یه سوال دیگه هم داشتم، وقتی من برم سرکار، انتخاب بیمه ای که میکنن با خودمه یا نه؟! مثلا همینجوری تامین اجتماعی اینا میدن یا میشه بیمه که دارمو اونا ادامش بدن ؟؟!!
همونجور که گفتم از بحث بیمه سردرنمیارم، سپاس از دوستان عزیزمون که جواب میدن:general406:

۱. ذخیره اندوخته بیمه با حساب بانکی در شرایط بهرمندی تفاوت زیادی دارد؛
یک مورد دریافت وام هست؛ همچنین ذخیره بیمه عمر،در صورت فوت بدون کسر هیچ مالیاتی به ذی نفعان میرسد؛ و در صورت ورشکستگی یا بدهی هم قابل تصرف بدهکاران نیست؛
بر خلاف.حساب بانکی که سود متغیر دارد،در بیمه عمر،سود تا اخر قرارداد تضمین شده است؛
همچنین سود مشارک نیز به ذخیره اندوخته تعلق میگیره

۲.تهیه بیمه عمر در این سن،بهتر هست و انتخاب عالی هست؛
در مورد پرداخت ها،شما هروقت بخواین مبلغ کمتر یا بیشتر میتونین پرداخت کنین و هر سال با تهیه الحاقیه اغلب شرایط بیمه عمر که شامل پرداخت ها و پوشش ها و سرمایه ها میشه رو عوض کنید

۳.بیمه تامین اجتماعی کاملا فرق داره؛ در صورتی که شما در جایی کار میکنید،باید بیمه تامین اجتماعی اجباری شوید و فقط ۷ درصد هزینه از حقوق شما کسر میشود؛
اما در این صورت هم پیشنهاد بیمه عمرتون رو ادامه بدین،چون مزایای متفاوت به تامین اجتماعی دارد

yasaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت هموطنان عزيزم
من سه ماهه وارد كار بيمه شدم و به نظر من هيچكدوم از ما و ديگر همكارانمان در بيمه به اندازه كارمندان بيمه مركزى از بيمه عمر ومزايا و معايب آن اطلاع ندارند.
و با توجه به اين موضوع انتخاب شركتى كه آنها براى بيمه عمرشان در نظر گرفته اند ملاك خوبى براى بهترين بيمه عمر ميباشد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام خدمت هموطنان عزيزم
من سه ماهه وارد كار بيمه شدم و به نظر من هيچكدوم از ما و ديگر همكارانمان در بيمه به اندازه كارمندان بيمه مركزى از بيمه عمر ومزايا و معايب آن اطلاع ندارند.
و با توجه به اين موضوع انتخاب شركتى كه آنها براى بيمه عمرشان در نظر گرفته اند ملاك خوبى براى بهترين بيمه عمر ميباشد
تبلیغ خوبیه برای بیمه خودتون .... :دی

yasaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تبلیغ خوبیه برای بیمه خودتون .... :دی
من اگه تبليغ ميكنم با سند و مدركه و در ضمن با توجه به انتخاب اين افراد نيازى به تبليغ نيست و در اصل چيزى كه عيان است چه حاجت به بيان است

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من اگه تبليغ ميكنم با سند و مدركه و در ضمن با توجه به انتخاب اين افراد نيازى به تبليغ نيست و در اصل چيزى كه عيان است چه حاجت به بيان است
خیلی وقتها شرکت بیمه ای میاد کارمند رو بیمه می کنه که دقیقا شما بیایید اینو بگید.
اگر ثابت کنید کارمند با رضایت خودش و اقدام خودش بیمه شده ، قبول می کنم. در ضمن کارمند رده بالای مرتبط . آبدارچی نه.

yasaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی وقتها شرکت بیمه ای میاد کارمند رو بیمه می کنه که دقیقا شما بیایید اینو بگید.
اگر ثابت کنید کارمند با رضایت خودش و اقدام خودش بیمه شده ، قبول می کنم. در ضمن کارمند رده بالای مرتبط . آبدارچی نه.
شما اگه تو يه شركت بيمه اى كار كرده باشيد متوجه ميشيد كه در مورد بيمه كردن كارمندان يك اداره ابتدا بايد مسئولان رده بالاى آن اداره را در مورد خدمات و مزاياى بيمه خود مجاب كنيد و در صورت رضايت آنها ميتوانيد در مورد بيمه ساير كارمندان با آنها صحبت كنيد و به اينصورت اين بيمه نامه را براى كارمندان و همچنين خودشان تهيه ميكنند.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
شما اگه تو يه شركت بيمه اى كار كرده باشيد متوجه ميشيد كه در مورد بيمه كردن كارمندان يك اداره ابتدا بايد مسئولان رده بالاى آن اداره را در مورد خدمات و مزاياى بيمه خود مجاب كنيد و در صورت رضايت آنها ميتوانيد در مورد بيمه ساير كارمندان با آنها صحبت كنيد و به اينصورت اين بيمه نامه را براى كارمندان و همچنين خودشان تهيه ميكنند.
طبیعتا از زد و بندهای موجود مطلع هستید.
یعنی شما میفرمایید کارمندان کل بیمه مرکزی رو یک شرکت بیمه ، بیمه کرده؟ اسمشو بگید. شما قطعا برای تبلیغ اون حرف رو زدید ، اسم شرکت رو بفرمایید تا تحقیق کنیم ما.

sayeh.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوستان یکی منو هم راهنمایی می کنه که بهترین بیمه زندگی چیه؟
کسی در مورد بیمه زندگی مان که برای بیمه ایران هست چیزی میدونه؟

yasaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی شما میفرمایید کارمندان کل بیمه مرکزی رو یک شرکت بیمه ، بیمه کرده؟ اسمشو بگید. شما قطعا برای تبلیغ اون حرف رو زدید ، اسم شرکت رو بفرمایید تا تحقیق کنیم ما.
ميتونيد براى اينكه من تبليغ نكرده باشم تو اينترنت سرچ كنيد : بيمه عمر كارمندان بيمه مركزى

yasaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزيز اين فايل زير مقايسه بيمه ايران و بيمه سامانه

فایل های ضمیمه

• image.png
    image.png
    482.8 KB · نمایش ها: 23

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
میتوانید مطلب زیر رو مطالعه کنید یا به من پیام بدهید؛من نماینده هیچ شرکت بیمه ای نیستم،فقط اطلاعات بدست آمده هنگام تهیه بیمه عمر برای خودم رو در اینجا جمع آوری کردم
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/
مقایسه شما پر از اشتباه و مغرضانه هست:
۱. بغیر از امراض خاص،در بیمه مان،یک پوشش سرطان جداگانه عرضه میشه که مجموع سرمایه رو به مفدار برابر سایر شرکت ها میرسونه و بنظر من وجود پوشش سرطان جداگانه نکته مثبتی هست
۲.وجود پوشش ها از بدو تولد،تبلیغاتی هست چون اصولا در صورتی که پدر و مادر یک بیمه عمر خوب نداشته باشند،نباید برای فرزند بیمه عمر تهیه کنند و در صورتی.یک کودک نیاز به بیمه عمر دارد که یا والدین غیر قابل بیمه شدن باشند یا یک بیمه جاکع داشته باشند
۳.بیمه مان هم پوشش از کارافتادگی دارد؛نکته جالب این هست که در بیمه سامان،این پوشش بمدت ۱۰ سال فقط وجود دارد،اما سایر شرکت ها،معمولا تا سن ۶۰ سالگی هست(میتونین سایت بیمه سامان رو مطالعه بفرمایید)
۴.پوشش فوت موقت تا زمان صدور بیمه نامه در تمام شرکت ها وجود دارد،حتی اگه بهش اشاره نکنند،چون جزوی از بیمه عمر.هست
۵.بیمه مان هم سرمایه فوت سال اخر زندگی.دارد
۶.الان سرمایه فوت تمام بیمه های تمام شرکت ها تا ۴۰۰ میلیون تومان قابل افزایش هست؛ ضمنا در مورد سامان و سایر شرکت ها که سرمایه فوت رابطه نسبتی با حق بیمه دارد،باز هم حداکثر سرمایه فوت آیین نامه باید رعایت بشه
۷.نوع بیمه عمر.سامان با تمام شرکت ها فرق میکنه؛بیمه عمر سامان از نوع Variable universal هست؛صرفا داشتن سه سبد نکته مثبت نیست،چون این نوع بیمه حتی در سایر کشورها هم مورد انتقاد هست و معایب و مزایای خودش رو داره
۸. طبق آیین نامه بیمه مرکزی،شرکت ها نباید جداول با پیشبینی سود منتشر کنند
پس اگر میگوید فلان بیمه فقط ۱۸-۱۵-۱۰ هست و سود های محقق شده رو ذکر نمیکنید،در مورد بیمه سامان هم صرفا باید ذکر کنید سه سبد با سود تضمینی ۱۵،۱۴،۱۲

پس هموطنان توجه کنید،هر اطلاعاتی که یک نماسنده یا شرکت بیمه در اختیار شما میگذارد رو باور نکنید؛واقعا نمیشود به شرکت یا نماینده ای که اطلاعات کذب به شما میدهند اعتماد کرد

ميتونيد براى اينكه من تبليغ نكرده باشم تو اينترنت سرچ كنيد : بيمه عمر كارمندان بيمه مركزى

وای بر روزی که یک کارشناس و فروشنده بیمه عمر بیاد بگه چون کارمندان بیمه مرکزی ،فلان بیمه رو انتخاب کرده اند،پس این بیمه براب همه بهترین هست!
به زد و بند هاش کاری ندارم،اما یک کارشناس بیمه عمر باید بداند در مورد بیمه عمر،یک نسخه صرفا برای همه نباید پیچید؛
نیاز های افراد متفاوت هست و هر کس بیمه خاصی نیاز دارد؛در این بین اعتماد به شرکت و نماینده بیمه،خودش عاما مهمی هست؛آن هم وقتی ۹۰ بیمه عمر شرکت ها یکی هست
متاسفانه این حرف ها فقط تبلیغات هست و بی ارزش،و و قتی از زبان یک کارشناس در بیاید یعنی همه چیز زیر سوال میرود؛
بهتر هست دلایل بهتری بیاورید؛

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بیمه سامان !
باشه.
بیمه سامان جزو شرکت های خوب برای انتخاب هست؛اما متاسفانه برخی نمایندگان و کارگزاری هایش،رفتاری میکنند که نسبت به تهیه اش شک کنی؛
یک مثال انتشار همین جداول یا همین تبلیغ و دلیل بی معنا و بی ارزش؛

نماینده بیمه خوب کشی هست که قصدش تهیه بیمه عمر برای مراجعه کننده اش باشه،نه صرفا فروش بیمه عمر شرکت خودش؛
نماینده ای مه من بهش مراجعه کردم،بعد از توضیحات کلی،بمن گفت برای محاسبات از سیشتم استعلام شرکت (پارسیان) هم استفاده کن؛ و گفت این ها شرایط شرکت من بود خودت شرایط بقیه شرکت ها رو هم ببین تا مناسب ترین رو برای خودت انتخاب کنی؛
در نهایت با چند بار مراجعه به ایشون و مطرح کردن پرسش های مختلف،با کمک ایشون یک بیمه نامه مناسب با شرایط خودم تهیه کزدم و الان رضایت کامل.دارم؛
چون دیگه در این مرحله شرکت مهم نیست؛مهم اون بیمه نامه هست که عالی طراحی شده

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خوشحال میشم اگر تمایل داشته باشین،جدول مقایسه بیمه سامان با سایر شرکت ها رو هم منتشر کنید تا هم کمک کننده سایرین باشه،هم بسه ترفند های تبلیغاتی شرکت معظم شما رو تحلیل کزد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بیمه سامان جزو بیمه های خوبه کاری ندارم.
ولی تبلیغت این شکلی فریبنده است.

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان یک سوال، من شنیدم تمامی بیمه عمرها سال اول مبلغی از پرداختی مارو به خاطر پوشش بیمه ای کسر می کنند،آیا همچین چیزی صحت داره؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

بالا