دوستان یکی منو هم راهنمایی می کنه که بهترین بیمه زندگی چیه؟
کسی در مورد بیمه زندگی مان که برای بیمه ایران هست چیزی میدونه؟
میتوانید مطلب زیر رو مطالعه کنید یا به من پیام بدهید؛من نماینده هیچ شرکت بیمه ای نیستم،فقط اطلاعات بدست آمده هنگام تهیه بیمه عمر برای خودم رو در اینجا جمع آوری کردم
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/
دوست عزيز اين فايل زير مقايسه بيمه ايران و بيمه سامانه
مقایسه شما پر از اشتباه و مغرضانه هست:
۱. بغیر از امراض خاص،در بیمه مان،یک پوشش سرطان جداگانه عرضه میشه که مجموع سرمایه رو به مفدار برابر سایر شرکت ها میرسونه و بنظر من وجود پوشش سرطان جداگانه نکته مثبتی هست
۲.وجود پوشش ها از بدو تولد،تبلیغاتی هست چون اصولا در صورتی که پدر و مادر یک بیمه عمر خوب نداشته باشند،نباید برای فرزند بیمه عمر تهیه کنند و در صورتی.یک کودک نیاز به بیمه عمر دارد که یا والدین غیر قابل بیمه شدن باشند یا یک بیمه جاکع داشته باشند
۳.بیمه مان هم پوشش از کارافتادگی دارد؛نکته جالب این هست که در بیمه سامان،این پوشش بمدت ۱۰ سال فقط وجود دارد،اما سایر شرکت ها،معمولا تا سن ۶۰ سالگی هست(میتونین سایت بیمه سامان رو مطالعه بفرمایید)
۴.پوشش فوت موقت تا زمان صدور بیمه نامه در تمام شرکت ها وجود دارد،حتی اگه بهش اشاره نکنند،چون جزوی از بیمه عمر.هست
۵.بیمه مان هم سرمایه فوت سال اخر زندگی.دارد
۶.الان سرمایه فوت تمام بیمه های تمام شرکت ها تا ۴۰۰ میلیون تومان قابل افزایش هست؛ ضمنا در مورد سامان و سایر شرکت ها که سرمایه فوت رابطه نسبتی با حق بیمه دارد،باز هم حداکثر سرمایه فوت آیین نامه باید رعایت بشه
۷.نوع بیمه عمر.سامان با تمام شرکت ها فرق میکنه؛بیمه عمر سامان از نوع Variable universal هست؛صرفا داشتن سه سبد نکته مثبت نیست،چون این نوع بیمه حتی در سایر کشورها هم مورد انتقاد هست و معایب و مزایای خودش رو داره
۸. طبق آیین نامه بیمه مرکزی،شرکت ها نباید جداول با پیشبینی سود منتشر کنند
پس اگر میگوید فلان بیمه فقط ۱۸-۱۵-۱۰ هست و سود های محقق شده رو ذکر نمیکنید،در مورد بیمه سامان هم صرفا باید ذکر کنید سه سبد با سود تضمینی ۱۵،۱۴،۱۲
پس هموطنان توجه کنید،هر اطلاعاتی که یک نماسنده یا شرکت بیمه در اختیار شما میگذارد رو باور نکنید؛واقعا نمیشود به شرکت یا نماینده ای که اطلاعات کذب به شما میدهند اعتماد کرد
طبیعتا از زد و بندهای موجود مطلع هستید.
یعنی شما میفرمایید کارمندان کل بیمه مرکزی رو یک شرکت بیمه ، بیمه کرده؟ اسمشو بگید. شما قطعا برای تبلیغ اون حرف رو زدید ، اسم شرکت رو بفرمایید تا تحقیق کنیم ما.
ميتونيد براى اينكه من تبليغ نكرده باشم تو اينترنت سرچ كنيد : بيمه عمر كارمندان بيمه مركزى
وای بر روزی که یک کارشناس و فروشنده بیمه عمر بیاد بگه چون کارمندان بیمه مرکزی ،فلان بیمه رو انتخاب کرده اند،پس این بیمه براب همه بهترین هست!
به زد و بند هاش کاری ندارم،اما یک کارشناس بیمه عمر باید بداند در مورد بیمه عمر،یک نسخه صرفا برای همه نباید پیچید؛
نیاز های افراد متفاوت هست و هر کس بیمه خاصی نیاز دارد؛در این بین اعتماد به شرکت و نماینده بیمه،خودش عاما مهمی هست؛آن هم وقتی ۹۰ بیمه عمر شرکت ها یکی هست
متاسفانه این حرف ها فقط تبلیغات هست و بی ارزش،و و قتی از زبان یک کارشناس در بیاید یعنی همه چیز زیر سوال میرود؛
بهتر هست دلایل بهتری بیاورید؛
Sent from my E5823 using Tapatalk