• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام دوستان
بنده اسفند پارسال رفتم فرم بیمه "مان" پر کردم و قرار شد بعد از ارسال به مرکز و بررسی بهم اطلاع بده، تا اخر فروردین خبری نشد تماس گرفتم گفتند سیستم بهم ریخته و تعرفه قرار فلان فلان بشه، درست شد خبر میدیم،تا الان خبری نشد!
بنظرتون بهترین اقدام چیه؟!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان یک سوال، من شنیدم تمامی بیمه عمرها سال اول مبلغی از پرداختی مارو به خاطر پوشش بیمه ای کسر می کنند،آیا همچین چیزی صحت داره؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
این برداشت صحیح و کامل نیست؛
۱. از حق بیمه های پرداختی،مبلغ به خاطر پوشش عمر(و پوشش های اضافی در صورت انتخاب) و هزینه بیمه گری برداشت میشه،که با توجه به مقدار سرمایه فوت هست؛این مبلغ اندک هست و درواقع مربوط به بخش بیمه ای ابن بیمه نامه هست
۲. بعد از کسر هزینه بیمه گری و پوشش بیمه ای،بقیه حق بیمه در ذخیره اندوخته جمع آوری میشه و بهش سود تعلق میگیره؛
شرکت بیمه با این سرمایه جمع آوری شده،سرمایه گذاری انجام میده و بیمه گذار رو در ۸۵ درصد منافع باید شریک کنه(این همان سود مشارکت یا سود قطعی هست)
۳. به علت اینکه بیمه عمر یک قرارداد طولانی هست،در ۵ سال اول،فقط در صورت بازخرید ۹۰ تا ۹۸ درصد ذخیره اندوخته پرداخت میشه؛و این درصد کسر شده فقط در صورت بازخرید هست اما ذخیره اندوخته کم نخواهد شد؛
بازخرید بالای ۵ سال،به اندازه ۱۰۰ درصد ذخیره اندوخته خواهد بود

تاپیک زیر رو مطالعه کنبد و سوالی دارید اونجا مطرح کنید:
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان
بنده اسفند پارسال رفتم فرم بیمه "مان" پر کردم و قرار شد بعد از ارسال به مرکز و بررسی بهم اطلاع بده، تا اخر فروردین خبری نشد تماس گرفتم گفتند سیستم بهم ریخته و تعرفه قرار فلان فلان بشه، درست شد خبر میدیم،تا الان خبری نشد!
بنظرتون بهترین اقدام چیه؟!

قرار نیست تغییر عمده در تعرفه ها باشه؛تنها تغییری که در سال گذشته رخ داده:۱.اجبار شرکت ها به انتشار جداول تنها با محاسبه سود تضمینی(اعطای سود مشارکت یک اصل هست و همیشه خواهد بود)
۲.افزایش سرمایه فوت تا ۴۰۰ میلیون تونان
۳. معاف کردن حق بیمه عمر از مالیات هست که این مورد باعث افزایش ذخیره اندوخته خواهد بود؛

یعنی اینکه تغییری صورت نگرفته که به ضرر بیمه گذار باشد؛
اما بصورت کلی،اگر از بیمه عمر تهیه شده راضی نیستید زیر ۵ سال اون رو بازخرید نکنید؛با حداقل مبلغ ادامه اش بدین و بیمه نامه دوم تهیه کنید؛ حالا یا لعد از ۵ سال اون بیمه نامه رو بازخرید کنید یا بصورت حداقل نگهش دارید؛
چون همیشه این رو به یاد داشته باشید که وجود بک بیمه عمر حداقلی،بهتر از نداشتن بیمه عمر هست؛ به هرحال یک بیمه عمر،له علت شرایط بهرمندی ممتازی که داره، در طول مدت بیمه نامه،یک جایی بکار میاد و ازش استفاده خواهید کرد؛

تاپیک زیر رو مطالعه کنید و سوالی دارید اونجا مطرح کنید:

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کدام بیمه ها پس از سال اول از اندوخته وام میدن و کدام بیمه ها پس از سال دوم؟

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این برداشت صحیح و کامل نیست؛
۱. از حق بیمه های پرداختی،مبلغ به خاطر پوشش عمر(و پوشش های اضافی در صورت انتخاب) و هزینه بیمه گری برداشت میشه،که با توجه به مقدار سرمایه فوت هست؛این مبلغ اندک هست و درواقع مربوط به بخش بیمه ای ابن بیمه نامه هست
۲. بعد از کسر هزینه بیمه گری و پوشش بیمه ای،بقیه حق بیمه در ذخیره اندوخته جمع آوری میشه و بهش سود تعلق میگیره؛
شرکت بیمه با این سرمایه جمع آوری شده،سرمایه گذاری انجام میده و بیمه گذار رو در ۸۵ درصد منافع باید شریک کنه(این همان سود مشارکت یا سود قطعی هست)
۳. به علت اینکه بیمه عمر یک قرارداد طولانی هست،در ۵ سال اول،فقط در صورت بازخرید ۹۰ تا ۹۸ درصد ذخیره اندوخته پرداخت میشه؛و این درصد کسر شده فقط در صورت بازخرید هست اما ذخیره اندوخته کم نخواهد شد؛
بازخرید بالای ۵ سال،به اندازه ۱۰۰ درصد ذخیره اندوخته خواهد بود

تاپیک زیر رو مطالعه کنبد و سوالی دارید اونجا مطرح کنید:

طبق جدولی که یکی از نمایندگان بیمه به من نشان داد، اگر ماهی صد تومن بریزم،در یک سال میشه یک و دویست که حدود چهارصد و پنجاه تومن اون در سال اول برای برخی خدمات بیمه ای کم میشه اما در سال های بعد اینطور نیست.بنابراین اندوخته من در پایان سال دوم دو و چهارصد نیست بلکه حدود دو تومنه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
طبق جدولی که یکی از نمایندگان بیمه به من نشان داد، اگر ماهی صد تومن بریزم،در یک سال میشه یک و دویست که حدود چهارصد و پنجاه تومن اون در سال اول برای برخی خدمات بیمه ای کم میشه اما در سال های بعد اینطور نیست.بنابراین اندوخته من در پایان سال دوم دو و چهارصد نیست بلکه حدود دو تومنه
درست هست؛قبلا هم عرض شد بیمه عمر بعد از ۵ سال به سود میرسد؛ اما به این معنا نیشت که در ۵ سال اول،بیمه شده متحمل ضرر میگردد؛بلکه بازخرید قبل از ۵ سال،سود کمتری به همراه دارد؛اما طی همین ۵ سال اگر وام دریافت کنید یا بیمه شده فوت کند،ذخیره اندوخته بدون کم و کاست پرداخت میشود؛
اما یک نکته رو در نظر بگیرید؛جداول بیمه مان رو که من دیده ام،تنها یک ستون بعنوان ارزش بازخریدی و ذخیره اندوخته ذکر شده؛
در حالی که سایر شرکت ها در جداولشون ،ذخیره اندوخته ریاضی تضمینی و ارزش بازخریدی تضمینی،جدا نوشته شده؛ که اگر شما این جداول رو ملاحضه بفرمایید،متوجه میشوید که مثلا در سال اول،اندکی ذخیره شما کمتر از ورداخت هست که بعلت کسر حق بیمه گری هست، اما ارزش بازخریدی خیلی کمتر هست چون طبق آیین نامه بیمه مرکزی در سال اول در صورت بازخریدی ۹۰ درصد ذخیره اندوخته بازپرداخت میشود(به دلیل همان محاسبه هزینه های سرمایه گذاری بلند مدت)
باز هم تاکید میکنم،ارزش بازخرید،نه ذخیره اندوخته؛
کسر این مبلغ برای شما دو علت دیگر ممکن هست داشته باشد:۱. پرداخت بصورت ماهانه هست که رشد ذخیره اندوخته رو کمتر میکند و بهتر هست پرداخت سالانه باشد ۲. ممکن هست سرمایه های فوت و .... و پوشش های اضافی هزینه بالایی تحمیل کرده باشد؛

پس پیشنهاد میدهم که حتما جدولی که به شما داده شده رو قرار بدین تا برایتان تفسیر کنم؛
ضمنا همان استعلام رو با سیستم استعلام بیمه پارسیان و ما هم که بصورت آنلاین در دسترس هست،انجام بدین تا متوجه مطلب عرض شده بشین
http://life.parsianinsurance.com/prepareForEstelam.action

http://life.bimehma.ir/index.aspx?siteid=4&fkeyid=&siteid=4&pageid=422

باز هم سوالی بود بپرسید پاسخ میدم؛
سری هم به تاپیک زیر بزنید:

کدام بیمه ها پس از سال اول از اندوخته وام میدن و کدام بیمه ها پس از سال دوم؟

تا جایی که اطلاع دارم بیمه سامان؛
اما توجه کنید این ممکن هست چندان کاربردی نباشد؛چون در سال اول شاید چندان ذخیره رشد قابل توجهی نکرده باشد که جهت دریافت وام مناسب باشد؛

بنظر من وام از محل بیمه عمر باید محدود به چند مورد،برای رفع تامین مالی ضروری مثل یک حادثه یا بیماری یا بدهکاری یا رفع یک نیاز پیشبینی شده مثل هزینه ازدواج و تحصیل فرزندان باشد؛

Last edited:

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درست هست؛قبلا هم عرض شد بیمه عمر بعد از ۵ سال به سود میرسد؛ اما به این معنا نیشت که در ۵ سال اول،بیمه شده متحمل ضرر میگردد؛بلکه بازخرید قبل از ۵ سال،سود کمتری به همراه دارد؛اما طی همین ۵ سال اگر وام دریافت کنید یا بیمه شده فوت کند،ذخیره اندوخته بدون کم و کاست پرداخت میشود؛
اما یک نکته رو در نظر بگیرید؛جداول بیمه مان رو که من دیده ام،تنها یک ستون بعنوان ارزش بازخریدی و ذخیره اندوخته ذکر شده؛
در حالی که سایر شرکت ها در جداولشون ،ذخیره اندوخته ریاضی تضمینی و ارزش بازخریدی تضمینی،جدا نوشته شده؛ که اگر شما این جداول رو ملاحضه بفرمایید،متوجه میشوید که مثلا در سال اول،اندکی ذخیره شما کمتر از ورداخت هست که بعلت کسر حق بیمه گری هست، اما ارزش بازخریدی خیلی کمتر هست چون طبق آیین نامه بیمه مرکزی در سال اول در صورت بازخریدی ۹۰ درصد ذخیره اندوخته بازپرداخت میشود(به دلیل همان محاسبه هزینه های سرمایه گذاری بلند مدت)
باز هم تاکید میکنم،ارزش بازخرید،نه ذخیره اندوخته؛
کسر این مبلغ برای شما دو علت دیگر ممکن هست داشته باشد:۱. پرداخت بصورت ماهانه هست که رشد ذخیره اندوخته رو کمتر میکند و بهتر هست پرداخت سالانه باشد ۲. ممکن هست سرمایه های فوت و .... و پوشش های اضافی هزینه بالایی تحمیل کرده باشد؛

پس پیشنهاد میدهم که حتما جدولی که به شما داده شده رو قرار بدین تا برایتان تفسیر کنم؛
ضمنا همان استعلام رو با سیستم استعلام بیمه پارسیان و ما هم که بصورت آنلاین در دسترس هست،انجام بدین تا متوجه مطلب عرض شده بشین
http://life.parsianinsurance.com/prepareForEstelam.action

http://life.bimehma.ir/index.aspx?siteid=4&fkeyid=&siteid=4&pageid=422

باز هم سوالی بود بپرسید پاسخ میدم؛
سری هم به تاپیک زیر بزنید:

تا جایی که اطلاع دارم بیمه سامان؛
اما توجه کنید این ممکن هست چندان کاربردی نباشد؛چون در سال اول شاید چندان ذخیره رشد قابل توجهی نکرده باشد که جهت دریافت وام مناسب باشد؛

بنظر من وام از محل بیمه عمر باید محدود به چند مورد،برای رفع تامین مالی ضروری مثل یک حادثه یا بیماری یا بدهکاری یا رفع یک نیاز پیشبینی شده مثل هزینه ازدواج و تحصیل فرزندان باشد؛

من فعلا شرایطی دارم که میدونم بعد از یک سال به پول و وام نیاز دارم،فرض بگیریم من ماهی ۵۰ تومن به بیمه بدم،پس از یک سال چقد ازش بخاطر پوشش بیمه ای کسر میشه و با حساب ۹۰ درصد،وامم چقدر میشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من فعلا شرایطی دارم که میدونم بعد از یک سال به پول و وام نیاز دارم،فرض بگیریم من ماهی ۵۰ تومن به بیمه بدم،پس از یک سال چقد ازش بخاطر پوشش بیمه ای کسر میشه و با حساب ۹۰ درصد،وامم چقدر میشه؟
مقدار ذخیره اندوخته بستگی به سرمایه فوت،سن و بیماری های شما هم داره؛
اما من برای یک فرد ۲۷ ساله با شروع سرمایه فوت ۶ میلیون تومانی و پرداخت ماهانه ۵۰ هزار تومان، حساب کردم،ذخیره اندوخته تضمینی ۱۸ درصد، در پایان سال اول 5,464,527 ریال خواهد بود و ارزش باز خریدی 5,191,301 ریال خواهد بود که میتونین ۹۰ درصد اون رو وام بگیرید؛که البته وام از سال اول فقط در بیمه سامان وجود دارد؛
سیستم استعلام شرکت های مختلف و جداول اون ها رو باید مشاهده کنید؛در سال اول،هزینه بیمه گزی و حق بیمه کسر شده عمر،نسبت به سال دوم کمی بیشتر هست؛
اما در همین جدول در سال دوم با پرداخت ۱۲۰۰۰۰۰ تومان 12,179,705 و. در سال ششم،از مجموع ۳۶۰۰۰۰۰ تومان،ذخیره شما 51,433,357 خواهد بود(ذخیره تضمینی.با محاسبه سود حداقلی تضمینی)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بیمه تجارت نو هم در اول کار میتونه آفرهای خوبی برای بیمه عمر داشته باشه...
نقطه قوت این بیمه ، حضور در مراکزی است که ارگان مالی دیگری وجود ندارد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بیمه تجارت نو هم در اول کار میتونه آفرهای خوبی برای بیمه عمر داشته باشه...
نقطه قوت این بیمه ، حضور در مراکزی است که ارگان مالی دیگری وجود ندارد.
آفر و تخفیف در خود بیمه عمر،بی معنی و غیر ممکن هست؛ در زمینه طراحی هم،در زمینه Universal life، چندان دست بیمه گر باز نیست؛ممکن هست تفاوت های اندکی در پوشش های اضافی وجود داشته باشه،که این در تمام شرکت ها مشاهده میشه و جزو همون ۵ تا ۱۰ درصد تفاوتی هست که همیشه بین شرکت ها وجود داره؛
در زمینه تخفیف های سایر رشته ها برای بیمه گذاران عمر،الان خیلی از شرکت ها،این تخفیفات رو برای بیمه گذاران عمر دارند که از نظر تنوع و میزان تخفیف،بیمه پارسیان،بهتر هست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آفر و تخفیف در خود بیمه عمر،بی معنی و غیر ممکن هست؛ در زمینه طراحی هم،در زمینه Universal life، چندان دست بیمه گر باز نیست؛ممکن هست تفاوت های اندکی در پوشش های اضافی وجود داشته باشه،که این در تمام شرکت ها مشاهده میشه و جزو همون ۵ تا ۱۰ درصد تفاوتی هست که همیشه بین شرکت ها وجود داره؛
در زمینه تخفیف های سایر رشته ها برای بیمه گذاران عمر،الان خیلی از شرکت ها،این تخفیفات رو برای بیمه گذاران عمر دارند که از نظر تنوع و میزان تخفیف،بیمه پارسیان،بهتر هست

شما وقتی بیمه تهیه می کنید با خود شرکت بیمه طرف نیستید با نماینده طرف هستید.
بسیار دیدم نمایندگانی که مثلا حق بیمه هدیه و.... میدن تا مشتری جذب کنند. تخفیف در سایر رشته ها هم که میدونید هست.
با توجه به سرمایه گذارانش ، به نظرم میتونه رقیبی برای بیمه هایی مثل ما و... باشه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شما وقتی بیمه تهیه می کنید با خود شرکت بیمه طرف نیستید با نماینده طرف هستید.
بسیار دیدم نمایندگانی که مثلا حق بیمه هدیه و.... میدن تا مشتری جذب کنند. تخفیف در سایر رشته ها هم که میدونید هست.
با توجه به سرمایه گذارانش ، به نظرم میتونه رقیبی برای بیمه هایی مثل ما و... باشه.
صد درصد رقیب خواهد بود؛اما باید دید و منتظر موند عملکردش چطور خواهد بود؛

اما بیمه عمر مثل سایر رشته ها نیست؛ فرایند صدورش فقط از طریق نمایندگی نیست و نماینده نمیتونه روی خود بیمه عمر تخفیف بده؛
پیشنهاد بیمه عمر قبل از هرچیز باید توسط پزشک معتمد بررسی بشه،اضافه نرخ حساب بشه،طراحی بیمه عمر باید توسط کارشناسان عمر شرکت هم بررسی بشه و.....
نماینده هرگز تخفیف روی "بیمه عمر" نمیتونه اعمال کنه؛
در مورد تخفیفات سایر رشته ها هم باید منتظر بود و دید چطور و در چه رشته هایی خواهد بود؛
اما ۹۰ درصد بیمه های عمر مشابه هستند و بیمه تجارت نو مستثنا نخواهد بود

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
صد درصد رقیب خواهد بود؛اما باید دید و منتظر موند عملکردش چطور خواهد بود؛

اما بیمه عمر مثل سایر رشته ها نیست؛ فرایند صدورش فقط از طریق نمایندگی نیست و نماینده نمیتونه روی خود بیمه عمر تخفیف بده؛
پیشنهاد بیمه عمر قبل از هرچیز باید توسط پزشک معتمد بررسی بشه،اضافه نرخ حساب بشه،طراحی بیمه عمر باید توسط کارشناسان عمر شرکت هم بررسی بشه و.....
نماینده هرگز تخفیف روی "بیمه عمر" نمیتونه اعمال کنه؛
در مورد تخفیفات سایر رشته ها هم باید منتظر بود و دید چطور و در چه رشته هایی خواهد بود؛
اما ۹۰ درصد بیمه های عمر مشابه هستند و بیمه تجارت نو مستثنا نخواهد بود

نمی دونم چه اصراری دارید بگید نمیشه.
عرض کردم نماینده برای جذب مشتری ، خیلی وقتها از جیب میزاره.
شما اطلاعاتتون از تحقیقات هست بنده از طریق دیگر دارم عرض می کنم.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نمی دونم چه اصراری دارید بگید نمیشه.
عرض کردم نماینده برای جذب مشتری ، خیلی وقتها از جیب میزاره.
شما اطلاعاتتون از تحقیقات هست بنده از طریق دیگر دارم عرض می کنم.
از جیب دادن،با تخفیف دادن فرق داره؛از جیب دادن یعنی به عهده گرفتن قسمتی از حق بیمه؛تخفیف دادن،یعنی صدور بیمه نامه با نرخ کمتر؛ در بیمه عمر،نرخ رو نمیشه کم کرد یا روش.تخفیف گذاشت!
بر خلاف ثالث و بیمه بدنه و ..... نرخ بیمه عمر باید با کارشناسی تعیین بشه؛
هیچوقت نماینده و شرکت،یک کسی که سابقه حمله قلبی زیر ۵۰ سال در خانواده داره رو باندازه حق بیمه یک فرد بدون هیچ سابقه بیماری، بیمه نمیکنه؛
بیمه گری اصول داره!!!!!
سابقه سربازی رفتن یا نرفتن،در تعیین حق بیمه موثر هست؛ قد و وزن موثر هست؛چطور میفرمایید هر جور بخوان بیمه نامه صادر میکنن؛
پس این همه پرسشنامه برای چی هست؟
نکنه اطلاعات ناصحیح میدن تا مقدار نرخ کم بشه؟اونوقت در دریافت خسارت بیمه گذار و ذی نفعاش دچار مشکل میشن!!!!
شرکت بیمه هیچ وقت در تولید حق بیمه،از جیب نمیده؛
شما برای من بیمه نامه عمری بیارین که با تخفیف از طرف شرکت یا نماینده صادر شده باشه،اونوقت من حرف شما رو بر میکنم؛ گفته من بر اساس اصول بیمه گری هست.

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وام بیمه شامل فقط پول خودمون میشه یا سود را هم شامله؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
وام بیمه شامل فقط پول خودمون میشه یا سود را هم شامله؟

مقدار وام تا ۹۰ درصد ارزش بازخریدی هست؛
یعنی شامل پرداخت ها و سودش میشه

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
والا چی بگم.
شما حتما درست می فرمایید.
ایشون اشتباه میکنن ، من نماینده فروش پاسارگادم برای کسایی که بیمه میکنم 10 درصد حق بیمه سال اول رو تخفیف از جیب بهش میدم یا مثلا اگه 5 نفر را معرفی کنه حق بیمه یک سالش رو میدم ....

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ایشون اشتباه میکنن ، من نماینده فروش پاسارگادم برای کسایی که بیمه میکنم 10 درصد حق بیمه سال اول رو تخفیف از جیب بهش میدم یا مثلا اگه 5 نفر را معرفی کنه حق بیمه یک سالش رو میدم ....
منم همینو گفتم ولی ایشون اصرار دارند بگن نمیشه.
تازه شما که داری برای پاسارگادی که شناخته شده و سابقه داره انجام میدی.
بیمه تجارت جدید التاسیس اولا حال حسابی به نماینده میده ، اون نماینده هم حالشو به مشتری میده مشتری بگیره.

چیزی که گفتم خیلی سادست ولی دوستمون با توجه به تحقیقاتشون اصرار دارند نمیشه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منم همینو گفتم ولی ایشون اصرار دارند بگن نمیشه.
تازه شما که داری برای پاسارگادی که شناخته شده و سابقه داره انجام میدی.
بیمه تجارت جدید التاسیس اولا حال حسابی به نماینده میده ، اون نماینده هم حالشو به مشتری میده مشتری بگیره.

چیزی که گفتم خیلی سادست ولی دوستمون با توجه به تحقیقاتشون اصرار دارند نمیشه.
دوست عزیز،من به شما گفتم "تخفیف در نزخ حق بیمه" در بیمه عمز نداریم؛مانند اون چیزی که در بیمه ثالث یا بدنه یا مسئولیت یا آتش سوزی داریم؛

این که نماینده میخواد از جیب خودش چیزی بده،با تخفیف در حق بیمه متفاوت هست؛

متاسفانه نمایندگان بیمه ما،اطلاع کمی از بیمه دارند و بیشتر فروشنده هستند تا کارشناس؛

همین میشه که لفظ "حال دادن" بجای اعطای پروموشن برای جذب حق بیمه بکار میره؛

همین کارهاست که صدای کارشناس ها رو دراورده که نرخ شکنی غیر اصولی دازیم؛
بیمه یعنی پوشش ریسک؛ حالا اگه ریسک با حق بیمه غیر متناسب پوشیده بشه،این برای شرکت مشکل ایجاد میکنه!!!!!
برای همین تخفیفات اصولی هست!!!
از جیب دادن با تخفیف فرق داره؛ در از جیب دادن،شرکت حق بیمه مناسب و متناسب رو دریافت کرده؛

متاسفانه تمایندگان کارهای عجیبی برای جذب مشتری در بیمه عمز میکنند

نمونه اش شخصی با من مشورت میکرد،بیمه نامه تهیه کرده بود؛قرار د اعزام بشه،اما نماینده شرکت بهش گفته بود برای اینکه حق بیمه ات کم بشه،بگو سربازی رفتی،من صداش رو در نمیارم!!!!!!!!
این رفتاز ها درست هست؟

بالا