شرایط من بازگذاشتن دست در پرداخت و همچنین وام اون هست،چون من دانشجو هستم و پاسارگاد ظاهرا اگر ارزش بازخرید بالای دویست و بیست تومن بره وام میده،درسته؟
۱. در همه شرکت ها پرداخت انعطاف پذیر هست و دست شما در پرداخت باز هست؛همچنین این قابلیت وجود داره که با صدور الحاقیه های سالانه بسیاری از شرایط بیمه نامه مثل پوشش ها،سرمایه فوت،مقدار و نحوه پرداخت و .... رو تغییر بدین؛این در تمام شرکت ها صادق هست
۲. همه شرکت ها به شما وام میدن؛
فقط باید زمان لازم گذسته باشه که در اکثر شرکت ها ۲ سال هست؛
پس به مبلغ ذخیره اندوخته ربطی نداره؛
وام بیمه عمر هم تا ۹۰ درصد ارزش بازخریدی هست و کارمزد اون ۴ درصد بیشتر از بهره فنی(سود تضمینی یعنی ۲۲ در ۵ سال اول،۱۹ در ۵ سال دوم و ۱۴ تا اخر قرارداد) هست؛
البته شرایط بازپرداخت پاسارگاد به نسبت بهتر هست، چون ۳ ساله هست و محدودیتی در دریافت وام وجود نداره؛
بیمه ملت هم شرایط وامش خاص هست؛بازپرداخت یک ساله ۳ درصد،دو ساله ۴ درصد و سه ساله ۶ درصد کارمزد داره(بدون اضافه شدن سود تضمینی)؛اما بر خلاف سایر شرکت ها مبلغ وام از ذخیره اندوخته کسر میشه و شما با پرداخت اقساط،مبلغ رو به ذخیره اندوخته اضافه میکنید؛
اما یک نکته رو توجه کنید؛چندان به این فکز نباشید که همیشه از بیمه وام بگیرید؛
وام بیمه عمر در واقع برای تامین چند مورد هزینه ها در طول زندگی هست؛مثلا هزینه های برنامه ریزی شده مثل هزسنه تحصیل یا هزینه های اورژانسی و برنامه ریزی نشده مثل بیماری ها؛
و البته وام از حساب شرکت نیست،بلکه از ذخیره اندوخته خود شماست که نطد شرکت قرار دارد؛
Sent from my E5823 using Tapatalk