• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
6a6daf3cb15695de5bf258bd3a6efd96.jpg

ضما مشاهده کنید در شروع،مدیر عامل سرکت میگه ویژگی بیمه عمر ما،اقساط انعطاف پذیرش هست؛

در حالی که ویژگی کلی بیمه زندگی universal life،انعطاف در حق بیمه هاست؛
پس ببینید که از بالاتزین سطح تا پایین ترین سطح ،بیمه ای ها،فقط در فکر فروش بیمه نامه هستند،نه برطرف کردن یک نیاز بیمه ای!

Sent from my E5823 using Tapatalk

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کی الان نماینده بیمه ماست؟
من هیچ نمایندگی ندارم.
دوم اینکه فرقش برای مشتری چیه؟ این تاپیک راهنمای خرید بیمه عمر برای مشتریه نه بررسی مشکلات شرکتهای بیمه عمر در زمینه بازاریابی و....
همینه که میگم زیاد سخت میگیرید و خیلی از مطالبی که مطرح میشه اصلا نیاز نیست چون به مشتری در طولانی مدت فرقی نداره ولی اینکه یکسال بیمه شده در سایت ببینه ماهی 200 هزار تومان براش حق بیمه رد میشه ولی خودش داره 150 هزار تومان میده مثلا ، این برای مشتری فرق داره نه خیلی از مسائل ریز شرکتها.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کی الان نماینده بیمه ماست؟
من هیچ نمایندگی ندارم.
دوم اینکه فرقش برای مشتری چیه؟ این تاپیک راهنمای خرید بیمه عمر برای مشتریه نه بررسی مشکلات شرکتهای بیمه عمر در زمینه بازاریابی و....
همینه که میگم زیاد سخت میگیرید و خیلی از مطالبی که مطرح میشه اصلا نیاز نیست چون به مشتری در طولانی مدت فرقی نداره ولی اینکه یکسال بیمه شده در سایت ببینه ماهی 200 هزار تومان براش حق بیمه رد میشه ولی خودش داره 150 هزار تومان میده مثلا ، این برای مشتری فرق داره نه خیلی از مسائل ریز شرکتها.

من که خودم بیمه گذار هستم؛نمیانده هم نیستم،شغلم چیز دیگه ای هست که اصولا فرصت فعالیت در زمینه دیگه ای رو ندارم!!!

برای مشتری فرق زیادی داره!بیمه عمر قرارداد طولانی مدت هست؛خیلی مهم هست با حق بیمه صحیح،پوشش های صحیح و مناسب،سرمایه مناسب برای بیمه گذار تهیه بشه؛
خیلی مهم هست که پرسشنامه با دقت پر بشه

باید بیمه گذار آگاه باشه که چرا نماینده داره از جیب خودش حق بیمه اش رو میپردازه،وقتی از نظر منطق بیمه ای این پذیرفته نیست!! به مشتری میگین من قسمتی از حق بیمه اتون رو به عهده میگیرم؟یا میگن بیمه نامه با تخفیف صادر شده؟

اگه گفته بشه با تخفیف صادر شده،این یعنی دروغ و فریب،پس باعث ایجاد عدم اعتماد میشه؛
اما اگر بگن به عنوان هدیه قسمتی از حق بیمه رو من به عهده،منعی نداره و فریب مشتری نیست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من که خودم بیمه گذار هستم؛نمیانده هم نیستم،شغلم چیز دیگه ای هست که اصولا فرصت فعالیت در زمینه دیگه ای رو ندارم!!!

برای مشتری فرق زیادی داره!بیمه عمر قرارداد طولانی مدت هست؛خیلی مهم هست با حق بیمه صحیح،پوشش های صحیح و مناسب،سرمایه مناسب برای بیمه گذار تهیه بشه؛
خیلی مهم هست که پرسشنامه با دقت پر بشه

باید بیمه گذار آگاه باشه که چرا نماینده داره از جیب خودش حق بیمه اش رو میپردازه،وقتی از نظر منطق بیمه ای این پذیرفته نیست!! به مشتری میگین من قسمتی از حق بیمه اتون رو به عهده میگیرم؟یا میگن بیمه نامه با تخفیف صادر شده؟

اگه گفته بشه با تخفیف صادر شده،این یعنی دروغ و فریب،پس باعث ایجاد عدم اعتماد میشه؛
اما اگر بگن به عنوان هدیه قسمتی از حق بیمه رو من به عهده،منعی نداره و فریب مشتری نیست

خدا رو شکر قبول کردید همچین چیزی امکان پذیر هست.
ممنون بابت تاپیک.

ariana6088

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
این تاپیک در مورد بیمه عمر هست.
ولی من در مورد بیمه مشاغل آزاد سوال دارم
1) افرادی که سابقه کار ندارن میتونن از این بیمه استفاده کنن و از مزایای بازنشستگی برخوردار بشن؟
2) اینکه من به واسطه پدرم تحت بیمه درمانی نیروهای مسلح هستم و سه ساله که تحت پوشش بیمه عمر موسسه کوثر هستم که مثل بیمه درمانی از حقوق پدرم کسر میشه
میخواستم بدونم که میتونم بیمه مشاغل آزاد بشم؟
و شرایطش و حق پرداخت ماهیانه یا سالیانه ش چقدره؟ و اینکه چند سال رو میشه یک جا پرداخت کرد؟
و سوال آخر اینکه حقوق بازنشستگیش به چه میزان هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان
این تاپیک در مورد بیمه عمر هست.
ولی من در مورد بیمه مشاغل آزاد سوال دارم
1) افرادی که سابقه کار ندارن میتونن از این بیمه استفاده کنن و از مزایای بازنشستگی برخوردار بشن؟
2) اینکه من به واسطه پدرم تحت بیمه درمانی نیروهای مسلح هستم و سه ساله که تحت پوشش بیمه عمر موسسه کوثر هستم که مثل بیمه درمانی از حقوق پدرم کسر میشه
میخواستم بدونم که میتونم بیمه مشاغل آزاد بشم؟
و شرایطش و حق پرداخت ماهیانه یا سالیانه ش چقدره؟ و اینکه چند سال رو میشه یک جا پرداخت کرد؟
و سوال آخر اینکه حقوق بازنشستگیش به چه میزان هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

1- منظورتون اگه از مشاغل آزاد،خویش فرمای تامین اجتماعی هست،نیاز به سابقه کار نیست؛ اما اگه بیمه های عمر و میگین،در اونها هم نیازی به داشتن شغل و یا سابقه کار نیست
2-بیشتر به نظر میاد این بیمه عمری که میفرمایید از حقوقشون کسر میشه،بیمه عمر ساده زمانی باشه،که تنها در صورت فوت بکار میاد و ذخیره اندوخته ایجاد نمیکنه؛
اما یک اصل کلی هست،شما هرچند تا بیمه عمر (ساده یا سرمایه گذاری) که بخواین میتونین تهیه کنید،به شرطی که مجموع سرمایه های فوتش بیشتر از 400 میلیون تومان نباشه؛
پرداخت بیمه عمر و سرمایه گذاری میتونه ماهانه،سه ماهه،شش ماهه یا سالانه و یا یکجا باشه که پرداخت سالانه و یکجا از همه پر منفعت تر خواهد بود؛
اما تامین اجتماعی ماهانه پرداخت میشه؛
در تامین اجتماعی،مقدار مستمری بازنشستگی،بر اساس متوسط پرداخت حق بیمه 2 سال آخر و با توجه به سنوات پرداخت هست
اما در بیمه عمر،از حق بیمه های شما و سود تعلق گرفته بهش،یک ذخیره اندوخته تشکیل میشه،که در پایان قرارداد،میتونین همه اش رو بصورت یکجا دریافت کنید؛یا در صورت تمایل،بصورت مستمری دریافت کنید,
مستمری در بیمه عمر،وابسته به سن نیست،و مقدار اون با توجه به سرمایه ذخیره اندوخته و دوره پرداخت مستمری(مادام العمر/مدت معین/مادام العمر و دوره تضمین)،و درصد افزایشی تعیین میشه

اگر در مورد بیمه عمر سوالی از بنده داشتید در تاپیک زیر مطرح کنید
http://forum.persiantools.com/threa...عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/

Last edited:

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حداقل مبلغ ماهیانه جهت پرداخت به بیمه عمر چقدر است؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حداقل مبلغ ماهیانه جهت پرداخت به بیمه عمر چقدر است؟

ماهانه از ۱۵-۳۰ هزار تومان کفش هست؛
البته مقدار پرداختی باید متناسب با سرمایه فوت انتخابی باشه؛
و همچنین پرداخت سالانه بنسبت به پرداخت ماهانه ارجح هست

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ماهانه از ۱۵-۳۰ هزار تومان کفش هست؛
البته مقدار پرداختی باید متناسب با سرمایه فوت انتخابی باشه؛
و همچنین پرداخت سالانه بنسبت به پرداخت ماهانه ارجح هست

میشه با ۳۰ تومن قرارداد ببندم و مثلا بعضی از برج ها که بیشتر داشتم، بیشتر واریز کنم؟مثلا ۵۰ تومن؟

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من آخر نفهمیدم،وام بیمه عمر از اندوخته است یا از ارزش بازخرید؟چرا بعضی بیمه ها میگن از اندوخته برخی میگن از ارزش بازخرید؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من آخر نفهمیدم،وام بیمه عمر از اندوخته است یا از ارزش بازخرید؟چرا بعضی بیمه ها میگن از اندوخته برخی میگن از ارزش بازخرید؟

۹۰ درصد از ارزش باز خریدی؛که ارزش بازخریدی تا سال پنجم کمتر از ذخیره اندوخته هست،اما بعدش،برابر میشه؛
این طبق آیین نامه بیمه مرکزی هست و اگه به شما چیز دیگه ای بگن،دروغ گفته اند!

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
۹۰ درصد از ارزش باز خریدی؛که ارزش بازخریدی تا سال پنجم کمتر از ذخیره اندوخته هست،اما بعدش،برابر میشه؛
این طبق آیین نامه بیمه مرکزی هست و اگه به شما چیز دیگه ای بگن،دروغ گفته اند!

مثلا من فقط ۵۰ درصد ارزش بازخریدو وام بخوام میشه یا به اجبار باید حتما ۹۰ درصد باشه؟سوال بعد توی به فرض سال پانزدهم که ارزش بازخرید بالاتر از اندوخته است،چطور بدون ضامن وام میدن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مثلا من فقط ۵۰ درصد ارزش بازخریدو وام بخوام میشه یا به اجبار باید حتما ۹۰ درصد باشه؟سوال بعد توی به فرض سال پانزدهم که ارزش بازخرید بالاتر از اندوخته است،چطور بدون ضامن وام میدن؟
بلی؛شما هرچقدر.بخواین،تا حداکثر اعلام شده که ۹۰ درصد ارزش بازخریدی هست،میتونین وام دریافت کنین؛

دریافت وام،از حقوق بیمه گذار هست؛و جزو مفاد قرارداد هست که حتما باید اجرا بشه؛
وام شما از ذخیره اندوخته خودتون پرداخت میشه؛و بیمه نامه شما بعنوان ضمانت بازپرداخت بیمه عمر هست؛

خود بیمه نامه عمر،از نظر حقوقی،بعنوان یک ضمانت نامه،قابلیت وثیقه گذاری دارد

اما دقت کنید،ارزش بازخریدی از ذخیره اندخته بیشتر نمیشه که!
در ۵ سال اول،بعلت محاسبه هزینه های سرمایه گذاری،در صورت بازخرید قبل قرارداد،ارزش بازخریدی کمتر از ذخیره اندوخته هست؛
اما بعد از ۵سال. هرچقدر ذخیره اندوخته شما باشه،همانقدر هم ارزش بازخریدی هست؛

ذخیره اندوخته در بیمه عمر،از وجوه پرداختی بیمه گذار تهیه ایجاد میشه که بیمه با سرمایه گذاری اون وجوه،بهش یود مبده و در طول زمان یک صندوق ذخیره از وجوه شما تهیه میشه؛

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا یک سوال، سرمایه فوت و حوادث و بیماری های خاص چرا ثابته ؟خب تا بیست سال دیگه به فرض پنج تومن برای بیماری های خاص که چیزی نیست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بعد اینهمه مدت بهترین کدوم شد آخر؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
بهترین ندارند؛باید بر اساس اعتمادتون به شرکت،نماینده خوب و صادق،سطح توانگری شرکت و عملکرد سوددهی،انتخاب کنید؛ ۹۰ درصد شرایط برابر هست؛
بهتر هست مطلب زیر رو مطالعه کنید تا در مورد شرکت ها و پوشش ها،اطلاعاتی بدست بیارین:

http://forum.persiantools.com/index.php?threads/767330/

آقا یک سوال، سرمایه فوت و حوادث و بیماری های خاص چرا ثابته ؟خب تا بیست سال دیگه به فرض پنج تومن برای بیماری های خاص که چیزی نیست

خیر،قابلیت افزایش سالانه دارد؛
هم اینکه میتونین در جدول،بصورت افزایشی به نسبت حق بیمه،بیمه نامه رو تهیه کنید؛
بغیر از اون میتونین هر سال با صدور الحاقیه،سرمایه فوت یا سرمایه های سایر پوشش ها رو به هر مقداری که خواستید افزایش بدین؛

در بیمه های عمر،با الحاقیه های سالانه،میتپنین بسیاری از شرایط بیمه نامه رو تغییر بدین؛این یک مزیت خاص در بیمه های عمر هست؛

rasana

Registered User
لایک‌ها
34

سلام
وام بیمه عمر 90 درصد اندوخته می باشد

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
وام بیمه عمر 90 درصد اندوخته می باشد

ماده ۱۷- بيمه‌گذار مي‌تواند پس از پرداخت لااقل حق‌بيمه دو سال تمام تا نود درصد ارزش بازخريد بيمه‌نامه درخواست وام نمايد و بيمه‌گر متعهد به پرداخت آن است. ترتيب استرداد وام با توافق بين بيمه‌گر و بيمه‌گذار تعيين مي‌شود.

از آیین نامه بیمه زندگی و مستمری،از بیمه مرکزی:
http://www.centinsur.ir/ShowPage.as...=5&PageId=1161&codeV=1&tempname=mogharratfani

Last edited:

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
چرا دارین با کلمات بازی میکنین

rasana

Registered User
لایک‌ها
34