• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصفهان یا تبریز ؟ کدام یک برای مسافرت خوب هستند ؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سلام دوستان
بنده همین الان یه سوالی به ذهنم رسید که تو نت سرچ کردم اما به نتیجه ای نرسیدم برا همین خواستم از بچه های اینجا بپرسم ببینم نظرشون چیه!
میخواستم از شما بپرسم اگه قرار بود بین تبریز و اصفهان یکیو برای مسافرت انتخاب کنین کجارو انتخاب میکردین؟ دلیلتون برای این انتخاب چیه؟
بدون در نظر گرفتن فاصله زمانی و مکانی
چرا تبریزو انتخاب میکردین؟
چرا اصفهانو انتخاب میکردین؟
ممنون میشم مشارکت کنین

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اصفهان . چون تاحالا نرفتم
البته تبریز هم تاحالا نرفتم:D

hamed_eshg

Registered User
لایک‌ها
296
پاشو بیا تبریز.
هم هوا سرده . هم طبیعتش خوبه

falang

Registered User
لایک‌ها
382
اصفهان خوبه تبریز هم خوبه جفتشو رفتم اما حال ندارم ندارم توضیح بدم چجوری بود

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اگر هیچکدام رو نرفتید و اصفهان نزدیک تره خب اصفهان بهتره... اما اگه اصفهان رفتید قبلا برید تبریز ..

من خودم باشم تبریز رو انتخاب میکنم چون 2 بار اصفهان رفتم و دیگه نمیصرفه بخوام برم : )))

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اگر هیچکدام رو نرفتید و اصفهان نزدیک تره خب اصفهان بهتره... اما اگه اصفهان رفتید قبلا برید تبریز ..

من خودم باشم تبریز رو انتخاب میکنم چون 2 بار اصفهان رفتم و دیگه نمیصرفه بخوام برم : )))

نه گفتم که جوانب فاصلی و زمانی و مکانی رو در نظر نگیریم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من تبریز زیاد رفتم - به نظر خودم که اصفحان بهتره ؛ بخصوص اگه راهت دوره گزینه های بهتر زیادن
تبریز نه چیز خاصی برای دیدن داره نه مردمش مهمان نوازن - بخصوص که اصن زبونشون چیز دیگس و .............. خلاصه شاید دفه اول برای یکی دوروز جالب باشه به خاطر تفاوت ها ولی دیگه زده میشی
کلا یه حوض بالای تپه داره اسمشو گذاشتن ال گلی یه پارک داره بهش میگن باغلار باغی و یه بام تبریز داره که هیشکدوم ارزش وقت گزاشتن توی این ایام رو نداره ولی بازارش برای یه بار دیدن ارزش داره جالبه به نظر من اگه میخای بری اونورا وقتتو تو تبریز حروم نکن برو شهرای اطرافش هم مردمش از لحاظ اخلاقی بهترن و هم توریستی تره مثلا کندوان - لیقوان - جلفا و........

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من تبریز زیاد رفتم - به نظر خودم که اصفحان بهتره ؛ بخصوص اگه راهت دوره گزینه های بهتر زیادن
تبریز نه چیز خاصی برای دیدن داره نه مردمش مهمان نوازن - بخصوص که اصن زبونشون چیز دیگس و .............. خلاصه شاید دفه اول برای یکی دوروز جالب باشه به خاطر تفاوت ها ولی دیگه زده میشی
کلا یه حوض بالای تپه داره اسمشو گذاشتن ال گلی یه پارک داره بهش میگن باغلار باغی و یه بام تبریز داره که هیشکدوم ارزش وقت گزاشتن توی این ایام رو نداره ولی بازارش برای یه بار دیدن ارزش داره جالبه به نظر من اگه میخای بری اونورا وقتتو تو تبریز حروم نکن برو شهرای اطرافش هم مردمش از لحاظ اخلاقی بهترن و هم توریستی تره مثلا کندوان - لیقوان - جلفا و........

ممنون بابت نظرتون
لطفا نظرتون در مورد اصفهان رو هم بگین

Captive

لایک‌ها
16,665
نه گفتم که جوانب فاصلی و زمانی و مکانی رو در نظر نگیریم

اگر اصفهان تا حالا نرفتید نظر من اینه که حتما اصفهان برید ، اما اگر قبلا رفتید این سری تبریز رو هم بازدید کنید بد نیست... حالا دوستان در مورد زبان و گویش و لهجه میان صحبت میکنن که به نظر من نه تنها عیب نیست بلکه یک مزیت هست ، چون ما اکثرا جاهایی هستیم که به زبان فارسی صحبت میشه حالا چه اشکال داره واسه تفریح هم که شده جایی بریم که آذری ، لری ، بلوچی یا حتی کردی صحبت میکنند ..

شما واسه خود شهر و امکانات و آثار باستانی که داره برو وگرنه تو خود تهران هم میتونید آذری زبان ها و دیگر اقوام رو به وفوور ببینید :)

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,432
شما واسه خود شهر و امکانات و آثار باستانی که داره برو وگرنه تو خود تهران هم میتونید آذری زبان ها و دیگر اقوام رو به وفوور ببینید :)
بهترین آثار باستانی هم در موزه های تهران به وفور موجوده. اصلا لازم نیست از تهران خارج بشن. هرچی بخوای توی تهران هست:cool::D

Captive

لایک‌ها
16,665
بهترین آثار باستانی هم در موزه های تهران به وفور موجوده. اصلا لازم نیست از تهران خارج بشن. هرچی بخوای توی تهران هست:cool::D

بعـــــله :دی ، به قول شاعر که میفرماید من و طهران من و دلشوره های ناتمومش :D

بالا