• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
اینها رو میخوام از سایت ekwb خرید کنم
هزینه گمرکی شاملش میشه؟
DHL چطوری تحویل میده؟ چطوری میشه با DHL هزینه گمرک رو داد؟
اگه تو منطقه آزاد مثلا قشم تحویل بدن بازم کمرگی میخوره؟
این خرید شامل گمرکی میشه ولی خود DHL پرداخت میکنه و بعد از شما مبلغ رو میگیره.
DHL در محل خودتون تحویل میده.
شرایط تحویل در منطقه آزاد رو از خود دفتر DHL با شماره تهران 84088888 بپرسید! (به ما هم نتیجه رو بگید;))
موفق باشید.

Archtc

Registered User
لایک‌ها
138
با DHL صحبت کردم گفت از طریق بندر امام ***** وارد میشه چونکه تنها پورت وارداتیشون هست و اونجا هزینه گمرک مشخص میشه، اگه هزینه بخواد به DHL اعلام میشه و یا خریدار هزینه رو به DHL میده و اونا ارسال میکنند یا خودش میره پیگیری کنه
با گمرک هم که صحبت کردم گفت اگه بگیرند برای کالایی به ارزش ۷۰۰ دلار حدودا ۳۰۰ -۴۰۰ هزار تومان میشه
به اینکه تو بنادر آزاد هم شامل هزینه گمرک میشه هیچکدوم جواب واضحی ندادند

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archtc

Registered User
لایک‌ها
138
خب یک سوال دیگه!
EK میتونه از طریق دو سرویس به ایران ارسال کنه! یکی DHL Express که قابلیت ردگیری داره و یکی Post Priority که این قابلیت رو نداره، هزینه ارسال هر دو یکسان هست اما Post Priorityتقریبا 14 روز دیرتر تحویل میده
کسی در مورد Post Priority اطلاعی داره؟
اگه راجب تعرفه واردات قطعات کامپیوتری هم اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمای کنید

Last edited:

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
سلام به همگی

سی و سه روز پیش دوتا بسته با پست سنگاپور برای من ارسال شده که هنوز کدش توی سیستم رهگیری ایران ثبت نشده و من نمیدونم بسته ها کجاست !
و اولین دفعه اس میبینم وضعیت یه بسته اینجوریه
فرستنده یک اسکرین شات از ترکینگ شرکت حمل و نقل که باهاشون کار میکنن به من نشون داده که کلیه جزئیات جابجایی بسته توش ثبت شده تا مرحله ی خروج از سنگاپور و ارسال به ایران
اما توی سایت های ترکینگ و خود سایت singpost.com فقط یک مرحله ارسال به ایران به تاریخ 10 مارس مطابق همون اسکرین شات برای این ترک نامبر ها ثبت شده و هیچ چیز دیگه ای نشون نمیده
اداره ی پست هم رفتم به من گفتن چیزی اینجا ثبت نشده احتمالا کد رهگیریت اشتباهه !

لطفا یکی به من بگه این مورد رو از کجا باید پیگیری کنم ؟

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
کسی از دوستان از چین کوادکوپتر دوربین دار خریده؟
گمرک به این جور چیزها گیر نمیده؟آیا ترخیصش راحته؟مثلا کواد قیمت حدود 100 تا 150 دلار.1 عدد
کسی تجربه خرید داشته

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
سلام
کسی از دوستان از چین کوادکوپتر دوربین دار خریده؟
گمرک به این جور چیزها گیر نمیده؟آیا ترخیصش راحته؟مثلا کواد قیمت حدود 100 تا 150 دلار.1 عدد
کسی تجربه خرید داشته

در پست های قبلی پاسخ داده شده. وارد کردن اینجور اقلام نیاز به اخذ مجوز از سازمان مربوطه هست.

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون
حتی 1 عدد هم نیاز به گرفتن مجوز داره؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

9527

Registered User
لایک‌ها
104
سلام خدمت دوستان عزیز....
بنده از سایت DHGATE چند عینک سفارش دادم.الان که بسته رسیده فقط یک پلاستیک داخل بسته بود و دیگر هیچ!!!!!!! بسته در گمرک باز شده و مشخصه. آیا امکان اینکه در گمرک ایران عینکها را برداشته باشند هست؟ چون بسته منگنه شده بود و مشخصه باز شده قبلا... دوستانی که وارد هستن در این زمینه لطفا راهنمایی کنن...

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
سلام
بنده قصد واردات تعداد علی الحساب 150 جفت کتانی اورجینال ادیداس و ریبوک از کشور های ژاپن و انگلیس و المان رو دارم.
البته من شغلم فروش کتانی و پوشاک هستش ولی تا بحال واردات نداشتم.
البته این رو هم بگم که کتانی ها در چند پارت و در بسته های احتمالا 20 جفتی به ادرس های مختلف فرستاده خواهد شد,
میخواستم بدونم برای رد شدن بی دردسر از گمرک پست چیکار باید کرد,

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,432
سلام خدمت دوستان عزیز....
بنده از سایت DHGATE چند عینک سفارش دادم.الان که بسته رسیده فقط یک پلاستیک داخل بسته بود و دیگر هیچ!!!!!!! بسته در گمرک باز شده و مشخصه. آیا امکان اینکه در گمرک ایران عینکها را برداشته باشند هست؟ چون بسته منگنه شده بود و مشخصه باز شده قبلا... دوستانی که وارد هستن در این زمینه لطفا راهنمایی کنن...
سلام
وزن مرسوله رو پست فرستنده روی بسته میزنه. ببینید وزنی که زده شده، با وزن چند تا عینک مطابقت داره یا نه.
سلام
بنده قصد واردات تعداد علی الحساب 150 جفت کتانی اورجینال ادیداس و ریبوک از کشور های ژاپن و انگلیس و المان رو دارم.
البته من شغلم فروش کتانی و پوشاک هستش ولی تا بحال واردات نداشتم.
البته این رو هم بگم که کتانی ها در چند پارت و در بسته های احتمالا 20 جفتی به ادرس های مختلف فرستاده خواهد شد,
میخواستم بدونم برای رد شدن بی دردسر از گمرک پست چیکار باید کرد,
اینجوری فقط دردسر خودتون رو بیشتر میکنید.همچین باری بی دردسر از گمرک پست رد نمیشه. بار رو یکجا و به یک آدرس بیارید و بدید ترخیص کار معتبر براتون ترخیص کنه. هم ارزونتر میشه، هم راحت تر

9527

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
وزن مرسوله رو پست فرستنده روی بسته میزنه. ببینید وزنی که زده شده، با وزن چند تا عینک مطابقت داره یا نه.

اینجوری فقط دردسر خودتون رو بیشتر میکنید.همچین باری بی دردسر از گمرک پست رد نمیشه. بار رو یکجا و به یک آدرس بیارید و بدید ترخیص کار معتبر براتون ترخیص کنه. هم ارزونتر میشه، هم راحت تر

سلام...خیر متاسفانه وزن مرسوله با اون چیزی که روی بسته اعمال شده یکی نیست.یعنی کلا مشکل از فرستنده کالا بوده و الان ثبت شکایت کردم در DHGATE ..
  • Like
Reactions: F-5

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
ممنون
حتی 1 عدد هم نیاز به گرفتن مجوز داره؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk
بله، یک دستگاه هم نیاز به مجوز دارد. قبلا در همین تاپیک دوستان دیگری اقدام به خرید 1 دستگاه کردند که توسط گمرک ضبط شد.

Archtc

Registered User
لایک‌ها
138
سلام دوستان
Post Priority به چه صورت ارسال میشه؟

9527

Registered User
لایک‌ها
104
سلام

سلام مجدد...
باید داخل بسته دو عدد عینک باشه اما یک کیف داخل بسته بود....

روی بسته نوشته شده دو عدد کالا هر کدوم به ارزش 5$ و وزن هر کدوم نوشته شده 0.200 KG . الان بسته 150 گرم بیشتر نیست . یعنی اون مقداری که وزن و اقلام فرستنده نشون میده با این چیزی که به دست بنده رسیده مطابقت نداره. حالا بسته در گمرک یا پست ایران دستکاری شده یا کلا بسته از خارج از کشور مشکل داشته؟ رفتم بازرسی پست بسته رو چک کرد و گفت وزنش درسته 150 گرم و از تهران هم بسته همون 150 گرم ثبت شده !!!!!!!! بازرسی به بنده گفت شکایت میتونید ثبت کنید اما من فعلا دست نگه داشتم تا نطر شما دوستان هم بدونم. به نظر شما اساتید عزیز مشکل از کجاست؟ از خارج از کشور یا ایران؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام مجدد...
روی بسته نوشته شده دو عدد کالا هر کدوم به ارزش 5$ و وزن هر کدوم نوشته شده 0.200 KG . الان بسته 150 گرم بیشتر نیست . یعنی اون مقداری که وزن و اقلام فرستنده نشون میده با این چیزی که به دست بنده رسیده مطابقت نداره. حالا بسته در گمرک یا پست ایران دستکاری شده یا کلا بسته از خارج از کشور مشکل داشته؟ رفتم بازرسی پست بسته رو چک کرد و گفت وزنش درسته 150 گرم و از تهران هم بسته همون 150 گرم ثبت شده !!!!!!!! بازرسی به بنده گفت شکایت میتونید ثبت کنید اما من فعلا دست نگه داشتم تا نطر شما دوستان هم بدونم. به نظر شما اساتید عزیز مشکل از کجاست؟ از خارج از کشور یا ایران؟

مشکل از پست یا گمرک ایرانه

Archtc

Registered User
لایک‌ها
138
به مایعات تو گمرک گیر میدن؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,432
سلام مجدد...
سلام
شما مطمئنی که زده 2 عدد کالا هر کدام 0.2 کیلو ؟ قاعدتا باید وزن مجموع رو بزنه
ببینید در پست فرستنده، ممکنه ارزش کالا رو کمتر از چیزی که هست بزنن ( بر طبق اعلام فرستنده) ، اما وزن بسته رو خودشون اندازه میگیرن و میزنن . هیچوقت هم وزن بسته رو کمتر نمیزنن، چون بر مبنای اون وزن، کرایه پستی میگیرن
حالا اگر پست چین وزن بسته شما رو 400 گرم زده و پست ایران بسته 150 گرمی تحویل شما داده، حتما مشکل از پست ایرانه. احتمال داره که بسته رو برای بازرسی باز کرده باشن و یادشون رفته باشه محتویات رو دوباره توش بذارن. احتمال دزدی تقریبا صفره
البته 250 گرم تفاوت وزن هم برای 2 تا عینک یه مقداری کمه ...

9527

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
شما مطمئنی که زده 2 عدد کالا هر کدام 0.2 کیلو ؟ قاعدتا باید وزن مجموع رو بزنه
ببینید در پست فرستنده، ممکنه ارزش کالا رو کمتر از چیزی که هست بزنن ( بر طبق اعلام فرستنده) ، اما وزن بسته رو خودشون اندازه میگیرن و میزنن . هیچوقت هم وزن بسته رو کمتر نمیزنن، چون بر مبنای اون وزن، کرایه پستی میگیرن
حالا اگر پست چین وزن بسته شما رو 400 گرم زده و پست ایران بسته 150 گرمی تحویل شما داده، حتما مشکل از پست ایرانه. احتمال داره که بسته رو برای بازرسی باز کرده باشن و یادشون رفته باشه محتویات رو دوباره توش بذارن. احتمال دزدی تقریبا صفره
البته 250 گرم تفاوت وزن هم برای 2 تا عینک یه مقداری کمه ...

بله چیزی هست که روی بسته نوشته شده. بنده کلا به نحوه خرید آشنا هستم و باره اول نیست خرید خارجه دارم.خوشبختانه با پیگیریهایی که کردم سایت پول رو فول ریفاند کرد.
ولی هنوز نمیدونم مشکل از پست ایران بوده یا چین!!! چون احتمالات زیاده

• Like

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,432
بله چیزی هست که روی بسته نوشته شده. بنده کلا به نحوه خرید آشنا هستم و باره اول نیست خرید خارجه دارم.خوشبختانه با پیگیریهایی که کردم سایت پول رو فول ریفاند کرد.
ولی هنوز نمیدونم مشکل از پست ایران بوده یا چین!!! چون احتمالات زیاده
حالا اگر مشکل از طرف ایران بود، چی ؟ عذاب وجدان نمی گیری که حق چینیه رو ضایع کردی ؟:D

9527

Registered User
لایک‌ها
104
حالا اگر مشکل از طرف ایران بود، چی ؟ عذاب وجدان نمی گیری که حق چینیه رو ضایع کردی ؟:D
کلا 2 تا از بسته هام تا به امروز این مشکل رو خورده. اون بسته که داخلش فقط یک پلاستیک بود پولش کاملا ریفاند کردن و خوده فروشنده این کار رو کرده بود.
در مورد بسته دوم هم دقیقا روی بسته نوشته شده بود 2 عدد کالا هر کدوم به ارزش 5$ و وزن 400 گرم. اما فقط یک کیف زرد رنگ داخل بسته بود که 1$ هم ارزش نداشت.به فروشنده مسیج دادم به لحنی تند که چرا اشتباه ارسال کردید و بعد جواب داد که اشتباه از ما بوده و دوباره ارسال میکنیم.
حالا چهجوری روی بسته نوشته میشه 2 عدد کالا و ...... بقیه مشخصات, اما داخل بسته چیزه دیگری قرار میدن مشخص نیست چهجوریه!!!! اگر مشکل از پست ایران بود به هیچ عنوان قبول نمیکرن که مشکل از خودشون بوده و بخان مجددا ارسال کنن...
دوستان خیلی در انتخاب فروشنده موقع خرید دقت کنید به این چینی ها هیچ اعتمادی نیست.کلاهبردار بینشون زیاده
اما در مورد این دو بسته من به یک نتیجه رسیدم اما احتمال داره درست هم نباشه ولی چیزی بوده که دیدم :
تا به امروز بالای 100 بسته داشتم و خرید از سایت های مختلف زیاد داشتم. این دوبسته نه تعداد و نه اقلام موجود در بسته روی بسته نوشته نشده بود. ولی بقیه بسته هایی که دریافت میکردم دقیقا نوشته شده بود داخل بسته چه کالایی قرار داده شده و تعداد چند عدد هست. روی این دوبسته نوشته شده بود امکان باز شدن بسته هست اما روی بقیه بسته هایی که دریافت کردم این پیغام نوشته نشده بود.

• Like
بالا