mikel jaskon
Registered User
در سرتاسر دنیا افراد زیادی هستند که فقط و فقط از طریق این سایت گذران میکنند و فروشگاههای چند میلیون دلاری دارند.
آیا سایت ایرانی مشابه ebay یا ای بی وجود دارد؟
آیا سایت ایرانی مشابه ebay یا ای بی وجود دارد؟
دیوار خیلی عالیه حدود 6 ماهه پیش یه تاپیک فروش لوازم متفرقه تو PT ایجاد کردم بیش از 90% جنس هام تو دیوار فروختمسایت دیوار به شدت داره پیشرفت میکنه
مختطب بسیار زیادی داره چندین برابر پیتی
من یکی دوتا جنس داشتم یه ماه تو پیتی مونده بود یه روز اونجا فروش رفت
پیتی اکثرا خریدار و فروشنده های تکرارین!
Sent from my F**king life
اگر این کار را نمی کردند کسی دیگه پول نمی داد آگهی را نردبان کنه!!!برای رضای خدا که سایت نزدند بالاخره باید پول در بیاره؟؟دیوار خیلی عالیه حدود 6 ماهه پیش یه تاپیک فروش لوازم متفرقه تو PT ایجاد کردم بیش از 90% جنس هام تو دیوار فروختم
PT بازارچه افتضاحی داره
البته دیوار مدیراش خیلی گیر میدن
بعضی آگهی هارو عجیب گیر میدن در حالی که فروشش عادیه
یه گوشی دست دوم قدیمی نوکیا 5110 هر کاری می کنم آگهی ثبت نمی کنن میگن فروشش غیر قانونیه
سیستم ثبت آگهی خیلی ضعیفی دارن به جای گزینه به روزرسانی آگهی حذف و ثبت دوباره آگهی گذاشتن تازه بعد 24 ساعت از حذف آگهی دوباره آگهی ثبت میشه که این یه قانون اشتباه و فروشنده ها رو فراری میده
درسته ولی نردبان بیشتر برای آگهی های ماشین و موتور کارایی داره و برای آگهی اجناس کوچک ارزش هزینه ندارهاگر این کار را نمی کردند کسی دیگه پول نمی داد آگهی را نردبان کنه!!!برای رضای خدا که سایت نزدند بالاخره باید پول در بیاره؟؟
نه واقعا کسی که بخواد جنسشو بفروشه یعنی به پولش نیاز داشته باشه نردبانی میکنه حتی اگه جوراب باشهدرسته ولی نردبان بیشتر برای آگهی های ماشین و موتور کارایی داره و برای آگهی اجناس کوچک ارزش هزینه نداره
باید سیستمی بزارن تا آگهی های معمولی سریع ثبت بشه
شوخی میکنی دیگه ؟ سایت ایران خرید طراحیش رو به حد Ebay رسونده ؟!!!!!!!!!!!!! همین الان من سرچ کردم رفتم تو سایتش به نظر من طراحی به شدت مبتدی داره....من متوجه نمیشم که شما چیه این سایت رو با Ebay یکی دونستین قربان ؟اره دیوار خوبه ولی هزینه هاش و محدودیتاش مخاطب هاشو اذیت میکنه ایران خرید اصلا برای نردبانی کردن یا تعدادعکس محدودیتی نذاشته هزینه هم نداره بعد واقعا کیفیت و گرافیکش حرفه ای هست من افتخار میکنم که یه سایت ایرانی طراحیش و به حد ای بی رسونده راستی پشتیبانی تلفنی هم داره اما دیوار وقتی یه اگهی ویژه میکنی بعد رد میشه پولت رفتس تا حالا خیلی اینجوری شده و پشتیبانی نبوده که برسی کنه:general211: