• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا سایت ایرانی مشابه ebay یا ای بی وجود دارد؟

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
در سرتاسر دنیا افراد زیادی هستند که فقط و فقط از طریق این سایت گذران میکنند و فروشگاههای چند میلیون دلاری دارند.
آیا سایت ایرانی مشابه ebay یا ای بی وجود دارد؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ایسام می خواهد یک کارایی بکنه اما هنوز کیلومترها تا ایبای فاصله داره .البته همین فروم بزرگترین محل خرید فروش اینترنتی ایرانه ومخصوصا در زمینه سخت افزار .اما اصل داستان اینه که کلا نفوذ نت برای خرید و فروش تو ایرانه بسیار پایینه .که دلایل زیادی هم داره

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
نفوذ و اطمینان وب برای ایرانی ها خیلی کمه متاسفانه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سایت دیوار به شدت داره پیشرفت میکنه
مختطب بسیار زیادی داره چندین برابر پیتی
من یکی دوتا جنس داشتم یه ماه تو پیتی مونده بود یه روز اونجا فروش رفت
پیتی اکثرا خریدار و فروشنده های تکرارین!

Sent from my F**king life

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
ايسام كه خيلي ضعيفه و من بعنوان يك فروشگاه بهش نگاه نميكنم با اون كارمزدهاي نجومي. ديوار هم فكر نكنم از نظر بيزينس پلن مشابه ايبي باشه. بهرحال ممنونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
سايت ديوار بد نيست !!!
مسله اصلي اينه كه خريد و فروش نتي هنوز جا نيوفتاده به اون صورت

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
البته ايبي انگليسي خودش يك مزيت رقابتي ايجاد ميكنه. مثلا كساني كه در انگليس يا امريكا هستند فروشگاههايي در ايبي دارند كه خريداران جهاني دارند. شما دنبال يك قطعه دست دوم الكترونيك بگردي با چند برابر قيمت ميتوني گير بياري چون فقط اون فروشنده خاص داره و واقعا از آشغال هم پول در ميارن

Sent from my iPhone using Tapatalk

kimiaalipanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله وجود داره سایت ((ایران خرید)) دقیقا ebay هست خودتون ببینید منم یک سالی هست فهمیدم مو نمیزنه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سایت دیوار به شدت داره پیشرفت میکنه
مختطب بسیار زیادی داره چندین برابر پیتی
من یکی دوتا جنس داشتم یه ماه تو پیتی مونده بود یه روز اونجا فروش رفت
پیتی اکثرا خریدار و فروشنده های تکرارین!

Sent from my F**king life
دیوار خیلی عالیه حدود 6 ماهه پیش یه تاپیک فروش لوازم متفرقه تو PT ایجاد کردم بیش از 90% جنس هام تو دیوار فروختم
PT بازارچه افتضاحی داره
البته دیوار مدیراش خیلی گیر میدن
بعضی آگهی هارو عجیب گیر میدن در حالی که فروشش عادیه
یه گوشی دست دوم قدیمی نوکیا 5110 هر کاری می کنم آگهی ثبت نمی کنن میگن فروشش غیر قانونیهo_Oo_O
سیستم ثبت آگهی خیلی ضعیفی دارن به جای گزینه به روزرسانی آگهی حذف و ثبت دوباره آگهی گذاشتن تازه بعد 24 ساعت از حذف آگهی دوباره آگهی ثبت میشه که این یه قانون اشتباه و فروشنده ها رو فراری میده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دیوار خیلی عالیه حدود 6 ماهه پیش یه تاپیک فروش لوازم متفرقه تو PT ایجاد کردم بیش از 90% جنس هام تو دیوار فروختم
PT بازارچه افتضاحی داره
البته دیوار مدیراش خیلی گیر میدن
بعضی آگهی هارو عجیب گیر میدن در حالی که فروشش عادیه
یه گوشی دست دوم قدیمی نوکیا 5110 هر کاری می کنم آگهی ثبت نمی کنن میگن فروشش غیر قانونیهo_Oo_O
سیستم ثبت آگهی خیلی ضعیفی دارن به جای گزینه به روزرسانی آگهی حذف و ثبت دوباره آگهی گذاشتن تازه بعد 24 ساعت از حذف آگهی دوباره آگهی ثبت میشه که این یه قانون اشتباه و فروشنده ها رو فراری میده
اگر این کار را نمی کردند کسی دیگه پول نمی داد آگهی را نردبان کنه!!!برای رضای خدا که سایت نزدند بالاخره باید پول در بیاره؟؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اگر این کار را نمی کردند کسی دیگه پول نمی داد آگهی را نردبان کنه!!!برای رضای خدا که سایت نزدند بالاخره باید پول در بیاره؟؟
درسته ولی نردبان بیشتر برای آگهی های ماشین و موتور کارایی داره و برای آگهی اجناس کوچک ارزش هزینه نداره
باید سیستمی بزارن تا آگهی های معمولی سریع ثبت بشه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
دیوار رو منم تایید میکنم
خیلی خیلی خوبه و درآینده بهتر هم میشه ولی خوب شباهتی به ای بی نداره !

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
حرف بچه هارو تایید میکنم اینجا یعنی تو پی تی دیگه امثر کاربرا ثابت هستن ولی دیوار رو همه تو گوشیشون دارن !
جنس تو دیوار خیلی سریع تر به فروش میره تا پی تی

kimiaalipanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره دیوار خوبه ولی هزینه هاش و محدودیتاش مخاطب هاشو اذیت میکنه ایران خرید اصلا برای نردبانی کردن یا تعدادعکس محدودیتی نذاشته هزینه هم نداره بعد واقعا کیفیت و گرافیکش حرفه ای هست من افتخار میکنم که یه سایت ایرانی طراحیش و به حد ای بی رسونده راستی پشتیبانی تلفنی هم داره اما دیوار وقتی یه اگهی ویژه میکنی بعد رد میشه پولت رفتس تا حالا خیلی اینجوری شده و پشتیبانی نبوده که برسی کنه:general211:

kimiaalipanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته ولی نردبان بیشتر برای آگهی های ماشین و موتور کارایی داره و برای آگهی اجناس کوچک ارزش هزینه نداره
باید سیستمی بزارن تا آگهی های معمولی سریع ثبت بشه
نه واقعا کسی که بخواد جنسشو بفروشه یعنی به پولش نیاز داشته باشه نردبانی میکنه حتی اگه جوراب باشه

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
اره دیوار خوبه ولی هزینه هاش و محدودیتاش مخاطب هاشو اذیت میکنه ایران خرید اصلا برای نردبانی کردن یا تعدادعکس محدودیتی نذاشته هزینه هم نداره بعد واقعا کیفیت و گرافیکش حرفه ای هست من افتخار میکنم که یه سایت ایرانی طراحیش و به حد ای بی رسونده راستی پشتیبانی تلفنی هم داره اما دیوار وقتی یه اگهی ویژه میکنی بعد رد میشه پولت رفتس تا حالا خیلی اینجوری شده و پشتیبانی نبوده که برسی کنه:general211:
شوخی میکنی دیگه ؟ سایت ایران خرید طراحیش رو به حد Ebay رسونده ؟!!!!!!!!!!!!! همین الان من سرچ کردم رفتم تو سایتش به نظر من طراحی به شدت مبتدی داره....من متوجه نمیشم که شما چیه این سایت رو با Ebay یکی دونستین قربان ؟
نمیدونم اما اینجوری که شما صحبت کردین یه لحظه فکر کردم از خوده تیم ایران خرید هستی اومدی تبلیغ کنی :)) البته میگم فکر کردم و نمیگم مظمئن هستم .

بالا