• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام؛ نوید مظفری کارشناس داوری فوتبال با حضور در استودیوی چهارسوی لیگ برتر شبکه خبر با اشاره به عملکرد نسبتا خوب تیم داوری شهرآورد 82، و بررسی صحنه های حساس این دیدار گفت: در دو صحنه داور اشتباه داشت که منجر به نگرفتن دو پنالتی برای استقلال شد. بعد از این برنامه هواداران پرسپولیس به صفحه شخصی مظفری حمله کرده و فحاشی و الفاظ زشتی به این کارشناس داوری نسبت دادند.

بعد از این اتفاق نوید مظفری در تازه ترین پست اینستاگرامش با انتشار عکس زیر نوشت: "دوستان گرامی، هواداران عزیز پرسپولیس و استقلال، برای من خیلی جالب بود که با گفتن یک پنالتی به نفع یا به ضرر تیم محبوب شما، دید و نظر تون در مورد من تغییر پیدا میکنه! تا دیروز قرمز بودم، از دیشب آبی❗❗❗ من صحنه ها را آنالیز میکنم، نه رنگ تیم ها، نه اسم بازیکنان و نه تیم داوری مسابقه برای من اهمیتی ندارند.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
برای تحلیل گر تحلیل بالایی ^^^

این عکس درست در لحظه جدا شدن توپ از پای نوراللهی هست

13010658_787271378073724_746836503091905253_n.jpg

گریه نداره که :D:D:D

Last edited:

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
و باز هم پنالتی پرسپولیس رو نگرفتن...

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
و باز هم پنالتی پرسپولیس رو نگرفتن...
نگرفتن پنالتی که عادیه ولی این رو نگرفتن خیلی مسخره است چون بازیکن مصدوم شد جلوی چشم داور !
داور مغرضی نبود به همون نسبت احمق بود ولی ! میتونست فاجعه رو بدتر کنه تو ورزشگاه تحتی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
باز هم داوری ها به نفع تیم های آبی !
این هفته داوری ها رو ببینید. استقلال تهران -خوزستان و اهواز ....
در هر سه بازی و علی الخصوص در بازی استقلال ، داور به نفع تیم آبی سوت زد.
در بازی گسترش و استقلال صنعتی ، یک پنالتی علیه استقلال گرفته نشد
در بازی پرسپولیس و اس اهواز داور از ترس تماشاگران اهوازی تا جاییکه تونست به نفع میزبان سوت زد
و در آزادی هم با وجود وا دادن بازیکن های سابق تیم میزبان ف بازهم داور با سوت های اشتباه به نفع تیم آبی ، باعث شد فولاد اوج گرفته متوقف بشه.
کانون های قدرت و ثروت در سازمان لیگ و فدراسیون شدیدا دارن ، از تیم آبی حمایت می کنند.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
در بازی پرسپولیس و اس اهواز داور از ترس تماشاگران اهوازی تا جاییکه تونست به نفع میزبان سوت زد
و در آزادی هم با وجود وا دادن بازیکن های سابق تیم میزبان ف بازهم داور با سوت های اشتباه به نفع تیم آبی ، باعث شد فولاد اوج گرفته متوقف بشه.
کانون های قدرت و ثروت در سازمان لیگ و فدراسیون شدیدا دارن ، از تیم آبی حمایت می کنند.
از زمان قلعه نوعی این رویه بوده و هست وقهرمانی های نه چندان تمیز ادامه خواهد داشت...
ولی بسیار لذت بخشه که بازم نتونستن صدر نگه دارن تیمو:D:D حتی با اون وضعی که تو اهواز ساختن و با داوری های دیگه فوق تابلو:D

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
با چه رویی این حرفو میزنی وقتی خود برنامه دوشنبه شب ها با لنگ نادرست بودن گل اس خوزستان رو تایید کرده

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
من حرفی ندارم...اونور پنالتی کودکان...
اینور گل افساید رو قبول میکنن...
تف به این داوری ها و تیمی که اینجوری قهرمان میشه...

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
من حرفی ندارم...اونور پنالتی کودکان...
اینور گل افساید رو قبول میکنن...
تف به این داوری ها و تیمی که اینجوری قهرمان میشه...
نظرت در مورد داوری دربی چیه؟؟
برای داوری اونجا هم تف نثار نمیکنی؟؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

غمزه: ۱۰۰بار دیگر صحنه گل نفت تکرار شود،آفساید نمی‌گیرم/عینکی‌ها می‌گویند آفساید بوده!

حمید غمزه درباره دیدار پرسپولیس - نفت تهران و اظهارات علی خسروی در مورد قضاوتش در این بازی صحبت‌ کرد.
پرسپولیسی‌ها اعتقاد دارند که صحنه گل اول نفت‌ آفسایده بوده و کارشناسانی چون علی خسروی نیز آن را تأیید کرده‌اند.
هیچ مشکلی برای صحبت کردن در مورد این صحنه ندارم. شب گذشته فریدون اصفهانیان از من سؤال کرد که آیا بازی دیگری به من بدهد و چنین صحنه‌ای دوباره تکرار شود باز هم آفساید اعلام می‌کنم یا خیر. من هم پاسخ دادم صد بار دیگر چنین صحنه‌ای تکرار شود، باز هم تصمیم به ادامه بازی خواهم داد. سالی دو مرتبه در کلاس‌‌های داوری شرکت می‌کنیم و مدرسان فیفا بارها درباره چنین صحنه‌هایی بحث می‌کنند. خسروی هم در صحبت‌هایش بارها اعلام کرده بود که این صحنه‌ها را ادامه دهید. برای اینکه بازی هیجان داشته باشد، توصیه می‌کنند بازی ادامه داشته باشد. اگر چنین صحنه‌ای را آفساید می‌گرفتم خودم را نمی‌بخشیدم. همه داوران و کارشناسان به‌خاطر تصمیمی که گرفتم، به من تبریک گفتند. به کار خودم ایمان دارم و می‌دانم تصمیمم درست بوده است.
قبول ندارید که بازیکن نفت یک نیم تنه از بازیکنان پرسپولیس جلو بود؟
یک نیم تنه جلو بود، اما طبق صحبت‌های مدرس فیفا از سال 2013 و 2014 بهتر است بازی ادامه پیدا کند. هفتاد درصد آقایانی که مدعی شدند این صحنه آفساید بوده است، عینک می‌زنند! چطور آقایانی که عینک می‌زنند، می‌توانند از تلویزیون صحنه را تشخیص دهند؟ قصدم توهین نیست، اما یکسری افراد با کمیته داوران مشکل دارند و هر صحبتی را مطرح می‌کنند.
اما اصهانیان در گفت‌وگویی اعلام کرده که به خاطر اشتباهات داوری شرمنده است.
اصفهانیان شب گذشته با من حرف زد و عذرخواهی کرد. اصفهانیان گفته که چنین صحبتی نکرده و از رسانه‌ای که به نقل از او صحبت‌هایی منتشر کرده است، شکایت خواهد کرد!‌ داورانی که به‌روز کار می‌‌کنند، همه تأیید کرده‌اند که حرکت بازیکن نفت آفساید نبوده است. متأسفانه برخی افراد دلال هستند، اما اسم خود را کارشناس داوری گذاشته‌اند.
نمی‌ترسید این صحبت‌ها برای شما پیامد بدی داشته باشد؟
من از هیچ‌کس نمی‌ترسم. درآمدم از فوتبال نیست که بترسم از داوری کنار بروم. هدف من رعایت عدالت بود و به چیز دیگری فکر نمی‌کردم. همه اعضای خانواده‌ام پرسپولیسی‌ هستند، ولی دلیلی نمی‌شود که عدالت را رعایت نکنم. شهامت می‌خواهد که در آن صحنه و مقابل هشتاد هزار تماشاگر تصمیم به ادامه بازی بگیری. آقایان می‌گویند که من تجربه قضاوت در حضور 80 هزار تماشاگر را نداشتم. آنها فراموش کرده‌اند که چند سال پیش در حضور 80 هزار تماشاگر تبریزی قضاوت کردم و آن اتفاقات پمپ بنزین برایم افتاد! من همان غمزه معروف هستم! سابقه کاری من بالاست ولی برخی‌ها دوست دارند خودشان را مطرح کنند. اساتیدی که می‌گویند صحنه گل اول نفت تهران آفساید بوده، هیچ پست و مقامی ندارند.
در این چند روزی که از دیدار پرسپولیس و نفت گذشته، پیغام‌های تهدید آمیز داشته‌اید؟
خط ثابت من همین شماره‌ای است که با من تماس گرفته‌اید. پرسپولیسی‌ها حق دارند که از نتیجه تیم‌شان ناراحت باشند و پیامک‌‌هایی فرستاده‌اند که مهم نیست، چون می‌دانم در شرایط خوبی نیستند. مدت 17 سال است کار قضاوت را برعهده دارم و همه مسئولیت‌هایش را پذیرفته‌ام. برخی کارشناسان برای اینکه خودشان را «شیرین» کنند، گفتند که صحنه آفساید بوده است. علی خسروی در تماس تلفنی به من گفت که صحنه آفساید نبوده و برای اینکه ناراحتی پرسپولیسی‌ها کم شود، مجبور شدم در تلویزیون بگویم که آفساید بوده است.
ظاهراً از خسروی خیلی گله دارید.
او حق ندارد بگوید در حد این بازی نبوده‌ام. نمی‌خواستم برخی صحبت‌ها را انجام دهم، ولی آقایان مجبورم کردند که حرف بزنم. پسر خسروی چند سال پیش در شهر رشت دانشجو و میهمان من بود. با گذشت زمان، اتفاقاتی افتاد که خسروی با من مشکل پیدا کرد. خسروی گفته بود مشکل منزلی را که برای پسرش اجاره کرده بودیم، حل کنم و چون این مشکل حل نشد، علیه من صحبت کرد. همه «غمزه» را می‌شناسند و می‌دانند ترسی ندارم. من همان غمزه هستم که در پمپ بنزین اتفاقاتی برایم افتاد و خسروی الکی یکسری مطالبی عنوان کرد که مثلاً من او را تهدید کرده‌ام، در صورتی که هیچ تهدیدی نکرده‌ بودم.
یعنی به خاطر پسرش علیه شما صحبت کرده است؟
بله، آقای خسروی! چرا مرا زیر سوال بردید؟! این آقا به خاطر پسرش با من مشکل پیدا کرده است. یکسری مشکلات وجود داشت که اجازه دهید آنها را نگویم. اکنون مجبورم به‌دنبال بنگاهی که پسرش خانه گرفته بود، بروم و خدا می‌داند چقدر ضرر کرده‌ام. می‌گویند بدون مدرک صحبت نکن و من هم متأسفانه مدرکی ندارم که بگویم چه خوبی‌هایی در حق فرزند خسروی کردم. خسروی تهمت‌هایی زد که متاسف شدم. جالب است خودش با من صحبت کرد و گفت اگر من هم بودم، تصمیم به ادامه بازی می‌دادم. داود رفعتی دیگر کمک داور کشورمان هم گفت که اگر جای من بود، دستور ادامه بازی می‌داد. نوذر رودنیل در رانندگی مشکل دارد ولی می‌گوید صحنه آفسایده بوده است! آقایان بروید تحقیق کنید که دیگر این صحنه‌ها را آفساید اعلام نمی‌کنند.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
ما عینک نمیزنیم میبینیم آفساید نبود .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
داور بازی استقلال دستور گرفت که با یک پنالتی ، استقلال رو سوم نگه داره.
کثیف تر از این نمیشه....

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوستان نظرشون درباره پنالتی مشکوک که چه عرض کتم خنده دار پرسپولیس چیه؟؟
کثیفه ؟ عینک لازم دارند؟ندارند.
خیلی قشنگ یارو داشت طبق دستورات بازی را در میاورد منتها چوب خدا صدا نداشت.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
پنالتی پرسپولیس اشتباه بود. ولی داور قبل و بعدش حسابی به راهآهن حال داد. اگر پنالتی نمی گرفت بازی تساوی صفر بر صفر بود. و باز هم همین دوم بودیم.
ولی قطعا پنالتی استقلال اشتباه بود و اگر نمی گرفت نتیجه 1-0 بود . استقلال از بین 3 تیم مدعی چهارم میشد.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
داور چه حالی به راه آهنی ها داد؟؟گند زد به شیرازه تیمشون میگی حال داد؟؟
جالبه بازیکن استقلال را زده میگی پنالتی نبود.اره شماها هم داوری مخصوصا این چند بازی اخر بهتون حال نمیداد توی هفت تیم دهم می شدید.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اولین هدیه تاج بعد از ریاست فدراسیون به استقلال داده شد.
امیدوارم توی جام حذفی سر یحیی و تیمش رو با داور نا مناسب نبرن.

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
نگرانی اصلی جام حذفی هست که چجوری میدنش به تیم مافیایی...
وقتی تو لیگ راحت پنالتی میگیرن تا برای سومین سال بین 3 تیم 4 ام نشن :دی چه کثافتی قراره اونجا پیاده کنن خدا میدونه...

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
داور بازی استقلال دستور گرفت که با یک پنالتی ، استقلال رو سوم نگه داره.
کثیف تر از این نمیشه....
پنالتی بازی با سایپا رو هم همینطور.. والا 20 امتیاز با داور گرفتن کم چیزی نیست ! :)
ولی واقعا یه تیم چقدر میتونه لجن باشه که اینطوری سهمیه اسیا بگیره...
از این خبر هم غافل نشیم!!پنگوئن وحشی که هرجای دنیا بود حداقل 4 جلسه محرومش میکردن بدون کوچکترین جریمه ای داره بازی میکنه ... بازی با تراکتور که به یاد دارین چیکار کرد...
البته ذات اون تیم اینجوریه...جاسم کرار هم سال قبل وحشیشون بود:دی
وقتی کمیته انضباطی برای بازی با صبا که استقلال شانس قهرمانی اش کم بود رحمتی را محروم نکرد قطعا برای بازی با ذوب آهن این کار را نخواهد کرد چون این بازی - بازی فینال جام حذفی است.
به گزارش "ورزش سه"، آنطور که از شواهد و قرائن پیداست به طور کل ماجرای محرومیت رحمتی منتفی شده است و احتمالا کمیته انضباطی به جریمه نقدی این بازیکن اکتفاء خواهد کرد! این در حالی است کمیته انضباطی می توانست مهدی رحمتی را به بهانه تحریک تماشاگران در بازی با تراکتورسازی تا 4 جلسه محروم و تا 8 میلیون تومان جریمه نقدی کند اما دریغ از اجرای حداقلی رای در این پرونده که تخلفش مشهود بود.

بنابراین مهدی رحمتی در بازی با ذوب آهن هم مرد شماره یک استقلال خواهد بود با این وجود که در بازی با صبا یک گل بد خورد!

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دوستان نظرشون درباره پنالتی مشکوک که چه عرض کتم خنده دار پرسپولیس چیه؟؟
کثیفه ؟ عینک لازم دارند؟ندارند.
خیلی قشنگ یارو داشت طبق دستورات بازی را در میاورد منتها چوب خدا صدا نداشت.
قبلش یه پنالتی برا پرسپولیس نگرفت

بالا