alirahimi13
Registered User
- نوشتهها
- 475
- لایکها
- 264
گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام؛ نوید مظفری کارشناس داوری فوتبال با حضور در استودیوی چهارسوی لیگ برتر شبکه خبر با اشاره به عملکرد نسبتا خوب تیم داوری شهرآورد 82، و بررسی صحنه های حساس این دیدار گفت: در دو صحنه داور اشتباه داشت که منجر به نگرفتن دو پنالتی برای استقلال شد. بعد از این برنامه هواداران پرسپولیس به صفحه شخصی مظفری حمله کرده و فحاشی و الفاظ زشتی به این کارشناس داوری نسبت دادند.
بعد از این اتفاق نوید مظفری در تازه ترین پست اینستاگرامش با انتشار عکس زیر نوشت: "دوستان گرامی، هواداران عزیز پرسپولیس و استقلال، برای من خیلی جالب بود که با گفتن یک پنالتی به نفع یا به ضرر تیم محبوب شما، دید و نظر تون در مورد من تغییر پیدا میکنه! تا دیروز قرمز بودم، از دیشب آبی

من صحنه ها را آنالیز میکنم، نه رنگ تیم ها، نه اسم بازیکنان و نه تیم داوری مسابقه برای من اهمیتی ندارند.
بعد از این اتفاق نوید مظفری در تازه ترین پست اینستاگرامش با انتشار عکس زیر نوشت: "دوستان گرامی، هواداران عزیز پرسپولیس و استقلال، برای من خیلی جالب بود که با گفتن یک پنالتی به نفع یا به ضرر تیم محبوب شما، دید و نظر تون در مورد من تغییر پیدا میکنه! تا دیروز قرمز بودم، از دیشب آبی