• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از همه جا - اخبار بازيهاي كامپيوتري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
شايعات عرضه MGS4 براي كنسول مايكروسافت بشدت قوت گرفته.بنقل از منابع رسمي نسخه X360 بازي بين 6ماه تا يكسال پس از عرضه نسخه PS3 عرضه خواهد شد.(من ميگم 1ماه!)
http://www.deeko.com/news/?p=1572

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
خبار تازه از Dark Messiah of Might & Magic: Elements
Ubisoft اعلام کرد این بازی فقط و فقط انحصاری برای 360 ریلیز خواهد شد:D و در نسخه PC فقط چند extra به نسخه اولیه بازی الحاق خواهد شد.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
امروز تو بازار Tom rider جديد رو مي مفروختن
من خريدم ولي هنوز نصب نكردم تا ببينم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
Dead Man جون فدات بشم، زود نتیجه رو بگو ببینیم گیم کدوم نسخه اش است.
چند سوال:
1. گیم چند تا دی وی دی بود؟
2. از کدوم شرکت خریدی؟
3. فایل Readme رو بخون ببین نسخه 1.0 است؟
خلاصه خودت حالیته دیگه ببین نسخه پدر مادر دارشه یا نه؟
راستی Halo 2 رو نخریدی؟

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Dead Man جون فدات بشم، زود نتیجه رو بگو ببینیم گیم کدوم نسخه اش است.
چند سوال:
1. گیم چند تا دی وی دی بود؟
2. از کدوم شرکت خریدی؟
3. فایل Readme رو بخون ببین نسخه 1.0 است؟
خلاصه خودت حالیته دیگه ببین نسخه پدر مادر دارشه یا نه؟
راستی Halo 2 رو نخریدی؟

من هم منتظر پاسخ به سوالات بالا هستم
در ضمن
گرافیک مورد نیاز فراموش نشود :cool:

ممنون :happy:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
هه گيم من رو چندان راضي نكرد كه خيلي بازي كنم
چون راستش صبح ها خونه نيستم و فقط شب ها وقت دارم
و ديگه اينكه داستان از يه دمو تو هند شروع مي شه كه ( فكر كنم براي تحقيق) ازش دعوت مي شه بره پرو
من فقط گيم پلي و كنترل رو ديدم چيز جالبي بود
ولي راستش حركاتش من رو بيشتر ياد قسمت 4 اون مي انداخت
و در حقيقت بعد از 10 دقيقه هنوز پاش نشتم ببينم چي طوريه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها طبق اطلاعات واصله، این گیم در حال حاضر نسخه جالبی از آن در بازار نیست و نسخه ای که هست Setup اصل ندارد.
ضمن این که حدود 15 روز به تاریخ رسمی انتشار اون مونده. به نظرم بهتره صبر کنیم وقتی West نسخه پدر مادر دارشو آورد بگیریم.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
نخير اشكالي نداره اما با توجه به اينكه بازي هنوز منتشر نشده و اطلاعات زيادي هم از اون در دست نيست فكر كردم جاي بحث زيادي براش وجود نداره.به همين دليل اون تاپيك رو به اين قسمت منتقل كردم.اگر فكر ميكنيد تاپيك جالب و پر طرفداري ميشه ميتونيد دوباره يك تاپيك براش باز كنيد.

نه، این کار رو نمی کنم. همین جا باشه. ولی لطفا تاپیک های بعدی رو که می زنم اگه مشابه این بود منتقل نکنید، من احتمالا تاپیک زیاد اینجا خواهم زد! ;)
مرسی.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها طبق اطلاعات واصله، این گیم در حال حاضر نسخه جالبی از آن در بازار نیست و نسخه ای که هست Setup اصل ندارد.
درسته چند تا باگ اساسي هم داشت 2-3 بار بعد از پيغام هايي كه اول بازي در حين بازي براي راهنمايي مي دهد بازي براي من گير كرد يه دفعه كه برام آخر خنده بود اينكه تمام محيط واستاده بود تا پيغام بياد ولي من مي تونستم حركت كنم ولي بعد از چند ثانيه بازي گير كرد و مجبور شدم سيستم ام رو ريست كنم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
درسته چند تا باگ اساسي هم داشت 2-3 بار بعد از پيغام هايي كه اول بازي در حين بازي براي راهنمايي مي دهد بازي براي من گير كرد يه دفعه كه برام آخر خنده بود اينكه تمام محيط واستاده بود تا پيغام بياد ولي من مي تونستم حركت كنم ولي بعد از چند ثانيه بازي گير كرد و مجبور شدم سيستم ام رو ريست كنم
تازه این که چیزی نیست، این طور که شنیدم این نسخه گیم تایمر داره و حدود 30 روز بیشتر کار نمی کنه.
چون این نسخه نسخه ای بوده که برای بررسی بازی به سایتهای بزرگ مثل Gamespot داده اند و برایش تایمر گذاشته اند که اگه لو رفت خرابکاری نشه!!
متاسفم که این نسخه رو خریدی! درک می کنم که چقدر به آدم فشار روحی میاد!! :lol:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
راستش من این جور گیم ها رو بیشتر از 30 روز بازی نمی کنم چون با از سبک اکشن و سوم شخص خیلی خوشم نمی آید بیشتر وقت من به بازی های استراتژی می ره
این جور بازی ها رو هم بازی می کنم که دیده باشم شاید نصفه رفتم
ولی برادرم عکس منه یعنی برای اون مهمه که این جور بازی ها رو بازی کنه
راستش این گیم هم اون خریده
ولی چون خدمته و یه روز در میون میاد کم بازی می کنه و من طبق معمول فقط باز رو یه تست می زنم

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
انتشار دیجیتالی بازی‌های کامپیوتری از جمله روش‌هایی محسوب می‌شود که این روزها بسیار مورد توجه صاحبان این صنعت قرار گرفته است.
سیستم آنلاین Steam که وظیفه انتشار بازی‌های کامپیوتری را برعهده دارد، بیش از 13 میلیون مشترک را در خود جای داده است.
طبق گزارش‌های منتشر شده از سوی شرکت Valve که اداره این سیستم را برعهده دارد، کاربران می‌توانند بیش از 150 بازی مخصوص کامپیوترهای شخصی را از روی Steam بارگذاری کنند.
این در حالی است که حدود دو هزار و 500 فایل‌ به‌روزرسانی بازی‌های کامپیوتری روی این مرکز آنلاین منتشر شده است.
انتشار دیجیتالی بازی‌های کامپیوتری از جمله روش‌هایی محسوب می‌شود که این روزها بسیار مورد توجه صاحبان این صنعت قرار گرفته است.
سه شرکت سونی، نینتند و مایکروسافت که صاحب پرفروش‌ترین کنسول‌های بازی در سراسر دنیا هستند، مراکز آنلاین خود را برای بارگذاری بازی‌های کامپیوتری راه‌اندازی کرده‌اند.
گب نول(Gabe Newell) که مدیر و سرمایه‌گذار شرکت Valve است در این باره گفت: «در سیستم آنلاین Steam ما چند میلیون مشترک داریم که علاقه فراوانی به بازی‌های کامپیوتری دارند و شاهد حضور هزاران نفر هستیم که از توسعه‌دهندگان بازی‌های کامپیوتری محسوب می‌شوند.»

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خدا Steam رو لعنت کنه!
اگه Steam نبود ما الآن نسخه های درست حسابی Half Life 2 و Dark Messiah رو بازی کرده بودیم نه این نسخه های چرت و بدون Setup که توی بازار هست و 1200 تا ایراد داره! :(

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
خدا Steam رو لعنت کنه!
اگه Steam نبود ما الآن نسخه های درست حسابی Half Life 2 و Dark Messiah رو بازی کرده بودیم نه این نسخه های چرت و بدون Setup که توی بازار هست و 1200 تا ایراد داره! :(

بيا وخوبي كن!
اگه همين steam هم نبود ديگه هيچي واسه بازي كردن نداشتيم:( سال به سال بايد صبر ميكرديم...سماق ميمكيديم!:rolleyes:

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
كسي مي دونه از كجا gamepad پلي استيشن 3 را تهيه كرد ( اون مدل كه بيضي شكل هست) ؟
:questionm

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بيا وخوبي كن!
اگه همين steam هم نبود ديگه هيچي واسه بازي كردن نداشتيم:( سال به سال بايد صبر ميكرديم...سماق ميمكيديم!:rolleyes:

حالت خوبه امیر؟؟؟ :blink:
این پستت نشون میده که ماهیت Steam رو درست نگرفتی!!
129fs3867689.gif

Steam فقط در بر گیرنده تعداد کمی از گیم های خاص است و در حال حاضر مهمترین این گیم ها، اونهایی هستند که از Source Engine استفاده می کنند، مثل Half-Life 2 و دنباله هایش!
95% گیم هایی که ما بازی می کنیم، نسخه هایش از طریق بیت تورنت و یا رپیدشیر دانلود میشه و در اختیار ما قرار می گیره و هیچ ربطی به Steam نداره.
اگر Half-Life 2 از طریق Steam منتشر نمی شد الآن مثل گیم های دیگه نسخه درست و حسابیش توی بازار بود. ولی شرکت سازنده آن (Valve)، این گیم رو با اقدامات امنیتی بسیار زیاد از طریق Steam منتشر کرد، از جمله این که یک سری از فایل های گیم رو به شکل نصفه نیمه به خریدارها داد و در روز خاصی که بازی تمام شد باقی فایلها رو برای دانلود گذاشت و مشتری ها هم بقیه فایل ها رو گرفتند و شروع کردند به بازی کردن گیم!
gamer3.gif

نسخه درست حسابی این گیم هیچ وقت توی ایران نیومد، چون کسی نتونست اقدامات امنیتی Valve رو بشکنه! :(
البته شما کنسول بازها خیلی احتیاجی به این اطلاعات ندارید! بنشینید همون کنسولتونو بازی کنید گیم جدید که اومد هم ما براتون جور می کنیم!
gamer4.gif

دست زدن به ماوس و کی برد هم ممنوعه ها، حواستون باشه!
136fs83233.gif

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
حالت خوبه امیر؟؟؟ :blink:
این پستت نشون میده که ماهیت Steam رو درست نگرفتی!!
129fs3867689.gif

Steam فقط در بر گیرنده تعداد کمی از گیم های خاص است و در حال حاضر مهمترین این گیم ها، اونهایی هستند که از Source Engine استفاده می کنند، مثل Half-Life 2 و دنباله هایش!
95% گیم هایی که ما بازی می کنیم، نسخه هایش از طریق بیت تورنت و یا رپیدشیر دانلود میشه و در اختیار ما قرار می گیره و هیچ ربطی به Steam نداره.
اگر Half-Life 2 از طریق Steam منتشر نمی شد الآن مثل گیم های دیگه نسخه درست و حسابیش توی بازار بود. ولی شرکت سازنده آن (Valve)، این گیم رو با اقدامات امنیتی بسیار زیاد از طریق Steam منتشر کرد، از جمله این که یک سری از فایل های گیم رو به شکل نصفه نیمه به خریدارها داد و در روز خاصی که بازی تمام شد باقی فایلها رو برای دانلود گذاشت و مشتری ها هم بقیه فایل ها رو گرفتند و شروع کردند به بازی کردن گیم!
gamer3.gif

نسخه درست حسابی این گیم هیچ وقت توی ایران نیومد، چون کسی نتونست اقدامات امنیتی Valve رو بشکنه! :(
البته شما کنسول بازها خیلی احتیاجی به این اطلاعات ندارید! بنشینید همون کنسولتونو بازی کنید گیم جدید که اومد هم ما براتون جور می کنیم!
gamer4.gif

دست زدن به ماوس و کی برد هم ممنوعه ها، حواستون باشه!
136fs83233.gif

عزيز دل برادر! من ميدونم steam چي بيد.منظورم اينه اگه steam نبود الان همين نسخه وصله پينه halo2 رو هم نداشتيم!چونكه همونطور كه خودتم ميدوني شركت valve عمرا اجازه انتشار يه همچين عنواني رو به جاي ديگه اي بده!در ضمن ايراد از ماست كه بلت نيستيم halo2 رو كرك كنيم:hmm: ما كه متظر نسخه 3 ش هستيم كه بصورت كامل!!!!!!!!!واسمون مياد.ماوس و كيبورد هم مال خودتون!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
عزيز دل برادر! من ميدونم steam چي بيد.منظورم اينه اگه steam نبود الان همين نسخه وصله پينه halo2 رو هم نداشتيم!چونكه همونطور كه خودتم ميدوني شركت valve عمرا اجازه انتشار يه همچين عنواني رو به جاي ديگه اي بده!در ضمن ايراد از ماست كه بلت نيستيم halo2 رو كرك كنيم:hmm: ما كه متظر نسخه 3 ش هستيم كه بصورت كامل!!!!!!!!!واسمون مياد.ماوس و كيبورد هم مال خودتون!

د نشد دیگه! :lol:
یکی دیگه هم بگیر که اومد:
vahidrk.gif

Halo 2 مال مایکرو سافت است و مایکروسافت اصلا برای انتشار گیم هاش از Steam استفاده نمی کنه!!
برو سایت Steam ببین چه گیم هایی توش هست:
http://www.steampowered.com

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا