slipknot_james
کاربر تازه وارد
دمش گرم :snitch:
اصلا این Rockstar توی گیم هاش هیچ چیزی رو رعایت نمی کنه!!![]()
تمام گیم هاش سرشار از خشونت و کثافت کاری و تبلیغ برای جرم و جنایته!!
همین 3-2 سال پیش بود که دو بچه حدود 11-10 ساله انگلیسی برای تفریح به سر جاده رفتند و به وسیله یک اسلحه، وسائل نقلیه را هدف قرار دادند و این کارشان منجر به فوت یک موتورسیکلت سوار شد! وقتی این بچه ها رو به دادگاه برده بودند با گریه گفته بودند که ما خیلی متاسفیم! ما اصلا نمی دونستیم این جوری میشه! ما این کار رو تحت تاثیر بازی GTA: Vice City انجام دادیم!!!
یادش به خیر چند سال پیش توی یکی از فروم های خارجی یه تاپیک بود در این مورد که شرکت Rockstar به عرضه نسخه های غیرقانونی گیم GTA: Vice City اعتراض کرده و گفته ضرر شدیدی از این بابت کرده!! بعد همه اعضای فروم اومده بودند نوشته بودند که این گیم خودش اصلا از بالا تا پایینش راجع به دزدیه!! و اگر خود Tommy Vercetti کاراکتر اول این گیم می خواست یه گیم بازی کنه آیا می رفت اون رو می خرید؟![]()
Manhunt هم که اصلا حرفش رو نزن!! افتضاح بود! هر چند که خودم تا تهش رفتم و حالا دارم نهی خرما می کنم ولی واقعا این گیم خیلی بیش از حد بی پروا بود!!![]()
این بازیو میخوام ببینم چطوریه! رونمائیش کسی نمیتونه بره ببینه چطوریه این بازیه؟ حالا چرا توی ولادت باید رو نمائی بشه؟نخستين بازي رايانهاي انرژي هستهاي كه به ابتكار انجمنهاي اسلامي دانشآموزان تدوين و توليد شده است، 25 تير همزمان با ميلاد امام محمدباقر(ع) با حضور جمعي از مسئولان و دانشآموزان رونمايي ميشود.
...
بر اساس اين گزارش، نخستين بازي رايانهاي انرژي هستهاي 25 تير در سالن سينما كانون واقع در خيابان خالد اسلامبولي، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان رونمايي ميشود.
:lol:
احتمالا چند بار ديگه هم انتشارش به تاخير ميفته و اخر هم يك چيزي مثل اون رانندگي در تهران بيرون ميدن.این بازیو میخوام ببینم چطوریه! رونمائیش کسی نمیتونه بره ببینه چطوریه این بازیه؟ حالا چرا توی ولادت باید رو نمائی بشه؟
احتمالا چند بار ديگه هم انتشارش به تاخير ميفته و اخر هم يك چيزي مثل اون رانندگي در تهران بيرون ميدن.
اصلا اين بحث رونمايي خودش چيز مسخره اي هست. معمولا چند ماه يا بيش از يكسال قبل از انتشار بازيها
عكسها و اطلاعات مختلفي رو در سايتهاي مختلف يا سايت اختصاصي اون بازي قرار ميدن.از خيلي از بازيها هم معمولا يك دمو براي اينكه كيفيت بازي و game play اون دست مردم بياد قبل از ساخت بازي منتشر ميشه.
همينكه اينا ميترسن عكس و دمو و اطلاعات دقيق در اختيار مردم بگذارن مشخص ميكنه چه شاهكاري رو توليد كردن.