• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از همه جا - اخبار بازيهاي كامپيوتري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
با تشكر از ايجاد اين تاپيك
من ثبت نام ميكنم:
1. BENBANDU
ژانرها:
RPG
Adventure
Platformer

edit شد :)

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

ممنون دوست عزیزم :happy:

* * * * * * * * *

خب من هم ثبت نام می کنم !

نام : Don Thomas

ژانرها :
اکشن اول شخص , اکشن سوم شخص , استراتژی

* * * * * * * * *

دوستان توجه کنید که می توانید نام سه ژانر مختلف را بنویسید ولی در انتها فقط می توانید در 1 یا 2 ژانر مختلف که بیشترین رای را آورده اند شرکت کنید .

ممنون .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من هم هستم.
gamer1.gif

نام: mahi58
ژانر مورد علاقه ام:
1. استراتژی
2. اکشن اول شخص
3. اکشن سوم شخص
امیدوارم بچه ها هم استقبال کنند. :)

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم هستم.
gamer1.gif

نام: mahi58
ژانر مورد علاقه ام:
1. استراتژی
2. اکشن اول شخص
3. اکشن سوم شخص
امیدوارم بچه ها هم استقبال کنند. :)

بسیار عالیست .

من پیشنهاد می دهم که لینک این تاپیک را در امضای خود قرار بدهید تا بلکه دوستان دیگر از ماجرا باخبر شوند .;)

* * * * * * * *

BENBANDU عزیز هم که پستشان را ادیت کرده اند
friends.gif

ممنون .

* * * * * * * *

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
Hideo Kojima سومين نسخه از Metal Gear Solid Portable Ops رو در ماه دسامبر منتشر خواهد كرد كه طبق معمول هميشه اضافات بسيار جالبي همراه اين بسته خواهد از جمله مراحل جديد تكنفره و چند نفره، مدهاي جدي براي بازي چند نفره، كاراكترهاي جديد از جملهRaiden ، Roy Campbell ، وSolid Snake در MGS4
نام اين بسته Metal Gear Solid: Portable Ops Plus خواهد بود.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
اگرچه میزان فروش کنسول بازی PlayStation 3 در بازارهای جهانی بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های انجام شده است، سود خالص سونی در سه ماهه آغازین سال جاری میلادی به 5/66 میلیارد ین(552 میلیون دلار) رسید که این رقم برای مدت مشابه سال قبل تنها 3/32 میلیارد ین محاسبه شده بود.
261.gif

تحلیلگران بر این باورند كه کاهش ارزش ین در مقابل دلار و یورو مهم‌ترین عاملی بود که سود سونی را در این مدت افزایش داد.البته كاهش قيمتPS3 و عرضه بازيهاي انحصاري پر طرفدار و همچنين نمايش نسبتا بهتر سوني در E2007 از ديگر دلايل اين افزايش سود ميباشند.
گزارش‌های رسیده از بازار نشان می‌دهد كه کنسول بازی Playstation 3 همچنان در حالت ادامه نبرد خود با Wii نینتندو و Xbox 360 مایکروسافت است و فروش رضایت‌بخشی ندارد.

به گفته برخی کارشناسان، عدم موفقیت Playstation 3 در بازارهای جهانی مهم‌ترین مشکل سونی در سال‌های اخیر محسوب می‌شود.

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
;)
همانطور که سازندگان مجموعه اول از سری , سام و مکس , خوش قولی کرده اند , به زودی شاهد ورود سری دوم " سریال سام و مکس " خواهیم بود .
این مجموعه ادامه ای خواهد بود بر ماجراهای عجیب و غریب " سام و مکس " و البته با همان موتور گرافیکی !
تاریخ عرضه قسمت اول از سری دوم , اواخر پاییز است .

منبع : ویژه نامه کلیک ( جام جم )

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
حتما این خبر رو شما هم چند روز پیش شنیدید ولی چون دیدم اینجا اسمی از اون برده نشده گفتم یه مطلب راجع بهش بنویسم.
Blizzard طی مراسم Blizzcon از دومین نسخه اضافه شونده World of Warcraft با نام Wrath of Lich King سخن به میان آورد.
نام Lich King باید برای همه علاقه مندان به وارکرافت آشنا باشد و حتما حدس زدید که چه اتفاق مهمی قراره در این Expansion بیفته.
بله، قرار است قاره Nothrend به مپ کلی WoW اضافه بشه و مسلما وجود Frozen Throne و آرتاس که الان با Lich king یکی شده.
از خصوصیات این نصخه میتوان به اینها اشاره کرد:
اضافه شدن به محدودیت لول تا لول 80
اضافه شدن کلاس Death Knight
Siege Weapons و ساختمانهای قابل ویرانی
رقصها و حرکات جدید کاراکترها
و ...

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
مرسي از خبرت ولي فعلا خبري نيست دارم من دمو ي بازي رو دانلود مي كنم تا ببينم
ولي به نظر نمي رسه به اين زودي ها اين expand جديد وارد بازار بشه ( حداقل اميد وارم ) سرزمين هاي شمالي رو به بازي اضافه مي كنه فعلا كه منتظرم تا دمو رو نبينم چيزي نمي تونم بگم احتمالا تا فردا تموم مي شه دانلودش

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
گلن انتیس(Glenn Entis) مدیر فنی شرکت بزرگ Electronic Arts گفت: "برای موفقیت هر چه بیشتر در بازارهای جهانی، بازی‌های کامپیوتری باید هر چه سریع‌تر به واقعیت نزدیک‌تر شوند."
انتیس در کنفرانس بین‌المللی Siggraph اظهار داشت، این روزها تولیدکنندگان بازی‌های کامپیوتری بیش از گذشته به واقعیت نزدیک شده‌اند و معیارهای واقعی را در تولیدات خود به کار می‌برند، اما باید توجه داشت موفقیت آتی این مراکز به افزایش کیفیت بازی‌های کامپیوتری بستگی دارد.
به اعتقاد وی، دنیای بازی‌های کامپیوتری نه تنها باید شبیه زندگی واقعی باشد، بلکه رفتارها و عکس‌العمل‌های شخصیت‌های موجود در آن نیز باید با واقعیت هماهنگ شود.
شرکت‌های بزرگ تولید‌کننده بازی‌های کامپیوتری این روزها می‌کوشند ابزارهایی را تولید کنند که امکان ساخت ابزارهای مورد نیاز برای کاربر فراهم شود.
کنفرانس بین‌المللی Siggraph که در ایالت سندیگو آمریکا برگزار شد، یکی از بزرگ‌ترین کنفرانس‌های جهان برای بازی‌های کامپیوتری محسوب می‌شود.
انریس در طول سخنرانی خود اعلام کرد، در آینده نه چندان دور شاهد نسل جدید بازی‌های کامپیوتری خواهیم بود که شاهت زیادی به دنیای واقعی دارند.

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
ميخواسته بگه Battlefield: Bad Company خيلي بازي خوفيه (و البته The Sims )
البته بد هم نگفته، مثلا Home و LBP هر دو خيلي مورد استقبال قرار گرفتن.

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گفتم این تاپیک بیاید بالا :cool:

شاید دیگر دوستان آن را ندیده اند :wacko:

منتظر دیگر دوستان نیز هستیم :rolleyes:

** ** ** ** ** **

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
یک گزارش جدید نشان می‌دهد، بیشتر کاربرانی که از بازی کامپیوتری Second Life استفاده می‌کنند خواسته‌اند تا رمز عبور آنها تغییر پیدا کند.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، طی چند ماه گذشته هکرها و سواستفاده‌گران اینترنتی اطلاعات مربوط به 650 هزار کاربر که از این بازی استفاده می‌کردند را به سرقت بردند و باعث بروز خسارات مالی فراوانی برای آنها شدند.

این اطلاعات شامل نام، نام خانوادگی، آدرس، رمزعبور و شماره کارت اعتباری کاربران می‌شده و به همین خاطر بسیاری از این افراد را با مشکل مواجه کرده است.

لیندن لب (Linden Lab) سازنده بازی کامپیوتری Second Life ضمن تایید این اختلالات امنیتی در این بازی محبوب اعلام کرده که به زودی آنها را از میان برمی‌دارد.

این طور که گفته می‌شود، اختلالات یاد شده از تاریخ 6 سپتامبر با ارسال یک پست الکترونیکی به لیندن‌ لب گزارش شد و پس از آن ظرف مدت بسیار کمی تا این اندازه رشد کرد.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
GTA IV برای پی سی کی میاد؟؟؟
اصلا میاد یا نه؟؟؟
;)

تاريخ ريليز بازي واسه 360 و PS3 موكول شده به 2008.هنوز از تاريخ ريليز يا اصلا ارائه نسخه PC بازي خبري نيست اما به احتمال بسيار زياد اين بازي براي PC هم ريليز خواهد شد.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
استودیو Illusion Softworks در نمايشگاه لايپزيك آلمان خبر از ساختن يك بازي جديد داد.از كارهاي قبلي اين استوديو

ميتوان به بازي شاهكار MAFIA اشاره كرد.هنوز اطلاعات دقيقي راجع به بازي تو سايتهاي مختلف درز نكرده فقط گفته

شده كه انحصاري PC خواهد بود.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
استودیو Illusion Softworks در نمايشگاه لايپزيك آلمان خبر از ساختن يك بازي جديد داد.از كارهاي قبلي اين استوديو

ميتوان به بازي شاهكار MAFIA اشاره كرد.هنوز اطلاعات دقيقي راجع به بازي تو سايتهاي مختلف درز نكرده فقط گفته

شده كه انحصاري PC خواهد بود.
یعنی بازیش مثل مافیاست؟؟؟
خبر داری شما؟؟؟
:D

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
یعنی بازیش مثل مافیاست؟؟؟
خبر داری شما؟؟؟
:D

اطلاعات دقيقي از بازي هنوز به بيرون درز نكرده بجز چند تا باكس شات.كه نشون ميده سبك بازي اكشن خواهد بود وبه احتمال بسيار فراوان FPS .مثل مافيا هم نيست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا