• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ببین اهواز جان حرفات منطقیه
ولی چیزی که اینجا بچه ها به خاطرش واسه همدیگه مایه میزارن همین رفاقتا و دوستیاشه
شما که تو فرمهای خارجی بودین
همچین دوستی و صفا رو تو فرمهایه دیگه دیده بودین !؟

اولا نمیدونم شما دارین به چی فکر میکنین
ولی اینکه میگین یه برنامه بدرد نمیخوره اصلا جالب نیست
اگه اون برنامه بدرد نمیخورد خوب مسلما ساخته نمیشد
از اون مهمتر شاید برای من نوعی اون برنامه که معرفی شده بدرد نخور باشه ولی برای یکی دیگه اون برنامه میتونه کاملا حیاتی باشه

دوما اینجا کسی رو مجبور نکردن برای کسی ترجمه کنه
این معرفت بچه ها رو نشون میده که میدونن من سوادم بیشتر از سیکل نیست و برای امثال من اون کلمات و ترجمه میکنن

سوما اینکه شاید حجم مطالب این ترد بالا بره
ولی خوب وقتی یه ایندکس خیلی خوب کامل داریم فکر نکنم هیچ تازه واردی بخاد گیج بشه

امید وارم از لحن من ناراحت نشده باشین ;)
موفق باشین

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نیست جواب منو بده
من 4 صفحه قبل پرسیدم کسی نرم افزار LEXISPEDIA رو داره.اگه اسپلشو اشتباه نوشتم ببخشید:D
ولی جواب منو بدید:hmm:

_nima

Guest
لایک‌ها
0
- یکی اینکه لطف کنید موقع نقل قول یا quote متن های بزرگ و پر عکس اونها رو کوتاه کنید یا لا اقل عکس ها رو بردارید.
چون الکی صفحه ها طویل میشن و سرعت بالا اومدن برای من نه ولی برای خیلی ها پایین میاد

مثلا توی 50 صفحه اخیر بیش از نصف پست ها فقط ! تعریف و تشکر و چاکرم مخلصم و اینجور لوس بازی ها بوده . (ایرانی گری هم حدی داره )

بر و بچ اگر اینقدر به هم علاقه دارن که یکی دو تا تشکر براشون کمه میتونن توی pm های خصوصی با هم ارتباط داشته باشن که تازه میتونن اونجا عمق ! روابط رو هم افزایش بدهند :)

- یک مطلب دیگه اینکه خیلی وقت ها ترجمه صرف توضیحات یک نرم افزار و معرفی با تفاصیل زیاد ابدا فایده ای نداره
چون خیلی از نرم افزار ها حتی ارزش داونلود هم ندارند.

مثلا الان فکر کنم تکلیف دیکشنری فارسی و یکی دو تا فارسی ساز بسیار خوب با روش کارشون تماما مشخص شده

بازم دستتون درد تکنه
نقل قول رو پایه ام خفن. من هم adsl دارم. ولی خب اونهمه عکس رو دوباره دیدن مشکلی رو حل نمیکنه. به نظر من اگر خیلی لازمه میشه با یه عکس هم نقل قول کرد و اینطوری به چشم میادش

در مورد دومی هم، اهواز جــــــــــون دستت درد نکنه.:lol:ر:Dر

برنامه ارزش دانلود نداره.... بابا خب مثلا منی که کامپیوتر میخونم برنامه آمارگیری پزشکی میخوام چیکار؟ اگه به درد من نمیخوره دلیلی نداره کسی دیگه هم استفاده نکنه. ولی اون هم چشم به اطلاع مسئولین میرسونیم.;)
در مورد این دیکشنری من هنوز هم مشکل دارم. آقا فرهاد شما دستور فرمودین که اون عربایزر جدید رو با کیبورد رسکو نصب کنم. (عربایزر که دوتا فایل کب first & second داشت. خیلی جالب بودش. حجم کمتری رو هم گرفت!) ولی هنوز این لینگو که هیراد معرفی کرد رو نمیتونم نصب کنم. موقع نصب میگه یه کیبرد لینپو نصبه اون رو پاک کنم. ما هم yes میزنیم. البته من تا حالا کیبرد یا برنامه ای از لینگو نصب نکردم. نمیدونم چرا این رو میگه! بعد هم یه سافت ریست میره. و هیچ چیز جدیدی دیده نمیشه. بچه ها مشکل کار من از کجاست فکر میکنین؟

_nima

Guest
لایک‌ها
0
آقا کسی نیست جواب منو بده
من 4 صفحه قبل پرسیدم کسی نرم افزار LEXISPEDIA رو داره.اگه اسپلشو اشتباه نوشتم ببخشید:D
ولی جواب منو بدید:hmm:

نوشتن دقیقش فکر کنم LEXIPEDIA باشه.
این هم صفحه شرکتش. لینک دانلود هم داره
این همون ویکیپدیا برای ppc هستش؟
حجمش دیتابیسش خیلی زیاده که! 250 و 950 MB

راستی که کم کوچکتر بنویسی بد نیستا. میتونستی بولدش کنی و قرمز کنی و یه آیکون علامت تعجب کنارش بذاری. اینجوری مظمئن باش دیده میشده. اون 4-5 روز پیشم که کسی ندیده، لابد لای برنامه ها بوده کسی نگاه نکرده خب. ناراحت یباش حالا... اینجوری پیش بری خطرناکه ها داداشی...
موفق باشی. اگه سرعت اجراش خوب بود بگو من هم دانلود کنم بریزم. ممنون

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دوستان 2 سوال داشتم !

اول از همه برنامه ای می خوام که خیلی سریع باش فایل های PDF رو بخونم نمی دونم حالا آدوب آکربات ورژن پاکت پیسی چطوریه ( اگر کسی داره لینک بزاره ) ولی واقعا برام عجیبه چون PPC با بدبختی میتونه این فایل ها رو بخونه .... دیروز یک کمیک بوک از فرانک میلر دانلود کردم ( 5 مگ ) روی پاکت پی خودم مرد تا بازش کنه ولی روی N71 دوستم خیلی سریع هر صحفه رو باز می کرد ! .

سوال دوم : کسی از دوستان نتونست برنامه ای پیدا کنه که فایل های MOV ( تریلر ها ) رو بخونه ؟ آقا هیراد می تونید یک لینک سالم اگر برایتان امکان داره از برنامه نرو شو تایم بزارین ( لینکش خرابه ) فکر کنم این برنامه بتونه این پسوند رو بخونه ....

با تشکر از زحمات دوستان ...

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دستت طلا هيراد جان
جا دارا از تو و بيولت عزيز و محسن عزيز و فرهاد جان (به خدا ملت حال بده خيلي زيادن ، شرمنده اگه مخم گ.... الان ديگه يادم نمياد) يه تشکر درست درمون بکنيم
خيلي زحمت ميکشين

خارج اين حرفا و به قول خودت ميخام نظرات سازنمو بهت بدم! :happy:
همون انگليسي خوبه
م :D

مخلصيم جواد جون :)

هيراد جان فکر کنم فارسی بيشتر طرفدار داشته باشه ;)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یکی از کاربران قدیمی این تاپیک هستم . . . تقریبا سال 42 می شد . :rolleyes:

البته توی این مدت تمام برنامه ها رو دانلود می کردم اما حسش نبود که پیام بدم .

حالا یه مشکل اساسی برای پی دی ای پیش اومده و از برو بچز کمک می خوایم .

ال سی دی Q-tek مدل S100 که دقیقا شبیه I-mate jam هستش شکسته ( مثل همون اتمه که یه مدت بحثش بود ) حالا می خواستم بدونم از کجا میشه تهیه کرد و مهم تر از اون قیمتش چنده ؟

الان یه جمن صفره تر گل مرگل دارم اما نمی شه اون رو هم همینطوری ول کنم . تازه اگر هم بخوام بفروشم مفت می خرن .

کسانی هم که با تدو تاش کار کردن می دونن که جم سرعتس از جمین بیشتره ( خیلی بیشتره ) :specool:

جسارته ها ولی از شما که از بچه های قديميه اينجا هستيد بعيده که اين سؤال رو اينجا مطرح ميکنيد!!! :blush:​

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
دوستان 2 سوال داشتم !
.
.
.
با تشکر از زحمات دوستان ...
جواب 1: برنامه acrobat هست ولی من بهت Picsel viewer رو پیشنهاد میکنم ;)
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1105892&postcount=5746
جواب 2: CorePlayer فایل های MOV رو پخش میکنه که!
5ysrwvn.png
:p:p
اینم لینک با سریال;)
download
خیلی نوکریم میلاد جان;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

جواد جان ارادت ما رو هم بپذیر
کاملاً موافقم محسن(قرار چی بود؟؟؟/ جان بی جان;):p)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر: مسنجری متفاوت و مجانی که سرور های AIM/Yahoo!/ICQ/MSN/GoogleTalk/Jabber رو ساپورت میکنه
نسخه:2.21e

حجم:400 کیلوبایت

عکس :
2679_imov_messenger_1.jpg
سیستم مورد نیاز:
2003 به بالا
لینک اطلاعات:
Info
لینک دانلود:
Download
فعال سازی:
مجانی

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قویترین دیکشنری انگلیسی به انگلیسی موجود بر روی ویندوز موبایل به همراه گرامر چکر و جمله شناس و .........
30718ULENGPPC-1
.
.
.
همچنان منتظر بمانید........................;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یکی از کاربران قدیمی این تاپیک هستم . . . تقریبا سال 42
...........
:specool:
فکر کنم منظورتون 82 هست چون 42 اینترنت نزد ما نبود
ولی...........................
این دلیل نمیشه که !؟!؟!
هنر و تکنولوژِی نزد ایرانیان است و بس;)

misagh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام اين اولين postمنه اما مدت زمان زياديه كه از اين سايت استفاده ميكنم لطفا اگه كسي .net framework VH NHVI DH SHDJA FH V[DSJV ANKAH LDN,KI GXT ;KI , FVHD LK FCHV LVSD HC IL'D:cool:

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
core player 1.04 من فایل های mov رو پخش نمیکنه و همچین پیغامی میده
player : video codec (sorenson video3) not supported by the player

اتفاقا من به پخاش این فایل ها نیاز دارم. چیزی هست ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در مورد این دیکشنری من هنوز هم مشکل دارم. آقا فرهاد شما دستور فرمودین که اون عربایزر جدید رو با کیبورد رسکو نصب کنم. (عربایزر که دوتا فایل کب first & second داشت. خیلی جالب بودش. حجم کمتری رو هم گرفت!) ولی هنوز این لینگو که هیراد معرفی کرد رو نمیتونم نصب کنم. موقع نصب میگه یه کیبرد لینپو نصبه اون رو پاک کنم. ما هم yes میزنیم. البته من تا حالا کیبرد یا برنامه ای از لینگو نصب نکردم. نمیدونم چرا این رو میگه! بعد هم یه سافت ریست میره. و هیچ چیز جدیدی دیده نمیشه. بچه ها مشکل کار من از کجاست فکر میکنین؟

نیما جان، توی ایـن پست، همون 3-4 هفته پیش، علاوه بر عربایزر modify شده و کی بورد فارسی رسکو ، دیکشنری رجیستر شده (و بدون مشکل) 2007 لینگووسافت رو هم گذاشته بودم (کی بوردش هم همراهشه). اون پایین پست.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

بابا بزرگوارا:D
بابا سالار:D
بابا تواضع :happy:
بنده مخلص شما و دوستاني که اينجا وقت ميزارن و اينجا حال پخس ميکنن هم هستم ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابا بزرگوارا:D
بابا سالار:D
بابا تواضع :happy:
...

ما خیلی کوچیکتر از این حرفاییم عریز (با میکروسکوپ شااااااااااااااااااااید ببینی)

به قول اون دوستمون جمالتو همه مدله عشق است.:cool:
...

ما مخلص و نوکرتییییییییییییییییییییییییییییییییییییم ما رو با میکروسکوپ نوری ببین داداش :D
...

در تمامی موارد ما بییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییشتر.:blush::cool:

دوستان عزیز. لطفاً این خوش و بش ها رو ازین به بعد توی پی ام، یا چت، یا گفتگوی آزاد انجام بدید.

ممنون

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
ماشالا اینجا آن قدر OFF TOPIC هست که موضوعات اصلی فراموش میشه!
کسی نظری نداره:
دوستان چه طور می شه قبل از نصب برنامه بفهمیم که برنامه BATTERY FRIENDLY هست یا نه؟
مثلا من یه آلارم نصب کردم که مصرف باطریم 2 برابر شد و چون شارژش نکردم حتی Backup Battery رو هم خورد و تموم شد! و ppc هارد ریست شد.

فکر می کنم یه اصطلاح هست به نام که cradle در همین مورده.

بالا