• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
عزیز تو می تونی برای شروع از یک شبه اس ال آر همه کاره استفاده کنی اما خوب از اونجا که تا یک میلیون می تونی برای دوربینت خرج کنی چرا سراغ اس ال آر نمی ری؟ معمولا کسی که در نظر داره در زمینه های متعددی کار عکاسی را ادامه بده دوربین اس ال آر کارش را انجام میده. کمتر شبه اس ال آری را میشه پیدا کرد که هم زوم واید خوبی داشته باشه هم زوم تله. در کتابهای آموزشی هم توصیه میکنند از این گونه لنزها که دامنه کارش خیلی زیاده دوری کنیم. بهترین نمونه ای که دامنه کار لنزش خیلی زیاده المپیوس 550uz است که هم زوم وایدش خیلی خوبه هم زوم تله اش بالاترین در بین مونه های مشابهشه اما عیبهای مهم دیگه ای داره. این دوربین در بدو ورودش خواست نشون بده که در همه چیز آخرشه در مورد زوم کیفیت خوبش را در هر دو مورد واید و تله نشون داد اما در مشخصاتش درباره ایزو ی شگفت انگیز 5000 نوشته بود ولی عملا نشون داد که از 800 بیشترش غیرقابل استفاده است و پر از نویز میشه. کند بودن هم یک عیب دیگر اونه. البته در کل دوربین بدی به حساب نمیاد اما از متوسط بالاتر نمیره. همه دوربینهای شبه اس ال آر قطعا کاستیهایی نسبت به دوربین های اس ال آر دارند. بخصوص عکاسی در شبشون اصلا مثل اس ال آرها نیست. البته در کل دوربینهای فوجی slr-like نسبت به بقیه این گروه برای عکاسی شب مناسب ترند اما خوب مثلا کاستیهای دیگری دارند. دوربینهای کداک هم اصلا برای ماکرو مناسب نیستند.
خلاصه مطلب با این مبلغی که میخوای هزینه کنی میتونی یک اس ال آر خوب با دو تا لنز واید و تله تهیه کنی.بهترین نمونه ها در این رنج قیمت به قرار زیر هستند.حالا قیمت دقیقشون در بازار تهران چقدره و با احتساب دو لنز چند درمیاد بپرس:
nikon d40x
canon 350d-rebel xt
pentax k10d
sony dslr-a100
و بعد از اینها
nikon d40
pentax k110d

از این که لطف کردی و اینقدر مسئله رو باز توضیح دادی ممنون ! اما من منظورم این بود که یک میلیون زیاده و من 500 بیشتر نمیخوام پول بزارم برای دوربین . در این که SLR بهترین هست شکی نیست ولی ...
حالا با در نشر گرفتن قیمت این فوجی S9600 خوبه ؟ معایبش چیه ؟ ماکروش خوبه ؟

یک سوال دیگه Fujifilm FinePix IS-1 وارد ایران شده و اگه شده چنده ؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از این که لطف کردی و اینقدر مسئله رو باز توضیح دادی ممنون ! اما من منظورم این بود که یک میلیون زیاده و من 500 بیشتر نمیخوام پول بزارم برای دوربین . در این که SLR بهترین هست شکی نیست ولی ...
حالا با در نشر گرفتن قیمت این فوجی S9600 خوبه ؟ معایبش چیه ؟ ماکروش خوبه ؟

یک سوال دیگه Fujifilm FinePix IS-1 وارد ایران شده و اگه شده چنده ؟

حالا شد عزیز! اگر بیشتر از 500 نمی خوای پول بزاری .لطفا قیمت دقیق این مدلهای فوجی را اگر سری به بازار زدی بپرس و برای ما بنویس.(دومی را شک دارم هنوز آمده باشه) اولی دوربین خوبیه و کیفیت عکسهای خوبی هم داره اما دو عیب داره که مهمترینش نداشتن تثبیت کننده تصویره و البته 4 باطری قلمیش جالب نیست که میشه گفت این مورد طرفدارانی هم داره.همچنین تا 400 ایزوی اون کیفیتش خوبه و بیشتر از اون نویز زیاد و زیادتر میشه. این مدل جدید ترش که نوشتی دقیقا همون قبلیه فقط با این تفاوت که در حسگرش تغییری دادن برای طیف مادون قرمز. که یک خصیصه اضافه شده است. اما در کل این دو دوربین هنوز نقد کامل عملکردشون بطور کامل در سایت مورد علاقه من ارائه نشده.
و بالاخره یک نکته. شاید تو همون المپیوس 550 یا سونی h9 را بخری و بگویی دوربین واقعا عالیی هستند. اگر ما هم میگیم اینها را نخر فقط بخاطر اینه که پس از تستهای طولانی در آزمایشگاههای پیشرفته به مشکلاتی در شرایط خاص برخوردند. یک کم صبر کن ببین نتیجه نقد کامل این دو مدل فوجی چی از آب درمیاد البته اگر عجله نداری.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام . خیلی از راهنمایی های همگی ممنون. در مورد اون دو مدل دوربینی که گفتین می خواستم ببینم چه تفاوتی با 350d داره که توصیه اش می کنین. و همچنین تفاوت قیمتی چطوره ؟

اون مدل نیکون 40dx که 730 تومنه چطور آیا ارزشش رو داره و آیا تا 730 کسی بخواد خرج کنه بهتر نیست بره 780 تومن 400d کنون رو بگیره ؟ اصلا این 2 مگاپیکسل ارزشش رو داره؟ یا آخرش به جایی میشه رسید که با 40-50 تومن بالاتر مدل بهتری گیر بیاریم؟!

ار نظر قیمتی به شخصه قیمت 650 تومن رو با یه لنز همراه خیلی مناسب می دونم اما اگه تفاوت 2 مگاپیکسل واقعا فاحشه حاظرم 100 تومن بیشتر خرج کنم.

بازم از کمک هاتون ممنونم

دوست عزیز فکر نمی کنم بخوای عکسهات از اندازه یک پوستر بزرگتر باشند. پس 8 و 10 فرقی برات نمیکنه.
اما درباره مقایسه باید بگم ظاهرا مدتیه از قیمتها خیلی دورم چون باورم نمیشد قیمت 400d زیر 800 تومان باشه.

در این رده دوربین ها ارزون ترین pentax k110d و بعد از اون pentax k100d و nikon d40 و canon 350d هستند. مرحله ی بعدی nikon d40x و بعد از اون canon 400d و بالاخره گرونترین pentax k10d بود. خوب توصیه من اینه که دوربین بالاتر از 6 مگاپیکسل بگیر. پس سه دوربین اولی که لیست کردم خودبخود حذف میشن. اما بقیه...
یک نکته اول بگم که از نظر مقاومت دمایی بهترین را پنتاکس داره بعد نیکون بعد کانن. پنتاکس روکش محافظ رطوبت و غبار هم داره. جالب نیست؟ اما یک عیب بزرگ داره که حدود 250 گرم از سه مدل کانن و نیکون سنگینتره و البته از همشون گرونتر هم هست. اما خوب تنها مدل بین اونهاست که تثبیت کننده تصویر داره. اگر میبینی این 800 گرم وزنش زیاده برو سراغ بقیه شون.
حالا از میون این سه مدل. 350d ال سی دی کوچیکی داره که من براحتی از خریدش صرفنظر میکنم.
اما تو این دو مدل آخری.... نیکون برد فلاشی حدود 5 متر بیشتر داره. کمی سریعتره.ارزونتر هم هست. ببین قیمت و وضعیت لنزهای جانبی کدومشون بهتره.
انتخاب کن. nikon d40x یا canon 400d.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كل فريشات شما درست ! اينو به دوستاني گفتم كه ميخوان هزينه زيادي بكنند براي دوربين و ميخوان فيلم برداري عكاسي توي نور كم و .... انجام بده

در مورد قيمت ، من يك هفته مونده بود به عيد اين دوربين رو با كيف و رم دو گيگ + چهارتا باطري شارژي و يه سه پايه كوچك خريدم 400 تومن ! الان دقيقا نميدونم كه قيمتها بالاتر رفته يا نه ؟

براي كارهاي نيمه حرفه اي و خانگي دوربين خوبيه . از اون گذشته بيشتر هنر عكاسه كه به چشم مياد تا دوربين ! توي تاپيك آخرين عكسي كه گرفتم چند نفر از دوستان هستند كه با دوربينهاي قديمي عكسهاي واقعا محشري ميگيردند ! نهايتا اينو عرض ميكنم كه براي شروع يه چيز متوسط يا معمولي بگيرين بعد كه با فوت و فن عكاسي آشنا شدين هزينه هاي آنچناني بكنين ...

همه اینها با 400 تومان خیلی خوبه. به این میگن خرید خوب. گارانتیش آفومار بود یا پارس الرمس؟

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
حالا شد عزیز! اگر بیشتر از 500 نمی خوای پول بزاری .لطفا قیمت دقیق این مدلهای فوجی را اگر سری به بازار زدی بپرس و برای ما بنویس.(دومی را شک دارم هنوز آمده باشه) اولی دوربین خوبیه و کیفیت عکسهای خوبی هم داره اما دو عیب داره که مهمترینش نداشتن تثبیت کننده تصویره و البته 4 باطری قلمیش جالب نیست که میشه گفت این مورد طرفدارانی هم داره.همچنین تا 400 ایزوی اون کیفیتش خوبه و بیشتر از اون نویز زیاد و زیادتر میشه. این مدل جدید ترش که نوشتی دقیقا همون قبلیه فقط با این تفاوت که در حسگرش تغییری دادن برای طیف مادون قرمز. که یک خصیصه اضافه شده است. اما در کل این دو دوربین هنوز نقد کامل عملکردشون بطور کامل در سایت مورد علاقه من ارائه نشده.
و بالاخره یک نکته. شاید تو همون المپیوس 550 یا سونی h9 را بخری و بگویی دوربین واقعا عالیی هستند. اگر ما هم میگیم اینها را نخر فقط بخاطر اینه که پس از تستهای طولانی در آزمایشگاههای پیشرفته به مشکلاتی در شرایط خاص برخوردند. یک کم صبر کن ببین نتیجه نقد کامل این دو مدل فوجی چی از آب درمیاد البته اگر عجله نداری.

ممنون از جواب سریع و توجه شما دوست عزیز !!!!
قیمت S9600 با یکسال گارنتی نورنگار 470 هزار تومان و من اینو با Canon G7 که قیمتش 500 هزار تومان هست مقایسه کردم بنظرم اومد که S9600 هم بهتره وهم ارزون تره !!!
ضمنا اینکه تثبیت کننده نداره رو میشه بیشتر توضیح بدی که چیه و چه مشکلاتی رو به همراه داره ؟ و اینکه ایزوی بالاتر از 400 برای چه جاهایی و چه فورم عکسهایی لازم میشه که ببینم برای من مهمه یا نیاز چندانی بهش ندارم . باطری قلمی از یک جهت بنظر من خوبه چون میشه چند دست اونم شارژیش رو به قیمت نازل خرید و دوما اگه وسط بر بیابون شارژ باطریت تمام بشه میتونی باطری قلمی معمولی پیدا کنی و کارتو راه بندازی ولی باطری مخصوص نه !!! البته شما بیشتر وارد هستی اگه باطری قلمی اشکالی هم داره بگو با بدونم چون از این چیزا زیاد اطلاعی ندارم و دوست دارم بیشتر بدونم . ممنون
ضمنا من منتظر نقد کامل شما هستم ولی اگه زودتر بشه بهتره !!!
بازهم ممنون

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
قیمت S9600 با یکسال گارنتی نورنگار 470 هزار تومان و من اینو با Canon G7 که قیمتش 500 هزار تومان هست مقایسه کردم بنظرم اومد که S9600 هم بهتره وهم ارزون تره !!!
ضمنا اینکه تثبیت کننده نداره رو میشه بیشتر توضیح بدی که چیه و چه مشکلاتی رو به همراه داره ؟ و اینکه ایزوی بالاتر از 400 برای چه جاهایی و چه فورم عکسهایی لازم میشه که ببینم برای من مهمه یا نیاز چندانی بهش ندارم . باطری قلمی از یک جهت بنظر من خوبه چون میشه چند دست اونم شارژیش رو به قیمت نازل خرید و دوما اگه وسط بر بیابون شارژ باطریت تمام بشه میتونی باطری قلمی معمولی پیدا کنی و کارتو راه بندازی ولی باطری مخصوص نه !!! البته شما بیشتر وارد هستی اگه باطری قلمی اشکالی هم داره بگو با بدونم چون از این چیزا زیاد اطلاعی ندارم و دوست دارم بیشتر بدونم . ممنون
بازهم ممنون

تثبيت كننده همون لرزش گير تصويره

من هم لرزش گيرو ديدم و هم بدون لرزش گير ،ممكنه تو لرزشاي خيلي خفيف يه مقدار تاثير گذار باشه ولي اگه دستت زياد بلرزه يا سرعت شاتر رو كم كني .،نه تنها لرزش گير كاري نميكنه بلكه عكستو تار ميكنه

بهترين راه براي لرزش دست استفاده از سه پايه هست و لا غير..يا اينكه سرعت شاتر رو بياري پايين كه اين كار هم تو شب و جاي تاريك امكان پذير نيست
در مورد باتري قلمي هم بايد بگم كه آقا jahanshah مشكل دارن ،وگرنه ما كه مشكلي نداريم

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوتا سوال داشتم يكي اين كه در ريويوي s6500به دو مورد يعنيPicture Stabilization (auto High ISO)و Face Detection اشاره شده كه ميخواستم بدونم آيا اينها در s9600هم هستند يا نه و اگر ميشه در مورد اولي هم كمي توضيح بديدو دوم اينكه دوربين is-1كي به بازار مياد و قيمتش چنده و همچنين اين نكته رو هم بايد بگم كه دوره چيزهايي مثل باطري قلمي. lcd2اينچ و نداشتن لرزش گير به سر اومده كه البته من هم موافقم كه اين ها مشكلي ايجاد نمي كنن ولي خوب دو سه سال ديگه كه بخوايم دوربينمون رو ارتقاع بديم ديگه خريداري واسش پيدا نميشه

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا یه سوال دارم ::
اگه خودتون می خواستید یه دوربین 500 تومنی بخرید چی می خریدید؟؟

sososo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيچ کس جواب من را نداد

sososo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا جواب من را بديد.من مي خواهم يک دوربين آنالوگ با بودجه 200 بخرم بيشتر اونو براي سفرهاي خانوادگي مي خواهم زنيط انتخاب من است من نيمه حرفه اي هستم لنز هم مي خواهم بخرم(130) چه دوربيني به من پيشنهاد مي کنيد؟ بسيار متشکرم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
بابا جواب من را بديد.من مي خواهم يک دوربين آنالوگ با بودجه 200 بخرم بيشتر اونو براي سفرهاي خانوادگي مي خواهم زنيط انتخاب من است من نيمه حرفه اي هستم لنز هم مي خواهم بخرم(130) چه دوربيني به من پيشنهاد مي کنيد؟ بسيار متشکرم

در مورد آنالوگ و دیجیتال زیاد بحث شده، اگر هنوز هم مصمم به خرید آنالوگ هستید. من Minolta Dynax 4 را به شما پیشنهاد می کنم، دوربین بسیار خوبی ست، با کیف ارژینال مینولتا و لنز 80-35 تا همین چند وقت پیش کانون شماره بلوار کشاورز آن را به قیمت نازل 100 هزار تومان می داد!
این دوربین هم اتوفوکس دارد، هم نورسنج، هم همه تنظیمات پیشرفته دیگر(اولویت شاتر، اولویت دیافراگم، منوال، براکتینگ، عکاسی پی در پی و...) یکی از سبکترین بدنه های ممکن را هم دارد.

راستی؛ Dynax 4 و Dynax 3 دقیقا یکی هستند، یکی برای عرضه در اروپا و دیگری آسیاست(Maxxum 4 نیز برای عرضه آمریکاست)

149fs339358.jpg

.::Hip-Hop::.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام.
من میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم .
حدود 300 و خورده هم پول دارم.
حد اکثر 320.
من بین A710IS و A649 موندم !
چرا A710IS با اینکه 7 مگاپیکسله از A640 که 10 مگاپیکسله خیلی کم ارزون تره ؟!؟!
به نظرتون من چی بخرم؟
به غیر از این دو تا چیز دیگه ای پیشنهاد می کنید تو این قیمت ؟
میخوام بهترین رو توی این قیمت بردارم.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازهم ممنون

عزیز با عرض معذرت از تاخیری که بدلیل گرفتاری داشتم. بخشهایی از صحبتها را دوست عزیزمون توضیح دادن. البته اختلاف نظر بین باطری قلمی و لیتیومی هنوز هم هست. من لیتیومی را ترجیح میدم در حدود دو یا سه صفحه قبل هم توضیحی مختصر و دلایل علاقه ام به باطری لیتیومی دادم. البته این هم نظر منه. طرفداران باطری قلمی هم کم نیستند.
اما در مورد تثبیت کننده من هنوز هم اصرار دارم خیلی خیلی مهمه. بخصوص تاثیر بسیار مهم اون را در دوربینهای پاناسونیک دیده ام. برای من که میخوام در مسیرهای بد عکاسی کنم و امکان قرار دادن سه پایه برام نیست و بخصوص موقعی پیش میاد که سوژه را پیدا کردی و فرصت سه پایه گذاشتن نداری این تثبیت کننده یا لرزه گیر خیلی اهمیت داره. باید گفت و گفت که این یک نقیصه در این دو دوربین خوب فوجیه. البته کیفیت خوب سنسور و کم نویز بودن عکسهای این دوربین اونقدر جالب هستند که بشه از این نقیصه صرفنظر کرد.من عکسهایی درحال حرکت سریع ماشین و یا از سوژه در حال حرکت گرفتم و یا در حالت زوم بالا که کوچکترین لرزش کیفیت عکس را خراب میکنه. تمام اینها را مدیون لرزه گیر دوربین هستم.
اما ایزو یا بحث حساسیت. در نور روز به ایزوی بالاتر از 100 معمولا احتیاجی نداری. اصولا هرچه حساسیت یا ایزو کمتر باشد نویز عکس کمتر میشود اما خوب برعکس در این حالت نیاز به نور بیشتری است.پس در نور روز و محیط به حد کافی روشن نیازی پیدا نمیکنی. خوب البته اگر فلاش با کیفیتی داشته باشی و سه پایه و لرزه گیر هم باشد میشود با ایزوهای کم در محیطهای کم نور هم عکس خوب و کم نویزی گرفت. اما خوب در محیطهای تاریک ناخودآگاه نیاز به ایزوی بالا زیاد میشود. کیفیت ساخت دوربینهای مختلف نشان میدهد که تا چه حد در کنترل این نویزها موفقند. اگر توضیحاتم ناکافی بود بگو مفصل در یک بخش درباره ایزو صحبت کنیم. قطعا دوربینهای اس ال آر توانایی کنترل نویز بهتری از نمونه های پایینتر دارند.
این ایزوی بالایی که بعضی از دوربینها تبلیغ میکنند بسیار مضحک است چون عملا اکثر دوربینها نشان داده اند که در بالاتر از 400 نویز عکسها بسیار زیاد است. مطمئن باش کاربرد ایزوی بالاتر از 400 برای تو کم است. البته دوربین فوجی باز هم تا 800 نویز فابل تحملی دارد.
راستی ببین غیر از لرزش گیر یک عیب دوربینهای فوجی نسبت به نمونه های مشابهشون سنگینی اونهاست که کمتر درباره اون صحبت کردیم. مثلا دوربین s9600 وزنی معادل 750 گرم داره که با 116 گرم وزن چهارتا باطری قلمی معادل 866 گرم میشه.میشه معادل وزن یک دوربین دی اس ال آر با لنز . در ضمن با g7 نمیشه مقایسه شون کنی چون هرکدوم کارآیی مخصوص به خود دارند.
g7 مگاپیکسل بالاتری داره. تثبیت کننده تصویر داره.ماکروی خیلی خیلی بهتری داره. وزنش نصف وزن فوجیه.باطری لیتیومی داره.ال سی دیش بزرگتره. اما در عوض باندازه 4x زوم کمتری داره. زوم وایدش هم خیلی بدتره. فرمت غیرفشرده عکاسی نداره. سنسورش هم کوچکتره.
چاره ای نداری. یا باید صبر کنی و سرگردون مدلهای جدید بمونی یا زودتر تصمیم بگیری خرید کنی.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نظرتون در مورد این چیه؟؟
Canon PowerShot TX1
کاملترین مقاله ای که تونستم براش پیدا کنم اینه:
http://www.dcresource.com/reviews/cameraDetail.php?cam=1003

دوست عزیز این دوربین کانن در ارتقاء کیفیت فیلمبرداری فوق العاده است اما حقیقتا حاضر نیستم پولم را برای چنین دوربینی هدرکنم. ضمن آنکه خیلی خصوصیات مشترک با دوربینهای همین رده دارد اما در اصل فکر کنم یک دوربین زنانه باشد. در دست گرفتنش مصیبت است. فلاش خارجی نمیخورد و برد فلاشش هم فقط دو متر است!!! اولویت شاتر و دیافرگم ندارد. ال سی دی کوچک بی کیفیتی دارد. واقعا هدف کانن از ارائه این دوربین چه بود؟ توانایی فیلمبرداری خوب برای یک دوربین عکاسی معمولی. اصلا دنبالش نرو.
در ضمن اگر میخواهی 500 تومان پول خرج دوربینت بکنی. یک دوربین در محدوده400 در نظر بگیر که با ملحقاتش مثل کارت حافظه و کیف و سه پایه و باطری اضافی 500 تومان بشود. عزیزی در این گفتگو درباره خرید کامل s3is با ملحقاتش به 400 تومان صحبت کرده بود. این دوربین برای این رده دوربین خوبی است. درباره دوربینهایی مثل panasonic fz8 و fujifilm s6500 هم فکر کن. تصمیم بگیر.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دوتا سوال داشتم يكي اين كه در ريويوي s6500به دو مورد يعنيPicture Stabilization (auto High ISO)و Face Detection اشاره شده كه ميخواستم بدونم آيا اينها در s9600هم هستند يا نه و اگر ميشه در مورد اولي هم كمي توضيح بديدو دوم اينكه دوربين is-1كي به بازار مياد و قيمتش چنده و همچنين اين نكته رو هم بايد بگم كه دوره چيزهايي مثل باطري قلمي. lcd2اينچ و نداشتن لرزش گير به سر اومده كه البته من هم موافقم كه اين ها مشكلي ايجاد نمي كنن ولي خوب دو سه سال ديگه كه بخوايم دوربينمون رو ارتقاع بديم ديگه خريداري واسش پيدا نميشه

دوست عزیز هیچکدام ازاین سه مدل فوجی تثبیت کننده تصویر ندارند. اما در مورد face detection این خصیصه یا همون fd کارش چهره یابی است.و میتونه چند چهره را بطور همزمان تشخیص بده و عمل وضوح یابی را روی تک تک آنها اعمال کند. این توانایی سخت افزاری فقط در s6500 اعمال شده و در دو مورد دیگر نیست. مدل آخری حتی قیمتهای خارجیش را پیدا نکردم. شاید هنوز وارد بازار جهانی بطور گسترده نشده.
در مورد لرزش گیر یا تثبیت کننده تصویر من به شدت بهش اعتقاد دارم اما خوب کیفیت فوجی ها اونقدر خوبه که شاید بشه از این نقیصه صرفنظر کرد.
در ضمن به امید فروش دوربین قدیمیت نباش . با این سرعت ورود دوربینهای جدید و پایین آمدن قیمتها در آینده خودت بهتر می بینی که دوربین قدیمی ات را به یکی هدیه بدی تا اینکه منتظر فروشش بمونی.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سلام.
من میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم .
حدود 300 و خورده هم پول دارم.
حد اکثر 320.
من بین A710IS و A649 موندم !
چرا A710IS با اینکه 7 مگاپیکسله از A640 که 10 مگاپیکسله خیلی کم ارزون تره ؟!؟!
به نظرتون من چی بخرم؟
به غیر از این دو تا چیز دیگه ای پیشنهاد می کنید تو این قیمت ؟
میخوام بهترین رو توی این قیمت بردارم.

عزیز من اگر جای تو بودم چند ماه صبر میکردم پول بیشتری برای خرید دوربینی با توانایی های بالاترهزینه میکردم. ولی خوب این دو مدل هم نمره خیلی خوب در بین دوربینهای همرده شون گرفتن. امتیاز کارشناسان به هر دوی این دو دوربین مساوی اما امتیاز کاربران به 640 بالاتر بود که البته مهم امتاز کارشناسان است.
اما در مقایسه این دو باید بگم مدل 640 مگاپیکسل بیشتری داره. سنسور بزرگتری هم داره.اما تثبیت کننده تصویر نداره. زومش هم دوپله پایینتر از دیگری است. سرعت بهتری داره و میشه فلاش خارجی استفاده کرد. حدود 150 گرم با احتساب دو باطری اضافه سنگینتره و دوتا باطری قلمی بیشتر از دیگری نیاز داره. در کل طبیعیه که قیمتهاشون خیلی تفاوت نکنند. 710 یک دوربین خیلی سبک با کارآیی خوبه بخصوص زوم بالاترش.
اما الان کیفیت تصویر هردوشون را در ایزو 800 مقایسه کردم. نویز a710 خیلی کمتر بود. من اگر باشم قطعا A710IS را انتخاب میکنم.
دوربینهای کمی گرانتر اما با تواناییهای بیشتر canon s3is و panasonic fz8 و fujifilm s6500 هستند.
اگر الان قصد خرید با همین بودجه را داری بهترین گزینه همین canon A710IS است.
موفق باشی.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز من اگر جای تو بودم چند ماه صبر میکردم پول بیشتری برای خرید دوربینی با توانایی های بالاترهزینه میکردم. ولی خوب این دو مدل هم نمره خیلی خوب در بین دوربینهای همرده شون گرفتن. امتیاز کارشناسان به هر دوی این دو دوربین مساوی اما امتیاز کاربران به 640 بالاتر بود که البته مهم امتاز کارشناسان است.
اما در مقایسه این دو باید بگم مدل 640 مگاپیکسل بیشتری داره. سنسور بزرگتری هم داره.اما تثبیت کننده تصویر نداره. زومش هم دوپله پایینتر از دیگری است. سرعت بهتری داره و میشه فلاش خارجی استفاده کرد. حدود 150 گرم با احتساب دو باطری اضافه سنگینتره و دوتا باطری قلمی بیشتر از دیگری نیاز داره. در کل طبیعیه که قیمتهاشون خیلی تفاوت نکنند. 710 یک دوربین خیلی سبک با کارآیی خوبه بخصوص زوم بالاترش.
اما الان کیفیت تصویر هردوشون را در ایزو 800 مقایسه کردم. نویز a710 خیلی کمتر بود. من اگر باشم قطعا A710IS را انتخاب میکنم.
دوربینهای کمی گرانتر اما با تواناییهای بیشتر canon s3is و panasonic fz8 و fujifilm s6500 هستند.
اگر الان قصد خرید با همین بودجه را داری بهترین گزینه همین canon A710IS است.
موفق باشی.

آره منم موافقم که a710is انتخاب خوبی برای شماست ،چون دیدمش و باهاش عکس گرفتم

در مورد لرزش گیر باید بگم که خوب کار میکنه و در نور روز اگه بخوای بدون سه پایه زوم کنی و عکس بگیری نتیجه بهتری نسبت به a640 میده،ولی انتظار نداشته باش که تو شب وقتی سزعت شاتر رو میاری پایین باز هم لرزش گیر به خوبی کار کنه و مجبوری اینجور مواقع سه پایه داشته باشی ،(همه لرزش گیرا همین وضعیت رو دارن)

مهمترین ایرادی که میشه به این دوربین گرفت عمر باتریهاشه که با گرفتن 2 تا یدکی مشکلت حل میشه

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون مهندسها، متخصصین،اسطید ارجمندو کارشناسان عزیز :Dشما جای بنده بودید کدوم از دوربین های FZ8 وS3IS رو انتخاب می کردید.اگر s3is باطری لتیومی داشت حتما انتخاب می کردم. با وجود 4AA انتخاب رو برای من مشکل کرده.:(شما نظرتون چیه.:eek:
میشه بگید:hmm:

بالا