• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي ديگه از عيبهاي fz8 ماكرو شه كه خيلي بده

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
الان واسه خرید slr زوده ،چون نه در آمدم میخونه و نه مهارت عکاسی من

حالا نمیدونم این پاناسونیک تا چند گیگ رم ساپورت میکنه ؟

واقعا اگه دوستان نظر بدن خیلی خوبه و اگه کسی این دو مدل رو داره بیاد نظر بده ،من به شخصه معتقدم قبل از خرید باید کامل جنسی رو که میخواهیم بخریم رو بشناسیم و با توجه به نیازهامون خرید کنیم

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان واسه خرید slr زوده ،چون نه در آمدم میخونه و نه مهارت عکاسی من

حالا نمیدونم این پاناسونیک تا چند گیگ رم ساپورت میکنه ؟

واقعا اگه دوستان نظر بدن خیلی خوبه و اگه کسی این دو مدل رو داره بیاد نظر بده ،من به شخصه معتقدم قبل از خرید باید کامل جنسی رو که میخواهیم بخریم رو بشناسیم و با توجه به نیازهامون خرید کنیم

باید 2gb باشه. مشکل اینه که دوستان نهایتا یکی از دوربینها را تست کرده اند و مقایسه نمی تونند بکنند اما خوب اگر لطف کنند ایرادهایی که بنظرشون میرسند یا نکته های فنی خیلی خوبه. سایتهای فنی هم خیلی مفیدند. البته عکاسهای حرفه ای هم بعضا نظرات خاصی دارند نمونه اش عکاس حرفه ایی بود که به من توصیه کرد فقط المپیوس 550 را با تمام ایرادهاش بگیرم.

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا عزیز ماکروی fz8 بمراتب بهتر از مدل فوجیه؟ اینو از کجا شنیده بودی؟ دوبرابر بهتره.
ميشه بيشتر توضيح بدين چون از نظر سانتي متر كه fz8 پنج سانتي متره ولي فوجي1(0)سانتي متر و در ضمن نضظرتون در دابطه با tz3 پاناسونيك چيه

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته عکاسهای حرفه ای هم بعضا نظرات خاصی دارند نمونه اش عکاس حرفه ایی بود که به من توصیه کرد فقط المپیوس 550 را با تمام ایرادهاش بگیرم.
حالانظر خود شما چيه چون برعكس سوني كه دوربينهاي قبليش هم جالب نبودند المپوس هميشه دوربينهاي خوب و موفقي داشته و در ضمن يه دوربين نيمه حرفه اي ممكنه ايراداتي داشته باشه ولي تو كار عكاسي كه خيلي حرفه نيست اشكالي به وجود نمي ياره

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميشه بيشتر توضيح بدين چون از نظر سانتي متر كه fz8 پنج سانتي متره ولي فوجي1(0)سانتي متر و در ضمن نضظرتون در دابطه با tz3 پاناسونيك چيه

ببین عزیز وقتی درباره ماکرو نوشتی شک کردم دیدم سایت dpreview نوشته 10 سانتی متر رفتم سایت letsgodigital دیدم عجب نوشته 1 سانتی متر .دست آخر رفتم خود سایت فوجی دیدم نوشته ده سانتی متر. پس dpreview درست نوشته بود. ماکروی fz8 برابر 5 سانتی متره که خوب مسلما بهتر از مدل فوجیه. البته معمولا در ماکرو کانن بهترینه و کداک بدترین.
اما در مورد tz3 باید بگم دوربین جمع و جور و بسیار پرطرفداریه. از نظر سنسور و عکاسی واید ، سطح ایزو و اندازه و کیفیت ال سی دی و وزن وضعیت بهتری نسبت به fz8 داره اما fz8 تقدم شاتر و تقدم دیافراگم داره و زوم تله اش هم خیلی بهتره ، برد فلاشش بیشتره . manual focus و viewfinder هم داره. در مجموع fz8 قطعا بهتره.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالانظر خود شما چيه چون برعكس سوني كه دوربينهاي قبليش هم جالب نبودند المپوس هميشه دوربينهاي خوب و موفقي داشته و در ضمن يه دوربين نيمه حرفه اي ممكنه ايراداتي داشته باشه ولي تو كار عكاسي كه خيلي حرفه نيست اشكالي به وجود نمي ياره

اتفاقا باید انصاف داد که سونی هم دوربینهای دیجیتالی خیلی خوبی در این سه سال اخیر ارائه کرده . نمونه هایی مثل:
Sony DSLR-A100
Sony DSC-H5
Sony DSC-H2
Sony DSC-R1
Sony DSC-P200
Sony DSC-H1
Sony DSC-V3
Sony DSC-P150
که میبینی از نظر تعداد خیلی موفقتر از المپیوس عمل کرده. اگر منظورت در طول 30 سال اخیره خوب باید گفت سونی و پاناسونیک در عرصه دوربین فعالیتی نداشتند و در چند سال اخیر روی دوربینهای دیجیتالی سرمایه های هنگفتی صرف تحقیقات میکنند. بازار دوربین فیلمبرداری دیجیتالی را که به انحصار خودشون درآوردند و کانن و جی وی سی هرچقدر میدوند به آنها نمی رسند اما خوب در زمینه دوربین هنوز راه زیادی دارند تا به دوربینهای حرفه ای هاسلبلاد و کانن و نیکون برسند. همین دوربین h5 سوی انصافا دوربین خوبیه اما بنظر من همیشه سونی محصولاتش گرانتر از اونی هست که باید باشه. در ایران هم بدلیل تبلیغات ویژه استقبال مردم از سونی بیشتر بوده و الا جالبه که مثلا در کانادا محصولات شرکت کداک یکی از پرطرفدارترین هاست.
اما سونی h9 که آمد حقیقتا من فکر کردم حرف آخر را به معنی کلمه در زمینه دوربینهای شبه اس ال آر زده و منتظر بودم اما خوب دیدم با قیمت مناسبی داره توزیع میکنه اما نتیجه تحقیقات کارشناسان به اون امتیاز نازل بالاتر از متوسط داد. یعنی دو پله پایینتر از مدل قدیمی اش h5. بخصوص از نظر کیفیت طراحی بدنه و ارگونومی و کاربری امتیاز بدی گرفت. با تمام این حرفها این دوربینها توسط نکته سنج ترین کارشناسان با وسواس بیش از اندازه نقد شده اند. خود کارشناسان هم اعتراف میکردند که در مورد دوربین المپیوس 500 وقتگیرترین پروژه چک کردن کیفیت در شرایط ویژه را روی آن انجام داده اند که در نهایت هم پله با این دوربین جدید سونی امتیاز نازلی به آنها دادند. در کل در نظر داشته باش مثل معلمانی که نسبت به دانش آموزان خیلی خوبشان توجه و سخت گیری و پرسش بیشتری دارند کارشناسان برای نقد دوربین هایی با تواناییهای ویژه و پر تبلیغات تر وسواس و سختگیری بیشتری اعمال میکنند. بنظر من دوربین fz8 همکلاس panasonic fz50 , olympus sp550 , sony H9 نیست. امتیازهای داده شده به دوربینها باید در کلاس خودشون بررسی بشه. fz8 را باید با canon s3is , olympus sp510 , sony h5 , fujifilm s6500 مقایسه کرد.

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین عزیز وقتی درباره ماکرو نوشتی شک کردم دیدم سایت dpreview نوشته 10 سانتی متر رفتم سایت letsgodigital دیدم عجب نوشته 1 سانتی متر .دست آخر رفتم خود سایت فوجی دیدم نوشته ده سانتی متر. پس dpreview درست نوشته بود. ماکروی fz8 برابر 5 سانتی متره که خوب مسلما بهتر از مدل فوجیه. البته معمولا در ماکرو کانن بهترینه و کداک بدترین.
.
اگه توجه كني مي بيني كه خود dpreviewهم در ريويوش گفته كه اين دوربين دوحالت ماكرو و سوپر ماكرو داره كه اولي10 سانتي متر و دومي 1 سانتي متره كه اينو از نمونه هاي عكس ماكروي اين دوربين در سايت فوجي و لينك زير كه عكسها رو باهم مقايسه كرده هم ميشه فهميد كه البته خيلي خوب هم نيست ولي مطمئنا از پاناسونيك بهتره http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه توجه كني مي بيني كه خود dpreviewهم در ريويوش گفته كه اين دوربين دوحالت ماكرو و سوپر ماكرو داره كه اولي10 سانتي متر و دومي 1 سانتي متره كه اينو از نمونه هاي عكس ماكروي اين دوربين در سايت فوجي و لينك زير كه عكسها رو باهم مقايسه كرده هم ميشه فهميد كه البته خيلي خوب هم نيست ولي مطمئنا از پاناسونيك بهتره http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

ممنونم از دقت و توجهت عزیز. توی لینک مربوطه کیفیت ماکروی کدوم مدل پاناسونیک را با این مدل فوجی مقایسه کردی؟ نکته جالبی درباره سوپر ماکرو دیدم وباید برم تحقیق کنم چرا بصورت جداگانه از ماکرو بررسی شده و اینکه فقط در حالت واید قابل اجراست چطوریه. بازم ممنون.
حقیقتا قبول دارم دوربین فوجی یک دوربین با بعضی مشخصات بسیار خوبه. همین امروز ظهر در سایتی خوندم که یک کارشناس خبره نوشته بود کمپانی فوجی به شکلی فوق العاده با صداقت و وجدان سنسورهایی با کیفیت عالی در دوربینهایش قرار میدهد. این دوربین فوجی عکسهای شبش و نویز کم و زوم وایدش در مقایسه در تمام مدلهای همرده اش مثال زدنیه. اما حقیقتا وزن زیاد و نداشتن تثبیت کننده تصویر بدجوری در خرید دچار تردید میکنه.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اكروي همه پاناسونيك ها كه مثل همه ولي من با fz50 مقايسش كردم

کاملا درسته. ماکروی فوجی بهتره. اما اگه بخش مهمی از عکاسیت در حالت ماکرو باشه فکر کنم نه پاناسونیک نه فوجی حرف چندانی برای گفتن نداشته باشن. توی همون لینک کیفیت فوجی را با مدلهای کانن مثل G7 , S3I3 , A710IS یا مدل المپیوس 550UZ مقایسه کن. تفاوت خیلی زیاده.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
سلام میشه تفاوت s9600 و s6500 رو بگید!!!!
به نظرتون آیا برای یه عکاس ساده مناسب هستند؟؟؟
از نظر وزن که خیلی زیاد هست!!:blink: 700 گرم وزن بدنه که با کیف و فلاش و باتری حدود 1 کیلو و نیمی میشه:f34r::f34r:

راستی s5 کی میاد ایران!!!! ماه زون هم اومد ولی این دوربین هنوز وارد بازار نشده!!!!!(طبق گفته ی خود کنون ماه ژون قراره بیاد که نومده)
بودجه ی من هم تا 560 تومنه!!! خیلی وقته مطالب رو دنبال می کنم ولی به نتیجه ای نمیرسم

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
السلام علیک!!
263cylj.gif
263cylj.gif

سلام میشه تفاوت s9600 و s6500 رو بگید!!!!
به نظرتون آیا برای یه عکاس ساده مناسب هستند؟؟؟
از نظر وزن که خیلی زیاد هست!!:blink: 700 گرم وزن بدنه که با کیف و فلاش و باتری حدود 1 کیلو و نیمی میشه:f34r::f34r:

راستی s5 کی میاد ایران!!!! ماه زون هم اومد ولی این دوربین هنوز وارد بازار نشده!!!!!(طبق گفته ی خود کنون ماه ژون قراره بیاد که نومده)
بودجه ی من هم تا 560 تومنه!!! خیلی وقته مطالب رو دنبال می کنم ولی به نتیجه ای نمیرسم
بودچه 560 هه , اونوقت میخوای کامپکت بگیری؟؟؟؟!!
24.gif
خدایا توبه!
huh.gif

یا با همین پول یه Nikon D40 بگیر....

یا 100 تومن بذار روش یه Canon 350D بگیر .. که S5 Is و S9600 مقابلش مثل اسباب بازی میمونن!

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
السلام علیک!!
263cylj.gif
263cylj.gif

24.gif
خدایا توبه!
huh.gif

یا 100 تومن بذار روش یه Canon 350D بگیر .. که S5 Is و S9600 مقابلش مثل اسباب بازی میمونن!

d40 که خیلی به نظرم توپ بود!!!
هم از نظر وضوح که 6 مگاپیکسل هم فکر کنم برای زیاد باشه هم از نظر فرم و...
توی ایران اومده؟؟؟
این هم یادم رفت بگم دوربینی می خوام که امکان فیلمبرداری هم داشته باشه.(البته نه در حد خیلی خیلی زیاد در حد s3 بسه)

در مورد EOS 350D هم زیادی گرئنه و به جیبم نمی خوره!!

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
d40 که خیلی به نظرم توپ بود!!!
هم از نظر وضوح که 6 مگاپیکسل هم فکر کنم برای زیاد باشه هم از نظر فرم و...
توی ایران اومده؟؟؟
این هم یادم رفت بگم دوربینی می خوام که امکان فیلمبرداری هم داشته باشه.(البته نه در حد خیلی خیلی زیاد در حد s3 بسه)

در مورد EOS 350D هم زیادی گرئنه و به جیبم نمی خوره!!
D40 و 350D دوربین DSLR هستن... و ان دوربینا فیلمبرداری و این چیزا ندارن!

با این حساب لازم نیست زیاد خرج کنی.. A640 یا A710 کنون بگیر..حدود 300 تومن.
ولی گفتما! در مقابل اون دو تا , A640 یا A710 اسباب بازین!!

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
D40 و 350D دوربین DSLR هستن... و ان دوربینا فیلمبرداری و این چیزا ندارن!

با این حساب لازم نیست زیاد خرج کنی.. A640 یا A710 کنون بگیر..حدود 300 تومن.
ولی گفتما! در مقابل اون دو تا , A640 یا A710 اسباب بازین!!
خوب البته فیلم برداری زیاد برام مهم نیست!!(یعنی نیاشه هم اشکالی نداره)
واقعا این d40 چیز خیلی توپیه!!!!! من که تفاوتی در وجود نویز بین ایزوی 200 و 1600 ندیدم:blink::blink:
احتمالا همین رو می خرم!!! از راهنماییت هم خیلی ممنون!! فقط روی این دوربین لنز هم وجود داره یا باید جدا تهیه کرد؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
السلام علیک!!
263cylj.gif
263cylj.gif

24.gif
خدایا توبه!
huh.gif

حق با شماست اما با این دوربینها لنز 18-55 فروخته میشه و اگر نیاز به عکاسی زوم بالا داشته باشیم حداقل باید یک میلیون خرج لنز برای زوم بالا کنیم. خوب وقتی کمبود بودجه باشه این دوربینهای شبه اس ال آر اولترا زوم تنها چاره بنظر میرسند.
البته وقتی ضرورتی نباشه حق با شماست میشه به 3x زوم این اس ال آرها با کیفیت خیلی خوبشان اکتفا کرد و بعدها با فراهم شدن شرایط اقتصادی لنزهای اضافی مناسب تهیه کرد.

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
دقيقا مي خواستم همين رو بگم كه اگه اس ال آر بخري گاهي خيلي بيشتر از بدنه بايد پول براي لنز و اينها بدي. از طرف ديگه اگه عكاسي حرفه‌اي نكردين قبلا اس ال آر براتون كارايي چنداني نداره. كامپكت يا دست كم اس ال آر لايك (slr like) بخرين خيلي بيشتر به دردتون مي‌خوره و خرج اضافي هم نكردين. از موهبت ال سي دي گردان هم محروم نمي‌شين كه خيلي خيلي به درد مي خوره.

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
دقيقا مي خواستم همين رو بگم كه اگه اس ال آر بخري گاهي خيلي بيشتر از بدنه بايد پول براي لنز و اينها بدي.
نه! در این مورد بایدی وجود نداره! که نقص محسوب بشه! محدودیت نیست! در واقع این یه امتیاز بزرگه.. که میشه
بدون تغییر بدنه دوربین, با عوض کردن لنز کیفیت رو بالا و بالاتر ببری!
آیا هیچ Slr like ای فاصله کانونی 18 میلیمتر داره؟!

تا حالا شده بخواید از بنای تاریخی عکس بگیرید و هرچی هم عقبتر میرید ..تو کادر جا نمیشه!
laugh.gif
خب بخاطر اینه دوربینای کامپکت و slr like ها زیاد واید نیستن.. ولی با Slr هیچ محدودیتی ندارین!

همین لنز 18_55 روی دوربین هم خیلی خوبه.. میشه صبر کرد و بعدا یه لنز بهتر خرید.. و هر لنز هم جدا از دوربین خودش ارزش داره و میشه فروختش! ولی ایا میشه لنز یه slr like رو عوض کرد؟!!

اگر نیاز به عکاسی زوم بالا داشته باشیم حداقل باید یک میلیون خرج لنز برای زوم بالا کنیم.
حداقل یک میلیون؟!!
chok_mini.gif
نه!! با حدود 250 تومن میشه یه لنز 28-300 گرفت!
coffee%281%29.gif

بالا