من با یک فروشنده حدود یکساعت بحث کردم. راهنماییهای خیلی خوبی کرد. ترجیح میدادم وقت بیشتری میداشتم و چند ساعت اضافی هم بحث میکردیم. خرید یک اس ال آر بجای شبه اس ال آر برای کسانی که میدونن در آینده می خوان کارهای بیشتری با دوربینشون بکنن نکته ی اوله. بقول اون اگر فعلا پولت کمه برو با همون دوربین قدیمیت کار کن اصلا هم عجله نکن. مساله دوم خرید نیکون d40 و d40x بود.از نیکون d40 هم بکلی منصرفم کرد بدلیل تواناییهای پایینش نسبت به مدلهایی که کمی بعد از اون آمدند. قیمت خوبش وسوسه ات نکنه. اما اکیدا توصیه کرد که اگر دنبال نیکون هستم d80 را بگیرم. که البته دوربین گران قیمتی است. اما در نهایت کانن d400 را توصیه کرد. با یک لنز 18-55 . میشه برای مشکل زوم بالاش هم بعد از فراهم کردن پول از لنزهای سازگار ارزان قیمت تر غیر کانن استفاده کرد.
اما نکته جالبی هم اضافه کرد. گفت اگر واقعا عاشق عکاسی نیستی وفقط گاهی وقتها توی مود عکاسی میفتی دوربینهای سنگین و اس ال آرها مدتها توی کمدت جا خوش خواهند کرد. اینجا برای اینکه واقعا از همین عکاسیهای گاه به گاه لذت ببری یک دوربین نسبتا سبک همه کاره مثل پاناسونیک fz8 بگیر و لذتشو ببر. اگر از اینهم تنبل تر در عکاسی هستی اما زوم برات مهمه دوربینهای ارزانتری مثل فوجی s5700 و پاناسونیک tz3 موردهای سبکتر و ارزانتری هستند.
اینهم یک لینک مفید برای دوربین نیکون مورد علاقه ات:
http://www.cameralabs.com/reviews/NikonD40x/page6.shtml
ببینیم میشه برنامه ریزی مالی کرد یا نه. اگر دیدم خیلی دیگه کم صبر و حوصله شدم fz8 را میگیرم بعدش حدود دو سال صبر میکنم ویک اس ال آر کاملتر میخرم.
بعضی وقتها میبینم پولی که جور میشه را اگر صرف خرید دوربین ارزانتر کنم اما در عوض مابه التفاوتش را به سیاحت بگذرونم بیشتر از همون عکاسی لذت میبرم. تا اینکه دوربین گرانقیمتی بخرم و بخوام یکی دو سال صبر کنم پولم برای سیاحت جمع بشه تا اون موقع دوربینهای پیشرفته تر میاد و باز چشمم دنبال اون مدلها خواهد بود.