• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من يه دوربين مي خوام بخرم حدود 500 تومان با احتساب اولويت هاي زير به ترتيب :
عكاسي در نور كم
زوم اپتيكال ( هر چي بيشتر بهتر )
ماكرو
لرزش گير
مقاومت در مقابل رطوبت و حرارت
ال سي دي ترجيحا بالاي 2.5
رزوليشن بالاي 8
جديد بودن ( دوست دارم مدل دوربين تا جايي كه ممكنه جديد تر باشه دوست ندارم 500 تومان بدم به يه دوربين كه فناوريش ماله 2 سال پيشه .)
كشور سازنده ( اگر دوربين هايي كه پيشنهاد مي كنيد را همراه با كشور سازنده كه الان در بازار موجوده بگيد خيلي بهتره )

من خودم Fujifilm FinePix S9600 را از لحاظ ظاهري و امكانات ( بجز لرزش گير و ال سي دي ) مي پسندم . راستي كار كدوم كشوره ايني كه تو بازار ما هست ؟

ضمنا من آماتور هم نيستم اما قصد دارم با جديت عكاسي رو دنبال كنم .
ممنون ميشم نظرات و تجربياتتون را در زمينه خريد دوربين در اختيارم بذاريد .

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید میخواستم بدونم قابلیت تشخیص چهره خیلی بدرد می خوره یا نه و همچنین آیا این قابیت در دوربینهای پاناسونیک وجود داره یا نه

این یک قابلیت جدید به حساب میاد و عملا بر یک اساس سخت افزاری عمل میکنه. به این صورت که می تونه تا 10 چهره را در تصویر تشخیص بده و علاوه بر قفل کردن وضوح یابی روی آنها مسیر حرکت چهره ها را هم دنبال میکنه.
در هیچ دوربین پاناسونیک ندیدم این خصیصه را داشته باشه.
دوربینهای زیر این مشخصه را دارند:
مثل fuji s6500fd , z5fd , f31fd
kodak m873 , m883
canon G7 , SD750
Casio Exilim EX-Z1200SR
RICOH Caplio R6
البته فکر میکنم بعضی از دوربینهای پنتاکس و نیکون و دیگر مدلهای کانن هم این مشخصه را با نام دیگری داشتند. که نمی دانم اساس کارش مثل این بود یا با شیوه دیگری این کار را انجام میداد.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من يه دوربين مي خوام بخرم حدود 500 تومان با احتساب اولويت هاي زير به ترتيب :
عكاسي در نور كم
زوم اپتيكال ( هر چي بيشتر بهتر )
ماكرو
لرزش گير
مقاومت در مقابل رطوبت و حرارت
ال سي دي ترجيحا بالاي 2.5
رزوليشن بالاي 8
جديد بودن ( دوست دارم مدل دوربين تا جايي كه ممكنه جديد تر باشه دوست ندارم 500 تومان بدم به يه دوربين كه فناوريش ماله 2 سال پيشه .)
كشور سازنده ( اگر دوربين هايي كه پيشنهاد مي كنيد را همراه با كشور سازنده كه الان در بازار موجوده بگيد خيلي بهتره )

من خودم Fujifilm FinePix S9600 را از لحاظ ظاهري و امكانات ( بجز لرزش گير و ال سي دي ) مي پسندم . راستي كار كدوم كشوره ايني كه تو بازار ما هست ؟

ضمنا من آماتور هم نيستم اما قصد دارم با جديت عكاسي رو دنبال كنم .
ممنون ميشم نظرات و تجربياتتون را در زمينه خريد دوربين در اختيارم بذاريد .

دوست عزیز در بعضی موارد سخت گیریهایی نشون دادی که دلیلش را نفهمیدم. از طرفی گفتی هنوز عکاسی آماتور را هم شروع نکردی اما می خوای رزولوشن دورینت از 8 بیشتر باشه. مگر می خوای در چه قطعی عکسهایت را چاپ کنی. شک دارم در مرحله شروع به عکسی بزرگتر از قطع A4 نیاز داشته باشی. می خوای زوم تله ی بالایی داشته باشه. تثبیت کننده تصویر هم داشته باشه و البته بهتره تقدم شاتر و دیافراگم هم داشته باشه. ا تمام این تفاصیل کل انتخابهای ممکنت به اندازه انگشتان یک دست هم نیست.
پاناسونیک fz50 بدلیل آنکه حدود 600 تومان درمیاد حذف میشه.
در نهایت برای آنکه جمیع این شرایط در اون لحاظ شده باشه فقط سه مدل زیر باقی می مونه.
مدل جدید کانن s5is که هنوز در بازار ایران توزیع نشده و می تونی کمی صبر کنی.(از قیمت دقیقش در ایران اطلاعی ندارم.)
بعلاوه دو مدل جدید سونی H7 و H9. که البته دوربینهای پر امکاناتی هستند اما متاسفانه H9 که همون H7 با ال سی دی بزرگتره امتیاز خوبی از دیدگاه کارشناسان نگرفت. کارشناسان نقد جامع و کاملی بر H7 و S5IS تا به این لحظه ارائه نداده اند.

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
دوست عزیز در بعضی موارد سخت گیریهایی نشون دادی که دلیلش را نفهمیدم. از طرفی گفتی هنوز عکاسی آماتور را هم شروع نکردی اما می خوای رزولوشن دورینت از 8 بیشتر باشه. مگر می خوای در چه قطعی عکسهایت را چاپ کنی. شک دارم در مرحله شروع به عکسی بزرگتر از قطع A4 نیاز داشته باشی. می خوای زوم تله ی بالایی داشته باشه. تثبیت کننده تصویر هم داشته باشه و البته بهتره تقدم شاتر و دیافراگم هم داشته باشه. ا تمام این تفاصیل کل انتخابهای ممکنت به اندازه انگشتان یک دست هم نیست.
پاناسونیک fz50 بدلیل آنکه حدود 600 تومان درمیاد حذف میشه.
در نهایت برای آنکه جمیع این شرایط در اون لحاظ شده باشه فقط سه مدل زیر باقی می مونه.
مدل جدید کانن s5is که هنوز در بازار ایران توزیع نشده و می تونی کمی صبر کنی.(از قیمت دقیقش در ایران اطلاعی ندارم.)
بعلاوه دو مدل جدید سونی H7 و H9. که البته دوربینهای پر امکاناتی هستند اما متاسفانه H9 که همون H7 با ال سی دی بزرگتره امتیاز خوبی از دیدگاه کارشناسان نگرفت. کارشناسان نقد جامع و کاملی بر H7 و S5IS تا به این لحظه ارائه نداده اند.

سپاس از توضيحاتت .
من متاسفانه بعد از اين ديگه بودجه اي نخواهم داشت كه دوربين عوض كنم . براي همين مي خوام با همين يك بار خريد يه چيزي بگيرم كه بعدا امكان عوض كردنش رو نداشتم غصه نخورم !
اما درسته يه خورده پرتوقعي كردم در امكانات ....
سوني ها كه طبق فرمايش خودتون و ديگران جالب در نيومده ( سري H ) اما اين fujifilm finepix 9600 چشم منو گرفته با اينكه امكانتش كامل نيست از نظر من .
نظر شما چيه ؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاس از توضيحاتت .
من متاسفانه بعد از اين ديگه بودجه اي نخواهم داشت كه دوربين عوض كنم . براي همين مي خوام با همين يك بار خريد يه چيزي بگيرم كه بعدا امكان عوض كردنش رو نداشتم غصه نخورم !
سوني ها كه طبق فرمايش خودتون و ديگران جالب در نيومده ( سري H ) اما اين fujifilm finepix 9600 چشم منو گرفته با اينكه امكانتش كامل نيست از نظر من .
نظر شما چيه ؟

دوست عزیز.من هم زمانی نظر مثبت بهش داشتم اما واقعا در رده خودش دوربین سنگینیه. تثبیت کننده تصویر هم نداره.
من توی دوربینهای سنگین غیر اس ال آر fz50 پاناسونیک را بهش ترجیح میدم. هرچند قبول دارم کیفیت عکس شب دوربینهای فوجی بهتره و عکاسی واید بهتری هم دارند.
اما خوب اگه یک دوربین همه کاره ارزون بخوام fz8 پاناسونیک را انتخاب میکنم. این مدل جدید کانن S5IS هم دوربین خوبی بنظر میاد.
دوربینهای سونی هم حقیقتا دوربینهای بدی نیستند شاید تمام انتقادات بخاطر این باشه که انتظارات را در اون حد بالا برآورده نکرده اند. مطمئنم سونی اصلاحاتی روی این دوربین آخری خواهد کرد چون واقعا با این هم امکانات عالی حیفه که ایرادات خاص از اون گرفته بشه.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
سپاس از توضيحاتت .
نظر شما چيه ؟

بهتره مثل من منتظر s5 بمونی!!! دوربین کاملی به نظر میاد من که ایرادی ندیدم!امیدوارم ریویو های کاملی از ایم مدل ارائه بشه!!! بیشتر امکانات یه دوربین رو داره مخصوصا این lcd که واقعا دلرباست!!

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
دوربین هایی که بشه با پورت 1394 به کامپیوتر وصل کرد رو معرفی کنید

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
بهتره مثل من منتظر s5 بمونی!!! دوربین کاملی به نظر میاد من که ایرادی ندیدم!امیدوارم ریویو های کاملی از ایم مدل ارائه بشه!!! بیشتر امکانات یه دوربین رو داره مخصوصا این lcd که واقعا دلرباست!!

فكر مي كنيد تا 1 ماه آينده وارد بازار ايران ميشه ؟

ضمنا اقاي جهان شاه تشكر از راهنماييتون .

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
من نمونه عكس هايي كه با s5 is گرفته شدند رو نگاه كردم وقتي سايزشون را بزرگ مي كنم نويز دارند .شايد هم من وارد نيستم اشتباه مي كنم :
http://web.canon.jp/imaging/pss5is/index-rtn-e.html
يه نگاهي بكنيد شما هم .

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
الان قيمت FZ50 در بازار ايران 600 تومان هست ولي قيمت اصليش 490 دلار هست .
قيمت s5 is الان 499 دلار است و زماني كه وارد بازار ايران بشه قطعا قيمتش بالاي 600 تومان خواهد بود .
فكر نمي كنيد همون فوجي s9600 خريدش عاقلانه تر باشه ؟
منتظر نظراتتون هستم

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر منم canon s5is بالای 500 تومن قیمت خواهد داشت و منتظر موندن واسه چیزی که معلوم نیست خوب باشه یا نه فکر نکنم عاقلانه باشه،البته canon بسیار قابل اعتماد هست و حتما دوربین کم عیبی رو عرضه کرده

متاسفانه تو slr like تنوع خیلی کمه و متاسفانه شرکت ها هم تمایلی برای ارائه محصول تو این رده ندارند ،یکیش همین canon که فکر کنم فقط همین یک مدل رو ارتقا میده.حالا بر عکس اگه بخوهیم تا 1 میلیون خرج کنیم کلی انتخاب داریم که فوق العاده هستند و اونقدر خوبن که باز انتخاب سخت میشه.

به هر حال تو رده slr like من فوجی 6500 رو بدون در نظر گرفتن لرزش گیر و سنگینی بهترین انتخاب دیدم..برید عکسایی که باهاش گرفتن رو ببینید ،واقعا کیفیت عالی داره و به راحتی تا سایز a3 میتونید چاپ کنید

حالا من تا 1 ماه آینده میخوام خرید کنم ،اگه گرفتم بهتر میتونم بگم که چجور دوربینیه،البته فکر کنم یکی از بچه ها گرفته بود و ازش راضی بود ،اگه بیاد بیشتر صحبت کنه ممنون میشم

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
من نمونه عكس هايي كه با s5 is گرفته شدند رو نگاه كردم وقتي سايزشون را بزرگ مي كنم نويز دارند .شايد هم من وارد نيستم اشتباه مي كنم :
http://web.canon.jp/imaging/pss5is/index-rtn-e.html
يه نگاهي بكنيد شما هم .

البته من زیاد نمیتونم نظر درستی بدم چون کارشناس نیستم ولی فکر میکنم یه مقدار نویز داره،اما کیفیت قابل قبولی داره

canon هم خیلی زرنگه ،همه عکسا رو با ایزوی 80 گرفته ،اگه با ایزوهای بالاتر هم بود بیشتر بهتر میشد نظر داد

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
الان قيمت FZ50 در بازار ايران 600 تومان هست ولي قيمت اصليش 490 دلار هست .
قيمت s5 is الان 499 دلار است و زماني كه وارد بازار ايران بشه قطعا قيمتش بالاي 600 تومان خواهد بود .
فكر نمي كنيد همون فوجي s9600 خريدش عاقلانه تر باشه ؟
منتظر نظراتتون هستم

به نظر من قیمت ایران با خارج زیاد فرقی نداره!!! مثلا همین h9 شاید اصلا فقط 10 هزار تومن تفاوت داشته باشه!!
fz50 هم 600 تومن نیست بلکه 560 تومن هست اینجا رو ببین قانع میشی:)http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Pan-FZ50

در مورد s5 هم ممکن نویز داشته باشه ولی این یادت باشه که فقط dslr ها نویز ندارند و همه ی غیر slr ها نویز دارند حالا ممکنه یه دوربین روی iso 800 نویزش زیاد و غیر قایل تحمل باشه و یه دوربین دیگه تا iso 1600 قابل تحمل باشه که البته کسی که کارش کامپکت باشه به این چیز ها فکر نکنم زیاد احتیاج داشته باشه!!
هر دوربین معمولا 1 ماه بعد از اینکه وارد بازار جهانی شد وارد ایران میشه قیمت هم حد اکثر فکر کنم 550تومن باشه(منظورم s5 هست) البته شاهد!!!! اینا همش حدس و گمانه!!
در خرید دوربین هم زیاد عجله نکن بالا خره آدم می خواد یه چیز خوب و مورد نظرشو انتخاب کنه!! تا ماه بعد یکم دنبال دوربین برو!! البته کسی نمی تونه زیاد کمکت کنه آخه هر دوربین از نظر هر کس خوبه از نظر یکی دیگه بد! فقط خودت خوب می تونی بهترین رو انتخاب کنی

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من قیمت ایران با خارج زیاد فرقی نداره!!! مثلا همین h9 شاید اصلا فقط 10 هزار تومن تفاوت داشته باشه!!
fz50 هم 600 تومن نیست بلکه 560 تومن هست اینجا رو ببین قانع میشی:)http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Pan-FZ50

در مورد s5 هم ممکن نویز داشته باشه ولی این یادت باشه که فقط dslr ها نویز ندارند و همه ی غیر slr ها نویز دارند حالا ممکنه یه دوربین روی iso 800 نویزش زیاد و غیر قایل تحمل باشه و یه دوربین دیگه تا iso 1600 قابل تحمل باشه که البته کسی که کارش کامپکت باشه به این چیز ها فکر نکنم زیاد احتیاج داشته باشه!!
هر دوربین معمولا 1 ماه بعد از اینکه وارد بازار جهانی شد وارد ایران میشه قیمت هم حد اکثر فکر کنم 550تومن باشه(منظورم s5 هست) البته شاهد!!!! اینا همش حدس و گمانه!!
در خرید دوربین هم زیاد عجله نکن بالا خره آدم می خواد یه چیز خوب و مورد نظرشو انتخاب کنه!! تا ماه بعد یکم دنبال دوربین برو!! البته کسی نمی تونه زیاد کمکت کنه آخه هر دوربین از نظر هر کس خوبه از نظر یکی دیگه بد! فقط خودت خوب می تونی بهترین رو انتخاب کنی

اتفاقا بر عکس نظر شما فکر میکنم مسئله نویز مسئله خیلی مهمیه و نمیشه ازش گذشت،

سونی قیمت خوبی داره چون نمایندگی قوی داره و جنسا بی واسطه میرسه ،آیا canon هم نمایندگی قوی داره؟

در مورد حرف آخر کاملا باهات موافقم ،آدم باید خودش انتخاب کنه،

Z@man

Registered User
لایک‌ها
36
آقا وحید
اگر موضوع نویز برای شما خیلی مهم است (بخصوص در عکاسی شب) در رده SLR-Like بجز فوجی به چیز دیگه ای فکر نکنید.ولی اگر امکانات دیگری که فرمودید اولویت بالاتری دارد Panasonic FZ8 انتخاب خوبیست و جدیدترین هم هست(تا خرداد 86 البته ;) )
بازم تصمیم گیرنده تهایی شمایی
راستی حتما قبل از خرید برای یکبار هم که شده دوربین یا دوربینهای منتخب خود را در دست بگیرید. برای رهایی از سردرگمی بین چند دوربین بسیار راهگشاست.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
سونی قیمت خوبی داره چون نمایندگی قوی داره و جنسا بی واسطه میرسه ،آیا canon هم نمایندگی قوی داره؟
همین فوجی s9600 توی خارج حدود 458 تومن هست ولی توی ایران هم چیزی توی همین قیمت!!
در مورد کنون واقعا باهات موافقم!! نمیدونم چیرا این قدر تقاوت قیمت وجود داره!!
Canon Powershot A570 IS توی خارج 200$ هست که معادلش حدود 190 تومن میشه که توی ایران 245 تومن هست که واقعا غیر انصافانه هست!! آدم با هواپیما بره خارج دوربین بگیره بیاد با صرفه تره تا اینجا بگیره!! (البته برای دوربین های 800 تومن به بالای کنون)

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5

متاسفانه نمايندگي Canon دست آفومار هست كه به گرون فروشي معروفه .
من هم اشتباه كردم تفاوت قيمت پاناسونيك را با canon مقايسه كردم .
سوني را هم نبايد مقايسه كرد به قول دوستون دست نمايندگي درستي هست سوني .
اما قيمت هاي canon را در ايران و خارج مقايسه كنيد .

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
آقا وحید
اگر موضوع نویز برای شما خیلی مهم است (بخصوص در عکاسی شب) در رده SLR-Like بجز فوجی به چیز دیگه ای فکر نکنید.ولی اگر امکانات دیگری که فرمودید اولویت بالاتری دارد Panasonic FZ8 انتخاب خوبیست و جدیدترین هم هست(تا خرداد 86 البته ;) )
بازم تصمیم گیرنده تهایی شمایی
راستی حتما قبل از خرید برای یکبار هم که شده دوربین یا دوربینهای منتخب خود را در دست بگیرید. برای رهایی از سردرگمی بین چند دوربین بسیار راهگشاست.

مرسي از پيشنهادت . درحال حاضر فوجي s9600 را به عنوان انتخاب اول در نظر دارم .
در مورد پاناسونيك FZ50 هم مي تونم اگه واقعا 560 توان باشه جور كنم پولش رو اما سئوالم اينه كه FZ8 كه قيمتش 200 تومان ارزون تر از FZ50 هست چقدر پايين تره واقعا ؟ يعني واقعا مي ارزه 200 تومان گرون تر خريدن براي چند امكان كوچك ؟

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
آخ آخ آفومار واقعا بي‌انصافه!

يعني واقعا مي ارزه 200 تومان گرون تر خريدن براي چند امكان كوچك ؟

بستگي چه قدر به اون امكانات احتياج داشته باشي. اگه ضروري نيستن براتون خب نه.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي از پيشنهادت . درحال حاضر فوجي s9600 را به عنوان انتخاب اول در نظر دارم .
در مورد پاناسونيك FZ50 هم مي تونم اگه واقعا 560 توان باشه جور كنم پولش رو اما سئوالم اينه كه FZ8 كه قيمتش 200 تومان ارزون تر از FZ50 هست چقدر پايين تره واقعا ؟ يعني واقعا مي ارزه 200 تومان گرون تر خريدن براي چند امكان كوچك ؟

اصلا بودجه ی شما 500-550 تومن هست بهتره 100 تومنشو کم کنید و دنبال یه دوربین -450400 تومنی باشید(لبته اگه سه پایه و ... رو می خواهید!!)
-------------
یه سوال از همگی داشتم آیا فلاش خریدن خیلی لازمه؟؟ یا فلاش خود s9600 مناسبه؟؟
قیمت یه فلاش مناسب چند تومنه؟

بالا