• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
صل علی محمد بوی کارشناس آمد:D

کجا بودی لنین جان ؟،ما کلی به جات حرف زدیم

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
دقيقا مي خواستم همين رو بگم كه اگه اس ال آر بخري گاهي خيلي بيشتر از بدنه بايد پول براي لنز و اينها بدي. از طرف ديگه اگه عكاسي حرفه‌اي نكردين قبلا اس ال آر براتون كارايي چنداني نداره. كامپكت يا دست كم اس ال آر لايك (slr like) بخرين خيلي بيشتر به دردتون مي‌خوره و خرج اضافي هم نكردين. از موهبت ال سي دي گردان هم محروم نمي‌شين كه خيلي خيلي به درد مي خوره.

حق با شماست d slr به دردم نمی خوره!!!
منظورتون از ال سی دی گردان چیه؟؟ من فقط توی این رده دوربین ها (آماتوری پیشرفته و شبه slr) چهار تا دوربین با ال سی دی گردان پیدا کردم یکی h9 بود که با این نویز هاش کاملا آدم منصرف میشه . یکی s9600 بود که وزنش خیلی خیلی خیلی زیاده. یکی هم TX1 هست که اصلا به درد من نمی خوره. یکی هم canon s5Is بود که هنوز توی بازار نیو مده که اگه بیاد 1000% این آخریو می خرم.

البته این رو بگم صرف نظر از ال سی دی ی دوربین باید بگم fz8 خیلی چیز عالیی هست ولی حیف که چرخوان نیست!!!
در مورد فوجی ها مخصوصا s9600 میشه یکم اطلاعات بدید؟؟ اگه لرزش گیر داشت می شد از وزنش گزشت ولی وفتی نداره واقعا نمی ارزه. البته فکر نکنم نیازی به لرزش گیر داشته باشه اون قدر وزنش زیاد هست که دستمون اصلا لرزش نکنه و حتی فورم خیلی توپ اون که دست کامل توش قرار می گیره!! واقعا خیلی خوبه!!
ما که دیگه سر در گم شدیم!!! کمک اگه اینجوری پیش بره حتی ممکنه منصرف بشم!! آخه با این مدل ها واقعا اعصاب آدم به هم میریزه شاید من درکم کنید که چقدر انتخاب دوربین سخته!! که البته من هم نمی خوام عجله کنم!! به قول معروف عجله کار شیطونه

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حداقل یک میلیون؟!!
chok_mini.gif
نه!! با حدود 250 تومن میشه یه لنز 28-300 گرفت!
coffee%281%29.gif

من همین هفته گذشته که تصمیم گرفتم سراغ canon D400 برم از نمایندگی کانن برای قیمت لنزها پرسیدم. دو لنز مورد نظر من یک مدل یک میلیون و ششصد و پنجاه تومان و دیگری یک میلیون و صد و پنجاه تومان قیمت داشتند.
مگر راه دیگری بنظر برسد و بخواهم سراغ لنزهای کم دامنه تر و ارزان قیمت تمرون یا سیگما بروم. دقیق نمی دونم قابلیت انطباق با دوربین کانن را دارند یا نه. باید بپرسم.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
هر چیزی که بخوای در موردش تحقیق کنی و بخری انتخابش سخته و آدمو سر در گم میکنه

شما موارد و آیتم هایی که برات در اولویت هست انتخاب کن و به هر کدوم یک ضریب بده

مثلا لرزش گیر واسه تو در درجه اوله ،خوب به این از 10 10 بده

یا وزنش یا کیفیت عکس ،واید بودنش ،بد تمام این دوربینایی که مد نظرت هست رو لیست کن و با توجه به نیازمندی ها این ضریب ها رو به نسبت امتیازی که میگیرن در هم ضرب کن،هر کدوم امتیاز بالاتری گرفت اونو انتخاب کن
:D
میدونی مثل چیه، مثل معدل ترم ،هر درس یه واحدی داره مثلا درس لرزش گیر برای تو 3 واحد ارزش داره و دوربین فوجی لرزش گیر نداره و از 10 5 میگیره :)

حالا من زیاد نتونستم خوب توضیح بدم ولی گه بتونید این کار رو انجام بدید دیگه کمتر سر در گم میشید

سعی کن کیفیت عکی برات تو اولویت باشه تا لرزش گیر

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یادمه قبلا برای یک عکاس حرفه ای که کار آموزش هم دارد بنام لارنس ریپشر مشخصات دوربین موردنظرم را نوشته بودم .او فقط المپیوس 550uz را پیشنهاد کرد. الان هم یک نامه داغ داغ از یک عکاس حرفه ای دیگر که کار آموزشی داره بدستم رسید که هرچند قاطعیت عکاس قبلی را نداشت در نهایت پاناسونیک fz50 و fz8 را معرفی کرد!
خوب من هدفم این بود اولترا زوم باشه. بشه راحت اینطرف و اونطرف کشوندش. کیفیت عکسش خوب باشه و...
حالا ببینیم جواب کارشناسان خودی و خارجی دیگه چی میشه. من که فعلا تا ماه پاییز باید صبر کنم چون ده روز دیگه مسافرتم شروع میشه و با همین قدیمی باید کارم را بگذرونم. اگه شد ببینم وضع بازارچه های مرزی دوربین چطوره...

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
هر چیزی که بخوای در موردش تحقیق کنی و بخری انتخابش سخته و آدمو سر در گم میکنه

شما موارد و آیتم هایی که برات در اولویت هست انتخاب کن و به هر کدوم یک ضریب بده

مثلا لرزش گیر واسه تو در درجه اوله ،خوب به این از 10 10 بده

یا وزنش یا کیفیت عکس ،واید بودنش ،بد تمام این دوربینایی که مد نظرت هست رو لیست کن و با توجه به نیازمندی ها این ضریب ها رو به نسبت امتیازی که میگیرن در هم ضرب کن،هر کدوم امتیاز بالاتری گرفت اونو انتخاب کن
:D
میدونی مثل چیه، مثل معدل ترم ،هر درس یه واحدی داره مثلا درس لرزش گیر برای تو 3 واحد ارزش داره و دوربین فوجی لرزش گیر نداره و از 10 5 میگیره :)

حالا من زیاد نتونستم خوب توضیح بدم ولی گه بتونید این کار رو انجام بدید دیگه کمتر سر در گم میشید

سعی کن کیفیت عکی برات تو اولویت باشه تا لرزش گیر

خیلی از توجهت ممنون!! حتما همین کار رو انجام میدم!!

یه سوال دیگه دارم :دوربین s9600 حالت ماکرو نداره!!!! این جا می گه که نداره http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Fuj-S9600
اون پایین توی لیست نوشته ""حالت ماكرو ندارد""

من ندیدم درباره ی Olympus SP-550 Ultra Zoom اینجا بحث شده باشه !! دوربین خوبیه یا نه؟؟ واقعا که من شاخ در اوردم زوم اوپتیکال 18 برابر!!!!! اون هم قیمت 460 تومن(حدودا)

r333

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
قصد خرید دوربین دارم با بودجه 300تا 350 هزارتومان با بررسی دوربین های موجود در بازار این دوربینها بیشتر نظرم را جلب کرده :
1-Canon PowerShot S3 IS
2-Fujifilm Finepix S6500fd
که تقریبا توی یه رنج قیمت هستند ولی انتخاب واقعا مشکل هست از دوستان و اساتید که آشنایی به این دوربین ها دارند خواهش میکنم در انتخاب به من کمک کنند البته ترجیح میدم از مبلغی که گفته شد بیشتر هزینه نکنم در صورتی که شما پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشوم که از راهنمایی شما استفاده کنم.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد نیکونه اشتباه میکنید ها حداقل بالای 3.5 میلیون باید باشه

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
قصد خرید دوربین دارم با بودجه 300تا 350 هزارتومان با بررسی دوربین های موجود در بازار این دوربینها بیشتر نظرم را جلب کرده :
1-Canon PowerShot S3 IS
2-Fujifilm Finepix S6500fd
که تقریبا توی یه رنج قیمت هستند ولی انتخاب واقعا مشکل هست از دوستان و اساتید که آشنایی به این دوربین ها دارند خواهش میکنم در انتخاب به من کمک کنند البته ترجیح میدم از مبلغی که گفته شد بیشتر هزینه نکنم در صورتی که شما پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشوم که از راهنمایی شما استفاده کنم.

شما باید دقت کنی علاوه بر خرید این دوربین ها باید هزینه کارت حافظه و باتری و... رو در نظر بگیری

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خیلی از توجهت ممنون!! حتما همین کار رو انجام میدم!!

یه سوال دیگه دارم :دوربین s9600 حالت ماکرو نداره!!!! این جا می گه که نداره http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Fuj-S9600
اون پایین توی لیست نوشته ""حالت ماكرو ندارد""

من ندیدم درباره ی Olympus SP-550 Ultra Zoom اینجا بحث شده باشه !! دوربین خوبیه یا نه؟؟ واقعا که من شاخ در اوردم زوم اوپتیکال 18 برابر!!!!! اون هم قیمت 460 تومن(حدودا)
در واقع اين خودت هستي كه بهترين رو مي‌توني انتخاب كني. بايد ببيني با دوربينت چه كار مي‌خواي بكني. هر دوربيني يه سري مزايا داره و يه سري كاستي ها و اين اجتناب ناپذيره.
مثلا بايد ببيني بيشتر چه عكس‌هايي مي‌خواي بگيري؟ بعضي دوربين‌ها تو تاريكي قوي‌ترن بعضي‌ها تو نور. بعضي وايد قوي‌تر دارن بعضي‌ها تله‌ي قوي تر. اگه عكس‌هاي پرتره مي خواي بگيري خب تله خيلي به درد بخوره. و ...
اگه مشخص كني بيشتر چه جور عكسايي مي‌خواي با دوربينت بگيري بهتر مي‌شه هم‌فكري كرد.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
در واقع اين خودت هستي كه بهترين رو مي‌توني انتخاب كني. بايد ببيني با دوربينت چه كار مي‌خواي بكني. هر دوربيني يه سري مزايا داره و يه سري كاستي ها و اين اجتناب ناپذيره.
مثلا بايد ببيني بيشتر چه عكس‌هايي مي‌خواي بگيري؟ بعضي دوربين‌ها تو تاريكي قوي‌ترن بعضي‌ها تو نور. بعضي وايد قوي‌تر دارن بعضي‌ها تله‌ي قوي تر. اگه عكس‌هاي پرتره مي خواي بگيري خب تله خيلي به درد بخوره. و ...
اگه مشخص كني بيشتر چه جور عكسايي مي‌خواي با دوربينت بگيري بهتر مي‌شه هم‌فكري كرد.

من نگفتم یکی دیگه بیاد انتخاب کنه ،گفتم خودت بیا ببین چی برات مهمه و چی تو اولویته بعد با توجه به این امتیاز بده و انتخاب کن
عملکرد دوربین ها رو هم میشه با توجه به امتیازایی که میگیرن سنجید
در ضمن باید تو این امتیاز دادن خیلی دقت کنی،

موارد خیلی زیادی رو میشه در نظر گرفت

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
من نگفتم یکی دیگه بیاد انتخاب کنه ،گفتم خودت بیا ببین چی برات مهمه و چی تو اولویته بعد با توجه به این امتیاز بده و انتخاب کن
عملکرد دوربین ها رو هم میشه با توجه به امتیازایی که میگیرن سنجید
در ضمن باید تو این امتیاز دادن خیلی دقت کنی،

موارد خیلی زیادی رو میشه در نظر گرفت
دوست عزيز من در تقابل با حرف شما نگفتم. در واقع تاييد كردم فرمايش‌تون رو. چرا مي‌زني؟! ;)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز من در تقابل با حرف شما نگفتم. در واقع تاييد كردم فرمايش‌تون رو. چرا مي‌زني؟!

نه خواهش میکنم من قصد زدن نداشتم ،

روشی رو که من گفتم شبیه به روش برنامه ریزی سلسسله مراتبیه(ahp) که مطمئن باش اگه درست و دقیق اجرا کنی مو لا درزش نمیره،این روش رو میتونی جاهایی که انتخاب برات مشکل میشه استفاده کنی ،مثل خرید وسایلی مثل دوربین دیجیتال

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
از همگی ممنون!!!!
2روز دیگه امتحانام تموم می شه و وقت بیشتری برای محاسبات دارم که حتما این روش رو امتحان می کنم!!!
ندیده بودم ممنون خیلی عکس ها و بررسی خوبی بود!!
در مورد SP-550 Ultra Zoomهم فکر کنم از فاصله ی 2 متری اگه زوم کنی مثل ماکروی دوربین های دیگه باشه!!!
در فوجی s9600 هم که سرعت شاتر 1/4000 هست که از دید انسان غیر قایل باوره!! یعنی شاتر رو که می زنی همون موقع عکس ذخیره میشه!!! واحد این سرعت شاتر چیه؟؟ مثلا وقتی می نویسن 1/2000 منظورشون 1/2000 ثانیه هست؟؟
من هرچی دنبال اصطلاحات دوربین توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم که کامل باشه اگه میشه یه مقاله کامل بدید!!!
این واید و تله چیه؟؟؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
از همگی ممنون!!!!
2روز دیگه امتحانام تموم می شه و وقت بیشتری برای محاسبات دارم که حتما این روش رو امتحان می کنم!!!

ندیده بودم ممنون خیلی عکس ها و بررسی خوبی بود!!
در مورد SP-550 Ultra Zoomهم فکر کنم از فاصله ی 2 متری اگه زوم کنی مثل ماکروی دوربین های دیگه باشه!!!
در فوجی s9600 هم که سرعت شاتر 1/4000 هست که از دید انسان غیر قایل باوره!! یعنی شاتر رو که می زنی همون موقع عکس ذخیره میشه!!! واحد این سرعت شاتر چیه؟؟ مثلا وقتی می نویسن 1/2000 منظورشون 1/2000 ثانیه هست؟؟
من هرچی دنبال اصطلاحات دوربین توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم که کامل باشه اگه میشه یه مقاله کامل بدید!!!
این واید و تله چیه؟؟؟

توی Wikipedia خیلی ساده و مختصر اصطلاحات رو شرح داده...

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
توی Wikipedia خیلی ساده و مختصر اصطلاحات رو شرح داده...

هرچی گشتم پیدا نکردم میشه لینک بدی؟

یه سوال دارم: آیا زوم دیجیتال اهمیت داره یا نه؟؟ تفاوتش با اوپتیکال چیه؟؟ (فقط میدونم توی دیجیتال کیفیت میاد پایین!تفاوت دیگه ای داره؟؟)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
هرچی گشتم پیدا نکردم میشه لینک بدی؟

یه سوال دارم: آیا زوم دیجیتال اهمیت داره یا نه؟؟ تفاوتش با اوپتیکال چیه؟؟ (فقط میدونم توی دیجیتال کیفیت میاد پایین!تفاوت دیگه ای داره؟؟)

اینجا رو ببین
من فقط کلمه Photography رو جستجو کردم. خیلی چیزها رو ساده و مختصر نوشته. تمام اون چیزهایی رو که با آبی نوشته میتونی روشون کلیک کنی تا توضیحات و لینک های جدید رو ببینی.
مثلا سرعت شاتر رو

آهان! یادم رفت.
مقالات سایت عکاسی. فارسی اند و بسیار بدرد بخور.

خب ببین؛ زوم دیجیتال مثل این می مونه که عکس رو توی کامپیوتر بازش کنی و روش زوم کنی. که خب کیفیت پایین می آد. ولی زوم اپتیکال؛ عدسی لنز جابجا می شه و مثل این می مونه که به سوژه نزدیک شدی یا ازش فاصله گرفتی. که خب هیچ تغییر کیفتی وجود نداره و این خیلی بدردبخور و ارزشمنده.

یه کم دقیقتر جستجو کن رفیق، جوینده یابنده ست;)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
میگم این نیکون d40x عجب دوربینیه ،آدم وسوسه میشه هر جوری شده پولشو جور کنه و بخره.

البته من عکاس حرفه ای نیستم ولی خوب فکر کنم چون به این کار علاقه دارم زود یاد بگیرم

حیف که اینقدر پولدار نیستم برم بخرمش،:(
اصلا به نظر شما ارزششو داره؟

بالا