• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
اصلا بودجه ی شما 500-550 تومن هست بهتره 100 تومنشو کم کنید و دنبال یه دوربین -450400 تومنی باشید(لبته اگه سه پایه و ... رو می خواهید!!)
-------------
یه سوال از همگی داشتم آیا فلاش خریدن خیلی لازمه؟؟ یا فلاش خود s9600 مناسبه؟؟
قیمت یه فلاش مناسب چند تومنه؟

به نظر من fz50 بیخودی اینقدر گرونه ،قیمتش قیمت رقابتی نیست.

من نمیدونم مگه شما میخواین آپولو هوا کنید که فلاش حرفه میخواین بگیرین،خود s9600 فلاش خوبی داره

قیمت فلاش خوب هم خیلی بالاست !!!!

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
به نظر من fz50 بیخودی اینقدر گرونه ،قیمتش قیمت رقابتی نیست.

من نمیدونم مگه شما میخواین آپولو هوا کنید که فلاش حرفه میخواین بگیرین،خود s9600 فلاش خوبی داره

قیمت فلاش خوب هم خیلی بالاست !!!!
فلاش گرونه ولي اگه بعدا بخواي دوربين حرفه‌اي بخري به درد مي‌خوره. (البته هر فلاشي به هر دوربيني نمي‌خوره)

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
فقط می خواستم حدود قیمت رو بدونم (بعضی هاش رو که دیدم تا 200 تومن هم بودند)
---------------------
خوب دیگه تصمیم گرفتم امروز عصر برم یه سری به بازار بزنم ولی مشکل اینه که نمی دونم کجا دوربین فروشی هست!!!
کسی اینجا مال اصفهان هست بدونه کجای اصفهان دوربین فروشی زیاد هستند؟؟

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
این هم چند تا عکس گرفته شده از s5 هست که بدک نیست!!
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s5-review/gallery.shtml
به زودی هم فکر کنم ریویوی کاملی از طرف همین سایت بیاد
این زیر قسمتی از عکس های گرفته شده با h9 هست که از یه ایرانی گرفتم:(البته چون حجم خیلی خیلی زیاد بود قسمتی از هر تصویر که مورد داشت رو با سیاز 100% گذاشتم)
53f96hh.jpg

6gvcuj4.jpg

644tb93.jpg

5ytcdpx.jpg

البته فکر نکنم گوشه ای از هر عکس برای تصمیم گیری خوب باشه ولی خداییش عکس ها خیلی شفاف بودند و فقط توی هر عکس یه قسمت کوچیک نویز داشت.

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5

من امروز از يك فروشنده در مشهد شنيدم كه s5 با قيمت حدودا 500 تومان قراره بزودي پخش بشه مي گفت از آفومار قيمت دارم ولي وارد مشهد نشده هنوز ....
البته من خيلي بعيد مي دونم چنين قيمتي را از آفومار و احتمالش زياده كه طرف اشتباه كرده باشه .

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
این زیر قسمتی از عکس های گرفته شده با h9 هست که از یه ایرانی گرفتم:(البته چون حجم خیلی خیلی زیاد بود قسمتی از هر تصویر که مورد داشت رو با سیاز 100% گذاشتم)
53f96hh.jpg

6gvcuj4.jpg

644tb93.jpg

5ytcdpx.jpg

البته فکر نکنم گوشه ای از هر عکس برای تصمیم گیری خوب باشه ولی خداییش عکس ها خیلی شفاف بودند و فقط توی هر عکس یه قسمت کوچیک نویز داشت.

نمونه عكسايي كه اينجا گذاشتن از s5 كه واقعا افتضاحه !
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s5-review/IMG_0005.JPG
فكر كنم بايد بريم سراغ همون s9600 فوجي

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
نمونه عکسای H9 ست نه S5

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
یکی از عکسا تو ایزوی 400 گرفته شده بود ،واقعا افتضاح بود،نویزش خیلی زیاد بود

فكر ميكنيد اون عكس مشكلش مربوط به تنظيمات ايزو هست ؟ يعني مقصر عكاس بوده يا باهمون يك عكس ميشه ادعا كرد در مورد s5 ؟؟؟

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
من 120 تومن تونستم به بودجم اضافه کنم (نمیدونم چطور شد یوهو جور کرد خدا:D)
نمیدونم با 660-670 تومن دنبال چه دوربینی باشم البته صد تومنش که صرف مخلفاتش میشه می مونه 560 تومن!!
به نظرتون دنبال dslr برم یا کامپکت؟؟
آیا به همراه دوربین های d slr لنز هست؟

Olympus EVOLT E-330 هم به نظرم خوبه مخصوصا ان که منظره یابش همون چیزی رو نشون میده که لنز تنظیم شده یعنی منظره یابش با عکس گرفته شده کاملا برابره!!! قیمتش هم که خیلی مناسبه!
حتی Pentax K100D هم خیلی عالیه

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
نمیدونم با 660-670 تومن دنبال چه دوربینی باشم البته صد تومنش که صرف مخلفاتش میشه می مونه 560 تومن!!

Olympus EVOLT E-330 هم به نظرم خوبه مخصوصا ان که منظره یابش همون چیزی رو نشون میده که لنز تنظیم شده یعنی منظره یابش با عکس گرفته شده کاملا برابره!!! قیمتش هم که خیلی مناسبه!

آقا منم نتونستم دورين دلخواهم رو پيدا كنم . فكر كنم بايد مشكلات جانبي d slr رو به جون بخريم !

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
این 9600 اگه لرزش گیر داشت الآن خریده بودما ولی حیف که نداره!!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

خرید پنتکس و المپوس تو ایران ریسکه. بعدا واسه لنز و سایر موارد دچار مشکل می شید.
پنتکس K100D واقعا عالیه ولی حیف که...

با این پول می تونی یه نیکون D50 بخری(حدود 500 تومان) به اضافه کیف، کارت حافظه که حدود 100 تومن می شه(بسته به نوع کیف).
بعدا می تونی واسه اش با بودجه 600 هزار تومان لنز 300-70 بخری که لرزش گیر هم داره. یا بدون لرزش گیرش رو بخری با حدود نصف قیمت.
یعنی با بودجه فعلی و 600 تومان که بعدا میدی. یه دوربین DSLR داری با دو تا لنز که رنج معادلشون می شه:
83-27 و 450-105 که واسه اون دومی لرزش گیر هم داری.
به نظر من عاقلانه ست.
راستی D40 هم می تونی بخری. فقط D40 با همه لنز های نیکون جور نیست. چون تو خودش موتور اتوفوکوس نداره.
به Canon 350D هم می تونی فکر کنی. فقط لنز کیت کنون به خوبی لنز کیت اون دو تا نیکون نیست. اگرچه خودش دوربین بسیار خوبیه و اینکه لنزهای کنون قیمت های بالایی دارند.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی با بودجه فعلی و 600 تومان که بعدا میدی. یه دوربین DSLR داری با دو تا لنز که رنج معادلشون می شه:
83-27 و 450-105 که واسه اون دومی لرزش گیر هم داری.
من فکر نکنم که دیگه بعدا بتونم پولی جور کنم!!!
حتی فکر نکنم 6سال دیگه هم عوضش کنم!
لنز خود دوربین زومش چند ایکسه؟
یعنی با همین 660 تومن نمیشه یه دوربین DSLRو لنز درست حسابی(زوم 10 ایکس به بالا) گیر اورد؟؟
اصلا یه سوال دارم: کسی که حتی آماتور نیست میتونه با dslr کار کنه؟؟ یا باید بزاره لب کوزه آبشو بخوره؟

پنتکس K100D واقعا عالیه ولی حیف که...
حیف که چی؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من فکر نکنم که دیگه بعدا بتونم پولی جور کنم!!!
حتی فکر نکنم 6سال دیگه هم عوضش کنم!
لنز خود دوربین زومش چند ایکسه؟
یعنی با همین 660 تومن نمیشه یه دوربین DSLRو لنز درست حسابی(زوم 10 ایکس به بالا) گیر اورد؟؟
اصلا یه سوال دارم: کسی که حتی آماتور نیست میتونه با dslr کار کنه؟؟ یا باید بزاره لب کوزه آبشو بخوره؟

حیف که چی؟

55-18 می شه معادل 83-27 . یعنی 3X
نه نمی شه! باید واسه اش لنز بخری.
خب به نظرم یاد بگیری بهتره.

خرید پنتکس تو ایران یه جور ریسکه. به خاطر مسائل تهیه لنز و اینجور چیزها. مثل کنون و نیکون نیست که دستت باز باشه توی خرید.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
من خیلی خیلی نشستم و فکر کردم!!! فهمیدم که dslr واقعا نتنها حالا بلکه 5سال دیگه هم به دردم نمی خوره!!
این دوربین رو هم قصد داشتم شریکی با دادشم بخرم بعد حالا دیدم بودجه زیاد شد حالا پول رو نصف کردم شد 320تومن یه 120 تومن هم از پول تو جیبیم میزارم روش میشه حدود 450 تومن که فکر کنم یا s3 رو بگیرم یا fz8 که فعلا باید فکر کنم حتی 550 uz هم شاید بهش فکر کنم.
به هر حال ببخشید اگه توی این مدت به زحمت انداختمتون (البته فکر نکنید که اینا همش سر کاری بود)
وقتی دوربین رو خریدم نمونه عکس رو حتما میزارم اینجا

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
من خیلی خیلی نشستم و فکر کردم!!! فهمیدم که dslr واقعا نتنها حالا بلکه 5سال دیگه هم به دردم نمی خوره!!
این دوربین رو هم قصد داشتم شریکی با دادشم بخرم بعد حالا دیدم بودجه زیاد شد حالا پول رو نصف کردم شد 320تومن یه 120 تومن هم از پول تو جیبیم میزارم روش میشه حدود 450 تومن که فکر کنم یا s3 رو بگیرم یا fz8 که فعلا باید فکر کنم حتی 550 uz هم شاید بهش فکر کنم.
به هر حال ببخشید اگه توی این مدت به زحمت انداختمتون (البته فکر نکنید که اینا همش سر کاری بود)
به نظر من تصميم درستي گرفتي. واقعا در شروع كار دوربين اس‌ال‌آر كاربردي نداره.
منتظر عكاس‌هات هستيم ;)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76

من هم فکر می کنم بهترین انتخاب واسه شما SLR-Like است. بدون هیچ هزینه اضافی امکانات فراوانی در اختیارتون قرار می ده. چند سال دیگه که وارد تر شین، اگه دلتون خواست می تونید برید به سمت SLR.
موفق باشید.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
من هم فکر می کنم بهترین انتخاب واسه شما SLR-Like است. بدون هیچ هزینه اضافی امکانات فراوانی در اختیارتون قرار می ده. چند سال دیگه که وارد تر شین، اگه دلتون خواست می تونید برید به سمت SLR.
موفق باشید.

خیلی خیلی از نظرات ممنون
ولی من که این همه تحقیق کردم آخر تفاوت slr-like رو با کامپکت نفهمیدم!! میشه توضیح بدید و یه دوربین slr like معرفی کنید؟؟
سرعت شاتر پایین مثلا 3 دقیقه به چه دردی می خوره؟؟
من تازه ریویو ی s6000 رو خوندم و واقعا با نظر کارشناسان موافقم(این که s9600از s6000 پایین تره)
قیمت s6000 چند تومنه؟؟؟(اگه تا 360-370 تومن هم باشه بر میدارمش) واقعا خیلی عالیه مخصوصا در ایزو هاش که عالی عمل کرده!
فقط ای کاش این فوجی فیلم سیستم لرزه گیر میزاشت!!!
آیا به نظرتون سرعت شاتر 1/4000 نیاز به لرزه گیر داره؟؟
یه سوال دیگه: استفاده ی ایزو در چیه؟؟(البته در این رابطه خیلی خیلی مقاله خوندم ولی آخرش نفهمیدم چی به چیه!!)

بالا