دقيقا مي خواستم همين رو بگم كه اگه اس ال آر بخري گاهي خيلي بيشتر از بدنه بايد پول براي لنز و اينها بدي. از طرف ديگه اگه عكاسي حرفهاي نكردين قبلا اس ال آر براتون كارايي چنداني نداره. كامپكت يا دست كم اس ال آر لايك (slr like) بخرين خيلي بيشتر به دردتون ميخوره و خرج اضافي هم نكردين. از موهبت ال سي دي گردان هم محروم نميشين كه خيلي خيلي به درد مي خوره.
حداقل یک میلیون؟!!نه!! با حدود 250 تومن میشه یه لنز 28-300 گرفت!![]()
![]()
هر چیزی که بخوای در موردش تحقیق کنی و بخری انتخابش سخته و آدمو سر در گم میکنه
شما موارد و آیتم هایی که برات در اولویت هست انتخاب کن و به هر کدوم یک ضریب بده
مثلا لرزش گیر واسه تو در درجه اوله ،خوب به این از 10 10 بده
یا وزنش یا کیفیت عکس ،واید بودنش ،بد تمام این دوربینایی که مد نظرت هست رو لیست کن و با توجه به نیازمندی ها این ضریب ها رو به نسبت امتیازی که میگیرن در هم ضرب کن،هر کدوم امتیاز بالاتری گرفت اونو انتخاب کن
میدونی مثل چیه، مثل معدل ترم ،هر درس یه واحدی داره مثلا درس لرزش گیر برای تو 3 واحد ارزش داره و دوربین فوجی لرزش گیر نداره و از 10 5 میگیره
حالا من زیاد نتونستم خوب توضیح بدم ولی گه بتونید این کار رو انجام بدید دیگه کمتر سر در گم میشید
سعی کن کیفیت عکی برات تو اولویت باشه تا لرزش گیر
در مورد نیکونه اشتباه میکنید ها حداقل بالای 3.5 میلیون باید باشه[/QUOTE
درسته ممنون از یادآوری شما همین حالا تصحیح میکنم.
با سلام
قصد خرید دوربین دارم با بودجه 300تا 350 هزارتومان با بررسی دوربین های موجود در بازار این دوربینها بیشتر نظرم را جلب کرده :
1-Canon PowerShot S3 IS
2-Fujifilm Finepix S6500fd
که تقریبا توی یه رنج قیمت هستند ولی انتخاب واقعا مشکل هست از دوستان و اساتید که آشنایی به این دوربین ها دارند خواهش میکنم در انتخاب به من کمک کنند البته ترجیح میدم از مبلغی که گفته شد بیشتر هزینه نکنم در صورتی که شما پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشوم که از راهنمایی شما استفاده کنم.
در واقع اين خودت هستي كه بهترين رو ميتوني انتخاب كني. بايد ببيني با دوربينت چه كار ميخواي بكني. هر دوربيني يه سري مزايا داره و يه سري كاستي ها و اين اجتناب ناپذيره.خیلی از توجهت ممنون!! حتما همین کار رو انجام میدم!!
یه سوال دیگه دارم :دوربین s9600 حالت ماکرو نداره!!!! این جا می گه که نداره http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Fuj-S9600
اون پایین توی لیست نوشته ""حالت ماكرو ندارد""
من ندیدم درباره ی Olympus SP-550 Ultra Zoom اینجا بحث شده باشه !! دوربین خوبیه یا نه؟؟ واقعا که من شاخ در اوردم زوم اوپتیکال 18 برابر!!!!! اون هم قیمت 460 تومن(حدودا)
در واقع اين خودت هستي كه بهترين رو ميتوني انتخاب كني. بايد ببيني با دوربينت چه كار ميخواي بكني. هر دوربيني يه سري مزايا داره و يه سري كاستي ها و اين اجتناب ناپذيره.
مثلا بايد ببيني بيشتر چه عكسهايي ميخواي بگيري؟ بعضي دوربينها تو تاريكي قويترن بعضيها تو نور. بعضي وايد قويتر دارن بعضيها تلهي قوي تر. اگه عكسهاي پرتره مي خواي بگيري خب تله خيلي به درد بخوره. و ...
اگه مشخص كني بيشتر چه جور عكسايي ميخواي با دوربينت بگيري بهتر ميشه همفكري كرد.
دوست عزيز من در تقابل با حرف شما نگفتم. در واقع تاييد كردم فرمايشتون رو. چرا ميزني؟!من نگفتم یکی دیگه بیاد انتخاب کنه ،گفتم خودت بیا ببین چی برات مهمه و چی تو اولویته بعد با توجه به این امتیاز بده و انتخاب کن
عملکرد دوربین ها رو هم میشه با توجه به امتیازایی که میگیرن سنجید
در ضمن باید تو این امتیاز دادن خیلی دقت کنی،
موارد خیلی زیادی رو میشه در نظر گرفت
دوست عزيز من در تقابل با حرف شما نگفتم. در واقع تاييد كردم فرمايشتون رو. چرا ميزني؟!
ندیده بودم ممنون خیلی عکس ها و بررسی خوبی بود!!
از همگی ممنون!!!!
2روز دیگه امتحانام تموم می شه و وقت بیشتری برای محاسبات دارم که حتما این روش رو امتحان می کنم!!!
ندیده بودم ممنون خیلی عکس ها و بررسی خوبی بود!!
در مورد SP-550 Ultra Zoomهم فکر کنم از فاصله ی 2 متری اگه زوم کنی مثل ماکروی دوربین های دیگه باشه!!!
در فوجی s9600 هم که سرعت شاتر 1/4000 هست که از دید انسان غیر قایل باوره!! یعنی شاتر رو که می زنی همون موقع عکس ذخیره میشه!!! واحد این سرعت شاتر چیه؟؟ مثلا وقتی می نویسن 1/2000 منظورشون 1/2000 ثانیه هست؟؟
من هرچی دنبال اصطلاحات دوربین توی نت گشتم چیزی پیدا نکردم که کامل باشه اگه میشه یه مقاله کامل بدید!!!
این واید و تله چیه؟؟؟
توی Wikipedia خیلی ساده و مختصر اصطلاحات رو شرح داده...
هرچی گشتم پیدا نکردم میشه لینک بدی؟
یه سوال دارم: آیا زوم دیجیتال اهمیت داره یا نه؟؟ تفاوتش با اوپتیکال چیه؟؟ (فقط میدونم توی دیجیتال کیفیت میاد پایین!تفاوت دیگه ای داره؟؟)