يكي ديگه از عيبهاي fz8 ماكرو شه كه خيلي بده
الان واسه خرید slr زوده ،چون نه در آمدم میخونه و نه مهارت عکاسی من
حالا نمیدونم این پاناسونیک تا چند گیگ رم ساپورت میکنه ؟
واقعا اگه دوستان نظر بدن خیلی خوبه و اگه کسی این دو مدل رو داره بیاد نظر بده ،من به شخصه معتقدم قبل از خرید باید کامل جنسی رو که میخواهیم بخریم رو بشناسیم و با توجه به نیازهامون خرید کنیم
ميشه بيشتر توضيح بدين چون از نظر سانتي متر كه fz8 پنج سانتي متره ولي فوجي1(0)سانتي متر و در ضمن نضظرتون در دابطه با tz3 پاناسونيك چيهاتفاقا عزیز ماکروی fz8 بمراتب بهتر از مدل فوجیه؟ اینو از کجا شنیده بودی؟ دوبرابر بهتره.
حالانظر خود شما چيه چون برعكس سوني كه دوربينهاي قبليش هم جالب نبودند المپوس هميشه دوربينهاي خوب و موفقي داشته و در ضمن يه دوربين نيمه حرفه اي ممكنه ايراداتي داشته باشه ولي تو كار عكاسي كه خيلي حرفه نيست اشكالي به وجود نمي يارهالبته عکاسهای حرفه ای هم بعضا نظرات خاصی دارند نمونه اش عکاس حرفه ایی بود که به من توصیه کرد فقط المپیوس 550 را با تمام ایرادهاش بگیرم.
ميشه بيشتر توضيح بدين چون از نظر سانتي متر كه fz8 پنج سانتي متره ولي فوجي1(0)سانتي متر و در ضمن نضظرتون در دابطه با tz3 پاناسونيك چيه
حالانظر خود شما چيه چون برعكس سوني كه دوربينهاي قبليش هم جالب نبودند المپوس هميشه دوربينهاي خوب و موفقي داشته و در ضمن يه دوربين نيمه حرفه اي ممكنه ايراداتي داشته باشه ولي تو كار عكاسي كه خيلي حرفه نيست اشكالي به وجود نمي ياره
اگه توجه كني مي بيني كه خود dpreviewهم در ريويوش گفته كه اين دوربين دوحالت ماكرو و سوپر ماكرو داره كه اولي10 سانتي متر و دومي 1 سانتي متره كه اينو از نمونه هاي عكس ماكروي اين دوربين در سايت فوجي و لينك زير كه عكسها رو باهم مقايسه كرده هم ميشه فهميد كه البته خيلي خوب هم نيست ولي مطمئنا از پاناسونيك بهتره http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTMببین عزیز وقتی درباره ماکرو نوشتی شک کردم دیدم سایت dpreview نوشته 10 سانتی متر رفتم سایت letsgodigital دیدم عجب نوشته 1 سانتی متر .دست آخر رفتم خود سایت فوجی دیدم نوشته ده سانتی متر. پس dpreview درست نوشته بود. ماکروی fz8 برابر 5 سانتی متره که خوب مسلما بهتر از مدل فوجیه. البته معمولا در ماکرو کانن بهترینه و کداک بدترین.
.
اگه توجه كني مي بيني كه خود dpreviewهم در ريويوش گفته كه اين دوربين دوحالت ماكرو و سوپر ماكرو داره كه اولي10 سانتي متر و دومي 1 سانتي متره كه اينو از نمونه هاي عكس ماكروي اين دوربين در سايت فوجي و لينك زير كه عكسها رو باهم مقايسه كرده هم ميشه فهميد كه البته خيلي خوب هم نيست ولي مطمئنا از پاناسونيك بهتره http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
اكروي همه پاناسونيك ها كه مثل همه ولي من با fz50 مقايسش كردمتوی لینک مربوطه کیفیت ماکروی کدوم مدل پاناسونیک را با این مدل فوجی مقایسه کردی؟ .
اكروي همه پاناسونيك ها كه مثل همه ولي من با fz50 مقايسش كردم
بودچه 560 هه , اونوقت میخوای کامپکت بگیری؟؟؟؟!!سلام میشه تفاوت s9600 و s6500 رو بگید!!!!
به نظرتون آیا برای یه عکاس ساده مناسب هستند؟؟؟
از نظر وزن که خیلی زیاد هست!!:blink: 700 گرم وزن بدنه که با کیف و فلاش و باتری حدود 1 کیلو و نیمی میشه:f34r::f34r:
راستی s5 کی میاد ایران!!!! ماه زون هم اومد ولی این دوربین هنوز وارد بازار نشده!!!!!(طبق گفته ی خود کنون ماه ژون قراره بیاد که نومده)
بودجه ی من هم تا 560 تومنه!!! خیلی وقته مطالب رو دنبال می کنم ولی به نتیجه ای نمیرسم
السلام علیک!!![]()
![]()
بودچه 560 هه , اونوقت میخوای کامپکت بگیری؟؟؟؟!!خدایا توبه!![]()
![]()
یا با همین پول یه Nikon D40 بگیر....
یا 100 تومن بذار روش یه Canon 350D بگیر .. که S5 Is و S9600 مقابلش مثل اسباب بازی میمونن!
D40 و 350D دوربین DSLR هستن... و ان دوربینا فیلمبرداری و این چیزا ندارن!d40 که خیلی به نظرم توپ بود!!!
هم از نظر وضوح که 6 مگاپیکسل هم فکر کنم برای زیاد باشه هم از نظر فرم و...
توی ایران اومده؟؟؟
این هم یادم رفت بگم دوربینی می خوام که امکان فیلمبرداری هم داشته باشه.(البته نه در حد خیلی خیلی زیاد در حد s3 بسه)
در مورد EOS 350D هم زیادی گرئنه و به جیبم نمی خوره!!
خوب البته فیلم برداری زیاد برام مهم نیست!!(یعنی نیاشه هم اشکالی نداره)D40 و 350D دوربین DSLR هستن... و ان دوربینا فیلمبرداری و این چیزا ندارن!
با این حساب لازم نیست زیاد خرج کنی.. A640 یا A710 کنون بگیر..حدود 300 تومن.
ولی گفتما! در مقابل اون دو تا , A640 یا A710 اسباب بازین!!
السلام علیک!!![]()
![]()
بودچه 560 هه , اونوقت میخوای کامپکت بگیری؟؟؟؟!!خدایا توبه!![]()
![]()
یا با همین پول یه Nikon D40 بگیر....
یا 100 تومن بذار روش یه Canon 350D بگیر .. که S5 Is و S9600 مقابلش مثل اسباب بازی میمونن!
نه! در این مورد بایدی وجود نداره! که نقص محسوب بشه! محدودیت نیست! در واقع این یه امتیاز بزرگه.. که میشهدقيقا مي خواستم همين رو بگم كه اگه اس ال آر بخري گاهي خيلي بيشتر از بدنه بايد پول براي لنز و اينها بدي.
حداقل یک میلیون؟!!اگر نیاز به عکاسی زوم بالا داشته باشیم حداقل باید یک میلیون خرج لنز برای زوم بالا کنیم.