• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت روز موبايل

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سایت فارسی هست که بشه مسخصات رو داخلش دید غیر از shop.ir

ممنونم از اطلاع رسانی شما

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت فارسی هست که بشه مسخصات رو داخلش دید غیر از shop.ir

ممنونم از اطلاع رسانی شما

www.gheymat.com
ضمناً به سایت persiantools هم تبلیغ داده.

http://www.gsm.ir/a4.asp
این لینکی هم که براتون گذاشتم، گوشی های مختلف رو مورد بررسی قرار داده، بعد از باز شدن صفحه، برند مورد نظر و سپس گوشی مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا مشخصّاتش رو به صورت کامل در اختیارتون بگذاره.

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
من کجا تبلیغ سونی اریکسون یا برند خاص کردم فکر میکنم اگه پست هام رو بینید از ان 73 و موتو هم ....... از همه برندی هم گوشی داشتم جز ال جی :D بگذریم
به نظر من این گوشی به درد کسایی میخوره که عشق تاچ اسکرین هستن ...من جای شما بودم ppc میخریدم.....
این بنده خدا هم به نظرشون کار کردن با پی 990 مثل خلبانی بو ئینگ میمونه :p ....توی بخش نرم افزار uiq3 هم به اندازه خودم فعالیت کردم و میکنم ...به هر حال در حال حاضر یوزر این دستگاه هستم سیستم عامل پر از اشکال و باگ...محدودیت نرم افزار.... مابقی هم که برای همه یوزرها عیان است......... و همچنان باید امیدوار بود به اصلاحش متاسفانه
سیستم عامل بعد از این همه مدت هنوز استیبل نشده ....دوست دارم ببینم نقطه قوتش کجاست؟؟؟ فکر نمیکنید با گذشت این زمان دیگه بهانه ای واسه رفع نشدن اشکالات این سیستم عامل قابل قبول نیست؟؟ اما مطمئنا p1 میتونه خاطرات خوش دوران طلایی پی 910 رو تکرار کنه !!!! (ببینیم یارای رقابت با غول ان95 رو داره یا نه؟؟!!) و صد البته منکر کیفیت خوب ال سی دی پی 990 نمیشه شد...داشتن wifi هم تا حدودی با تکنولوژی روز ایران همگام نیست!!!! گرچه وایفایش هم مالی نیست :wacko: من تازه به گوشی نرسیدم .... این گوشی در مقابل یه پی پی سی معمولی هیچ حرفی واسه گفتن نداره.... البته با قیمت حاضری پی990 و با این مقدار پول ppc هم نمیشه خرید....
من از گوشی تاچ اسکرین اصلا خوشم نمیاد:( چون بنظرم کارکردن باهاش دوتا دست آزاد می خواد و قلم نوریش که همیشه باید درش بیاری;)
اما می خوام p990 بگیرم چون فکر می کنم با اینکه نرم افزار های کمی براش وجود داره اما همونایی که هست بمراتب بهتر از نرم افزار های نوکیاست. مثلا آفیسش، آفیس n70 رو درسته قورت می ده:eek: و اکسپلوررش هم خیلی توپه و امکانات خوبی هم داره. بازی های گرافیکی بهتری هم داره و ... .
اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید.;)
یه سوال: شما n70 رو به p990 ترجیح میدید؟:f34r:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اما می خوام p990 بگیرم چون فکر می کنم با اینکه نرم افزار های کمی براش وجود داره اما همونایی که هست بمراتب بهتر از نرم افزار های نوکیاست.

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی;)
خب معلومه که P990 ! ( البته اگه راحتی کار و معمولی بودن بیشتر برات مهمه N70 توصیه میشه)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من از گوشی تاچ اسکرین اصلا خوشم نمیاد:( چون بنظرم کارکردن باهاش دوتا دست آزاد می خواد و قلم نوریش که همیشه باید درش بیاری;)
اما می خوام p990 بگیرم چون فکر می کنم با اینکه نرم افزار های کمی براش وجود داره اما همونایی که هست بمراتب بهتر از نرم افزار های نوکیاست. مثلا آفیسش، آفیس n70 رو درسته قورت می ده:eek: و اکسپلوررش هم خیلی توپه و امکانات خوبی هم داره. بازی های گرافیکی بهتری هم داره و ... .
اگه اشتباه می کنم تصحیح کنید.;)

به هیچ وجه!!!!!با همه این تفاسیر p990 به مراتب ان 70 رو قورت میده ....من یه چیزی گفتم که p990 گوشی خوبی نیست اما نه تا این حد ان 70 بدتر هست :happy: ...البته من ان 70 رو قبول ندارم در مقابل پی مزخرفه ...ضمن اینکه کار با تاچ اعتیاد اوره :D مطمئن باش بعد از مدتی کار کردن با کیبرد واست ازار دهنده خواهد بود ....:D:cool:
در کل من پی 990 رو ترجیح میدم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
به هیچ وجه!!!!!با همه این تفاسیر p990 به مراتب ان 70 رو قورت میده ....من یه چیزی گفتم که p990 گوشی خوبی نیست اما نه تا این حد ان 70 بدتر هست :happy: ...البته من ان 70 رو قبول ندارم در مقابل پی مزخرفه ...ضمن اینکه کار با تاچ اعتیاد اوره :D مطمئن باش بعد از مدتی کار کردن با کیبرد واست ازار دهنده خواهد بود ....:D:cool:
در کل من پی 990 رو ترجیح میدم

منم واسه همین P990i رو پیشنهاد دادم.
معلومه که P990i جلوی PPc ها کم میاره چون اونا روشون ویندور نصبه . و همین کافیه تا بین سری P و PPC ها دومی رو انتخاب کنی. حتا اگه P910i هم دوربین 2 مگا پیکسلی داشت باز هم جلوی کوچیکترین PPC کم میاورد.
143fs671083.gif

ولی الان اوضاع کاملا فرق میکنه با 310 تومن یه N70 سریال اصلی هم نمی تونی بخری.
143fs672687.gif

در مورد کار با صفحه تاچ اسکرین بسی اعتیاد آوره.اصلا کیبوردو بکن بذار کنار
143fs666695.gif

حالا یکی می گفت این اتفاق ( افت شدید قیمت ) قراره واسه N73 هم بیفته. درست و غلطشم زمان معلوم میکنه:rolleyes:

chk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توي سايت www.chk.ir ثبت نام كنيد تا روزانه قيمت موبايل هاي مورد علاقه شما براتون اس ام اس بشه.
قيمت هاش هم براي كمترين مغازه هاي بازار موبايل علاعدين تهران هستش
يه سر بزن رفيق
يا علي

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به نظر من این گوشی به درد کسایی میخوره که عشق تاچ اسکرین هستن ...من جای شما بودم ppc میخریدم.....

اینطوری که فهمیدم شما از پ990 راضی نیستین چون مثل ppc نیست .....به نظرم مقایسه ppc با گوشیهای سیمبین کار خیلی درستی نمیتونه باشه ...که آخرش بخواین نتیجه بگیرین p990 چون مثل ppc نیست پس نخرید خوب نیست... گوشیها در کلاس خودشون مقایسه بشن بهتره!!!...

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
از N73 خوشم آمد حالا ه صبر کنم قیمتش پایین نمی یاد؟؟!!! چون می تونم تحمل کنم

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سرانجام سرنوشت گوشی K800 i سونی اریکسون مثل پی910 و دبیلو 900 شد قیمتش امروز رسید به 520000

تومن تا 600000 تومن هم جا داره در ضمن :

از گوشی K800 i سونی اریکسون ندیده ام خوش دست تر

قیمت این گوشی در سوئد 500 یورو هست البته با هندز فری بلوتوث استریو DS_980 هستش و توی خود سوئد

ساخته میشه و پشت گوشی نوشته Made in Sweden در ضمن بهترین رنگش هم هست.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اینطوری که فهمیدم شما از پ990 راضی نیستین چون مثل ppc نیست .....به نظرم مقایسه ppc با گوشیهای سیمبین کار خیلی درستی نمیتونه باشه ...که آخرش بخواین نتیجه بگیرین p990 چون مثل ppc نیست پس نخرید خوب نیست... گوشیها در کلاس خودشون مقایسه بشن بهتره!!!...

100 البته که قابل مقایسه نیست... من منظورم این بود اگه تاچ میخوای ...و اینکه با پرداخت پولی که اون زمان واسه این طحفه دادم اصلا ارزش نداشت :) با قیمت حال حاضریش انتخاب خوبیه کما اینکه دیدین که نسبت به ان 70 همین پی رو پیشنهاد دادم.... همین الان هم میگه اگه کسی بخواد دبلیو 950 بخره بهتره پولشو بده ppc :cool:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
...و اینکه با پرداخت پولی که اون زمان واسه این طحفه دادم اصلا ارزش نداشت

این خیلی حالگیریه گوشی که یه زمانی 600 تومن بالاش پول دادی یه دفعه تو بازار بشه با 300 تومن تهیه کرد!!!!

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرانجام سرنوشت گوشی K800 i سونی اریکسون مثل پی910 و دبیلو 900 شد قیمتش امروز رسید به 520000
قیمت این گوشی در سوئد 500 یورو هست البته با هندز فری بلوتوث استریو DS_980 هستش و توی خود سوئد
ساخته میشه و پشت گوشی نوشته Made in Sweden در ضمن بهترین رنگش هم هست.

جناب تنگنا حالا K800i نخریدی اشکالی نداره، صیر بکن تا Sony Ericsson T650i بیاد، مشخصّاتش تقریباً مشابه با K800i هست.

In-Box:
- Battery
- Charger
- 256MB Memory Stick Micro™ (M2™)
- Exclusive desk stand
- USB cable
- Stereo portable handsfree HPM-75
- Carry Pouch
- PC synchronization program
- User guide

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
این خیلی حالگیریه گوشی که یه زمانی 600 تومن بالاش پول دادی یه دفعه تو بازار بشه با 300 تومن تهیه کرد!!!!

مخصوصا که اون یه زمانی 2ماه پیش باشه ...:(:wacko: حالا پول به کنار ..اگه توقعات رو براورده میکرد که خب حرفی نبود :(
تا بینیم چی میشه ...ما که امیدواریم به حل مشکلاتش :happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
مخصوصا که اون یه زمانی 2ماه پیش باشه ...:(:wacko: حالا پول به کنار ..اگه توقعات رو براورده میکرد که خب حرفی نبود :(
تا بینیم چی میشه ...ما که امیدواریم به حل مشکلاتش :happy:

به هر حال همین که این گوشی اصلا با پاکت پی سی مقایسه میشه نشون میده که حداقل گوشیهای معمولی رو میزاره تو جیبش!
و اینکه قیمتش اومده پایین ( به قیمت واقعیش نزدیکتر شده ) به خاطر سیاستهای اقتصادی و ... ایران هست! نه فقط در گوشی بلکه در همه چی اینطوره!:hmm: و این مساله ربطی به خود گوشی بدبخت نداره.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
کسی از قیمت جدید دی900 خبر نداره؟!!!

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در بازار ایران:

ساخته میشه و پشت گوشی نوشته Made in Sweden در ضمن بهترین رنگش هم هست

بالا