♂MAJID
کاربر تازه وارد
زهي خياله با طلتیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه , تیم ما قهرمان میشه . ما رفتیم استدیوم بترکونیم .
اين ارزو رو با خودتون ميبرين به گور !
زهي خياله با طلتیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه , تیم ما قهرمان میشه . ما رفتیم استدیوم بترکونیم .
ديگه نبينم اينجا لنگيا شاخ بشن !![]()
اس اس از سرورانه فوتباله ايران ه !!![]()
واييييييييييييييييييييييييي مردم از گردن كلفتييييييييييييي![]()
تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه , تیم ما قهرمان میشه . ما رفتیم استدیوم بترکونیم .
فدات !بزن زنگو!!
![]()
فدات !
مخلصيم داش !
فرزندم ! چرا هیچ وقت تو هیچ پستیت از خودت مایه نمیزاری ! همیشه قرقره ! .... !
نشد یه بار توی پستات توشته نفر قبلیو به کار نبری ! همیشه باید یه چی بهت بدن تا بعد قرقرش کنی !
لابد توی پست بعدی هم میخوای رو هر خرفای من اسکی کنی ! و دوباره ضمبرای همشو معکوس کنی !
اشکال نداره ...
موفق باشی ...
جوون اینقدر تند نرو ! یزار پستات برسه بالای 500 تا بعد راجع به این مسایل صحبت کن ...
احترام به بزرگتر از واجباته !
تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه , تیم ما قهرمان میشه . ما رفتیم استدیوم بترکونیم .
فكر كنم بهتره بريد تو يه تاپيك آشنايي تو گفتگو آزاد ..اينجا جاي اين حرفا نيست!
در ضمن مجيد خان من تو رو اونور حاليت ميكنم داشي! بازم شاخ شدي؟!
"
ممنون از دوستان پرسپوليسي خودم كه واقعا" با سكوتشون يه جمله ي زيبا رو دوباره زنده كردند ..
"جواب..."
مثه اينكه شما به ابله بودن خودتون شك داريد وگر نه ما كه هيچ شكي توش نداريم!
و در آخر:شما فعلا" پشت در باش!!!![]()
تو رو خدا بگید آخه آدم به اینا چی بگه؟آقا "اگر من مدير بودم اين تاپيك را قفل ميكردم! اي مدير كجايي!؟"
فکر کنم حسابی ترکوندین: پرسپولیس 1 - سپاهان 4 :blink:تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه , تیم ما قهرمان میشه . ما رفتیم استدیوم بترکونیم .
قهرمانیتون تبریک. البته نه ببخشید سومین 4تاییتون تبریک :lol:تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه , تیم ما قهرمان میشه . ما رفتیم استدیوم بترکونیم .
فکر کنم باید کورنومتر رو به برق وصل کنی، باتریش ممکنه تموم شهتبریک به همه بچه ها!
تجربه نشون داده این لنگی ها هر موقع حالشون گرفته میشه یه مدتی زبونشون کوتاه میشه!
حالا بذار ببینمیم اینا این دفعه برای چه مدتی ساکت میشند؟![]()
کورنومترم رو زدم!!
فکر کنم باید کورنومتر رو به برق وصل کنی، باتریش ممکنه تموم شه![]()