سلام،سلام دوستان.
آیا کسی تا حالا موبایل یا دوربین عکاسی از چین اینترنتی خریده؟ کسی تجربه داره مبلغ گمرک چقدر میشه؟
می خوام یه دوربین عکاسی ورزشی بگیرم قیمتش دقیقا ۳۰ دلار هست. یه دونه هست و ۳۰ دلاره آیا گمرکی میخوره؟ چقدر؟
وسایل مشابه چی کسی تجربه این جور کالا رو داره لطف کنه کمک کنه مرسی
مرسی از پاسخ شما .خوب میشه واسه اینا اثبات کرد که زیر 50$ هست و قیمتش 30 دلاره ؟؟ شما تجربه مشابه داشتی در مورد وسیله برقی ؟سلام،
اگر 30 دلار باشه نباید گمرکی بخوره فقط حدود 20 تومان بابت خدمات میگیرن.
معمولا خود شرکت فروشنده فاکتور رو در بسته قرار میده که احتمالا اون مبلغ رو قبول میکنن ولی باز هم همه چیز بستگی به نظر کارشناس گمرک داره. البته اینکه یه دوربین ورزشی واقعا 30 دلار باشه یکم عجیبه! مواظب باشید اجناس چینی ها قابل اعتماد نیستن...مرسی از پاسخ شما .خوب میشه واسه اینا اثبات کرد که زیر 50$ هست و قیمتش 30 دلاره ؟؟ شما تجربه مشابه داشتی در مورد وسیله برقی ؟
سلام،سلام
من از یک سایت چینی سه قطعه خرید کردم که جمعا شده 104 دلار
وزنش هم کمتر از یک کیلو هست (حدود نیم کیلو)
محصول از طریق دی اچ ال به گمرک امام خیمین تهران رفته و اونجا قبض انبار شده
مدارکش رو تازه برام فرستادن
کسی میدونه که باید چکار کنم که خودم نرم تهران (من مشهد هستم)
اگر هم کسی ترخیص رو برام انجام بده حق الزحمه رو میدم بهش.
داداش میگه قائن اتوبوس نداره به اصفهانداداش بده باربری یا برو ترمینال بده یه اتوبوس ببره . هزینه اش هم کمتر درمیاد
میفرستن ؟ یعنی میتونن نفرستناینها را بکن توی گونی و ببر دفتر مرکزی پست شهرتون بگو میخوام با سرویس "امانت" ارسال کنم. حداکثر 20 تومن هزینه اش میشه و نهایتا 4 روزه هم میرسه.
میفرستن ؟ یعنی میتونن نفرستن
عیبی داره چند تا گونی بشه ؟ آدرس و اینا رو بزنم روی کاغذ بچسبونم به گونی ؟
باید با تاکسی تلفنی ببرم قبلش باید بدونم :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:اینا را از خودشون بپرس
باید با تاکسی تلفنی ببرم قبلش باید بدونم :general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208: