- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,289
قائنو که نداره همون امانت باید بفرسمبا تيپاكس ٤٨ ساعته به هر مقصدي ميتونيد بفرستيد
قائنو که نداره همون امانت باید بفرسمبا تيپاكس ٤٨ ساعته به هر مقصدي ميتونيد بفرستيد
سلام
کسی که کارت بازرگانی نداره، آیا میتونه بره کشور چین(یا هر کشوری) خرید عمده انجام بده، سوار کشتی کنه و به یکی از بنادر ایران بفرسته، و بعد از یک ترخیص کار بخواد تا بارش رو ترخیص کنه و به تهران بفرسته؟
اینکار منعی در کشور مبدا نداره؟(صادرات حساب نمیشه؟ نیاز به کارت یا چیز مشابه نداره؟)
همچنین توی ایران مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و در آخر اینکه دستمزد ترخیص کار بصورت عرف چطور حساب میشه؟
سلام
دوستان من یک بسته با ارزش حدود 60 دلار و 2.3 کیلو توسط آرامکس از هنگ کنگ خرید اینترنتی کردم.حدود 7 دلارم هزینه پستش شد.آرامکس برام امروز آوردش و هیچی پول نگرفت
2 ساعت بعد تماس گرفتن و گفتن شما 150 دلار یا 180 هزار تومان جریمه شدی و بابد بپردازی.اونم به خاطر گمرک!!!پس چرا از اول نگفتن !!!
چی کار کنم؟؟؟
لطفا کمک کنید......................
ممنون.خودمم مونده بودم چی بگم
حالا چی کار کنم
گفت مامور پست میفرستم.180 بده له اون.گفتم نه من اینطوری نمیدم و میرم گمرک و از این حرفها
گفت پس بسته رو کامل بده خودن بیفتی دنبالش
بله .بسته تحویل داده شد و جلوی اسمم امضا کردم
یعنی ممکنه کارمندش بخواد زرنگ بازی درآره؟؟
چون دیگه زنگ نزد.بسته رو هم ندم برگشت بزنه
از ارامکس بعیده
اول بده و بعدش جریمه کنه
اگر بازم زنگ زدن فحششون بده
دلار رو چند حساب کردن که شد 180 تومن؟
چیزی زیادی هم نبوده.خرت و پرت.بیشترم لامپ کم مصرف
می گفت گمرک جریمه کرده 150 دلار.ندی از جیب این مامور پست باید بره
همچین چیزی میشه؟اول راحت و بدون درخواست پول تحویلت بدن و بعد از 2 ساعت بگن مامور می آد 180 ت تحویلش بده؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
وزن کلشم 1.3 کیلو بوده و حدود 60 دلار
سلام،سلام
دوستان من یک بسته با ارزش حدود 60 دلار و 2.3 کیلو توسط آرامکس از هنگ کنگ خرید اینترنتی کردم.حدود 7 دلارم هزینه پستش شد.آرامکس برام امروز آوردش و هیچی پول نگرفت
2 ساعت بعد تماس گرفتن و گفتن شما 150 دلار یا 180 هزار تومان جریمه شدی و بابد بپردازی.اونم به خاطر گمرک!!!پس چرا از اول نگفتن !!!
چی کار کنم؟؟؟
ممنون.خودمم مونده بودم چی بگم
حالا چی کار کنم
گفت مامور پست میفرستم.180 بده له اون.گفتم نه من اینطوری نمیدم و میرم گمرک و از این حرفها
گفت پس بسته رو کامل بده خودن بیفتی دنبالش
عزیزم هیچ کاری نمیتونه بکنه اونایادشون رفته ازشماباج بگیرین بسته روتحویل گرفتید امضا هم کردید جواب شون هم ندید ارامکس دزده من یه تبلت به ارزش ۳۰۰دلار ازچین گرفتم برای ترخیص گمرک ۷۰دلاربه ارامکس ۲۰۰هزارتومان دادم بعدا توسایت گمرک نوشته هر ایرانی ۷۰دلار معافیت گمرکی درسال دارد اصلابسته من گمرک نداشت خدالعنت کن اولش گفتم نمی دم مسول ارامکس میگفت اگه میخوای به جای شمابدم گمرک رومن گفتم بده مسول بی شعور اگه گمرک رو پرداخت نکنید بسته تون به انبار ارسال میشهسلام
چی کار کنم؟؟؟
ترمینال بهتره ارزان وسریعتر میرسهبراي ارسال 400 تا دي وي دي، پست بهتره يا تيپاكس يا باربري ترمينال؟