• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

ak313

Registered User
لایک‌ها
74
پست برای هربار ترخیص و تحویل 21500 می گیره.کاری نداره بار چندمته

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
منظورم این بود که تجاری محسوب نمیشه و گمرک نمی خوره؟
تجاری بودن/نبودن بستگی به نظر خود شخص کارشناس داره. اگر بسته ها در فاصله زمانی ارسال شوند بعیده که مشکلی باشه.

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوستان
یه مودم از چین سفارش دادم که توسط پست هلند حمل شده تا ایران و 19 روز پیش رسیده ایران ولی از اون موقع تا حالا هیچ اطلاعات توی سامانه رهگیری ایران ثبت نشده!هیچی!حتی اگه مینوشت تحویل دفتر گمرک شده یا هرچی که نشون بده بسته کجاست کمی امیدوارانه تر بود
بارها با گمرک پست چهارراه لشگر تماس گرفتم ولی اطلاعاتی نداشتن و گفتن که فرستنده باید پیگیری کنه!به فرستنده گفتم اونم رفته فرم تحقیق و بررسی رو پر کرده و گفته ممکنه مدت زمان زیادی طول بکشه تا نتیجه اش مشخص بشه!
4 بار هم با پست هلند از طریق چت آنلاین صحبت کردم ولی نهایتا گفتن که ما بسته رو تحویل دادیم و...
اگر پست هلند میگه بسته رو تحویل ایران داده پس چه مشکلی ممکنه پیش اومده باشه که هیچ اطلاعاتی توی ایران ازش ثبت نشده؟!

میخوام حضورا برم گمرک چهارراه لشگر واسه پیگیری بیشتر
کسی تجربه مشابه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان ، برای واردات کالا مثلا 50 تا عینک یا ساعت ، یا 10 تا گوشی ، و همین بار های نچندان بزرگ ،
از کدوم سایت خرید کنم به صرفه تره ! بعد هزینه هاش چه جوری هست ، نحوه خرید از اون سایت چه گونه هست ،
بعد این سایت های واسطه مثل لک لک و غیره که از سایت ها خرید میکنن ، چه گونه کار میکنن؟یعنی یه شرکت مثل اونا زدن چه جوریه ، جایی آموزشش هست ؟
با تشکر

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
توی مراجعه حضوری که داشتم متوجه شدم این کارمند گمرک امانات پستی فرودگاه واقع در چهار راه لشگر(ساختمان کناری پست) خیلی آدم بی ادبی ئه!(یه آقای تقریبا 55 ساله عینکی,آخرین باجه سمت راست)
بهش کد پیگیری میدم میگه هنوز ایران نرسیده,گفتم تو سایت پست هلند زده که 21 روزه رسیده ایران,با یه لحن تند میگه پس برو از همونا تحویل بگیر! :/
برعکس خانمی که توی تماس تلفنی(61929339) همون مرکز پیگیری ها رو انجام میدن خیلی خانم محترم و متشخصی هستن و واقعا دلسوزانه مرسولات مشتری رو از هر طریقی شده پیگیری میکنن,خدا قوت میگم بهشون

Last edited:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
توی مراجعه حضوری که داشتم متوجه شدم این کارمند گمرک امانات پستی فرودگاه واقع در چهار راه لشگر(ساختمان کناری پست) خیلی آدم بی ادبی ئه!(یه آقای تقریبا 55 ساله عینکی,آخرین باجه سمت راست)
بهش کد پیگیری میدم میگه هنوز ایران نرسیده,گفتم تو سایت پست هلند زده که 21 روزه رسیده ایران,با یه لحن تند میگه پس برو از همونا تحویل بگیر! :/
برعکس خانمی که توی تماس تلفنی(61929339) همون مرکز پیگیری ها رو انجام میدن خیلی خانم محترم و متشخصی هستن و واقعا دلسوزانه مرسولات مشتری رو از هر طریقی شده پیگیری میکنن,خدا قوت میگم بهشون

سلام
به هیچ عنوان کوتاه نیاید! اگر طرز برخورد فرد مسئول درست و حسابی نبوده با رئیس بخش گمرک صحبت کنید و گلایه کنید و همچنین منشور اخلاقی ارباب و رجوع گمرک اون بخش رو زیر سوال ببرید!!!
در خصوص بسته خودتون هم به عنوان دیرکرد روز تحویل هم از گمرک هم کاری کنید عذرخواهی کنن!!! تاکید میکنم به هیچ عنوان کوتاه نیاید در مقابل چنین افرادی!!! طرف حقوق میگیره با خوشرویی پاسخ امثال مراجعه کننده مثل شمارو بده! از اینکه با زنش یا عروسش یا پسرش مشکل داره دلیل نمیشه جواب شمارو خوب نده!!! برخی لیاقت درست برخورد کردن رو ندارن!
در آخر اینکه گمرک وضعش همینطوریه! البته فقط گمرک اینطوری نیست...

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
من همیشه برای کارهای پستی چه ارسال به خارچ چه دریافت از خارج از این شرکت استفاده می کنم ... تا حالا که راضی بودم. خصوصاً کارهای گمرکی را خیلی خوب بودن، از آرامکس و ... بهتر بود.

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
به هیچ عنوان کوتاه نیاید! اگر طرز برخورد فرد مسئول درست و حسابی نبوده با رئیس بخش گمرک صحبت کنید و گلایه کنید و همچنین منشور اخلاقی ارباب و رجوع گمرک اون بخش رو زیر سوال ببرید!!!
در خصوص بسته خودتون هم به عنوان دیرکرد روز تحویل هم از گمرک هم کاری کنید عذرخواهی کنن!!! تاکید میکنم به هیچ عنوان کوتاه نیاید در مقابل چنین افرادی!!! طرف حقوق میگیره با خوشرویی پاسخ امثال مراجعه کننده مثل شمارو بده! از اینکه با زنش یا عروسش یا پسرش مشکل داره دلیل نمیشه جواب شمارو خوب نده!!! برخی لیاقت درست برخورد کردن رو ندارن!
در آخر اینکه گمرک وضعش همینطوریه! البته فقط گمرک اینطوری نیست...
سلام و ممنون از راهنماییتون
آره واقعا نمیدونم بعضیا چرا اینطوری برخورد میکنن,چون واقعا تقاضای خارج از عرفی نداشتم ازش,فکر کنم این که بهم بگن بسته من کجاست حداقل کاریه که میتونن انجام بدن!البته واسه شکایت پیش رئیس یکم دیر شده,باید همون روز میرفتم اعتراض میکردم!
الان مشکل من اینجاست که اصن نمیدونم بسته کجاست!!!که حداقل برم به اونجا شکایت کنم!
پست هلند میگه 25 روز پیش تحویل ایران داده!(الان از زمان ارسال 40 روز میگذره!)
گمرک و پست ایران میگه ما همچین بسته ای دریافت نکردیم!
فرستنده هم فرم تحقیق و بررسی رو پر کرده که معلوم نیست کی نتیجه اش مشخص بشه!(ممکنه چند هفته تا چند ماه زمان ببره!) که قاعدتا تا اون موقع تایم protection تموم میشه و دستم به جایی بند نیست واسه ریفاند مگر شکایت کردن تا قبل از پایان مهلت Protection که میشه 16 آبان!
بهش میگم واسه مرسوله قبلی درخواست برگشت بزنه به جاش یکی دیگه واسه من بفرسته قبول نمیکنه! :/
گمرک ایران هم ایضا میگه که تا مطالبه نامه از طرف فرستنده بهشون نرسه به طور رسمی نمیتونن پیگیری کنن!
انگار گیرنده هیچکاره اس این وسط!
گرفتاری شدیم بخدا :(
هیچ چیز بدتر از بلاتکلیف بودن نیست!:general505:

b eddea

Registered User
لایک‌ها
110
سلام.کسی از دوستان میدونه بهترین راه برای فرستادن زعفران از لحاظ قیمت و سرعت به روسیه چیه؟ بسته بندی و فله هردوش میشه؟ اگر اون زعفران مجوزهای لازم رو داشته باشه ، بازم باید هزینه ای اضافه بده؟ تشکر

OpenSky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه قطعه از لوازم جانبی موبایل از علی اکسپرس خریدم به قیمت 18.31 دلار که ابعاد بسته رو زده 10x10x8 سانتی متر و وزن 200 گرم. فروشنده میگفت با پست هوایی هنگ کنک میفرسته. میخوام بدونم هزینه گمرک میخوره بهش؟ (قراره گوش شیطون کر بیاد کاشان).

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سلام دوستان لطفا یه راهنمایی بهم بدین
ما یه محصولی تولید میکنیم در واقع یه دستگاهی هست که قطعات الکترونیکش رو از هلند وارد میکنیم و کیسینگ و جعبه و ... اینجا میسازیم و محصول نهایی تولید میشه. کاری که ما انجام میدیم حداقل 15 تا شرکت دیگه سرتاسر دنیا انجام میدن ولی فرق کار ما اینه که ما کیسی که برای دستگاه میسازیم از یک بلوک آلومینیومی یک تکه میسازیم که خیلی شکیل و عالی و سنگین میشه و واقعا علاوه بر بهترین عملکرد میشه گفت بهترین ظاهر رو در میان تمام نمونه های خارجی دیگه داره و با در نظر گرفتن هزینه کارگر و تولید پایین در ایران، ما اگر اینو به قیمت نمونه های خارجی هم بدیم بازم کلی برامون سود داره و 100% مصرف کننده نسبت به این محصول تمایل بیشتری داره بخاطر همون کیسی که براش میسازیم. فقط مشکل اینه که وزن این دستگاه خیلی زیاده و حدود 17-18 کیلو (با بسته بندی تو یه جعبه چوبی 20 کیلو) هست. منطقا پست بین المللی ج.ا.ا نمیتونه گزینه مناسبی باشه چون هزینه ش خیلی زیاد میشه و دردسر گمرکی هم احتمالا پیش میاد. حالا میخوام ببینم چه شرکت هایی هستند که خدمات صادرات و حمل کالای سنگین به سرتاسر دنیا انجام بدن؟

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
یه قطعه از لوازم جانبی موبایل از علی اکسپرس خریدم به قیمت 18.31 دلار که ابعاد بسته رو زده 10x10x8 سانتی متر و وزن 200 گرم. فروشنده میگفت با پست هوایی هنگ کنک میفرسته. میخوام بدونم هزینه گمرک میخوره بهش؟ (قراره گوش شیطون کر بیاد کاشان).
سلام،
اگر با پست ارسال بشه، احتمالا گمرک نمی خوره.

OpenSky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون 21500 که دوستان بالاتر گفتن که پست میگیره چی؟ اون رو نمیگیرن؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام،یه جنسی حدودا سی کیلو و اندازه جارو برقی «اره مویی برقی» به ارزش 1400دلار از المان یکی بخواد بفرسته ،حدودا سی کیلو ،،گمرکیش و هزینه حملش چقدر میشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اون 21500 که دوستان بالاتر گفتن که پست میگیره چی؟ اون رو نمیگیرن؟
حتی اگه گمرگی صفر باشه ، هر کالایی با پست بیاد هزینه پست داخله میگیرن. قبلا 18 تومن بود. من چند سال پیش یه تاچ اسکرین 5 دلاری سفارش دادم پست ایران 18 تومن ازم هزینه پستی گرفتن

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان عزیز ترخیص کار،به یک ترخیص کار جهت صادرات 15 تن رطب به اروپا برای مشاوره و انجام امور نیازمند میباشد.در ضمن هر ماه اینمقدار صادرات خشکبار و ... داریم

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان عزیز ترخیص کار،به یک ترخیص کار جهت صادرات 15 تن رطب به اروپا برای مشاوره و انجام امور نیازمند میباشد.در ضمن هر ماه اینمقدار صادرات خشکبار و ... داریم
دوست گرامی، کشور مقصد اصلی کدام کشور هست؟

بالا