• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

roky

Registered User
لایک‌ها
10
به نظرم به جای اينکه مهدود کنيم کار پخش رو بهتره بيش از بيش گسترشش بديم. بدترين هالتش رو هم در نظر بگيريم از هر 10 نفر 5 نفر فروشنده! 5 نفر ديگه که تازه با اينجا آشنا شدن و فروشنده نيستن، به دوستا و فاميل هاشون ميگن و همين طور ...
قبل از هرچیز واجب میدونم این وبگم که با خوندن این حرفها احترام گذشته من به شما صد چندان شد :happy:راستش خود من هم احساسم درباره چیزهایی که براش زحمت کشیدم و بهش علاقه دارم مثل شماست دوست دارم افراد دیگه ای که درکنارم هستن نه مثل من به انها علاقه داشتن باشن ولی لااقل به خاطر من حرمتش و نگه دارن ;):happy:حال شما رو از دیدن و شنیدن اینکه فیلم ها و سریال ها و انیمه هاتون که میدونم خیلی دوسشون دارید و ازاینکه مورد سو استفاده قرار بگیرن و اینها به جای اینکه به دست علاقه مندانش برسن بشن وسیله سود جویی بعضی ها مثل این میمونه که بچه ای رو از مادرش گرفته باشن و چون پای علاقه درمیونه باهاش با پول معامله کنن;)
بعد اینجاش برای من اهمیت پیدا میکنه که شما به خاطر این پست حاضرید دوباره کار اشتراک همه جانبه رو از سر بگیرید تا الاقل شده یکی دو نفر مثل شما به علاقه اشون دست پیدا کنن از این بابت هزاران بار ممنونم چون واقعا از خود گذشتگی کردید.:happy:

تا چند وقت ديگه اسم PT تو کل کشور ميپيچه و اون کسايی که ميدونن و ميتونن به جای اينکه سمت فروشنده های online برن ميآن سمت بخش مشارکت PT!

مطمئن باشين اين سريال دست فروشنده ها ميرسه و با محدود کردن ما اون 5 نفر قير فروشنده مجبور ميشن برن سمت فروشنده که در نهايت ما به اونا کمک کرديم ولی اگه آزاد باشه اون 5 نفر از ما ميگيرن!

نميدونم اين فکری بود که من کردم اگه بخواين از نظر منطقی به قضيه نگاه کنيم.
قطعنا همینطوره یعنی همیشه همینطور بوده برای به دست آوردن یه چیز بزرگی باید چیزهای کوچک تر رو فدا کنی امیدوارم که ما هم دربهتر شدن بخش مشارکت فعالیت مفید بکنیم تو سایت ها و یا وبلاگ هایی که داریم تبلیغات مشارکت و بکنم تا به امید خدا کم کم این سود جویی ها محدود بشه و علاقه مندان سریال ها وفیلم هارو با قیمت های سرسام آور نخرن:happy:

در آخر هدف من از مشارکت اين بود که چيزی رو که دارم با بقيه شريک شم. به هر جهت چه از طريق ما چه از طريق فروشنده بدست کسی که واقعاً دنبال اين بوده برسه، ما به هدف مون رسيديم.
مهم هم همینه انشاالله که همگی در جهت نیل به مقصود با هم هماهنگ باشیم
خوشحال ميشم منم به عنوان يك عضو گروه قبول كنيد البته ببخشيد انقدر وراجي كردم. اينا ايده هاي منه اما مي دونم اونچه تو فكر مونه (يعني شناختن اينجا توسط همه تو ايران به عنوان يك محل اشتراك) در عمل مشكلات زيادي داره اما تا همين الان شما به خيلياش رسيدين و بايد بگم جدا خسته نباشد.
تایید میشه

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من با یه سری از حرفهای خواهر فریدا موافقم ..اما...این فروشنده هایی که شما به راحتی ازشن اسم میبرین خیلی زرنگ تر ایزن حرفان..مگه جواهری در قصر الان دست دست فروشاست کسی از پرشین تولز حرف میزنه.....خیلی از سریالها مفت دست دیگران قرار میگیره و.....البته از ون نظر که دست خیلی هایی میوفته که میتونن درست استفاده کنن هم شکی نیست و خیلی خوبه...من دیروز با استاد امیر داشتم در مورد یه سری از مسائلی صحبت میکردم که از قضه به نتایج خوبی هم رسیدیم.ما میتونیم به راحتی روی دی وی دی هامون تو بخش مشارکت قفل بذاریم..این کار در اوایل حداقل از اون 5 نفر فوشنده وسودجو جلوی دو یا سه نفرشونو میگیره و خودش خیلی عالیه..یواش یواش هم این قل گذاریها رو حرفه ای تر میکنیم.البته امیر جان تو این زمینه خیلی حرفه ای ترن و خودشون میتونن بهتر توضیح بدن که مشکلی هم از نظر زمانی برای رایت نداشته باشیم..البته اینجا جاش نبودا ولی چون دیدم بحث کشیده شد گفتم.
خوب منم به محض برگشت به تهران پولو واریز میکنم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
hanghead.gif
خالی نبند دیگه , تو سطر های بعدی از ح استفاده کردی
newsman.gif
.
میخوای هیچکی نفهمه دکتری بعد فرق ه رو با ح نمیدونی , یه خالی بهتر بیاب
beard.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
newsman.gif
.
beard.gif
من این وسط یه پارازیت بپرونم
surrender.gif
:
تجربه ای که من داشتم نشون میده ,اگه کسی اینجا این تاپیک رو ببینه و یه جا دیگه تو یه سایت صفحه خریدش رو ببینه ترجیح میده , از اون سایت بخره , چون راحت تر میتونه با اون ارتباط برقرار کنه !
اینجا باید عضو بشه , ولی اونجا یه ایمیل میزنه یا بعضا تماس میگیره !
بیشتر مردم اصلا نمیدونن فروم چیه ! بخاطر این سایت های فروش راحتتر میتونن بفروشن , برا اینا هیچ مشکلی پیش نمیاد حالا هرچقدر هم تبلیغ کنید!
برا یکی که بخواد بفروشه قفل گذاشتن هم فایده نداره , چون الان کلی نرم افزار قفل شکن هست برا دی وی دی , یه بار که بشکنه میتونه 100 تا بفروشه !
ملت ماهم که ماشالله وجدان اینا حالیشون نیست
thumbsdown.gif
.
دوتا راه حل بیشتر نیست :
یا خصوصی کنید اشتراک گذاری رو (که نمیشه ) .
یا باید کنار بیاید با همه اینا , نه میتونید جلو سود کردن بعضی ها رو بگیرید نه قانعشون کنید که نفروشند
upsidedown.gif
, زوری که نیست نمیشه
whatever.gif

roky

Registered User
لایک‌ها
10
تجربه ای که من داشتم نشون میده ,اگه کسی اینجا این تاپیک رو ببینه و یه جا دیگه تو یه سایت صفحه خریدش رو ببینه ترجیح میده , از اون سایت بخره , چون راحت تر میتونه با اون ارتباط برقرار کنه !
منم اینی که گفتین قبول دارم .اما یه دفعه هم تو تاپیک انتقادات و پیشنهادات گفتم که خود کرده را تدبیر نیست اون کسی که حاضر نیست کمی صبر کنه و تحمل وعضو بشه و از طریق مشارکت با قیمتی پایین فیلم و سریالی رو تهیه کنه و میره با قیمت سرسام آور فقط برای اینکه سریعتر به دستش برسه یا اعتماد بیشتری داره میخره همون بهتر که بره بخره چون همچین شخصی عذر میخوام شایسته این نیست که مشارکت داشته باشه .این مشارکت برای کسانی هست که به سریال و فیلم هایی علاقه دارن حاضرن برای این علاقه صبر کنن و تواین وضع وخیم گرونی میتونن با قیمت خیلی پایین تر به خواستشون برسن :happy:
پس اصلا مورد صحبت اون آدم ها نیستن ممکنه همون 3 نفر از 10 نفری باشن که واقعا علاقه دارن
اینجا باید عضو بشه , ولی اونجا یه ایمیل میزنه یا بعضا تماس میگیره !
بیشتر مردم اصلا نمیدونن فروم چیه ! بخاطر این سایت های فروش راحتتر میتونن بفروشن , برا اینا هیچ مشکلی پیش نمیاد حالا هرچقدر هم تبلیغ کنید!
برا یکی که بخواد بفروشه قفل گذاشتن هم فایده نداره , چون الان کلی نرم افزار قفل شکن هست برا دی وی دی , یه بار که بشکنه میتونه 100 تا بفروشه !
ملت ماهم که ماشالله وجدان اینا حالیشون نیست
thumbsdown.gif
.
دوتا راه حل بیشتر نیست :
یا خصوصی کنید اشتراک گذاری رو (که نمیشه ) .
یا باید کنار بیاید با همه اینا , نه میتونید جلو سود کردن بعضی ها رو بگیرید نه قانعشون کنید که نفروشند
upsidedown.gif
, زوری که نیست نمیشه
whatever.gif
دراین باره باشماکاملا موافقم در قسمت پیشنهادات وانتقادات هم گفتم که کسی که وجدان داشته باشه میدونه که داره دزدی میکنه و حرومه چون شخصی که به اشتراک میزاره راضی نیست تا از سریال و فیلمش سود جویی بشه
به نظرم باید کنار بیایم چون به قول خواهر فریدا 2 نفرم 2 نفره ;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
newsman.gif
.
beard.gif
برو يه فارسی ساز نصب کن باهاش بنويس تا بهت بگم! :D:p

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فکر کنم بهتره که بزاريم همه از چيزی که ما داريم استفاده کنن. حساب کسايی هم سود جويی ميکنن با خدای خودشونه!

در آخر هدف من از مشارکت اين بود که چيزی رو که دارم با بقيه شريک شم. به هر جهت چه از طريق ما چه از طريق فروشنده بدست کسی که واقعاً دنبال اين بوده برسه، ما به هدف مون رسيديم.

منم این وسط یه چیزی بگم
48zlz7o.gif

اول اینکه با احتساب تمام سودجویی ها و نامردی هایی که توی فروم دیدیم واقعا این تصمیم فریدا نشونۀ روح بزرگش بود
241.gif

بعد هم اینکه هر روشی که در پیش بگیریم بازم نمیشه جلوی سودجو ها و فروشنده ها رو گرفت. ولی همین که بخش مشارکت باعث بشه یه عده علاقه مند واقعی به اونی که می خوان برسن به نظر من کافیه .

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
کاملا درسته خوب نمیشه جلوشونو گرفت ولی به هر حال اگر بچه های بخش مشارکت هوشیار باشن و همکاری کنن میشه حضورشون رو کمرنگ تر کرد همون لیست سیاهی که خود فریدای عزیز ایجاد کرده رو اگر با همکاری تکمیل کنیم خودش جلوی خیلی ها رو میگیره که با ترس بیشتری کار کنن که وارد اون لیست نشن که مبادا فیلم های بعدی از دستشون نره

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
صحبتهاي همه درست و منطقيه و كاملاً قابل دركه.
اما يك چيزو بگم اگر ما بخوايم واقعا انصاف رو رعايت كنيم كلاً حتي كار ما هم درست نيست. البته يه سري ايراد ميشه گرفت كه ما اورجينال خريدن برايمان سخت است و خيلي گرونه و ... . كسي كه زحمت ساخت فيلم را ميكشه و كلي سرمايه گذاري و ... . به اين راحتي ميشه خيلي از فيلما رو دانلود كرد و يا با خريد يكي از محصولات يك كشور ازش بهره ببرند.
وقتي قانون كپي رايت نيست. وقتي سي دي آريانپور كه 4 سال زحمت پاش كشيده شده 500 تومان داره فروخته ميشه. چه انتظاري ميشه داشت. خودما موقع استفاده نگاه به اين قضايا نمي كنيم ولي وقتي زحمات خودمان را به راحتي دست بقيه ميبينيم عصباني ميشيم. بعضي از دوستام كتاب ترجمه مي كنن و سايت دارند. از اين مسائل زياد ديديم. كتاب تبديل به PDF ميشه و تمام مطالب سايتم كپي پيست ميشه. با قفل و اينجور چيزا هم فقط وقت و پول خودمونو يك عده ديگرو دور ميريزيم و باز باعث بالا رفتن قيمتها ميشيم.

باز هم ميگم اينا درد آوره. ولي بايد ديد هدف ما چيه. چقدر با سختياش ميتونيم كنار بيايم و ادامه بديم. چي بيشتر به نفع ما و بقيه هستش.

من تا بحال خودم تو گود نبودم، ببينم چه حسي به من دست ميده.
ولي بازم ازتون به خاطر دل بزرگ و بزرگوارياتون تشكر ميكنم كار زيبايي را دارين پيش ميبرين. ممكنه از نظر خيليها يك اشتراك ساده باشه ولي از نظر من آغاز گر يك حركت بزرگه.
بازم ممنون و موفق باشيد
هر تصميمي بگيريد من پايبندش هستم و تا اونجايي كه از دستم بر بياد كمكتون مي كنم.

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....

هميشه كارهاي بزرگ انجام ميدن..آدمهاي بزرگ و....

سلام بر برادر Linhu عزیز

من و شما در تاپیک فیلمهای آسیایی کمی با هم فعالیت کردیم و شما به روحیات من تا حدودی آشنایین . یکی از دلایلی که خواهر فریدا تصمیم گرفتن اشتراک همگانی این سریال را اعلام کنند بحث طولانی و چند ساعته من با ایشون در مورد تصمیم قبلی بود که به دلایل زیر منتج به تغییر نظر ایشون برای اشتراک عمومی سریال شد ( همینجا مجددا از وقتی که ایشون در اختیار من گذاشتن تشکر می کنم ) :

1 : اگر شما تعداد افرادی که برادر REx عزیز سریال را براشون ارسال کردند با کل کسانی که از بازارچه تهیه کردند مقایسه کنید ، به این نتیجه می رسید که تعداد سریالهای فروش رفته در بازارچه کسری از تعداد ارسالی توسط وحید عزیز است . از این موضوع می شود نتیجه گرفت در صورتی که کار اشتراک با برنامه سریع باشه اغلب کاربران مشتاق به تهیه سریال از انجمن اشتراک هستند و نه خریداری اون از بازارچه .

2 - با محدود کردن سریال به نفرات مشخص ، هدف از اشتراک را به بیراهه می برید . چرا که هدف از اشتراک تهیه آسان و سریع سریالها به قیمت کم است و نه تهیه سریالها به قیمت کم برای افراد مشخص . طبقه بندی کاربران به دو دستها باعث دلسردی اکثریت کاربران که آشنایی چندانی با هسته مرکزی ندارند خواهد شد و در نتیجه به هدف اصلی اشتراک لطمه خواهد زد . کاری که در قسمت انیمیشن انجام شد گرچه در دور ماندن بعضی فروشندگان از تهیه سریالها موفق عمل کرده اما همین فیلتر تعداد بیشتری از کاربران را از اشتراک در این انجمن دور نگاه داشته . ممکنه افرادی این نظر را داشته باشند که این مساله مهم نیست و جمع دوستان جمعه و بود یا نبود کاربران تازه اهمیتی نداره ولی در طولانی مدت این موضوع موجب کم شدن کاربران فعال به دلایل مختلف ( مثلا مشکلات زندگی ) و نبود افرادی در همان سطح برای افت نکردن عملکرد کلی خواهد شد . چیزی که هم اکنون برخی انجمنهای همین فروم ، فروم MajidOnline یا فرومهای مشابه با اون دست به گریبانه . پس لطفا این انجمن را تیمی نکنید ...

3 - نگرانی شما به سبب تازه بودن این حرکت و نبود اعتماد کلی به اشتراک قابل پذیرش است اما در صورتیکه این حرکت برای مدت طولانی ادامه پیدا کند مطمینا دست شیادان و سوء استفاده کنندگان کوتاه خواهد شد . آشنایی کاربران با این انجمن محدود است و تنها راه از بین رفتن این بی اطلاعی اشتراک همه جانبه و بدون محدودیت بودن اشتراک خواهد بود .

4 - در کوتاه مدت ممکن است فروشندگان از بدست آوردن سریالها شاد شوند و به سود بیشتری برسند اما در بلند مدت و بالا رفتن تعداد به اشتراک گذارندگان قضیه بطور معکوس عمل خواهد کرد و فروشندگان از به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشان در بیم و هراس خواهند بود کماابنکه هم اکنون نیز برخی از آنها با گرفتن تعهد مبنی بر share نکردن سریال اقدام به فروش آن می کنند . در صورتیکه باور نمی کنید به اشتراک سریال Lost مراجعه فرمایید .

5 - در مورد قفل گذاری ، در صورتیکه شما ار قفل سخت افزاری استفاده نکنید ( که احتمالا به دلیل قیمت بالا هرگز این کار را نخواهید کرد ) قفل شما در کمتر از یک هفته خواهد شکست . اگر قبول ندارید یک نسخه از اطلاعات قفل گذاری شده را برای من ارسال کنید و بدون قفلش را در کنتر از 3 روز تحویل بگیرین . اگر راه حلی برای این معضل وجود داشن مطمینا تاکنون کمپانی هایی مثل پارامونت یا سونی که سالانه چند میلیارد دلار به خواطر کپی غیر قانونی اثارشون ضرر می کنند اون را پیدا کرده بودند . بعدش هم خواهش می کنم در مورد کاری که می کنید اندکی تدبر کنید . شما سریال 400 دلاری را با رایت در حدود 20 تا 25 دلار به دست آوردین و می خواهید بر روی اون قفل بگذارید ؟؟ این فکر از کجا سرچشمه می گیره ؟؟ از اینکه چیزی که من براش زحمت کشیدم را کس دیگری نباید راحت بدست بیاره ؟؟ پس اون کاگردان ، بازیگر ، عوامل تهیه و شرکت تکثیر کننده باید چه احساسی نسبت به سریالش و تکثیر غیر قانونی اون داشته باشه ؟؟

راه حلی که من پیشنهاد می کنم : توسط نرم افزار Premier یا نرم افزارهای مشابه جمله ای مانند " این سریال توسط گروه اشتراک سایت persiantools آماده شده " یا چیزی شبیه به اون به سریالها اضافه بشه تا اولا در مورد اشتراک تبلیغ بشه و ثانیا تا حدودی دست سودجویان را کوتاه کنه

پس با شعار اشتراک سریع و ارزان برای همه پیش به سوی گسترش فرهنگ اشتراک اطلاعات .

(( خواهر فریدا بازهم متشکرم ! ))

همين كه اين گفت!;)

فکر می کنم برادر پستتون را برای گرفتن سریال را در تاپیک Friends یا Lost دیدم . اگر همه نظر شما را داشتند الان شما نمی تونستین این سریالها را با این شرایط پیدا کنید . پس حالا که نوبت ما شده کمی مهربان باشیم !

موفق باشید

بدرود .

پ . ن : دوست من برادر Linhu روی سخن من نه با شما بلکه با طیفی که سعی در محدود کردن اشتراک گذاری است بود بنابراین امیدوارم دلگیر نشده باشید . مطمینم می دانید که من ارادت مخصوص به شما داشته و خواهم داشت .

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
فکر می کنم برادر پستتون را برای گرفتن سریال را در تاپیک Friends یا Lost دیدم . اگر همه نظر شما را داشتند الان شما نمی تونستین این سریالها را با این شرایط پیدا کنید . پس حالا که نوبت ما شده کمی مهربان باشیم !

شما سریال 400 دلاری را با رایت در حدود 20 تا 25 دلار به دست آوردین و می خواهید بر روی اون قفل بگذارید ؟؟ این فکر از کجا سرچشمه می گیره ؟؟ از اینکه چیزی که من براش زحمت کشیدم را کس دیگری نباید راحت بدست بیاره ؟؟ پس اون کاگردان ، بازیگر ، عوامل تهیه و شرکت تکثیر کننده باید چه احساسی نسبت به سریالش و تکثیر غیر قانونی اون داشته باشه ؟؟

.........اديت شد فكر كنم كلا اين بخش نيام بهتر باشه !

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من هم با جناب ghoghnus موافقم. اگر یه کپی رایت روی سریال ها و فیلم ها زده بشه ( طوری که فیلم و سریال خراب نشه. یه گوشه تصویر) که مشخص باشه سریال از اینجا گرفته شده. ملت می فهمن از این به بعد به جای خرید، باید سریال هایی که می خوان رو از کجا تهیه کنن :)

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
بله این شد یه حرف حسابی

فقط طوری نباشه که زننده باشه فقط طوری باشه که فهمیده بشه که از بخش مشارکته

sahandpotter

Registered User
لایک‌ها
0

من هم با جناب ghoghnus موافقم. اگر یه کپی رایت روی سریال ها و فیلم ها زده بشه ( طوری که فیلم و سریال خراب نشه. یه گوشه تصویر) که مشخص باشه سریال از اینجا گرفته شده. ملت می فهمن از این به بعد به جای خرید، باید سریال هایی که می خوان رو از کجا تهیه کنن :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام...
یعنی مثل bia2music که روی کلیپ هاش لوگوش رو قرار میده..شما هم همین کارو بکنین؟؟؟:blink:
نمیشه یک فکر دیگه ی براش بکنین؟؟

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام...
یعنی مثل bia2music که روی کلیپ هاش لوگوش رو قرار میده..شما هم همین کارو بکنین؟؟؟:blink:
نمیشه یک فکر دیگه ی براش بکنین؟؟

خوب .. مشكلش چي هست ؟! :blink:
آدم مشكوك ميشه خوب ..:f34r:

الان که این بخش داره فراگیر تر می شه آیا می شه آلبوم های موسیقی و کالکشن های کمیاب رو هم به اشتراک گذاشت ؟ و یا اینکه فعلا به اشتراک سریال بسنده شده؟

اگه آرشیوهای موسیقی دوستان هم اینجا رد و بدل بشه خیلی کار قشنگیه .

آره خيلي كار خوبيه و مسلما" خيلي هم راحت تره خيلي !
ولي جاش اينجا نيست ، شما تو بخش موسيقي با مدير اين بخش هماهنگ كن و كارت رو شروع كن!
خود من اگه آرشيو موسيقي دندون گيري داشتم حنما" اينكارو ميكردم !

در مورد اون متن :
من ميگم اول اولش تو يه صفحه بنويسيم كه همچين بخش اشتراكي هست با اين قوانين و آدرس بديم ...
نهش هم بنويسيم در صورتي كه شما خلاف قوانين ديديد مراتب رو اطلاع بديد !
و يه لوگوي كوچكي آرمي چيزي هم يكي از بچه زحمت بكشه و واسه اين طراحي كنه !

پ.ن: با تشكر فراوان از خواهر فريدا و ققنوس عزيز كه حاضر شدند يه بحث منطقي با نتايج بسيار ارزشمندي رو انجام بدند !
يا علي !

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
راه حلی که من پیشنهاد می کنم : توسط نرم افزار Premier یا نرم افزارهای مشابه جمله ای مانند " این سریال توسط گروه اشتراک سایت persiantools آماده شده " یا چیزی شبیه به اون به سریالها اضافه بشه تا اولا در مورد اشتراک تبلیغ بشه و ثانیا تا حدودی دست سودجویان را کوتاه کنه

در مورد اون متن :
من ميگم اول اولش تو يه صفحه بنويسيم كه همچين بخش اشتراكي هست با اين قوانين و آدرس بديم ...
نهش هم بنويسيم در صورتي كه شما خلاف قوانين ديديد مراتب رو اطلاع بديد !
و يه لوگوي كوچكي آرمي چيزي هم يكي از بچه زحمت بكشه و واسه اين طراحي كنه !

سلام!

دوستان عزیز درباره زیرنویس در صفخات قبل مثل صفحه 12 و قبل تر از اون به طور مفصل صحبت شده که اگه یه نگاهی بهش بندازین بد نیست!:)

حالا من خلاصه بحث ها رو براتون مینویسم:;)

اول بار طرحی که شما مطرح میکنید توسط جناب smiley مطرح شد و تمامی جوانب اون از دید دوستان مختلف از جمله خود من بررسی شد!

نتایج:

اگه در زیرنویس یا لوگو اسمی از بخش مشارکت یا pt برده بشه اونوقت با سیل عظیمی از درخواست کننده ها روبرو میشیم که با توجه به محدود بودن ظرفیت رایت در اینجا نه تنها نمیتونیم به درخواست همه جوابگو باشیم بلکه دوستانی که سهم عمده در رایت رو دارن ممکنه خسته و دلسرد بشن! ---> بنابراین اسم بردن از اینجا تنها در صورت موافقت پخش کننده های اصلی مثل جناب رکس و دنیل امکان پذیر هست!

اما اگر این دوستان و دوستان پخش کننده دیگه هم موافق باشن باز یه مشکل دیگه پیش میاد که در شرایط جدید که قراره طرح پنجم امنیت اجتماعی و برخورد با مراکز توزیع و تکثیر از سوی نیروی انتظامی انجام بشه مطمئنا برای pt خیلی بد تموم میشه!

در نتیجه میشه صرفا با گذاشتن زیرنویس هشدار ، هم مردم رو از هدف تهیه کنندگان این سریال ها آگاه کرد و هم این فرهنگ مشارکت بدون سود رو در همه جا جا انداخت تا مردم به صورت خودجوش با این کار و در همه جا باهاش همکاری کنن ---> یعنی گذاشتن زیرنویس بدون ذکر نام اینجا تا بعدا برای pt مشکل پیش نیاد!

دوستان توجه داشته باشن که در وهله اول ممکنه این کار به نظر بیهوده بیاد ولی حتی یک زیرنویس ساده هم میتونه در ضمیر ناخودآگاه آدمها تاثیر بزاره و به مرور زمان این روحیه مشارکت رو در بین همه مخاطبان سریال ها و فیلم ها ایجاد کنه!

دقیقا کاری که اول بار torrent و emule انجام دادن! و الان شاهد مشارکت خودجوش تعداد بیشماری از کاربران در این زمینه مشارکت هستیم.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
الان که این بخش داره فراگیر تر می شه آیا می شه آلبوم های موسیقی و کالکشن های کمیاب رو هم به اشتراک گذاشت ؟ و یا اینکه فعلا به اشتراک سریال بسنده شده؟

اگه آرشیوهای موسیقی دوستان هم اینجا رد و بدل بشه خیلی کار قشنگیه .

ميون كلام دوستان شكر :blush: اين پست خواهر ساحل رو از كوت ديدم و خيلي كيفور شدم !

خواهر جان من قبلا با يكي از مديران در مورد اين كار صحبت كرده بودم ولي گفتند به دلايلي نميشه و قبلا بحثش پيش اومده ! به نظر من بهتره اول يه پيش زمينه اي براش درست كنيم ...البته الان راحت تر از اون موقع ميشه چون قبلا فقط چند تا سريال محدود شير ميشد الان كه قراره فيلم و اينا هم پخش بشه .
براي شروع بهتره از موزيك ويدئو ( شو - كنسرت ) شروع بشه ! ولي نه هر چي كه دم دست رسيد ... مثلا كارهاي تصويري queen و ... كه دست هر كسي نيست :happy:

پ.ن : برادر amaranth نظم شما واقعا ستودني هست ... دير به دير سر ميزنين ولي حضور مستمر دارين :happy:

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر منم از پخش سریال ها خیلی راحت تره.چون مثلا از نظرحجم و تعداد DVD ها تمام کارها و اجراها و ریمیکس های صوتی یه گروه مثل پینک فلوید, بیتلز ,الویس, کویین یا غیره روی یه دونه دی وی دی جا می شه.علاقمندان چنین کارهایی هم نسبت به سریال ها محدود تر هستند .امیدوارم یه روزی چنین طرحی هم تو پی تی اجرا بشه.به یاد قدیم ها که نوار های درب و داغونمون رو با دوستامون تبادل می کردیم.
105.gif

سلام!

منم کاملا با این کار موافقم! چون هم نسبت به سریال ها حجم کمتری داره و هم با وجود دوستان خوبی که در اینجا هستن این کار امکان پذیره!:):rolleyes:
براي شروع بهتره از موزيك ويدئو ( شو - كنسرت ) شروع بشه ! ولي نه هر چي كه دم دست رسيد ... مثلا كارهاي تصويري queen و ... كه دست هر كسي نيست :happy:

happy:

این هم ایده خوبیه!:happy: و میتونه شروع خوبی باشه!

پ.ن : برادر amaranth نظم شما واقعا ستودني هست ... دير به دير سر ميزنين ولي حضور مستمر دارين :
خیلی ممنون برادر Smiley جان! :blush: :)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
کی میاد رو فیلم لوگو بزاره اخه :blink: یه چیزی همینطوری میپرونید :D
میدونید چقدر وقت گیر هست این کار ؟؟ تازه درباره سریال صحبت میکنیم نه فیلم , که هر سریال معمولا 20-24 تا اپیسود داره :blink:و کلی سیژن !

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
نه اصلا با اینکه مثل بیا 2 موسیک لوگو بزارید موافق نیستم من همیشه هر وقت از این سایت دانلود میکردم کلی پشتشون غر غر میکردم اصلا فیلم دیگه ارزش دیدن نداره این قدر این سایت لوگو توی فیلما میزاره زیر فیلم که لوگوی بزرگ گزاشته یدونه هم هی بالای صفحه میاد میره یه دفه وسط فیلم یه لوگوی بزرگ میاد از وسط صفحه رد میشه اصلا حالت به هم میخوره از اون فیلم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا