خوب خواهر چي شد كه به اين نتيجه رسيدين.....من با اين نظر مخالفم..چون اينطور ي ديگه خيلي بي لنگو باز ميش..مثل جواهري در قصر سريالها رو بايد از دستفروشا بگيريم...من نظرم اينكه چند نفري كه مسئول پخشن فقط به كساني كه اعتماد دارن بدن..مثل قبل....
هميشه كارهاي بزرگ انجام ميدن..آدمهاي بزرگ و....
سلام بر برادر Linhu عزیز
من و شما در تاپیک فیلمهای آسیایی کمی با هم فعالیت کردیم و شما به روحیات من تا حدودی آشنایین . یکی از دلایلی که خواهر فریدا تصمیم گرفتن اشتراک همگانی این سریال را اعلام کنند بحث طولانی و چند ساعته من با ایشون در مورد تصمیم قبلی بود که به دلایل زیر منتج به تغییر نظر ایشون برای اشتراک عمومی سریال شد ( همینجا مجددا از وقتی که ایشون در اختیار من گذاشتن تشکر می کنم ) :
1 : اگر شما تعداد افرادی که برادر REx عزیز سریال را براشون ارسال کردند با کل کسانی که از بازارچه تهیه کردند مقایسه کنید ، به این نتیجه می رسید که تعداد سریالهای فروش رفته در بازارچه کسری از تعداد ارسالی توسط وحید عزیز است . از این موضوع می شود نتیجه گرفت در صورتی که کار اشتراک با برنامه سریع باشه اغلب کاربران مشتاق به تهیه سریال از انجمن اشتراک هستند و نه خریداری اون از بازارچه .
2 - با محدود کردن سریال به نفرات مشخص ، هدف از اشتراک را به بیراهه می برید . چرا که هدف از اشتراک تهیه آسان و سریع سریالها به قیمت کم است و نه تهیه سریالها به قیمت کم برای
افراد مشخص . طبقه بندی کاربران به دو دستها باعث دلسردی اکثریت کاربران که آشنایی چندانی با هسته مرکزی ندارند خواهد شد و در نتیجه به هدف اصلی اشتراک لطمه خواهد زد . کاری که در قسمت انیمیشن انجام شد گرچه در دور ماندن بعضی فروشندگان از تهیه سریالها موفق عمل کرده اما همین فیلتر تعداد بیشتری از کاربران را از اشتراک در این انجمن دور نگاه داشته . ممکنه افرادی این نظر را داشته باشند که این مساله مهم نیست و جمع دوستان جمعه و بود یا نبود کاربران تازه اهمیتی نداره ولی در طولانی مدت این موضوع موجب کم شدن کاربران فعال به دلایل مختلف ( مثلا مشکلات زندگی ) و نبود افرادی در همان سطح برای افت نکردن عملکرد کلی خواهد شد . چیزی که هم اکنون برخی انجمنهای همین فروم ، فروم MajidOnline یا فرومهای مشابه با اون دست به گریبانه . پس لطفا این انجمن را تیمی نکنید ...
3 - نگرانی شما به سبب تازه بودن این حرکت و نبود اعتماد کلی به اشتراک قابل پذیرش است اما در صورتیکه این حرکت برای مدت طولانی ادامه پیدا کند مطمینا دست شیادان و سوء استفاده کنندگان کوتاه خواهد شد . آشنایی کاربران با این انجمن محدود است و تنها راه از بین رفتن این بی اطلاعی اشتراک همه جانبه و بدون محدودیت بودن اشتراک خواهد بود .
4 - در کوتاه مدت ممکن است فروشندگان از بدست آوردن سریالها شاد شوند و به سود بیشتری برسند اما در بلند مدت و بالا رفتن تعداد به اشتراک گذارندگان قضیه بطور معکوس عمل خواهد کرد و فروشندگان از به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشان در بیم و هراس خواهند بود کماابنکه هم اکنون نیز برخی از آنها با گرفتن تعهد مبنی بر share نکردن سریال اقدام به فروش آن می کنند . در صورتیکه باور نمی کنید به اشتراک سریال Lost مراجعه فرمایید .
5 - در مورد قفل گذاری ، در صورتیکه شما ار قفل سخت افزاری استفاده نکنید ( که احتمالا به دلیل قیمت بالا هرگز این کار را نخواهید کرد ) قفل شما در کمتر از یک هفته خواهد شکست . اگر قبول ندارید یک نسخه از اطلاعات قفل گذاری شده را برای من ارسال کنید و بدون قفلش را در کنتر از 3 روز تحویل بگیرین . اگر راه حلی برای این معضل وجود داشن مطمینا تاکنون کمپانی هایی مثل پارامونت یا سونی که سالانه چند میلیارد دلار به خواطر کپی غیر قانونی اثارشون ضرر می کنند اون را پیدا کرده بودند . بعدش هم خواهش می کنم در مورد کاری که می کنید اندکی تدبر کنید . شما سریال 400 دلاری را با رایت در حدود 20 تا 25 دلار به دست آوردین و می خواهید بر روی اون قفل بگذارید ؟؟ این فکر از کجا سرچشمه می گیره ؟؟ از اینکه چیزی که من براش زحمت کشیدم را کس دیگری نباید راحت بدست بیاره ؟؟ پس اون کاگردان ، بازیگر ، عوامل تهیه و شرکت تکثیر کننده باید چه احساسی نسبت به سریالش و تکثیر غیر قانونی اون داشته باشه ؟؟
راه حلی که من پیشنهاد می کنم : توسط نرم افزار Premier یا نرم افزارهای مشابه جمله ای مانند " این سریال توسط گروه اشتراک سایت persiantools آماده شده " یا چیزی شبیه به اون به سریالها اضافه بشه تا اولا در مورد اشتراک تبلیغ بشه و ثانیا تا حدودی دست سودجویان را کوتاه کنه
پس با شعار اشتراک
سریع و
ارزان برای
همه پیش به سوی گسترش فرهنگ اشتراک اطلاعات .
(( خواهر فریدا بازهم متشکرم ! ))
همين كه اين گفت!
فکر می کنم برادر پستتون را برای گرفتن سریال را در تاپیک Friends یا Lost دیدم . اگر همه نظر شما را داشتند الان شما نمی تونستین این سریالها را با این شرایط پیدا کنید . پس حالا که نوبت ما شده کمی مهربان باشیم !
موفق باشید
بدرود .
پ . ن : دوست من برادر Linhu روی سخن من نه با شما بلکه با طیفی که سعی در محدود کردن اشتراک گذاری است بود بنابراین امیدوارم دلگیر نشده باشید . مطمینم می دانید که من ارادت مخصوص به شما داشته و خواهم داشت .