لیست سیاه و سفید هم ، هم عملی و هم به نوعی ناممکن است که جای بحث و پیگیری دارد و ...
عدم دسترسی به pt که از لحاظ اعتراض و نشان دادن بی اعتمادی و.. به شخص مفید ولی از لحاظ دسترسی کاربردی ندارد
اما راه موثرتر که سایت های معتبر هم از اون استفاده میکنند شناسایی از طریق IP و مشخصات مجازی فرد متخلف و بلوکه کردن آن است که حتی با مخفی کردن و تعویض موقت آن با روش های مختلف دیگر قادر به دستیابی به اکانت خود نخواهد بود
البته به همکاران عزیز (مدیران فرم) و اهل فن مربوط میشه تا اون ها چه بگند.
در راه عشق ، گر کند خار مغیلان سرزنش ، غم مخور
اصلا" اين رو هم در نظر بگيريد كه ممكنه كسي كه ميره ميفروشه ، بره يه جايي و بفروشه كه هيچ كس خبردار نشه ! پس بازهم اين تراستد ممبرز و ليست سفيده كه مشخص ميكنه به چه كساني بايد داد.
در ضمن ببخشيدا (تمثيل هستش) از كجا معلوم خود شما يا من كه اينقدر قيافه حق به جناب گرفتيم و داريم از اين طرح طرفداري و از ناكسان به بدي ياد ميكنيم ، بيشتر از همه تو فكر فروش نباشيم !؟
از كجا معلوم من اينجا يه كاربر خوب باشم فقط و فقط براي اينكه بخوام تعداد سريالهام به يه تعداد مشخصي برسه و بعد شروع به فروششون نكنم ؟!
ضمنا" يه سوال از دوستان : سريالها رو ميشه دي وي دي به دي وي دي با مجموعه هاي ديگه تبادل كرد ؟!
در هر حال هموني كه برادر شين گفتن به نظر من خيلي شيوه ي خوبيه ، يه تعداد خيلي معدود كه الآن هم همه اشراف كامل بهشون دارن بشن تراستد مرحله اول ، بعد از اون اونا هم واقعا" به تراستد هاي آشناي خودشون بدن !
----------------
در مورد آي پي هم فكر ميكنم راهاي زيادي واسه عبور و تغيير آي پي هست !
اين *** در آي پي تغيير ايجاد نميكنه ؟!
برنامه هايي مثل ultra surf چي ؟!
اين هم مشكلات خودش رو داره !
باز هم تاكيد ميكنم كه از نظر من هيچ روش و راه حلي بهتر هموني كه برادر شين گفتن نيست!
البته شاید بگید که : خوب هرکی می خواد بیاد همین جا بگیره.
اما نکته دقیقا اینجاست که اگر قرار لیست سفیدی وجود داشته باشه دیگه به این راحتی ها نمیشه کسی نمی تونه سریالی که دوست داره رو بگیره. حالا به عنوان مثال اگر من دوستی داشته باشم که جزو تراستدهاست و من هم برای او تراستد هستم چه اشکالی داره که سریال رو برام رایت کنه؟
اينم جواب شما :
دوستان توجه كنن كه دوستان شير كننده مي تونن داراييهاي شخصيشونو عين دوستان فروشنده حتي بدون احتياج به تاييد مديران به هركس كه مي خوان بدن!(تراستت ممبرز ايجاد كنن!)
پيشنهاد من تقسيم سريالها به دو بخشه!يعني هر سريالي رو اگه صاحبش خواست فقط در اختيار تراستت ها قرار بگيره!