• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وه اينجا چقدر مشتري پيدا كرده!!
99.gif

من با ليست سفيد موافق هستم
226.gif

استاد ركس بايد دعوتتون كنم تاپيك جواهري در قصر و 1 جوشونده مهمانتون كنم.خيلي عصباني شدين
217.gif
ليست سفيد ميتونه كمك كنه.

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اونایی که نمی تونن برن نو لیست تراستد ممبرز یا تعداد پست کمی دارن خب میتونن صبر کنن:f34r:
مگه چی میشه؟!:hmm: اونی که چیزی رو دوس داره حاضره براش هر کاری بکنه و تا ابد هم صبر میکنه:cool: ولی اونی که فروشندس همچین کاریو نمی کنه:eek:

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
اتفاقا" اين قضيه هم هميشه واسه من جاي سوال داشته كه چرا شما به هر كسي سريالهاتون رو ميدين ! آخه مگه ميشه به يكي كه اصلا" شناختي ازش نداري و تنها رابطه اينه كه اون هم عضوي از اين فرومه و يه فرم ده خطي رو پر كرده لطفي كرد ؟!
آخه تو اين دنياي جافي با اين جماعت بوقلمون و كفتار صفت چه دليلي داره كه آدم مار تو آستين خودش پرورش بده؟!
قطعا" كار شما يه كار كاملا" خيرخواهانه است و بسيار قابل تقدير ولي به نظر شما با ضايع شدن حق اون كسي كه مثلا" با يه انترنت 256 خيلي از وقته خودش رو صرف دانلود اون كرده همراه نيست ؟!
من نوعي اين سريال رو يه ماه طول بكشه دانلود كنم واسه فروش ، بعد ميبينم يكي اومده با دادن فقط پول دي وي دي خام صاحبش شده و مثلا" 5 تومن هم از من ارزون تر ميده ! (خوب واسش ميصرفه...خرجي نكرده!)
نميدونم چرا شما يه برنامه ريزي درست و حسابي از همون اول سر اين قضيه نداشتين ؟!
من خودم يه كاربر خيلي جديد هستم كه چند روزي هم بيشتر نيست كه تو پرشين تولز ثبت نام كردم ولي وقتي كار شما اون معناي حقيقي رو پيدا ميكنه كه مطمئن شين طرف مقابل اينو واسه فروش نميخره !
اينم فقط وقتي محقق ميشه كه اون طرف رو خوب بشناسين و اين هم وقتي انجام ميشه كه يا اون شخص مثلا" خودش جزء دانلودكننده ها باشه و يا ليستي مثل ليست سفيد باشه !
اما اين ليست سفيد هم به نظر من بايد يه شرايطي رو واسش تعيين كنيد كه من وقتي ميخوام وارد اين ليست بشم ، بدونم چه كارهايي رو بايد انجام بدم!
هرچي شرايط سخت تر باشه ، مسلما" اونايي از اين امتحان سربلند بيرون ميان كه به قول asura واقعا" علاقه داشتن نه دنبال سود و منفعت باشن!
خلاصه تا دير تر از اين نشده و شما هم دلسرد نشديد بهتره به فكر باشيد !(تو كشور ايران هم سر و صاحابي نيست پس بهتره خودتون دست به كار شيد!)
در ضمن به نظر من تعداد پستها هم اصل ملاك شناخت و... نيست چرا كه مثلا" همين asura جان از جولاي 2006 عضو هست و 83 پست زده و من 3 روزه اومدم و 60 تا پست زدم ! 20 تا پست چندان اختلافي نيست و ميشه تو يه ربع جبرانش كرد ولي در واقع موقعيت اون كجا و من كجا؟
اگه پخش كننده ها مشخص باشند و آشنايي كامل بهشون داشته باشين ..نميشه آخرين نسخه هاي رايتي رو مثلا" يه ويروس يا يه برنامه اي چيزي واسش بزارين كه در صورت رايت گند بزنه به كامپيوتر طرف؟! يا اصلا" قفلي كه از رايت جلوگيري كنه ؟! اگه شدني باشه و عملي ...فكر ميكنم خيلي از مشكلات حل ميشه!
پايدار باشيد.
سروش.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
نميشه آخرين نسخه هاي رايتي رو مثلا" يه ويروس يا يه برنامه اي چيزي واسش بزارين كه در صورت رايت گند بزنه به كامپيوتر طرف؟! يا اصلا" قفلي كه از رايت جلوگيري كنه ؟! اگه شدني باشه و عملي ...فكر ميكنم خيلي از مشكلات حل ميشه!

منم میخواستم همینو بگم که یه قفلی چیزی روی دیویدی ها گذاشته بشه......میشه یا نه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟ایا عملی هست؟؟؟؟؟؟

ali_reza2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعاً نمی دونم چی بگم

فقط میگم وجدان هم خوب چیزیه

والا من میخواستم یکی از سریال ها رو به یکی بدم دی وی دی ارزون گیرم نیومد دیدم مجبورم بالاتر از اینجا بدم قیدش رو زدم و تو همین جا سفارش دادم

نمیدونم چه جوری وجدانشون قبول میکنه چند برابر بدن

واقعاً که......!!

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
واقعاً نمی دونم چی بگم

فقط میگم وجدان هم خوب چیزیه

والا من میخواستم یکی از سریال ها رو به یکی بدم دی وی دی ارزون گیرم نیومد دیدم مجبورم بالاتر از اینجا بدم قیدش رو زدم و تو همین جا سفارش دادم

نمیدونم چه جوری وجدانشون قبول میکنه چند برابر بدن

واقعاً که......!!
وجدان كجا بود ؟!
گشتم نبود نگرد نيست !
گذشت اون زماني كه هركاري رو "مرامي" انجوم ميدادن !
الآن خيلي انسان كمه چه برسه يه انساني با اين مشخصات !

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرف منم همینه که کسی که قصد سو استفاده داره از هیچ تلاشی برای رسیدن به اهدافش دریغ نمیکنه..حتی ممکنه ادعا کنه که سریالی که شما بهش دادید را خودش تهیه کرده...
این قضیه لیست سیاه و سفید منو یاد لیست سیاه و سفید توی فیلترینگ میندازه ..از لیست سیاه میشه به روشهای مختلف عبور کرد اما توی لیست سفید که توی بعضی از سازمانها و شرکتها وجود داره به غیر از تعداد خاصی از سایتها به سایت دیگه ای نمیشه دسترسی پیدا کرد اگر هم سایتی بخواد به لیست سفید اضافه بشه باید بررسی بشه که با اهداف شرکت یا سازمان همخوانی داره یا به صلاح شرکت هست که این سایت توی لیست سفید باشه یا نه.
میخوام اینو بگ که من با لیست سفید موافقم کسی که خواهان یک سریال هست باید نشان بده که واجد شرایط هستش؟ یا صلاحیت داره که که سریال رو دریافت کنه؟ حالا این واجد شرایط بودن شامل خیلی چیزها میشه...

اما اين ليست سفيد هم به نظر من بايد يه شرايطي رو واسش تعيين كنيد كه من وقتي ميخوام وارد اين ليست بشم ، بدونم چه كارهايي رو بايد انجام بدم!
هرچي شرايط سخت تر باشه ، مسلما" اونايي از اين امتحان سربلند بيرون ميان كه به قول asura واقعا" علاقه داشتن نه دنبال سود و منفعت باشن!

.
بله منم با این دوستان موافقم لیست سفید میتونه خیلی جواب بده اما اینکه چه جوری میشه وارد این لیست سفید شد یه کم مشکله اینکه شخص واجد چه چیزهایی باشه مثلا تو کار دانلود باشه لینک بذاره یا هر چیز دیگه ای میتونه باشه اما امثال من که نه به adslدسترسی ندارن یا حتی بلد نیستن عکس بذارن چه برسه به دانلود کردن یا چیزای دیگه یا حتی کسی رو اینجا نمیشناسن تا بهشون یاد بده وباتلاش تونستن اینجا پست بذارن چه طوری میتونن واجد شرایط شما باشن خود من از طریق گشتن تونستم اینجا بیام وتا مدتها نمیدونستم چه طوری باید یه پست ساده گذاشت در هر حال منم تابع نظر جمع هستم دوست ندارم دوستانی که با هزار زحمت چیزی رو میذارن دیگران راحت به نام خودشون تموم کنن به هر حال لیست سفید میتونه کارگشا باشه در صورتی که شرایط رو کامل توضیح بده

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
..نميشه آخرين نسخه هاي رايتي رو مثلا" يه ويروس يا يه برنامه اي چيزي واسش بزارين كه در صورت رايت گند بزنه به كامپيوتر طرف؟! يا اصلا" قفلي كه از رايت جلوگيري كنه ؟! اگه شدني باشه و عملي ...فكر ميكنم خيلي از مشكلات حل ميشه!
پايدار باشيد.
سروش.

منم میخواستم همینو بگم که یه قفلی چیزی روی دیویدی ها گذاشته بشه......میشه یا نه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟ایا عملی هست؟؟؟؟؟؟
به نظر منم فکر جالبیه
خودمن بعضی وقتا که فیلم تهیه میکردم بعضی ها قفل داشت ونمیشد از روش رایت کرد اگه بشه از خیلی ازین اتفاقات جلوگیری میکنه

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
بله منم با این دوستان موافقم لیست سفید میتونه خیلی جواب بده اما اینکه چه جوری میشه وارد این لیست سفید شد یه کم مشکله اینکه شخص واجد چه چیزهایی باشه مثلا تو کار دانلود باشه لینک بذاره یا هر چیز دیگه ای میتونه باشه اما امثال من که نه به adslدسترسی ندارن یا حتی بلد نیستن عکس بذارن چه برسه به دانلود کردن یا چیزای دیگه یا حتی کسی رو اینجا نمیشناسن تا بهشون یاد بده وباتلاش تونستن اینجا پست بذارن چه طوری میتونن واجد شرایط شما باشن خود من از طریق گشتن تونستم اینجا بیام وتا مدتها نمیدونستم چه طوری باید یه پست ساده گذاشت در هر حال منم تابع نظر جمع هستم دوست ندارم دوستانی که با هزار زحمت چیزی رو میذارن دیگران راحت به نام خودشون تموم کنن به هر حال لیست سفید میتونه کارگشا باشه در صورتی که شرایط رو کامل توضیح بده

در مورد اينترنت كه فكر ميكني اي دي اس ال 64 با محدوديت ترافيك 5 گيگ من با دايال آپ شما چه فرقي ميكنه؟! شايد فقط من راحت تر بتونم بيام نت وگرنه منم نميتونم دانلود كنم !
درمورد عكس گذاشتن و .. هم شما پايه باش من خودم هرچي بلدم يادت ميدم ..اين آي دي ياهو منه : gtalk2006 اگه اونجا پي ام بدي كه خيلي خوبه وگر نه همينجا تو پيام خصوصي واست هرچي بلدم توضيح ميدم ! البته در كل چيز چنداني بلد نيستم ولي اينقدر كه كار شما راه بيفته بلدم.
البته در مورد شرايط بايد اين چيزها در نظر گرفته بشه ..فكر ميكنم بحث اصلي اعتماد هست ! كه اگه باشه ميشه از اينها چشم پوشي كرد.

به نظر منم فکر جالبیه
خودمن بعضی وقتا که فیلم تهیه میکردم بعضی ها قفل داشت ونمیشد از روش رایت کرد اگه بشه از خیلی ازین اتفاقات جلوگیری میکنه

البته يادمون نره كه هرچيزي كه باشه تو دنياي كامپيوتر آنتي ش هم موجوده !

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، راستش تا حالا وقت نکرده بودم که به این جا سری بزنم، اما حالا از اول هم چیز رو خوندم .

به عنوان مدیر سایت زیرنویس این قدر حرف دارم بزنم که نمیدونم از کجا شروع کنم به همین دلیل اگه از نظر نگارشی

خوب از آب در نیومد یا از این شاخه به اون شاخه پریدم عذر میخواهم:

اول در مورد چیزهایی که خوندم و فکر کردم چیزهایی براشون بگم ، گفته بودند قفل و ویروس .. بگذارند که متاسفانه کار عملی نیست، گهگاه که دی وی دی های مستر یه دستم میرسه حتی شرکت های معتبر پخش جهانی که به قانون کپی رایت پای بند هستند هم چنین کارهایی و قفل هایی ندارند و میشه از روشون.....
اگر هم بذارید به راحتی قابل شکستن هستند جدای از مشکلاتی که گاهی برای multimedia ها به وجود میارند.

گفته بودند عدم انسانیت و وجدان و از این چیزا که فکر نمیکنم حرف درستی باشه وحتما دوستان کمی عصبانی بودند.

لیست سیاه و سفید هم ، هم عملی و هم به نوعی ناممکن است که جای بحث و پیگیری دارد و ...
عدم دسترسی به pt که از لحاظ اعتراض و نشان دادن بی اعتمادی و.. به شخص مفید ولی از لحاظ دسترسی کاربردی ندارد

اما راه موثرتر که سایت های معتبر هم از اون استفاده میکنند شناسایی از طریق IP و مشخصات مجازی فرد متخلف و بلوکه کردن آن است که حتی با مخفی کردن و تعویض موقت آن با روش های مختلف دیگر قادر به دستیابی به اکانت خود نخواهد بود
البته به همکاران عزیز (مدیران فرم) و اهل فن مربوط میشه تا اون ها چه بگند.

اما سخنان دل!همیشه برای اون هایی که می خواستند کار درستی رو با نیت خیر و هدف های قابل احترام انجام بدند مشکلاتی وجود داشته که تو کشور ما دو چندان
!همیشه آدم هایی پیدا میشند که با اعمال نسنجیده و فکر محدود که تا جلوی دماغشون و بیشتر نمیبینند خار راه میشند و بعضی وقتها ....

بدیش این جاست که اگه صد نفر به هم اعتماد داشته باشند و با صمیمیت روابط متقابل برقرار کنند فقط یک بز گر لازم است تا گله را گر کند و همه زحمتها را به هدر!

همین کارا باعث شد تا فروش dvd در سایت زیرنویس متوقف بشه و از زیرنویس کردن فیلمها دل سرد .
بعضیها چه کارهای که نمیکنند با این که میدونند آبروشون میره.

زیرنویس ها رو کش میرند از رو دی وی دی یه کانورت میزنند و بعد اسم خودشون رو اول فیلم هک میکنند که آره ما هم ...
M.A.N رو عوض میکنند میذارنAMN یا NMA واقعا چه سود!؟. ما که دیگه فقط روی مقالات سینمایی تمرکز داریم ولی مثل اینکه دندون طمع رو نمیکشند واز خیر این هم نمیگذرند و با اسم خودشون در اقدامی بی شرمانه در وبلاگ پیزوری به چاپ میرسانند و با کلی افتخار و به به و چه چه!

ولی دیگه نمیشد .باید یه کاری میکردم ،وقتی خبردار شدم که سر مقاله های بچه ها چه بلایی میاد رفتم و تو قسمت نظرات یک بیانیه محکم مبنی بر متخلف بودن وبلاگ و منابع اصلی نوشته ها گذاشتم که به طور باور نکردنی موثر بود و دست از این عمل زشت برداشتند.

وقتی قسمت مشارکت و دیدم خیلی خوشحال شدم ،اما مثل این که این جا هم از شر مفاسد وانگل های اینترنتی و دنیای مجازی در امان نمانده و باعث ناراحتی و درگیری بین دوستان خوب شده.
تو ریاضیات یک منفی بیشمار مثبت رو منفی میکنه، ولی باید از این منفی ها فاکتور گرفت و با ضرب در یک منفی دیگه برای همیشه مثبت یا بی اثرشون کرد.

من کمتر به فرم ها سر میزنم ولی عنوان این جا برام قابل احترام و اون اینه : اشتراک بدون منفعت
که کاملا همه چیزو رو روشن میکنه.

من این کارو تجربه کردم ، برای کسانی که با سایت همکاری میکردند یا به فیلمی دسترسی نداشتند به طور رایگان میفرستادم.
خیلی ها عقل و معرفتشون به این جاها قد نمیده و نمیفهمند و میگن اینا بیکارند و شخصیت بلند نظر و باگذشت این آدما رو درک نمیکند و در نامردی کم و کسری نمیگذارند خوووو ب دستمزد شون رو میدند...(همون هایی که تا نوک دماغشون رو بیشتر نمیبینند)

ما تو سایت کم بودیم ولی بحمدالله این جا زیادیم و میتونیم با کمک هم با یک گند زدای قوی شر این آدم ها رو کم کنیم این خارهای مزاحم رو بکنیم وجاش سبزه بکاریم و فضای دلخواه رو ایجاد کنیم.

مدیر عزیز و وحید جان من تمام تجربه واطلاعاتم رو به کار میگرم تا با کمک شما و همه PT های با معرفت این مشکل و حل کنیم

پیر امیدوار ایرانی عزیزی که سایت ebay رو تاسیس کرد گفت اساس و پایه سایت ebay اعتماد متقابل بین آدم هاست.و حالا سایت بزرگترین حراجی ان لاین دنیاست.

خیلی حرف زدم ببخشید ومتشکرم
در راه عشق ، گر کند خار مغیلان سرزنش ، غم مخور

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونایی که نمی تونن برن نو لیست تراستد ممبرز یا تعداد پست کمی دارن خب میتونن صبر کنن:f34r:
مگه چی میشه؟!:hmm: اونی که چیزی رو دوس داره حاضره براش هر کاری بکنه و تا ابد هم صبر میکنه:cool: ولی اونی که فروشندس همچین کاریو نمی کنه:eek:

لیست سفید خوبه به شرطی که یه روند منتطقی و کاربردی برای اضافه شدن افراد به لیست داشته باشه که هم از ورود آدمای سودجو جلو گیری بشه و هم بچه هایی که دوست دارن سریال رو داشته باشن و حق کسی رو هم ضایع نمی کنن بتونن داشته باشنشون.

فکر هم نمی کنم که تعداد پست های زده شده ربطی به تراستد بودن کسی داشته باشه. چون خیلی ها هستن که مثل نقل و نبات دارن پستای به درد نخور می زنن و آمار خودشون و بالا می برن.

به هر حال تعیین یه روال خوب واسه تراستد ممبر اون هم جایی که آدم ها همدیگه رو درست نمیش ناسن خیلی سخته و پیچیده. اگر هم بخواید خیلی محدودش کنید به کسایی که میشناسید سر بچه های بی آزاری مثل ما ها بی کلاه می مونه :blush::blush::blush:

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

قفل گذاشتن واسه سی دی ها و دی وی دی ها هم به نظر من اصلا روش خوبی نیست. به عنوان نمونه من خودم سریال جواهری در قصر رو که از آقای رکس گرفتم دادم به تعدادی از افراد فامیل تا واسه خودشون از روش بزنن ( این مدت اصلا دست خودم نبوده و نتونستم ببینمش :lol: ) همشون هم بچه های خوبین اصلا تو کار خرید و فروش نیست و چون این سریال و دوست داشتن بهشون دادم (خودم امکان رایتشو نداشتم) .
یا سریال آنه شرلی رو آقای رکس واسه یکی از دوستام فرستاده بود و من ازش خواستم واسم از روش بزنه. توی هیچ کدوم از این موارد هم سودجویی در کار نبود و صرفا همون قضیه اشتراک گذاری بود.
البته شاید بگید که : خوب هرکی می خواد بیاد همین جا بگیره.
اما نکته دقیقا اینجاست که اگر قرار لیست سفیدی وجود داشته باشه دیگه به این راحتی ها نمیشه کسی نمی تونه سریالی که دوست داره رو بگیره. حالا به عنوان مثال اگر من دوستی داشته باشم که جزو تراستدهاست و من هم برای او تراستد هستم چه اشکالی داره که سریال رو برام رایت کنه؟

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
لیست سیاه و سفید هم ، هم عملی و هم به نوعی ناممکن است که جای بحث و پیگیری دارد و ...
عدم دسترسی به pt که از لحاظ اعتراض و نشان دادن بی اعتمادی و.. به شخص مفید ولی از لحاظ دسترسی کاربردی ندارد

اما راه موثرتر که سایت های معتبر هم از اون استفاده میکنند شناسایی از طریق IP و مشخصات مجازی فرد متخلف و بلوکه کردن آن است که حتی با مخفی کردن و تعویض موقت آن با روش های مختلف دیگر قادر به دستیابی به اکانت خود نخواهد بود
البته به همکاران عزیز (مدیران فرم) و اهل فن مربوط میشه تا اون ها چه بگند.

در راه عشق ، گر کند خار مغیلان سرزنش ، غم مخور

اصلا" اين رو هم در نظر بگيريد كه ممكنه كسي كه ميره ميفروشه ، بره يه جايي و بفروشه كه هيچ كس خبردار نشه ! پس بازهم اين تراستد ممبرز و ليست سفيده كه مشخص ميكنه به چه كساني بايد داد.
در ضمن ببخشيدا (تمثيل هستش) از كجا معلوم خود شما يا من كه اينقدر قيافه حق به جناب گرفتيم و داريم از اين طرح طرفداري و از ناكسان به بدي ياد ميكنيم ، بيشتر از همه تو فكر فروش نباشيم !؟
از كجا معلوم من اينجا يه كاربر خوب باشم فقط و فقط براي اينكه بخوام تعداد سريالهام به يه تعداد مشخصي برسه و بعد شروع به فروششون نكنم ؟!
ضمنا" يه سوال از دوستان : سريالها رو ميشه دي وي دي به دي وي دي با مجموعه هاي ديگه تبادل كرد ؟!
در هر حال هموني كه برادر شين گفتن به نظر من خيلي شيوه ي خوبيه ، يه تعداد خيلي معدود كه الآن هم همه اشراف كامل بهشون دارن بشن تراستد مرحله اول ، بعد از اون اونا هم واقعا" به تراستد هاي آشناي خودشون بدن !
----------------
در مورد آي پي هم فكر ميكنم راهاي زيادي واسه عبور و تغيير آي پي هست !
اين *** در آي پي تغيير ايجاد نميكنه ؟!
برنامه هايي مثل ultra surf چي ؟!
اين هم مشكلات خودش رو داره !
باز هم تاكيد ميكنم كه از نظر من هيچ روش و راه حلي بهتر هموني كه برادر شين گفتن نيست!

البته شاید بگید که : خوب هرکی می خواد بیاد همین جا بگیره.
اما نکته دقیقا اینجاست که اگر قرار لیست سفیدی وجود داشته باشه دیگه به این راحتی ها نمیشه کسی نمی تونه سریالی که دوست داره رو بگیره. حالا به عنوان مثال اگر من دوستی داشته باشم که جزو تراستدهاست و من هم برای او تراستد هستم چه اشکالی داره که سریال رو برام رایت کنه؟

اينم جواب شما :

دوستان توجه كنن كه دوستان شير كننده مي تونن داراييهاي شخصيشونو عين دوستان فروشنده حتي بدون احتياج به تاييد مديران به هركس كه مي خوان بدن!(تراستت ممبرز ايجاد كنن!)
پيشنهاد من تقسيم سريالها به دو بخشه!يعني هر سريالي رو اگه صاحبش خواست فقط در اختيار تراستت ها قرار بگيره!

ghayour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا" اين رو هم در نظر بگيريد كه ممكنه كسي كه ميره ميفروشه ، بره يه جايي و بفروشه كه هيچ كس خبردار نشه ! پس بازهم اين تراستد ممبرز و ليست سفيده كه مشخص ميكنه به چه كساني بايد داد.
در ضمن ببخشيدا (تمثيل هستش) از كجا معلوم خود شما يا من كه اينقدر قيافه حق به جناب گرفتيم و داريم از اين طرح طرفداري و از ناكسان به بدي ياد ميكنيم ، بيشتر از همه تو فكر فروش نباشيم !؟
از كجا معلوم من اينجا يه كاربر خوب باشم فقط و فقط براي اينكه بخوام تعداد سريالهام به يه تعداد مشخصي برسه و بعد شروع به فروششون نكنم ؟!
ضمنا" يه سوال از دوستان : سريالها رو ميشه دي وي دي به دي وي دي با مجموعه هاي ديگه تبادل كرد ؟!
در هر حال هموني كه برادر شين گفتن به نظر من خيلي شيوه ي خوبيه ، يه تعداد خيلي معدود كه الآن هم همه اشراف كامل بهشون دارن بشن تراستد مرحله اول ، بعد از اون اونا هم واقعا" به تراستد هاي آشناي خودشون بدن !
----------------
در مورد آي پي هم فكر ميكنم راهاي زيادي واسه عبور و تغيير آي پي هست !
اين *** در آي پي تغيير ايجاد نميكنه ؟!
برنامه هايي مثل ultra surf چي ؟!
اين هم مشكلات خودش رو داره !
باز هم تاكيد ميكنم كه از نظر من هيچ روش و راه حلي بهتر هموني كه برادر شين گفتن نيست!

اينم جواب شما :

خوب میتونی به سایت سر بزنی و ایتکه جواهری در قصر تنها سریالی هست که میبینم و ولش:happy:
من همه چیز و گفتم و فکر نکنم دیگه نیلزی به تکرار داشته باشه اگه خوب خونده باشی.از IP که گفتی پیداست که خوب توجه نکردی:گفتم با هر روشی.

roky

Registered User
لایک‌ها
10
منم با لیست سفید موافقم فکر میکنم ایده خوبیه .
این دیگه با خود کاربران من جمله خودم هست که با رفتار و منشمون بتونیم اعتماد سازی کنیم خلاصه براین عقیده هستم که هرچیز خوبی آسون به دست نمیاد پس باید خودمون با درستی و صداقت نظر مدیران و عزیزانی مانند رکس عزیز و دنیل و خواهر فریدا که بی چشمداشت به دوستان کمک میکنن رو جلب کنیم .
درنهایت من یک کاربر عادی هستم اگرم در لیست سفید قرار نگیرم ناراحت نمیشم درنهایت سعی میکنم که اعتماد این عزیزان و جلب کنم درکل کار نشد نداره اما با همه این حرفها از لیست سفید حمایت میکنم:happy:

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
خوب میتونی به سایت سر بزنی و ایتکه جواهری در قصر تنها سریالی هست که میبینم و ولش:happy:
من همه چیز و گفتم و فکر نکنم دیگه نیلزی به تکرار داشته باشه اگه خوب خونده باشی.از IP که گفتی پیداست که خوب توجه نکردی:گفتم با هر روشی.

شايد چون واسم غيرقابل هضم بوده دقت نكردم ! من كه فكر ميكنم تو دنياي كامپيوتر نميشه به اين اطمينان سخن از "هر" آورد !:eek::):)

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
خب یه چیزایی رو از بزرگان این انجمن مثل zirnevis عزیز یا فریدا شنیدم مو به تنم سیخ شد !

یعنی واقعا اون یه نفری که مجموعه 500 هزار تومنی که دوستان زحمت کشیدن و خریدن و از اینا گرفته با آه و ناله ! و داره تو وبلاگش و هزار قبرستون دیگه میفروشه الان واقعا روش میشه بیاد تو این انجمن ؟! اصلن این پولا خوردن داره؟

باید قانون بزارید که 1 نفر هم اینجوری اینجا باقی نمونه و همه بن بشن از بیخ و بن ! این رو 100 % تاکید میکنم !

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب یه چیزایی رو از بزرگان این انجمن مثل zirnevis عزیز یا فریدا شنیدم مو به تنم سیخ شد !

یعنی واقعا اون یه نفری که مجموعه 500 هزار تومنی که دوستان زحمت کشیدن و خریدن و از اینا گرفته با آه و ناله ! و داره تو وبلاگش و هزار قبرستون دیگه میفروشه الان واقعا روش میشه بیاد تو این انجمن ؟! اصلن این پولا خوردن داره؟

باید قانون بزارید که 1 نفر هم اینجوری اینجا باقی نمونه و همه بن بشن از بیخ و بن ! این رو 100 % تاکید میکنم !

بابک فکر من بی بیخیال چرا یهو قاطی کردم..:D والایی هر چی ما گفتیم این چند روزه سریالای ما به درک .. نهایت دانلود کردیم.. زور اونجا داره نه فقط سریالایی که خریداری شده بلکه یه سری سریالا که زحمت بدست اوردن از خریدن بدتر بوده مثه بسوی جنوب نه فقط این بلا سرش امد باعث شد بین 10 نفر ادم اینجا هم اختلاف بیوفته.. ایناشم زورذ نداره.. زور اینجاست که ما اینجا نقش ادم بده رو داریم و فروشنده ها نقش ادم خوبه..:(

amir2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابک فکر من بی بیخیال چرا یهو قاطی کردم..:D والایی هر چی ما گفتیم این چند روزه سریالای ما به درک .. نهایت دانلود کردیم.. زور اونجا داره نه فقط سریالایی که خریداری شده بلکه یه سری سریالا که زحمت بدست اوردن از خریدن بدتر بوده مثه بسوی جنوب نه فقط این بلا سرش امد باعث شد بین 10 نفر ادم اینجا هم اختلاف بیوفته.. ایناشم زورذ نداره.. زور اینجاست که ما اینجا نقش ادم بده رو داریم و فروشنده ها نقش ادم خوبه..:(
استاد حرف شما متین!:)
اما فکر نمی کنم بین ان افرادی که واقعا قصد نظر دادن داشتن کسی به این منظور اینجا امده باشه که بگه اونا ادم خوبن و شما ادم بدین!ممکنه البته نظرشان را بد بیان کرده باشن!!!!اما فکر نمی کنم مستقیما شما یا هر کاربر نامددار دیگه ای را مورد اشاره قرار داده باشن:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا