• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پیشنهادات قسمت مشارکت

عملکرد بخش اشتراک در ماه اول فعالیت

• خوب

Votes: 17 70.8%
  • ضعیف

Votes: 6 25.0%
  • متوسط

Votes: 1 4.2%

• Total voters
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من با استاد linghuchong یه سری صحبت در گذشته داشتم.. متاسفانه دوستان دارن کاری میکنند که بنکل قید این قضایای مشارکت رو بزنیم..

من بازم بخاطر حفظ شدن حرمت دوستان چیزی نمیگم چون از نظر من اون بخشیش که به حق شخصی من بر میگرده زیاد مهم نیست ولی این چند وقته هم در مورد سریالها و هم در مورد زیر نویسها دوستان خیلی خوب دستمزد افراد این بخش رو دادن..

خلاصه این تاپیک رو استاد دوباره باز کردند که دوستان نظر بدن ببینیم واقعا خیلی دوست دارن برند سریالها رو بخرند دیگه ما خودمون رو عذاب ندیم. همون تراستد ممبر رو ادامه بدیم.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
من به نوبه خودم کاملا با بحث لیست سیاه و لیست سفید(trusted) موافقم. چون این کار(اشتراک)، کاریست که مستلزم همکاری همه جانبه اشخاص دخیل در آن است و فقط بحث بدست آوردن یک مجموعه مطرح نیست.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
چرا دسترسي اين افراد به پي تي رو محدود نمي کنيد؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
توی دنیای واقعی وقتی که یک نفر بدنام میشه براحتی میتونه با تغییر نام و هزار ترفند دیگه دوباره یک هویت دیگه برای خودش درست کنه....
to_keep_order.gif
حالا دنیای مجازی که جای خودش رو داره...توی همه جا افراد سودجو وجود داره و کسی که یک سریال رو برای مشارکت میذاره باید قبلا به این نتیجه رسیده باشه که تعدای ازین مشارکت به نفع خودشان استفاده میکنند
stink.gif
وکار چندانی هم نمیشه انجام داد لیست سفید و سیاه هم زیاد کارایی نداره.

Azhy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
توی دنیای واقعی وقتی که یک نفر بدنام میشه براحتی میتونه با تغییر نام و هزار ترفند دیگه دوباره یک هویت دیگه برای خودش درست کنه....
to_keep_order.gif
حالا دنیای مجازی که جای خودش رو داره...توی همه جا افراد سودجو وجود داره و کسی که یک سریال رو برای مشارکت میذاره باید قبلا به این نتیجه رسیده باشه که تعدای ازین مشارکت به نفع خودشان استفاده میکنند
stink.gif
وکار چندانی هم نمیشه انجام داد لیست سفید و سیاه هم زیاد کارایی نداره.

اون قضایای تعدادی از این سو استفاده میکنند ربطی به صحبت ما نداره... اینجا اب از سر گذشته.. علنا هر کس به این افراد اعتراض کنه بقیه میخورنش... انگار نه انگار که من نوعی یا استاد لینخو چه نفعی این وسط داریم که بخوایم دروغ بگیم؟

با این وضع پیش بره من ترجیح میدم همون تراستد ممبر اجرا بشه و دیگه سریالی دست کسی ندم..;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
من با rax و linghuchong کاملا موافقم.
این فقط باعث ایجاد احساس آرامش در صاحبان اصلی سریالها می کند.

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
سلام و خسته نباشید
خب ببینید من نفهمیدم مشکل این بخش و شما دوستان چیه؟

اگر مشکل سورس سریال دارید من حاظرم تمام سریال هایی رو که دارم ( فارسی و انگلیسی ) رو هر کدوم یه سری بزنم بدم دست یکی از مسئول های توزیع تا مسئولیت پخش رو بر عهده بگیره که دیگه کسی شاکی این نباشه که سورس رو رفتیم تهیه کردیم و طرف داره میفروشه !

ببینید دوستان اینجا یه انجمن بزرگ بازارچه وجود داره و بدیهی هست که تو این انجمن احتمال هر اتفاقی هست اگر واقعا نیت شما دوستان برای توزیع سریال خیره خوب توزیع رو انجام بدید و بزارید بقیه دوستان استفاده کنن و این همه به پروپای ماجرا نپیچید اینکه مثلن یک نفر بره یک سریال رو اینجا تهیه کنه و تو شهر خودش یا هرجای دیگه بفروشه این به من و شما ربطی نداره (چون اصلن زورمون نمیرسه !) من و شما کار خودمون رو انجام میدیم طرف اگه خواست میره از یه نفر میخره اگرم خواست میاد اینجا از قسمت ماشرکت سریال رو تهیه میکنه !
کلن اگر میخواید که خیلی محدودیت اعمال کنید این هیچ وقت نمیتونه انجام بشه چون محیط مجازی هست و همونطور که pita عزیز گفتن اینجا نمیشه نفوذی رو اعمال کرد و اگر مشکل ای نهست بهتره در این قسمت رو ببندید تا بیشتر از این کسی ناراحت و دلخور نشه

من حتی تابستون اگر بتونم میتونم کمکتون بدم در پخش سریال ها و هیچ مورد نداره به نظرم یا علی که اولش گفتید رو تا آخرش برید و زیاد سخت نگیرید مهم نفس کارشماست

باز اگر مشکل به غیر از سورس سریال و ناراحتی صاحاب سریال در عمومی شدن و فروش اونه یکی به من بگه :)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام و خسته نباشید
خب ببینید من نفهمیدم مشکل این بخش و شما دوستان چیه؟

اگر مشکل سورس سریال دارید من حاظرم تمام سریال هایی رو که دارم ( فارسی و انگلیسی ) رو هر کدوم یه سری بزنم بدم دست یکی از مسئول های توزیع تا مسئولیت پخش رو بر عهده بگیره که دیگه کسی شاکی این نباشه که سورس رو رفتیم تهیه کردیم و طرف داره میفروشه !

ببینید دوستان اینجا یه انجمن بزرگ بازارچه وجود داره و بدیهی هست که تو این انجمن احتمال هر اتفاقی هست اگر واقعا نیت شما دوستان برای توزیع سریال خیره خوب توزیع رو انجام بدید و بزارید بقیه دوستان استفاده کنن و این همه به پروپای ماجرا نپیچید اینکه مثلن یک نفر بره یک سریال رو اینجا تهیه کنه و تو شهر خودش یا هرجای دیگه بفروشه این به من و شما ربطی نداره (چون اصلن زورمون نمیرسه !) من و شما کار خودمون رو انجام میدیم طرف اگه خواست میره از یه نفر میخره اگرم خواست میاد اینجا از قسمت ماشرکت سریال رو تهیه میکنه !
کلن اگر میخواید که خیلی محدودیت اعمال کنید این هیچ وقت نمیتونه انجام بشه چون محیط مجازی هست و همونطور که pita عزیز گفتن اینجا نمیشه نفوذی رو اعمال کرد و اگر مشکل ای نهست بهتره در این قسمت رو ببندید تا بیشتر از این کسی ناراحت و دلخور نشه

من حتی تابستون اگر بتونم میتونم کمکتون بدم در پخش سریال ها و هیچ مورد نداره به نظرم یا علی که اولش گفتید رو تا آخرش برید و زیاد سخت نگیرید مهم نفس کارشماست

باز اگر مشکل به غیر از سورس سریال و ناراحتی صاحاب سریال در عمومی شدن و فروش اونه یکی به من بگه :)

نه بابک جان.. شما اصل قضایا رو نگرفتی..

یه سری چیزا تجاری هستن... مثه سریالهای روز و یا فیلم های روز و غیره و ذالک..

اصلا بابت فروش اینها بحثی نیست..جتی اگه تو بخش مشارکت هم گذاشته شده باشن هیچ ایرادی در فروششون نیست..حتی دونه خداد تومن...مسلما انقدر رقابت هست که این سریالها رو نشه بالای یه قیمت مشخصی فروخت.

ولی اینجا بحث رو مجموعه هایی هستش که جنبه تجاری کم رنگ تری دارن و بیشتر رو بحث علاقه و نوستالوژی توشون مطرحه و توسط یه سری افراد خاص از راه های غیر معمول تهیه شدن.. و معمولا نسخه های محدودی دارن و تهیه شون برای هر کسی مقدور نیست..

دیگه اینجور مجموعه دست خداد نفر پخش نشده که بگیم رقابتی تو فروشش وجود داره.. مخاطبشم مجبوره بخره.. حتی اگه شما بگی دیسکی 10 هزار تومن... و طرفی که مجموعه رو دریافت کرده تعهد اخلاقی داده
که این مجموعه رو نفروشه و اگر هم کسی خواست با همون شرایط مشارکت بهش برسونه... اگرهم نمیتونه ارجاع به بخش مشارکت..

عنوان بخش همین نکته رو تاکید میکنه که سریال محبوب قرار به اشتراک گذاشته بشه نه سریال تجاری..

مشگل فعلیمون هم همینه که هر سریالی برای چند نفر خاص فرستاده میشه جیک ثانیه بعد با قیمت نجومی میره تو لیست فروششون.. وقتی هم اعتراض کنی بهشون بقیه دوستان اینجا از روی کم اطلاعی مارو از وسط 6 شقه میکنند.. انگار که ما داریم سریال هارو دونه خداد تومن میفرشویم و اونا مجانی میدن و درضمن ما از اونا سریال گرفتیم و اونا مالک سریالها هستن..:blink:

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
اوهوم

خب پس من تو جریان نبودم خب بنظرم پس اون سریالایی که خودت گفتی علاقه و ... توشون شریکه رو یه تایپک بزنید و قفل کنید بعدم بگید فقط به مسئولین اشتراک از طریق پی ام اونایی که میخوان اطلاع بدن تا شما مجموعه رو به اونا برسونی ودر ضمن از نشونی یا چیزای دیگه که طرف میده میتونید بفهمید که چکارست و خلاصه مجموعه رو به اهلش بدید !

والا من خودم که فروشندم فقط به قول شما این سریال های تجاری رو دارم و با اصلن تو بحر سریال هایی که شما میگی نرفتم خب شما و بقیه دوستان هم حق دارید صد در صد بهتون حق میدم
مشگل فعلیمون هم همینه که هر سریالی برای چند نفر خاص فرستاده میشه جیک ثانیه بعد با قیمت نجومی میره تو لیست فروششون..

اینو میفهمم چی میگی چون خیلی تو مبادله ها جابجا میشه !

با اون حرف بالام فکر کنید یا فکر یه راهکاری باشید
نمیدونم والا
297.gif

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیدونم این حرفی که میزنم چقدر درسته اما از یکی از بچه های تاپیک شنیدم (البته اسمش یادم نیست)که اگه کسی بخواد عضو بشه باید از یکی از اعضا اینجا دعوت نامه داشته باشه اگه این حرف راست باشه میشه این اعضا رو از تاپیک حذف کرد و بعد دیگه اجازه نداد یه ایدی جدید بسازن اگه این عملی میشد بنظرم خیلی عالی میشد
در ضمن حق با شماست خیلی از دوستان که دسترسی به فیلم های مورد علاقشون ندارن میا اینجا که این فیلم رو تهیه کنن خیلی از دوستان هم لطف میکنن با قیمت مناسب اونو میدن اما بعضی ها از آب گل آلود استفاده میکنن نمونش زیاده مثلا فیلمی رو باقیمت 2500تا3000میگیرن بعد میفروشن 11000 تومن این واقعا بی انصافی کسی که دنبال این فیلم باشه و ندونه که با قیمت کمتری میتونه تهیه کنه مجبور میشه که با قیمت بالا بخره به نظر من بهتره این جور افراد و بدون هیچ ملاحظه گری رسوا کرد بدون توجه به تعداد پستاش یا اینکه کاربر فعالی بوده باشه این درس عبرتی میشه واسه بقیشون تا بفهمن هر چیزی حساب وکتابی داره

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با این وضع پیش بره من ترجیح میدم همون تراستد ممبر اجرا بشه و دیگه سریالی دست کسی ندم..;)

اگه اينطور پيش بره من هم سريال هام رو به همون روش تاپيک انيميشن پخش ميکنم.;)
حرف شما متین اما تا اونجایی که من میدونم تراستد ممبریعنی پستای بالا یا اینکه شخص رو به طور کامل بشناسید اما اگه این جوری کنید ماهایی که تعداد پستامون کمه اونوقت چه طوری باید اینا رو تهیه کنیم بخاطر یه سری آدم متقلب که نباید بقیه هم بسوزن :(:wacko:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
حرف شما متین اما تا اونجایی که من میدونم تراستد ممبریعنی پستای بالا یا اینکه شخص رو به طور کامل بشناسید اما اگه این جوری کنید ماهایی که تعداد پستامون کمه اونوقت چه طوری باید اینا رو تهیه کنیم بخاطر یه سری آدم متقلب که نباید بقیه هم بسوزن :(:wacko:

دوست عزیز، من تعداد پستام از شما کمتر است و هیچ کدام از بچه ها را نمی شناسم، با PT هم از طریق جستجو در اینترنت آشنا شدم، ولی الان در لیست تراستد ممبر انیمیشن قرار گرفتم.نمی دانم که در بخش سریالها هم از همان قواعد استفاده می شود یا نه ولی شما اگر پست: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=516463&postcount=1 رابخوانید متوجه ساز و کار لیست سفید:D(این کلمه را از خودم درآوردم و داره استفاده میشه)بخش انیمیشن می شوید. در پست اول همین تاپیک هم راجع به سازوکار لیست سیاه توضیح داده شده.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
مشگل فعلیمون هم همینه که هر سریالی برای چند نفر خاص فرستاده میشه جیک ثانیه بعد با قیمت نجومی میره تو لیست فروششون.. وقتی هم اعتراض کنی بهشون بقیه دوستان اینجا از روی کم اطلاعی مارو از وسط 6 شقه میکنند.. انگار که ما داریم سریال هارو دونه خداد تومن میفرشویم و اونا مجانی میدن و درضمن ما از اونا سریال گرفتیم و اونا مالک سریالها هستن..

وحيد جان ... خود شما دارين ميگين از روي كم اطلاعي ! مسلما اينطوري نيست . نصف بيشتر كسايي كه سريالهارو از شما ميگيرند قدر زحمات شما رو ميدونند و بعضا توي تاپيك ازتون تشكر ميكنند
يه سري سريالها كه ديگه سر از بازارچه در آوردند و .... هيچي ! براي سريالهاي بعدي ( اگر ادامه پيدا كنه ) و بخواين تراستت ممبر درست كنين بهتره يه راي گيري عمومي بذارين . دوست اقاي nemesissoso شما چون اينترنت پر سرعت دارين و امكان دانلود براتون موجوده توي ليست تراستد انيمه ها هستين ... قبول دارين كه امكانش براي همه نيست
rolleyessmileyanim.gif

sadeghsarvi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتره دوستان یک تاپیک دیگه درست کنند واسامی دوستانی که مجاز به فروش و پخش سربالها و فیلمها هستند رو معرفی کنند و هر کس غیر از لیست که اقدام به فروش کرد رو به راحتی جلوش بگیرن این طوری فکر میکنم اگر شخصی چندین بار هم تغییر نام بده باز هم نمیتونه کاری کنه!!!!:)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان توجه كنن كه دوستان شير كننده مي تونن داراييهاي شخصيشونو عين دوستان فروشنده حتي بدون احتياج به تاييد مديران به هركس كه مي خوان بدن!(تراستت ممبرز ايجاد كنن!)
پيشنهاد من تقسيم سريالها به دوب خشه!يعني هر سريالي رو اگه صاحبش خواست فقط در اختيار تراستت ها قرار بگيره!وگرنه اينجوري ديگه اينجا سريال كسي نمي زاره!;)
دوم به توزيع كنندها خيلي برخورد يه سري از دوستاشون تعهد ميدن سريالشون بيرون نفروشن و سود مالي كسب نكنن بعد بخاطر فوقش سي چهل هزار تومن مي زنن زير همه چيز!

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اون قضایای تعدادی از این سو استفاده میکنند ربطی به صحبت ما نداره... اینجا اب از سر گذشته.. علنا هر کس به این افراد اعتراض کنه بقیه میخورنش... انگار نه انگار که من نوعی یا استاد لینخو چه نفعی این وسط داریم که بخوایم دروغ بگیم؟

حرف منم همینه که کسی که قصد سو استفاده داره از هیچ تلاشی برای رسیدن به اهدافش دریغ نمیکنه..حتی ممکنه ادعا کنه که سریالی که شما بهش دادید را خودش تهیه کرده...
این قضیه لیست سیاه و سفید منو یاد لیست سیاه و سفید توی فیلترینگ میندازه ..از لیست سیاه میشه به روشهای مختلف عبور کرد اما توی لیست سفید که توی بعضی از سازمانها و شرکتها وجود داره به غیر از تعداد خاصی از سایتها به سایت دیگه ای نمیشه دسترسی پیدا کرد اگر هم سایتی بخواد به لیست سفید اضافه بشه باید بررسی بشه که با اهداف شرکت یا سازمان همخوانی داره یا به صلاح شرکت هست که این سایت توی لیست سفید باشه یا نه.
میخوام اینو بگ که من با لیست سفید موافقم کسی که خواهان یک سریال هست باید نشان بده که واجد شرایط هستش؟ یا صلاحیت داره که که سریال رو دریافت کنه؟ حالا این واجد شرایط بودن شامل خیلی چیزها میشه...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحيد جان ... خود شما دارين ميگين از روي كم اطلاعي ! مسلما اينطوري نيست . نصف بيشتر كسايي كه سريالهارو از شما ميگيرند قدر زحمات شما رو ميدونند و بعضا توي تاپيك ازتون تشكر ميكنند
يه سري سريالها كه ديگه سر از بازارچه در آوردند و .... هيچي ! براي سريالهاي بعدي ( اگر ادامه پيدا كنه ) و بخواين تراستت ممبر درست كنين بهتره يه راي گيري عمومي بذارين . دوست اقاي nemesissoso شما چون اينترنت پر سرعت دارين و امكان دانلود براتون موجوده توي ليست تراستد انيمه ها هستين ... قبول دارين كه امكانش براي همه نيست :rolleyes:

خوب نه دیگه.. من واسه خودم اصلا ناراحت نیستام.. ولی برخورد بعضی بچه ها با استاد فریدا واقعا جای خجالت داشت.. همشون امدن صاف واستادن و گفتن فلانی راست میگه شما دروغ میگی این تاپیک هم پشمکه..:blink:

دوست داشتین یه روز براتون پی ام همین عزیزان و دوستانی که حلوا حلوا میکنید تو فروم رو بزارم ببینید تو جاهای دیگه به من( طبعا نمیدونستن منم) پی ام دادن که اقا بیا فلان سریالها رو داریم توپ توپ فلان قیمت...

یا بیام براتون بگم که بزرگترین گند تاریخ زیر نویس کردن تو تاپیک جواهری در قصر زدین و اخرشم اگه قرار کاسه ای شکسته بشه سر من شکسته میشه....

مشگل من الان نیست که سریالی رفته تو بازارچه یا بیرون فروخته میشه.. مشگل من اینکه به مدیر بخش که بزرگترین زحمت رو برای بدست اوردن و ارسال سریالها کشیده شما اعتماد ندارین و چون فلانی 4 تا پست برای جلب مشتری تو فروم زده شد خدا براتون؟

یا هر کس بره با روابط کثیف زیر نویس های کامل نشده رو گیر بیاره اسم خودشو بزنه اولش ( همون اشغالایی که اینجا میومدن و میگفتن ما برای انسانیت این کارا رو میکنیم نه فروش ) و بعدشم بگه من اینو مجانی دادم بهتون به پام بیوفتین و بیان ازم فلان چیزو بخرید خداد تومن...

میدونید چی میخوام الان بگم؟ خر ما از کرگی دم نداشت..;)

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
حق بهت میدم دلت خین باشه !
من که میدیدم بعضیا چه قیمتایی روی 5 تا دی وی دی (15 هزار تومن !!!) میزاشتن گفتم حداقل یه جوری باشه ملت پیاده نشن 5 تومن با درصدای پرداخت گذاشتم تو سایتم که از اون ور پرداخت هم کلاه بردار از کار در اومد و سایتمم خوابید

خلاصه بعضیا خیلی نامردن میفهمم چی میگی !

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
وحيد جان .... ميدونم چي ميگي برادر . اگر من يا دوستان ديگه ميايم اينجا و چيزي ميگيم منظورمون اين نيست كه شما دارين دروغ ميگين :blink: ميخوايم شمارو آروم كنيم و بگيم در مقابل اون آدمها يه عده ديگه هم هستند كه قدر كارهاي شما خواهر فريدا دنيل لرد سياه و .... رو ميدونيم
نهايتا هم حق رو به شما ميديم عزيز . دليلش هم اظهر من الشمسه بابام جان :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا