• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
تمام اطلاعات شما اشتباهه.از موسسات خوشتون نمیاد دلیلی نداره سپرده گذاری کنید.بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر قوانین و مقررات مشخصی داره که رعایت میشه.این تفسیر ها و برداشت ها محلی از توجه نداره.چیزهایی به اسم اولویت اعتماد یا مجوز منطقه ای وجود نداره و قابل بحث نیست.
هر کسی نظری داره .
من اتفاقا تمام پولم در موسسات بوده و کلی هم از سودش بهره مند شدم.اما دلیل نمیشه به موسسه ای که حاصل جمع شدن موسسات بدون مجوز و ورشکسته بوده و به عنوان راه حل تغییر نام داده و مجوز گرفته میلیون ها تومان پول بسپرم
قرار نیست شما هم نظر منو داشته باشین

اما در مورد موسسه نور این نظر رو ندارم و چون تازه شروع کرده ،اگر دوستان درست بررسی کرده باشند و ۲۴ درصد داره سود میده دلیلش افزایش سرمایه هست و بتظرم بد نیست بهش فکر کرد.

Sent from my One S using Tapatalk

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
تفاهم‌نامه ادغام موسسات اعتباری آرمان (وحدت) و توسعه امضا شد ( موسسه آرمان، موسسه توسعه رو میخره )
http://www.hamedanpress.ir/?p=news&i=1&e=10222&g=1

0XZwR.jpg

لینک بدون مشکل بودن موسسه اعتباری آرمان (وحدت):
بانک مرکزی فعالیت موسسه آرمان (وحدت سابق) را مجاز اعلام کرد/لزوم تسریع در تعیین تکلیف موسسات و تعاونی‌
http://bankemardom.ir/1395/06/19/37114/

image-8.jpeg

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
دوستان سود حسابهای کوتاه مدت قدیمی بانک آینده (که 23 درصد بودن)
ثامن الائمه قدیمی و کوثر قدیمی (از این گنجینه و ... که داشتن ) الان چند درصد شده؟
اگر کسی خبر داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
هر کسی نظری داره .
من اتفاقا تمام پولم در موسسات بوده و کلی هم از سودش بهره مند شدم.اما دلیل نمیشه به موسسه ای که حاصل جمع شدن موسسات بدون مجوز و ورشکسته بوده و به عنوان راه حل تغییر نام داده و مجوز گرفته میلیون ها تومان پول بسپرم
قرار نیست شما هم نظر منو داشته باشین

اما در مورد موسسه نور این نظر رو ندارم و چون تازه شروع کرده ،اگر دوستان درست بررسی کرده باشند و ۲۴ درصد داره سود میده دلیلش افزایش سرمایه هست و بتظرم بد نیست بهش فکر کرد.

Sent from my One S using Tapatalk
اینو در نظر بگیرید هر کسی 150 الی 200 میلیون نداره که بتونه 24 یگیره
شاید درست نباشه بگم اما بانک آینده بنده رفتم برای سپرده فردی اونجا بودن که رئیس داشت میگفت یواشکی که کسی نفهمه اما اگه دویست میلیون داری بیار برات 24 رو ردیف میکنم اینکه بانکش هست چه برسه موسسه.
حتی یک ماه پیش یکی از دوستان 300 میلیون داشتند اما در کمال ناباوری در قوامین سپرده کردند با سود 25 درصد که در سپرده هم قید نشده اما بهشون 25 واریز میکنند یک 20 و یک 5 درصد چند روز بعدش.
این چیزا در مبالغ بالا چیز جدیدی نیست.

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان سود حسابهای کوتاه مدت قدیمی بانک آینده (که 23 درصد بودن)
ثامن الائمه قدیمی و کوثر قدیمی (از این گنجینه و ... که داشتن ) الان چند درصد شده؟
اگر کسی خبر داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه
ثامن الائمه را که میدونم 15 شده

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
کسی خبر داره وام 60 ملییونی بانک مسکن با این تغییرات جدید قسطش ماهی چند هست؟

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان موسسه کوثر مطمئنه اگه جمع بشه یا بخواد ادغام بشه پول رو میشه از توش کشید بیرون؟

X-M3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان موسسه کوثر مطمئنه اگه جمع بشه یا بخواد ادغام بشه پول رو میشه از توش کشید بیرون؟
مجوز بانک مرکزی داره, درنتیجه اگر هم اتفاقی بیافته بانک مرکزی جوابگو هست

با توجه به پست قبلیم
دوستان, من صندوق بانک اینده دارم (23% سه ماهه) امروز با اینکه از زمان افتتاح صندوقم یکماه و نیم میگذره سودم رو واریز کردن. پولم 31م بود ولی سودی که واریز کردن حدودا 1,600,000 هست!! که با حساب من میشه حدودا 20.5% !! یا من بد حساب می کنم؟ کسی میدونه جریان چیه؟ چون صندوق بانک های دیگه همین 20% رو دارن اما یکماهه
امروز رفتم بانک اینده و جریان رو پرسیدم که جواب دادن: چون صندوقتون رو در اواسط دوره افتتاح کرده بودید, پول روزهای قبل از افتتاح رو از صندوقتون کم کردند و الان به همراه سود بهتون دادن! (31م من شده 30,300,000) و در انتها گفت از این دوره بصورت کامل می گیرید!

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام ... رفتم بانک ايران زمين سپرده يکساله‌س 18 درصده و حساب روز شمارش هم 18 درصده منتها متصدي‌ش گفت که تعهد بانک در روز شمار يکساله نيس يعني هروقت خواستن مي تونن کم کنن ...

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205

با توجه به پست قبلیم

امروز رفتم بانک اینده و جریان رو پرسیدم که جواب دادن: چون صندوقتون رو در اواسط دوره افتتاح کرده بودید, پول روزهای قبل از افتتاح رو از صندوقتون کم کردند و الان به همراه سود بهتون دادن! (31م من شده 30,300,000) و در انتها گفت از این دوره بصورت کامل می گیرید!
بانک اینده معتبره؟؟؟هنوزز؟ چند درصد میدن ؟؟ایا23 هنوز پابرجاست؟؟

v_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام خدمت پرشین تولزی های عزیز
وقتی اینجا مینویسم اشک در چشمانم جمع میشود
تاریخ ثبت نام من جولای 2006 هست ده سال از ثبت نام و عمر گذشت و حس خوبی به پرشین تولز و احسان عزیز که آنزمان تک بود در فروم ایرانی دارم

Last edited by a moderator:

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
سلام.نظرتون درباره سرمایه گذاری سایپا که برات ماشین ثبت نام میکنن اما سود بهت میدن.زده 27 درصد اما این درصد رو روزشمار نمیده و یه کارت از یه بانک برات درست میکنن و فقط سود پول رو میریزن برات.و اینکه اگه آدم پول رو خواست درجا میده؟
t1mjxxe38raptteu50ve.jpg

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225

با توجه به پست قبلیم

یعنی 3ماه آینده بهتون 23 درصد میدن یا 21 درصد؟

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
یه سوال داشتم که میشه روی حساب یک ساله پول اضافه کرد یا نمیشه بهش دست زد؟

X-M3n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بانک اینده معتبره؟؟؟هنوزز؟ چند درصد میدن ؟؟ایا23 هنوز پابرجاست؟؟
یعنی 3ماه آینده بهتون 23 درصد میدن یا 21 درصد؟
بله, مجوز بانک مرکزی داره. با توجه به محاسبات و چیزهایی که کارمندشون بهم گفت همون 23% میشد. صندوقش فعلآ بسته هست ولی کارمندشون گفت هفته دیگه یک تماسی بگیر

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یه سوال داشتم که میشه روی حساب یک ساله پول اضافه کرد یا نمیشه بهش دست زد؟

سپرده سرمایه‌گذاری ۱ ساله رو نمیشه تا ۱ سال واریز و برداشت انجام داد

سپرده روزشمار یا صندوق سرمایه‌گذاری قابلیت واریز یا برداشت وجه را دارند

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام خدمت پرشین تولزی های عزیز
وقتی اینجا مینویسم اشک در چشمانم جمع میشود
تاریخ ثبت نام من جولای 2006 هست ده سال از ثبت نام و عمر گذشت و حس خوبی به پرشین تولز و احسان عزیز که آنزمان تک بود در فروم ایرانی دارم
داداش من امروز بدجور رفتم تو سال های گذشت ی خودم ... پستتو دیدم دیگه بیشتر رفتم تو فکر :)

بالا