• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
آخرین بار پرسیدم برای 20 تا 50 میلیون فکر کنم 20 یا 21 میگفت
کوتاه مدتش خیلی وقته پلکانی شده (تهران) و فکر کنم همین 20 باشه برای زیر 50 تومن
البته ظاهرا در شهرستانا روزشمار 25 درصدی هنوز پا برجاست!

تهرانم و حسابهای قدیمی نرخش تغییر نکرده . اما یکساله را خودم نپرسیدم . گفتم شاید دوستان بدونند

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تهرانم و حسابهای قدیمی نرخش تغییر نکرده . اما یکساله را خودم نپرسیدم . گفتم شاید دوستان بدونند
بنده شهرستانم و کوتاه مدت قدیمی برای 5 سال پیش هست اما 20 درصد هست برای بالای 10 میلیون!!!
کوتاه مدت بنده از دو ماه قبل شد 10 درصد و اگه برای بالای ده میلیون داشته باشم 20 درصده. و یکساله از 20 میلیون به بالا 21 درصد هست.

باز خوبه شما که تهران هستید هنوز قدیمی ها تغییر نکرده!! اگه واقعا اینطوره من برم بردارم حداقل فکر کنم آینده 23 رو میده.

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
بنده شهرستانم و کوتاه مدت قدیمی برای 5 سال پیش هست اما 20 درصد هست برای بالای 10 میلیون!!!
کوتاه مدت بنده از دو ماه قبل شد 10 درصد و اگه برای بالای ده میلیون داشته باشم 20 درصده. و یکساله از 20 میلیون به بالا 21 درصد هست.

باز خوبه شما که تهران هستید هنوز قدیمی ها تغییر نکرده!! اگه واقعا اینطوره من برم بردارم حداقل فکر کنم آینده 23 رو میده.
این ارقام سود واسه موسسه نوره؟ تو این شرایط ۲۴ درصد سود می ده؟

Sent from my One S using Tapatalk

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بله برای بنده همچنان بدون تغییر هست نرخش . دیروز حضوری رفتم.

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
بنظرم باید دقت کرد .آین میزان سود یعنی داره سرمایشو ارتقا می ده. من شعبشو در زنجان ندیدیم اما الان تو گوگل چیزهایی نشون می ده.
نمی دونم آیا این ریسک معقوله حساب بالا توش ایجاد کرد؟!

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
این ارقام سود واسه موسسه نوره؟ تو این شرایط ۲۴ درصد سود می ده؟

والا برای بنده که کوتاه مدت 10 درصد شده ولی این دوستمون میگن کوتاه مدت نور قدیمی ها در تهران تغییر نکرده در صورتی که قدیمی ها شهرستان که برای ما قبلا 25 درصد بود که شد 10 درصد.

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
والا برای بنده که کوتاه مدت 10 درصد شده ولی این دوستمون میگن کوتاه مدت نور قدیمی ها در تهران تغییر نکرده در صورتی که قدیمی ها شهرستان که برای ما قبلا 25 درصد بود که شد 10 درصد.
بنده هم تهرانم و کوتاه مدتم پلکانی شده مثل شما

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بنظرم باید دقت کرد .آین میزان سود یعنی داره سرمایشو ارتقا می ده. من شعبشو در زنجان ندیدیم اما الان تو گوگل چیزهایی نشون می ده.
نمی دونم آیا این ریسک معقوله حساب بالا توش ایجاد کرد؟!

هیچ موسسه مجازی ریسک نداره.صندوق ضمانت سپرده در صورت بروز مشکل 100 میلیون تومن را فورا پرداخت می کنه.

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
هیچ موسسه مجازی ریسک نداره.صندوق ضمانت سپرده در صورت بروز مشکل 100 میلیون تومن را فورا پرداخت می کنه.
مگر موسسه آرمان مجوز نداشت؟ ندیدید چطور مردم به مشکل خوردند ؟خبر هاش در اینترنت هست که آمد چند تا تعاونی ورشکسته را خرید و داستان شد
بزور حل کردند.
http://www.asr8.ir/news/سپرده‌گذاران-موسسه-مالی-و-اعتباری-مجاز-آرمان-تجمع-کردند.html

باید در کاربا موسسات دقت کرد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مگر موسسه آرمان مجوز نداشت؟ ندیدید چطور مردم به مشکل خوردند ؟خبر هاش در اینترنت هست که آمد چند تا تعاونی ورشکسته را خرید و داستان شد
بزور حل کردند.
http://www.asr8.ir/news/سپرده‌گذاران-موسسه-مالی-و-اعتباری-مجاز-آرمان-تجمع-کردند.html

باید در کاربا موسسات دقت کرد.

نه آرمان مجوز نداره؛
یکسری تعاونی ها که ابتدا قراربود با اسم ارمان مجوز بگیرن به اسم کاسپین مجوز گرفتن و الان بدون مشکل دارن کار میکنن؛

شما مدرکی دارین که موسسه ای به اسم "آرمان" مجوز داره؟خبر سال ۹۴ رو گذاشتین به عنوان مدرک!!!!!
تجمعی جلوی ۵ موسسه مجوز دار یعنی کوثر،توسعه،عسکریه،نور و کاسپین گزارش شده؟

این ۵ موسسه جزو صندوق ضمانت سپرده هستند،مجوز رسمی از بانک مرکزی دارن و تا الان هیچ مشکلی نداشتند

آرمان موسسه مجاز نیست!
خیلی جالب هست تاریخ خبر مهر ۹۴ هست و ادعای مجوز کرده در صورتی که کاسپین اسفند ۹۴ مجوز گرفته
نشر اکاذیب هم هنریه!!!(منظورم با خبرگزاری هست نه شما)

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
نه آرمان مجوز نداره؛
یکسری تعاونی ها که ابتدا قراربود با اسم ارمان مجوز بگیرن به اسم کاسپین مجوز گرفتن و الان بدون مشکل دارن کار میکنن؛

شما مدرکی دارین که موسسه ای به اسم "آرمان" مجوز داره؟خبر سال ۹۴ رو گذاشتین به عنوان مدرک!!!!!
تجمعی جلوی ۵ موسسه مجوز دار یعنی کوثر،توسعه،عسکریه،نور و کاسپین گزارش شده؟

این ۵ موسسه جزو صندوق ضمانت سپرده هستند،مجوز رسمی از بانک مرکزی دارن و تا الان هیچ مشکلی نداشتند

آرمان موسسه مجاز نیست!
خیلی جالب هست تاریخ خبر مهر ۹۴ هست و ادعای مجوز کرده در صورتی که کاسپین اسفند ۹۴ مجوز گرفته
نشر اکاذیب هم هنریه!!!

موسسه آرمان تغییر نام داده به کاسپین.شما انگار اصلا در جریان نیستین

http://www.isna.ir/news/94092514827/نام-موسسه-اعتباری-آرمان-تغییر-کرد

لینک خبر مجوز کاسپین که بدیهی های آرمان و ... را داره می ده

http://www.isna.ir/news/94122716941/کاسپین-هم-مجوز-گرفت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
موسسه آرمان تغییر نام داده به کاسپین.ش ما انگار اصلا در جریان نیستیم

خیر من هم همین رو نوشتم
اما متن خیر رو بخونین در تاریخ مهر ۹۴ ادعا کرده موسسه مجاز بوده
در حالی که مجوز رو ۲۷ اسفند ۹۴ گرفته
و از وقتی مجوز گرفته مشکلی پیش نیامده

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
خیر من هم همین رو نوشتم
اما متن خیر رو بخونین در تاریخ مهر ۹۴ ادعا کرده موسسه مجاز بوده
در حالی که مجوز رو ۲۷ اسفند ۹۴ گرفته
و از وقتی مجوز گرفته مشکلی پیش نیامده

همه کاسپین رو بنام آرمان میشناسن که سابقه بدی داشت
http://bankemardom.ir/1394/11/04/ar/

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
همه کاسپین رو بنام آرمان میشناسن که سابقه بدی داشت
http://bankemardom.ir/1394/11/04/ar/

کاسپین الان مجوز داره؛شما خبری دارین که بحران یک موسسه مجاز رو نشون بده

دو تعاونی بدر توس و الزهرا این مجموعه هم که قیلا مشکل داشت الان حل شده و این موسسه بدون مشکل کار میکنه

باز هم تاریخ خبر بهمن ۹۴ هست که مدعی شده مجوز داره اما تاریخ مجوز رسمی بانک مرکزی ۲۷ اسفند ۹۴ بوده
چطور یک موسسه قبل از دریافت مجوز،مجاز شده؟!

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
آقای عزیز ،بحث ریسکه.من دارم با سند میگم این موسسه حاصل جمع شدن چند تا موسسه ورشکسته و یا مشکل داره .در اولویت اول اعتماد قرار نمی گیره.هنوز برخی مثل تعاونی وحدت دارن با اسم آرمان که کاسپین هم به اون منتسب بود دارن کار میکنند .
اینا هنوز شعب شون کامل مجوز تأسیس در شهرستان ها هم نگرفتند.و بعضا دارن به صورت منطقه ای مجوز فعالیت دارد.
الان همان طور که تو خبر نشون دادم کاسپین و نور مجوز دارن ولی گذشته موسساتی که به کاسپبن تغییر نام دادن و مجوز گرفتن بنام کاسپین درخشان نیست.

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
کاسپین(فرشتگان) و نور(کارسازان آینده) مجوز دارن دوست عزیز و تا به حال در این چند ساله نه مشکلی در پرداخت داشتند و نه کسی ناراضی بوده ازشون.
مجوزشون دقیقا با ذکر نام قبلی و جدیدشون کاملا ذکر شده در نامه بانک مرکزی که جای شبهه نیست و در شعباتشون هم نصب شده.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آقای عزیز ،بحث ریسکه.من دارم با سند میگم این موسسه حاصل جمع شدن چند تا موسسه ورشکسته و یا مشکل داره .در اولویت اول اعتماد قرار نمی گیره.هنوز برخی مثل تعاونی وحدت دارن با اسم آرمان که کاسپین هم به اون منتسب بود دارن کار میکنند .
اینا هنوز شعب شون کامل مجوز تأسیس در شهرستان ها هم نگرفتند.و بعضا دارن به صورت منطقه ای مجوز فعالیت دارد.
الان همان طور که تو خبر نشون دادم کاسپین و نور مجوز دارن ولی گذشته موسساتی که به کاسپبن تغییر نام دادن و مجوز گرفتن بنام کاسپین درخشان نیست.

اولا "کاسپین" تا بحال مشکلی نداشته؛شمل از گذشته میگین که تمام شده،من از شما مدرکی میخوام که در حال حاضر یا اینده این موسسه دچار بحران شده باشه!
وگرنه مشکلاتی که مرتفع شده و حل شده رو بهش نمیشه استناد کرد؛بانک آینثه قوامین هم از این مشکلات در گذشته داشتند،آیا الان مشکل دارن؟

شما از کجا میگین کاسپین در شهرستان مجوز کامل نداره؟میشه مدرکی ارائه بدین؟

اگه آرمان داره از اسم کاسپین سواستفاده میکنه گناه کاسپین چیه؟مجوز کاسپین رو زیر سوال میبره؟

ضمنا موسسه وحدت قرار هست از زیر مجموعه آرمان خارج بشه و با توسعه ادغام بشه

این موسسه از ۲۷ اسفند ۹۴ مجوز گرفته و تا الان هیچ بحرانی نداشته
(من خودم در این موسسه حساب ندارم!)

محمود 1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
موسسه آرمان تغییر نام داده به کاسپین.شما انگار اصلا در جریان نیستین

لینک خبر مجوز کاسپین که بدیهی های آرمان و ... را داره می ده

http://www.isna.ir/news/94122716941/کاسپین-هم-مجوز-گرفت

دوست عزیز موسسه کاسپین هیچ مشکلی نداره . این مطلبی هم که شما فرمودید مربوط به موسسه آرمان هستش نه آرمان ایرانیان
موسسه آرمان نشد کاسپین بلکه موسسه آرمان ایرانیان شد کاسپین توی لینکی هم که فرستادید موسسه آرمان ایرانیان ذکر شده
فقط محض اطلاع دوستان عرض میکنم موسسه آرمان با موسسه آرمان ایرانیان سابق که کاسپین شده فرق داره
موسسه آرمان از تعاونی وحدت و البرز ایرانیان تشکیل شده که تعاونی وحدت هم مشکلی نداره
موسسه آرمان ایرانیان سابق و کاسپین کنونی از «فرشتگان»، «الزهراء مشهد»، «حسنات اصفهان»، «دامداران و کشاورزان کرمانشاه»، «بدرتوس مشهد»، «پیوند»، «امید جلین گرگان» و «عام کشاورزان مازندران» تشکیل شده و مجوز رسمی بانک مرکزی رو از اسفند ماه گرفته
جزو فرابورس هستش :
http://akhbarbank.com/vdch-ink.23n-vdftt2.html
جزو صندوق ضمانت هم هستش
http://akhbarbank.com/vdcgnx9t.ak93z4prra.html
خیال دوستان از موسسه کاسپین کاملا راحت باشه

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518

تمام اطلاعات شما اشتباهه.از موسسات خوشتون نمیاد دلیلی نداره سپرده گذاری کنید.بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر قوانین و مقررات مشخصی داره که رعایت میشه.این تفسیر ها و برداشت ها محلی از توجه نداره.چیزهایی به اسم اولویت اعتماد یا مجوز منطقه ای وجود نداره و قابل بحث نیست.

بالا