کسی اطلاعی نداره؟دوستان کسی اطلاعی در مورد اینکه درصورت ابطال صندوق آرمان شهر چقدر از پول سرمایه گذار کم میشه داره؟و اینکه بعدا چقدر پس میدن؟
کسی اطلاعی نداره؟دوستان کسی اطلاعی در مورد اینکه درصورت ابطال صندوق آرمان شهر چقدر از پول سرمایه گذار کم میشه داره؟و اینکه بعدا چقدر پس میدن؟
نمیدونید حداقل موجودی داره یا نه؟ و اینکه اگر قبل از یکسال بخوایم ببندیمش, جریمش چطور هست؟بانک آینده تا 31 شهریور حساب یکساله 20 درصد باز میکند. با امکان افزایش مبلغ در طول دوره
مطمئن نیستم ولی پایین تر از 18 درصد نیست اگر زودتر ببندید.نمیدونید حداقل موجودی داره یا نه؟ و اینکه اگر قبل از یکسال بخوایم ببندیمش, جریمش چطور هست؟
نظر دوستان؟سلام.نظرتون درباره سرمایه گذاری سایپا که برات ماشین ثبت نام میکنن اما سود بهت میدن.زده 27 درصد اما این درصد رو روزشمار نمیده و یه کارت از یه بانک برات درست میکنن و فقط سود پول رو میریزن برات.و اینکه اگه آدم پول رو خواست درجا میده؟
![]()
سلام،به نظرم خوبه،منم رفتم تو فکرش.ضمانت چی میده؟ ی وقت مث کاظمی نشه.[emoji2] [emoji2] [emoji2]نظر دوستان؟
چند تا سوال:سلام.نظرتون درباره سرمایه گذاری سایپا که برات ماشین ثبت نام میکنن اما سود بهت میدن.زده 27 درصد اما این درصد رو روزشمار نمیده و یه کارت از یه بانک برات درست میکنن و فقط سود پول رو میریزن برات.و اینکه اگه آدم پول رو خواست درجا میده؟
![]()
مشكل اينجاست كه 40 روزه پس نمي ده . از فاميلها 70 روزه - 90 روزه هم طول كشيده تا پول را پس بدهچند تا سوال:
پول به حساب خود سایپا واریز میشه یا نمایندگی؟
بعد اتمام قرارداد مثلا یکسال بعد میشه اینو تمدید کرد یا نه ؟
در مورد انصراف اینو بگم تا اونجایی که شنیدم حداکثر تا 40 روز پرداخت میشه با کسر سود این مدت باز هم سود کل تقریبا 24 درصد میشه که بازهم خوبه
زیر ۳ ماه:سود کوتاه مدتدوستان فرمول جریمه بستن زودتر از موعد حسابهای یکساله با یه فرمول به زبون ساده و خودمونی به چه صورته ؟
ممنونزیر ۳ ماه:سود کوتاه مدت
۳تا ۶ ماه: سود سپرده ویژه ۳ ماهه بانک منهای نیم درصد
۶تا۹ ماه:سود سپرده ویژه ۶ ماهه بانک منهای نیم درصد
۹-۱۲ ماه: سود سپرده ویژه ۹ ماهه بانک منهای نیم درصد
قاعده کلی بانکی این هست؛اما شاید موسسات هر زمان که وردارین باندازه سود سپرده کوتاه مدت حساب کنن
Sent from my E5823 using Tapatalk
برای شما سود ۱۰ درصد کوتاه مدت حساب میشه و سودی که تا الان داده رو کم میکنه؛ممنون
ولی من متوجه نشدم
مثلا 60 میلیون که بصورت بلندمدت یکساله بوده بخوایم قبل از 3 ماه ببندیم چقدر ازش کسر میشه ؟
دوستان فرمول جریمه بستن زودتر از موعد حسابهای یکساله با یه فرمول به زبون ساده و خودمونی به چه صورته ؟
بانک آینده همچنین طرحی نداشت کهبانک آینده تا 31 شهریور حساب یکساله 20 درصد باز میکند. با امکان افزایش مبلغ در طول دوره
Sent from my One S using Tapatalk
بانک ملی میده 15.5 . ولی خوب و بدش رو نمیدونمدوستان اوراق مشارکت با سود خوب جایی اعلام نشده؟
من رفتم حضوری ابلاغیه رو دیدم و همین لحظه هم تاکید داشتن اقدام کنم رئیس بانک. توجه کنید یکساله بودا. نه روزشمار.بانک آینده همچنین طرحی نداشت که. یکساله 15