• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من یه ماه پیش اون موقع که همه جا 15 درصد میداد یه مبلغی بلند مدت پارسیان یکساله باز کردم همون موقع 100 هزار تومن مسدود کرد نمیدونم برای چی ومسدود کرد فکر کردم 15 درصد سود میده دیگه یادم رفت سوال کنم چون همه بانک ها 15 درصد سود میدادند نمیدونم الان برم فسخ کنم یا نه؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کسی تو بانک پارسیان حساب نسیم 3 باز کرده؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
توقف موقتی کاهش نرخ سود بانکی
شنبه ، 27 شهریور 1395 ، 09:00

بانکی دات آی آر: رئیس کانون بانک‌های خصوصی از رایزنی بانک‌ها برای توقف موقتی کاهش نرخ سود بانکی خبرداد و گفت: از دولت، بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار خواسته‌ایم اجازه دهند کاهش نرخ، روند منطقی خود را طی کند.

کوروش پرویزیان با تاکید بر اینکه بانک‌ها فعلا برنامه‌ای برای کاهش نرخ سود ندارند، گفت: بانک‌ها به تازگی پیشنهادی برای کاهش نرخ سود نداشته‌اند و هیچ پیشنهاد جدیدی مطرح نبوده است. این در شرایطی است که در دوره قبل متاسفانه تعجیلی برای کاهش نرخ سود سپرده‌ها و تسهیلات انجام شد که عمدتا به دلیل فشارهایی بود که به بانک‌ها وارد آمده بود. رئیس کانون عالی بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری افزود: کاهش نرخ سود کاری است که باید به صورت طبیعی انجام می‌شد؛ به این معنا که کاهش نرخ سود در سپرده‌ها که اتفاق می‌افتاد، باید با یک فاصله زمانی چند ماهه اجازه داده می‌شد که نرخ سود تسهیلات کاهش پیدا کند؛ اما متاسفانه با تعجیل، این اجازه را ندادند و به نظر می‌رسد که بخشی از تلاطمات در بازار، ناشی از همین عجله است.

وی تصریح کرد: ما این موضوع را به مقامات مسئول هم در دولت و هم در بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار منتقل کرده و خواهش کردیم که دولت کمک کند، بازار نرخ سود سپرده و تسهیلات، روند منطقی خود را داشته باشد و فشارها از روی سیستم بانکی کمتر شود؛ چراکه بانک‌ها تا شب آخر اجرای سپرده‌ها با نرخ ۱۸ درصد که در واقع از فردای آن، سود سپرده کاهش می‌یافت، سپرده‌هایی با نرخ بالای ۱۸ درصد را داشتند و نمی‌شود بلافاصله تعهد ایجاد کرد؛ چراکه تا یکسال آتی یعنی ۳۰ تیرماه ۹۶، بانکها سپرده یکساله ۱۸ درصد دارند که به تناسب آن، نمی‌توانند تسهیلات را با نرخ کمتری از آنچه که بود، ارایه دهند و این امکان به صورت عملی فراهم نیست و نیاز دارد که اصلاحی در آن صورت گیرد تا بانکها فضا و فرصت بهتری برای خدمت پیدا کنند.

پرویزیان در پاسخ به این پرسش که احتمال افزایش سود بانکی در حد یک تا دو درصد وجود دارد، گفت: اینکه فضا برای افزایش نرخ سود مساعد باشد، این طور نیست؛ بلکه خوشبختانه با تدابیر بانک مرکزی و سیاستهایی که تدبیر کرده است، افزایش نرخ سود امکان‌پذیر نیست.وی تاکید کرد: جابجایی سپرده‌ها از بانک‌ها به موسسات غیرمجاز اگرچه وضعیت بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده است، ولی نمی‌توان وجود آن را رد کرد.

منبع: اکونیوز

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
ايران زمين كه 18 درصد ميده عضو شتاب هست آيا؟؟؟

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام دوستان بنده طرح اتو خدمت سایپا با مبلغ 23 میلیون تومان ثبت نام کرده ام الان به پولش نیاز دارم و میخواهم انصراف بدم کسی اینجا انصراف داده ؟ چند روزه پول رو پس میدن ؟ خود مدیر سایپا گفته که 72 ساعته پس میدن لطفا اگر اطلاعات دقیق دارین بفرمایین باتشکر

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
کدوم طرحشو و کی ثبت نام کردی
اون اولی ها دو ساله ها
اگه آره لااقل صبر کن یه سال تموم شه کمتر ضرر کنی
یا صبر کن به نزدیکترین موعد سه شش نه ماه تمام برسی

نمیتونی آگهی کنی به شخص دیگه واگذار کنی
در صورت انصراف بیا اینجا بگو چند روزه پس دادن
و سود رو تا زمان انصراف یا پرداخت پول حساب کردن

من انصرافی ندیدم ولی از دو هفته تا بیست روز هم
مورد داشتیم قدیم الان شاید فرق کنه
من حس میکنم اگه تا قبل از 27 ام انصراف میدادی
یکم باهات تسویه میکردن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,219
من یه مبلغی کمتر از 5 میلیون داشتمتو بانک مهر دیدم امروز سودم خیلی کم شده، تو همین جستار صفحات پیشین رو نگاه کردم دیدم مهر زیر 5 میلیون رو 11 درصد سود میده :(

پیشنهادی چیزی ندارن دوستان؟ :general408:

من بانک آینده به تارنماشون سر زدم (خدایی چقدر جینگولک بازی داره تارنماشون یه لحظه گمون کردم صفحه تقلبی هست از بس بد طراحی شده بود) بهم پشتیبانی تو چت گفت که روز شمار 10 درصد میدن. بانک ایران زمین هم روز شمار زده ده درصد میده (نمیدونم حضوری بپرسم شاید بیشتر بدن!).

چکار کنم الان؟ :general306:

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
من یه مبلغی کمتر از 5 میلیون داشتمتو بانک مهر دیدم امروز سودم خیلی کم شده، تو همین جستار صفحات پیشین رو نگاه کردم دیدم مهر زیر 5 میلیون رو 11 درصد سود میده :(

پیشنهادی چیزی ندارن دوستان؟ :general408:

من بانک آینده به تارنماشون سر زدم (خدایی چقدر جینگولک بازی داره تارنماشون یه لحظه گمون کردم صفحه تقلبی هست از بس بد طراحی شده بود) بهم پشتیبانی تو چت گفت که روز شمار 10 درصد میدن. بانک ایران زمین هم روز شمار زده ده درصد میده (نمیدونم حضوری بپرسم شاید بیشتر بدن!).

چکار کنم الان؟ :general306:
ایران زمین حضوری 18 درصد روزشمار با کف 100 هزار

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
بانک آینده به حساب های کوتاه مدت قدیمیش هنوز 19 درصد میده ؟

بالا