asdf1368
Registered User
- نوشتهها
- 493
- لایکها
- 110
البته من تماس گرفتممن رفتم حضوری ابلاغیه رو دیدم و همین لحظه هم تاکید داشتن اقدام کنم رئیس بانک.
Sent from my One S using Tapatalk
البته من تماس گرفتممن رفتم حضوری ابلاغیه رو دیدم و همین لحظه هم تاکید داشتن اقدام کنم رئیس بانک.
چکار کنیم بجاش ؟در این شرایط بازار بین بانکی با سود 22 درصد افتتاح سپرده کمتر از 20 درصد اشتباهه.
من رفتم حضوری ابلاغیه رو دیدم و همین لحظه هم تاکید داشتن اقدام کنم رئیس بانک. توجه کنید یکساله بودا. نه روزشمار.
بانک قوامین هم و موسسه عسکریه هم یکساله 20 درصد بودن
آنچه که مدیر بانک گفت اینه که سودش رو هم به حساب دیگری واریز نمیکنن. و میریزن روی همین حساب. خیلی هم تحویل گرفتن تا حساب رو باز کنم. منم آزمون خواستم دقیقا مستندات رو ببینم و ابلاغ رو از زونکن نشونم داد شهریور ماه مجوز داشت برای افتتاح این حساب.اگر يكساله هست چطور مي شه در طول مدت سرمايه گزاري افزايش موجودي بدهيم.
قوامین سوال کردم 18 درصد بود برای زیر 20 میلمن رفتم حضوری ابلاغیه رو دیدم و همین لحظه هم تاکید داشتن اقدام کنم رئیس بانک. توجه کنید یکساله بودا. نه روزشمار.
بانک قوامین هم و موسسه عسکریه هم یکساله 20 درصد بودن
اصلش 15 درصده و حداکثر 5 درصد بنام سود ترجیهی در اختیار رئیس بانک گذاشتن تصمیم بگیرد بر حسب موجودی مخاطبقوامین سوال کردم 18 درصد بود برای زیر 20 میل
اسم حساب آینده ساز هست؟آنچه که مدیر بانک گفت اینه که سودش رو هم به حساب دیگری واریز نمیکنن. و میریزن روی همین حساب. خیلی هم تحویل گرفتن تا حساب رو باز کنم. منم آزمون خواستم دقیقا مستندات رو ببینم و ابلاغ رو از زونکن نشونم داد شهریور ماه مجوز داشت برای افتتاح این حساب.
فقط در همین حد میدونم. رفتارشون بسیار محترمانه بود و وسوسه انگیز.
بله حساب آینده ساز بوداسم حساب آینده ساز هست؟
یادمه نوشته بود سودش طبق نرخ بانک مرکزی در هر سال تغییر میکنهبله حساب آینده ساز بود
من باز نکردم فقط صحبتش شد. سودش هم ماه به ماه بود. دقیقا سوال کردم. خیلی خوب بود. اما من حساب 20 درصد داشتم و اقدام نکردم.یادمه نوشته بود سودش طبق نرخ بانک مرکزی در هر سال تغییر میکنه
اگر دیدتون یکساله باشه بد نیست وگرنه ممکنه برای سال بعد کم کنه
راستی سودش ماه به ماه واریز میشه یا در سر رسیده؟
حداقل 100 هزار تومان که مسدود میشه برای یکسالمن باز نکردم فقط صحبتش شد. سودش هم ماه به ماه بود. دقیقا سوال کردم. خیلی خوب بود. اما من حساب 20 درصد داشتم و اقدام نکردم.
حداقل مبلغش رو نپرسیدم. شما میدانید؟
کدوم بلند مدت یا کوتاه مدت؟سود موسسه مهر چند درصده الان؟
قبلا 18بود الان سودو نگاه کردم دیدم کمتر شده
سود موسسه مهر چند درصده الان؟
قبلا 18بود الان سودو نگاه کردم دیدم کمتر شده
ایران زمین 18% حداقل موجودی 100,000 (احتمالآ هنوز هم باز می کنند)سلام دوستان وقتتون بخیر
برای مبلغ زیر 5 میلیون تومن کدوم بانک بیشترین سود روزشمار رو میده؟