سلام دوستان ...
آقا راستش ما موندیم بین این دو تا گوشی p900 , M600 سونی اریکسون کدوم رو برداریم .
قدر مسلم دنبال یک گوشی هستم که بعد 4 5 ماه با اومدن p1 بفروشمش و p1 رو تهیه کنم .
منتهی الان یه مدته گوشی ندارم ، موندم بین این دو کدوم رو تهیه کنم .
از شما p990 داران یکی مرا یاری کند !
پ.ن : یکی از دوستان P990 داشتن ! من 2 3 ساعتی که ازشون قرض گرفته بودم ( کف رفته بودم ) ، 3 بار
در حد تیم ملی هنگ فرمودن ! که بنا بر تجربه خودشون روده ی گوشی رو ( باطریشو ) کشیدیم بیرون تا
به حیات برگشت ! ... همین صحنه دو دلم کرد !
سلام دوست گرامی . بنده به شما همین 990 رو پیشنهاد میکنم . این مشکل هنگ کردن در 990 برای من حتی قبل از آپدیت هم اتفاق نیفتاده بود و تا به حال هم فقط در طی این 3 4 هقته به بار اتفاق افتاده
دلیل اون هم اینه که احتمالا دوست شما برنامه هایی که باگ دارند رو روی گوشی شون نصب کردن و یا اینکه فرم وویر گوشیشون خیلی قدیمی بوده
البته یکی از مزایای 990 اینه که در صورتی که احساس کنه که ادامه کار در حالت روشن برای گوشی میسر نیست اقدام به ریست اتوماتیک اون میکنه
برای برخورد با هنگ احتمالی هم شما به جای اینکه بخواین باطری گوشی رو در بیارین میتونید با نگه داشتن حدود 20 ثانیه ای کلید پاور گوشی اونو براحتی خاموش کنید . کاری که من در مورد همون به بار هنگ کردن انجام دادم
برای تعویض هم باید بگم نه بنده و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونیم قاطعانه بگیم که قیمت فلان گوشی بالا میره و فلان گوشی پایین میاد
p1 در بدو معرفیش باعث تنزل عجیب قیمت 990 شد . بنده فکر میکنم اگر به بازار عرضه بشه قیمت 990 رو بیشتر هم بشکونه . به هر حال باز هم شاید با افزایش قیمتی که برای 910 اتفاق افتاد برای 990 هم شاهد باشیم