• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان شما با مشکل صدای آلارم چه کردین؟
من بیچاره که همش دارم خواب میمونم!
امروز انقدر گوشی زنگ زده که باطری خالی کرده!

پ ن: با nero wave editor صدای یه آهنگ رو به حد اعلا رسوندم ولی از این گوشی بخاری در نیومد

هیچی .....:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm: منتظر اپدیت بعدی باشید

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوستان شما با مشکل صدای آلارم چه کردین؟
من بیچاره که همش دارم خواب میمونم!
امروز انقدر گوشی زنگ زده که باطری خالی کرده!

پ ن: با nero wave editor صدای یه آهنگ رو به حد اعلا رسوندم ولی از این گوشی بخاری در نیومد

آهنگت رو بده من واست رديفش كنم ! شايد زياد روش كار نكردي‌!

اگه دوست داري آپش كن تا منم يه امتحاني بكنم !

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد فرانسوی بودن هر 2 گوشی باد بگم تمام علایم عاقلانه یا غیر عاقلانه ای که توی فروم گداشته شده و مبنی بر فرانسوی بودن گوشی ها هست رو هر 2 دارن، رقم هفنم و هشتم سریال، پرینت باکس، کشور پشت باطزی توی گوشی و باکس، و... همه نشون دهنده فرانسوی بودن هستن... دیگه نمیدونم...

چرا فقط این مدل اینجوریه؟ یعنی نرم افزار فقط با پی 990 چپ افتاده و فقط توی این مدل بازی گوشیش زیاد شده؟! آپدیت ها چرا هیچ مشکلی رو حل نمی کنن که هیچ مشکل هم اضافه میکنن(آلارم که یادتونه...)؟؟ تا کی باید به سایت ساپرت بریم و اونا هم بگن به نزدیک ترین نمایندگی مراجعه کن؟!

اگه من یه تاپیک با عنوان مشکلات P990 بزنم کسی هست که به گوش اون سونی اریکسونی های بالا دستی برسونش این لیست خطا ها رو؟ یا بازم نه؟

دوست گرامی
برای مشاهده ی جزئیات ساخت گوشی تون به آدرس زیر مراجعه کنید و شماره ی IMEI رو وارد کنین و ببینین که گوشی تون ساخت کجاست :

https://www.numberingplans.com//?page=analysis&sub=imeinr

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچی به نظرتون میاد همونم مشکل اس ام اس داره :p واسه منم قبل از اپدیت هیچ مشکلی نداشت درست بود اما بعد از اپدیت این مشکل پیدا شد ... :wacko:

همین مشکل تو z520i هم هست (بدون اینکه آپدیت بشه) تاریخ اس ام اس ها قاط زده:wacko:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
همین مشکل تو z520i هم هست (بدون اینکه آپدیت بشه) تاریخ اس ام اس ها قاط زده
عجیبه مشکل ساعت اس ام اس ها رو من توی 5500 نوکیا هم داشتم اون هم بعد از آپدیت!
بچه ها توی موبایلستان یه تاپیکی باز کردن برای این مشکل پی990 وتا اونجایی که من دیدم. این طور مشخص شده که این مشکل در ایران ودبی بروز کرده وکسانی که در اروپا این گوشی رو خریدن وآپدیت کردن تا به حال به چنین مشکلی بر نخوردن!

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان این مشکل به نظر من به عدم تغییر ساعت به صورت 6 ماه اول 1 ساعت جلو و بعدش عقب کشیدن ساعت میشه که قبلا ایران هم مثل بقیه کشورهای دنیا این کار رو میکرد و بعدش با توجه به سیاست " آزمایش و خطا در دولت حاضر کلا تمامی سیستم های نرم افزاری بهم ریخته
حتی اگه شما به تایم آپدیت ویندوز هم نگاه کنید همین مشکل رو داره . بهر حال به قول معروف مظفر گونه : میسوزیم و میسازیم

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام دوستان ...

آقا راستش ما موندیم بین این دو تا گوشی p900 , M600 سونی اریکسون کدوم رو برداریم .

قدر مسلم دنبال یک گوشی هستم که بعد 4 5 ماه با اومدن p1 بفروشمش و p1 رو تهیه کنم .

منتهی الان یه مدته گوشی ندارم ، موندم بین این دو کدوم رو تهیه کنم .

از شما p990 داران یکی مرا یاری کند !

پ.ن : یکی از دوستان P990 داشتن ! من 2 3 ساعتی که ازشون قرض گرفته بودم ( کف رفته بودم ) ، 3 بار

در حد تیم ملی هنگ فرمودن ! که بنا بر تجربه خودشون روده ی گوشی رو ( باطریشو ) کشیدیم بیرون تا

به حیات برگشت ! ... همین صحنه دو دلم کرد !

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان ...

آقا راستش ما موندیم بین این دو تا گوشی p900 , M600 سونی اریکسون کدوم رو برداریم .

قدر مسلم دنبال یک گوشی هستم که بعد 4 5 ماه با اومدن p1 بفروشمش و p1 رو تهیه کنم .

منتهی الان یه مدته گوشی ندارم ، موندم بین این دو کدوم رو تهیه کنم .

از شما p990 داران یکی مرا یاری کند !

پ.ن : یکی از دوستان P990 داشتن ! من 2 3 ساعتی که ازشون قرض گرفته بودم ( کف رفته بودم ) ، 3 بار

در حد تیم ملی هنگ فرمودن ! که بنا بر تجربه خودشون روده ی گوشی رو ( باطریشو ) کشیدیم بیرون تا

به حیات برگشت ! ... همین صحنه دو دلم کرد !

سلام دوست گرامی . بنده به شما همین 990 رو پیشنهاد میکنم . این مشکل هنگ کردن در 990 برای من حتی قبل از آپدیت هم اتفاق نیفتاده بود و تا به حال هم فقط در طی این 3 4 هقته به بار اتفاق افتاده

دلیل اون هم اینه که احتمالا دوست شما برنامه هایی که باگ دارند رو روی گوشی شون نصب کردن و یا اینکه فرم وویر گوشیشون خیلی قدیمی بوده

البته یکی از مزایای 990 اینه که در صورتی که احساس کنه که ادامه کار در حالت روشن برای گوشی میسر نیست اقدام به ریست اتوماتیک اون میکنه

برای برخورد با هنگ احتمالی هم شما به جای اینکه بخواین باطری گوشی رو در بیارین میتونید با نگه داشتن حدود 20 ثانیه ای کلید پاور گوشی اونو براحتی خاموش کنید . کاری که من در مورد همون به بار هنگ کردن انجام دادم

برای تعویض هم باید بگم نه بنده و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونیم قاطعانه بگیم که قیمت فلان گوشی بالا میره و فلان گوشی پایین میاد

p1 در بدو معرفیش باعث تنزل عجیب قیمت 990 شد . بنده فکر میکنم اگر به بازار عرضه بشه قیمت 990 رو بیشتر هم بشکونه . به هر حال باز هم شاید با افزایش قیمتی که برای 910 اتفاق افتاد برای 990 هم شاهد باشیم

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان این مشکل به نظر من به عدم تغییر ساعت به صورت 6 ماه اول 1 ساعت جلو و بعدش عقب کشیدن ساعت میشه که قبلا ایران هم مثل بقیه کشورهای دنیا این کار رو میکرد و بعدش با توجه به سیاست " آزمایش و خطا در دولت حاضر کلا تمامی سیستم های نرم افزاری بهم ریخته
حتی اگه شما به تایم آپدیت ویندوز هم نگاه کنید همین مشکل رو داره . بهر حال به قول معروف مظفر گونه : میسوزیم و میسازیم
بعید میدونم به این مساله مربوط باشه
چون توی کشورهای همسایه هم بچه ها به مشکل برخوردن!

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
بعید میدونم به این مساله مربوط باشه
چون توی کشورهای همسایه هم بچه ها به مشکل برخوردن!

RPG جان این بر میگرده به نحوه برنامه نویسی فرمویر گوشی . برای این مورد هم که میگی کشورهای همسایه هم به مشکل خوردن واسه اینه که این کشورها هم ساعتشون مثل اروپا نیست و جلو و عقب نمیکشن ساعت رو .

david est2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اینجا کسی تونسته گوشیشو با bt به اینترنت وصل کنه ؟

دستور عمله مربوطه رو هم خوندم اما مشکل اینجاست که در my Bluetooth Places آیکنی به نام Personal Ad-Hoc User Service ندارم. گوشی وصل به بلوتوث میشه حتی محتویات حافظه گوشیم با کامپیوتر مرور می کنم . اما وقنی می خوام به اینترنت وصل بشم پیغام : could not locate remote server می ده الان یه هفته ای هست درگیرم با این موضوع . اما عقلم دیگه به جایی قد نمی ده !!!!!

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی
برای مشاهده ی جزئیات ساخت گوشی تون به آدرس زیر مراجعه کنید و شماره ی IMEI رو وارد کنین و ببینین که گوشی تون ساخت کجاست :

https://www.numberingplans.com//?page=analysis&sub=imeinr

این روش هم کاملا امتحان شده و هر 2 گوشی اصل فرانسه و با 1 تاریخ ساخت یعنی 2nd Q 2005 نشون داده میشن...

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
این روش هم کاملا امتحان شده و هر 2 گوشی اصل فرانسه و با 1 تاریخ ساخت یعنی 2nd Q 2005 نشون داده میشن...

پس فقط یه احتمال باقی میمونه و اونم اینکه یکی از گوشیا استوکه یعنی از اون گوشیاییه که از دست مصرف کننده برگشت خورده . :cool:

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
organizer : CXC162036 R4B03 CDA : CDA162007/1 R4B03 با این ها بگین ورژن فریم ور من ماله کیه و من آپدیت کنم یا نه ؟

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام،
ما که کلا مشکل اس ام اس رو بی خیالش شدیم، بذار بریم سراغ اینترنتش، ببینم بازم ضد حال می خورم یا نه!
آق من اینو تونستم با اون Ad-Hoc Bluetooth PAN خودش به نت وصل کنم با بلوتوث، ولی فقط در حدی که بتونم RSS هام رو Update کنم. Opera به شبکه وصل نمیشه...

کسی راه حلی داره؟ اصلا میشه از این راه Web Page ها رو باز کرد؟ و سوال آخر، اگه این کار امکان داره، در صورت وصل شدن چه خطرات امنیتی از نظر ویروس و .... در کمین هستن؟

ممنون میشم جواب بدبد. :cool:

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...در صورت وصل شدن چه خطرات امنیتی از نظر ویروس و .... در کمین هستن؟

سلام! خودم یاد گرفتم به نت وصل بشم! HTML رو باز میکنه مثل جووون آدمیزاد! :evo::guitar::cool:
ولی هنوز این سوا های بالا برام بی جواب مونده! :blink: جوابی دارید؟ کدوم آنتی ویروس رو پیشنهاد میکنید؟
راستی، فونت های فارسی دقیقا توی کدوم صفحه هستن؟

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام! خودم یاد گرفتم به نت وصل بشم! HTML رو باز میکنه مثل جووون آدمیزاد! :evo::guitar::cool:
ولی هنوز این سوا های بالا برام بی جواب مونده! :blink: جوابی دارید؟ کدوم آنتی ویروس رو پیشنهاد میکنید؟...

فونت ها رو هم خودم پیدا کردم! :lol: ولی کار نمیکنه نمیدونم چرا... :( این یکی رو دیگه خودم نمیتونم حل کنم! :D کمک لطفا! :blink:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا شما اگه با همین سرعت ادامه بدی خودت به سرعت همه ی مشکلاتتو که حل میکنی بماند ! باید بیای مشکلات

بقیه رو هم حل کنی !

به این میگن خودکفایی

بالا