• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من بالاخره این گوشی رو خریدم البته بگم که نم نم داره قیمتش بالا میره و فکر می کنم رو 380 تثبیت بشه. (اینجور که تو بازار می گن)
فکر می کنم گوشی من اصل فرانسه باشه و الان مشکلی باهاش ندارم و سریالشم چک کردم هر چند میگن سریال این گوشی رو نمیشه عوض کرد. فقط چون تجربه زیاد کار با گوشی های سیمبین ندارم یه ذره گیج می زنم. صدای مکالمه خیلی بالاست. و البته اصلا هنگ نداشتم. یه چیز دیگه اینکه صدای اسپیکرش نه خیلی کم نه خیلی زیاده. حالا من باید چی کار کنم ؟ آپدیت ؟ نصب نرم افزار ؟
راستی به نظرم مموری استیک من کمتر از 64 مگ فضا داره چون خیلی زود پر شده.
برای آپدیت باید چی کار کنم ؟

گفتم که انگار کمتر از 64 مگ هست ولی الان دیدم که تو فولدر document مموری یک فایل و پوشه به اسم TRYBUY هست که حدود 40 مگابایت هست. این چیه می تونم پاکش کنم ؟ میشه راهنمایی کنین ؟

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
گفتم که انگار کمتر از 64 مگ هست ولی الان دیدم که تو فولدر document مموری یک فایل و پوشه به اسم TRYBUY هست که حدود 40 مگابایت هست. این چیه می تونم پاکش کنم ؟ میشه راهنمایی کنین ؟

مبارک باشه دوست عزیر

من توصیه به آپدیت نمیکنم . یادتون هم باشه به هیچ وجه کریستال اربیک نصب نکنید.

این پوشه که شما فرمودید یه سری نرم افزار هست برای اینکه شما از اونها استفاده کنید و اگه دوست داشتید بخرید
که البته به جز 2 - 3 تا بازی چیز به درد بخورد زیادی دستتونو نمیگیره

کریستال اربیک هم جزو اونهاست که باز هم تأکید میکنم نصبش نکنید

پایدار باشید

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
پس دفعه بعد که خواستم آپدیت کنم این برنامه رو نصب نکنم؟

برای آپدیت پویا جان

اول برنامه آپدیت رو آخرین ورژنش رو از سایت SE دانلود کن , بعدش ریستارت و بعدش با چندتا پورت روی کامپ امتحان کن . بدون مشکل بودن پویرت USB خیلی مهمه

برا PcSuite هم من هم نصبش نکردم و فقط UPDATE MANAGER نصب بود . امیدوارم این دفعه به مشکل برنخوری

یا حق

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
مبارک باشه دوست عزیر

من توصیه به آپدیت نمیکنم . یادتون هم باشه به هیچ وجه کریستال اربیک نصب نکنید.

این پوشه که شما فرمودید یه سری نرم افزار هست برای اینکه شما از اونها استفاده کنید و اگه دوست داشتید بخرید
که البته به جز 2 - 3 تا بازی چیز به درد بخورد زیادی دستتونو نمیگیره

کریستال اربیک هم جزو اونهاست که باز هم تأکید میکنم نصبش نکنید

پایدار باشید

خب یعنی این برنامه ها تو موبایل من هست اگه بخوام می تونم نصب کنم ؟ اگه نخوام چیزی از اینا رو نصب کنم می تونم پاکش کنم بره ؟ به نظرتون کدوماش به درد می خوره اونا رو نصب کنم بقیه رو پاک کنم بره ؟ ممنونم

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
خب یعنی این برنامه ها تو موبایل من هست اگه بخوام می تونم نصب کنم ؟ اگه نخوام چیزی از اینا رو نصب کنم می تونم پاکش کنم بره ؟ به نظرتون کدوماش به درد می خوره اونا رو نصب کنم بقیه رو پاک کنم بره ؟ ممنونم
از اونجایی که این فولدر بین 35 تا 40 مگ حجم میگیریه و ارزشی هم نداره یه کپی از این فولدر رو در کامپیوترت نگه دار و بعد از روی مموریت پاک کن

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

سلام
اولا این برنامه ها که روی مموری کارت گوشی هست ، همه شون از نوع Try & Buy ( امتحان کن و بخر ! ) است بنابراین حداکثر یکی دو روزی سرویس داری و بعدش خلاص . دوم این که برنامه ی Crystal Arabic هم که گوشی چندین نفر رو با مشکل مواجه کرده و خرج فلش و آپدیت رو دستشون گذاشته توی همین برنامه هاست .

در کل قیدشو بزنی بهتره .

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من بالاخره این گوشی رو خریدم البته بگم که نم نم داره قیمتش بالا میره و فکر می کنم رو 380 تثبیت بشه. (اینجور که تو بازار می گن)
فکر می کنم گوشی من اصل فرانسه باشه و الان مشکلی باهاش ندارم و سریالشم چک کردم هر چند میگن سریال این گوشی رو نمیشه عوض کرد. فقط چون تجربه زیاد کار با گوشی های سیمبین ندارم یه ذره گیج می زنم. صدای مکالمه خیلی بالاست. و البته اصلا هنگ نداشتم. یه چیز دیگه اینکه صدای اسپیکرش نه خیلی کم نه خیلی زیاده. حالا من باید چی کار کنم ؟ آپدیت ؟ نصب نرم افزار ؟
راستی به نظرم مموری استیک من کمتر از 64 مگ فضا داره چون خیلی زود پر شده.
برای آپدیت باید چی کار کنم ؟

مبارکه
گوشی بسیار عالی ایه . در باره ی صدای اسپیکر این گوشی ظاهرا بعضی از دوستان توقع سری دبلیو رو که واکمن هست از این گوشی دارن که من گمون کنم توقع اشتباهی باشه .
به هر حال ، سری P سونی اریکسون سری موزیک ادیشن و واکمن نیست دوستان و باید به اندازه ی خودش از اون توقع داشت .
البته میگن که با آپدیت وضعیت صداش بهتر میشه .

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
مبارکه
گوشی بسیار عالی ایه . در باره ی صدای اسپیکر این گوشی ظاهرا بعضی از دوستان توقع سری دبلیو رو که واکمن هست از این گوشی دارن که من گمون کنم توقع اشتباهی باشه .
به هر حال ، سری P سونی اریکسون سری موزیک ادیشن و واکمن نیست دوستان و باید به اندازه ی خودش از اون توقع داشت .
البته میگن که با آپدیت وضعیت صداش بهتر میشه .

خب من که قید اون برنامه ها رو زدم ولی چیزی که هست اینه که صدای این گوشی با کیفیت و مناسب به نظر می رسه و قضیه اسپیکر ضعیف قضیه باند و ضبط ماشینه. اگه بخوایم با گوشی مون یه پارتی بگیریم نه P990 نه هیچ گوشی دیگه ای بدرد نمی خوره ولی اگه بخوایم خودمون و بغل دستیمون صدای گوشی رو بشنون با کیفیت مناسب ، این گوشی واقعا عالیه.
در مورد قیمتم دوستان جدی بگیرن و اگه می خوان بخرن الان وقتشه و داره بالا می کشه.

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قضیه چیه؟! معلومه سونی اریکسون چه غلطی میکنه؟! 2 تا P990 فرانسوس داریم، هر 2 رو آپدیت کردیم، یکی رو اسم آپدیتشو میزد Generic World 2 اون یکی رو میزد Singapor Generic World! هر 2 شبیه به هم، فرانسوی، اولی ورژنش پایین تر بود و مشکل کذایی اس ام اس رو نداشت، دومی R9EC001 بود مورد اس ام اس داشت، حالا که آپدیت شدن، با وجود اسم های جفنگ و متفاوت آپدیت هاشون 1 سری سرویس جدید و مشابه میدن و هر 2 الان R9F001 هستن. ولی اونیکه ورژنش قبلا پایین تر بود همچنان مورد اس ام اس نداره مثل قبل و با Generic World 2 بهتر هم شده، ولی دومیه که مورد اس ام اس داشت، همپنان با Singapor Generic World هم مشکل اس ام اس داره.

معلومه چه گهی میخوره سونی اریکسون؟! سوال های من اینه: چرا اسم آپدیت ها فرق داره؟ چرا یکی مورد اس ام اس داره اون یکی نداره؟ سونی اریکسون که میخواد یه فکری به حال این مدل بکنه؟ چرا 10 تا P990 10 مدل مختلف کار میکنن و عین هم نیستن؟

هر کدوم رو میتونید جواب بدید لطفا چون دیگه خون جلوی جشمامو گرفته با این گوشی. 1 هفتست خریدمش به اندازه 1100 نوکیا هم برام نمی ارزه. مرسی از جواب هاتون. :f34r:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد Generic World قبلا هم بحث شده...چه 1 چه 2....این سری ها گوشی هایی هستن که آزاد هستن و تعلق به هیچ اپراتوری ندارن...یعنی برای تمام دنیا تولید میشن...ولی جز این دو تا مورد الباقی برای اپراتورهای مختلف تولید میشه مثل orange ,Tmobile و ....

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب؟ نتیجه اخلاقی؟ ای ام اس ها چی میشن؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خب؟ نتیجه اخلاقی؟ ای ام اس ها چی میشن؟

هیچی به نظرتون میاد همونم مشکل اس ام اس داره :p واسه منم قبل از اپدیت هیچ مشکلی نداشت درست بود اما بعد از اپدیت این مشکل پیدا شد ... :wacko:

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب چرا این مشکل باید فقط توی 1 گوشی پیش بیاد ولی توی یکی دیگه نه؟! میگم که، هر دو یه ورژن رو Run میکنن...

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
خب چرا این مشکل باید فقط توی 1 گوشی پیش بیاد ولی توی یکی دیگه نه؟! میگم که، هر دو یه ورژن رو Run میکنن...

جناب آقای افشاری سلام

نرم افزار نرم افزاره دیگه . مثل این میمونه که شما وقتی ویندوز رو عوض میکنی با ویندوز جدید اگه ریکاوری کنی یه سری فایل رو که به اصطلاح فرمت شده رو از سکتور های مخفی هارد میتونید بیرون بکشید و بعضی اوقات بدون ریکاوری این فایب ها یا برخی DLL ها هیچ وقت پاک نمیشند

اینم به نظر من جزو همین دسته اس . اما فرانسوی اصل بودن یکی از گوشی ها با این چیزی که شما بهش برخوردید برای GENERIC احتمالا زیر سوال میره

در پایان هم باید بگم اگه زحمت بکشید و اون پست اولی (769) رو ادیت کنید ممنون میشیم

پایدار باشید

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد فرانسوی بودن هر 2 گوشی باد بگم تمام علایم عاقلانه یا غیر عاقلانه ای که توی فروم گداشته شده و مبنی بر فرانسوی بودن گوشی ها هست رو هر 2 دارن، رقم هفنم و هشتم سریال، پرینت باکس، کشور پشت باطزی توی گوشی و باکس، و... همه نشون دهنده فرانسوی بودن هستن... دیگه نمیدونم...

چرا فقط این مدل اینجوریه؟ یعنی نرم افزار فقط با پی 990 چپ افتاده و فقط توی این مدل بازی گوشیش زیاد شده؟! آپدیت ها چرا هیچ مشکلی رو حل نمی کنن که هیچ مشکل هم اضافه میکنن(آلارم که یادتونه...)؟؟ تا کی باید به سایت ساپرت بریم و اونا هم بگن به نزدیک ترین نمایندگی مراجعه کن؟!

اگه من یه تاپیک با عنوان مشکلات P990 بزنم کسی هست که به گوش اون سونی اریکسونی های بالا دستی برسونش این لیست خطا ها رو؟ یا بازم نه؟

david est2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم

پس خدا رو شکر یکی از دوستان به سلامتی آپدیت کردن و راضی هم هستن :medieval:. گوشیت چیه عزیز ؟؟( MADE IN....)

من که دیدم درست آپدیت شد اینقدر خوشحال شدم به سرم زد برم 2 رکعت نماز بخونم :D

MADE IN FRANCE

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
من بدون آپدیت رو این گوشی چندتا برنامه نصب کردم ولی الان قصد دارم برای بهتر شدن صداش همین طور پشتیبانی از wma آپدیت کنم. دقیقا بگین باید چی کار کنم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
1-شما بايد كابل USB گوشي را با خودتان ببريد.
2-برنامه Update Setup را از سايت سوني اريكسون با حجم تقريبي 25MB را كه لينك نسخه جديدش را 3-4 صفحه جلوتر قرار دادم به همراه Flash Player كه از سايت Adobe قابل دانلود هست.
3-بهتره برنامه هايي كه روي مموري اكسترنال گوشي نصب هست قبل از اپديت گوشي Uninstall شوند چون بعد از آپديت بايد دوباره آنها را نصب كنيد.شما به برنامه هاي فابريك گوشي دست نزنيد.
4-قبل از آپديت بهتره مموري اكسترنال گوشي را خارج كنيد و بعد از آپديت دوباره سرجايش قرار دهيد.بعد از آپديت تمام بازيها و آهنگهاي اصلي گوشي دوباره برميگردند.
5-به فونتهاي فارسي دست نزنيد.فقط بعد از پايان آپديت و گذاشتن مموري يكبار گوشي را روشن و خاموش كنيد تا تغييرات براي خواندن فونت فارسي اعمال بشه.
موفق باشيد.

صفحه 41. استيد قبلا زحمت آموزش رو كشيدند‌ !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
براي آپديت كردن بايد اول برنامه sony ericsson update service رو داونلود كنيد:

http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.7.4.8-2.exe

بعد از نصب و اجرا، طبق دستورات خود برنامه عمل كنيد.

در ضمن آپديت رو ترجيحا با اينترنت پرسرعت انجام بديد چون فايل‌ها براي dial up يه كم حجمشون زياده

اگه بازم سوالي داشتيد يا مشكلي پيش اومد اساتيد رو اينجا در جريان بذاريد ;)

اين هم يكي ديگه
149fs53351.gif

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان شما با مشکل صدای آلارم چه کردین؟
من بیچاره که همش دارم خواب میمونم!
امروز انقدر گوشی زنگ زده که باطری خالی کرده!

پ ن: با nero wave editor صدای یه آهنگ رو به حد اعلا رسوندم ولی از این گوشی بخاری در نیومد

بالا