• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دستش درد نکنه خوشحالمون کرد

به امید اولین برد تو دربی
تاجی هیچ وقت پشت تیمش رو خالی نمیکنه برا ما استقلال و تیم مهمه نه اسامی.....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

چی میگی تو این وسط !!!
فرهاد مجیدی هم مثل صدها نفر از بازیکنان اسبق تاج و استقلال!!!!مگه همشون میان؟ طرف اصلا ایران زندگی نمیکنه برای چی باید زرت زرت بیاد استادیوم؟؟
از چیزی که باید میومده بیشتر اومده!!!
تو خوشحال میشی! هیچ کس خوشحال نمیشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جوان‌ها منصوریان را نجات می‌دهند؟

ترکیب احتمالی استقلال در دربى

علیرضا منصوریان بر ای ترکیب تیم خود در دربی 83 با چند چالش مهم روبرو است.

01131787.jpg

به گزارش "ورزش سه"، چالش اول انتخاب دفاع چپ استقلال است. منصوریان در بازی با ماشین سازی در هفته چهارم لیگ برتر از هرائر مگویان در پست دفاع چپ استفاده کرد که این تصمیم با انتقادهای زیادی همراه بود اما به نظر می رسد با توجه به سمت راست زهردار پرسپولیس بازهم منصوریان از او در این پست استفاده کند.

موضوع دوم انتخاب 2 دفاع وسط استقلال است چراکه این تیم در این پست بازیکنانی مثل رابسون، پادوانی و مجید حسینی را در اختیار دارد و منصوریان چالش بزرگی برای انتخاب 2 بازیکن در این پست دارد.

اما چالش بعدی منصوریان اتنخاب بین فرشید اسماعیلی و بختیار رحمانی در پست هافبک پشت مهاجم دارد. رحمانی نام بزرگی دارد ولی عملکرد خوبی در این فصل نداشته است و اسماعیلی هم در بازی با ماشین سازی عملکرد فوق العاده ای داشت و به همین دلیل به احتمال فراوان او در ترکیب اولیه استقلال به میدان خواهد رفت.

دروازه‌بان
مهدی رحمتی فردا تلاش می کند در پنجمین بازی خود که در درون دروازه استقلال قرار می گیرد اولین کلین شیت فصل خود را ثبت کند که اگر این اتفاق بیفتد این بازیکن با تجربه بازگشت با شکوهی به فوتبال خواهد داشت. رحمتی فردا درترکیب استقلال یک چالش بزرگ دارد چراکه باید روبروی دروازه بان شماره یک تیم ملی قرار بگیرد. فردا بهترین فرصت است که رحمتی ثابت کند بهترین دروازه بان ایران است.

مدافع
در خط دفاعی استقلال وریا غفوری تنها بازیکنی است که حضورش در ترکیب اصلی تقریبا قطعی است و منصوریان برای انتخاب 2 دفاع وسط و دفاع چپ خود با تردیدهایی روبرو است. در پست دفاع وسط به احتمال فراوان منصوریان از پادوانی و رابسون استفاده می کند هرچند که او در این پست مجید حسینی جوان را در اختیار دارد. البته بعید است منصوریان در مورد این این بازیکن ریسک کند و او را از ابتدا در ترکیب اصلی به میدان بفرست.
اما به احتمال فراوان در بازی فردا هرائر مگویان در پست دفاع چپ به میدان می رود تا توان این تیم در کارهای دفاعی بالا برود.

هافبک ها
منصوریان در بازی فردا از سیستم 1-3-2-4 بازی می کند و بنابراین فرشید باقری و امید ابراهیمی دو هافبک دفاعی این تیم خواهند بود.
منصوریان به احتمال فراوان در بازی فردا بختیار رحمانی را روی نیمکت خواهد نشاند تا فرشید اسماعیلی جوان به عنوان هافبک بازیساز این تیم به میدان برد.
همچنین خسرو حیدری و جابر انصاری هم هافبک های راست و چپ استقلال برای دربی بزرگ تهران خواهند بود.

مهاجم
کاوه رضایی که در این فصل بهترین گلزن استقلال است، در پست مهاجم هدف تلاش می کند که سومین گل فصل خود را وارد دروازه پرسپولیس کند که اگر این اتفاق بیفتد محبوبیت او بین هواداران فوق العاده خواهد شد.

این ترکیبو قبول دارین

4-2-3-1

ترکیب احتمالی استقلال به شرح زیر است:
مهدی رحمتی، هرائر مگویان، رابسون جانواریو، لئاندرو پادوانی، وریا غفوری، امید ابراهیمی، فرشید باقری، جابرانصاری، خسرو حیدری، فرشید اسماعیلی و کاوه رضایی.

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
چی میگی تو این وسط !!!
فرهاد مجیدی هم مثل صدها نفر از بازیکنان اسبق تاج و استقلال!!!!مگه همشون میان؟ طرف اصلا ایران زندگی نمیکنه برای چی باید زرت زرت بیاد استادیوم؟؟
از چیزی که باید میومده بیشتر اومده!!!
تو خوشحال میشی! هیچ کس خوشحال نمیشه.
تو چی میگی این وسط!!!

خیلیا هستن خوشحال میشن.....هر کی میاد برا استقلال و آبی میاد نیومدم نیومده...

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دستش درد نکنه خوشحالمون کرد

به امید اولین برد تو دربی
تاجی هیچ وقت پشت تیمش رو خالی نمیکنه برا ما استقلال و تیم مهمه نه اسامی.....

اگه واسه شما تیم مهم بود نه اسامی طرفداری منصوریان رو نمیکردی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فردا هر جور شده باید از پادوانی استفاده کنه . حتی بتونه یک نیمه ازش بازی بگیره . پرسپولیس همیشه نیمه اول هجومی بازی میکنه . واقعا جای روزبه چشمی خالیه
حنیف یک سرو گردن از این دفاع های فعلی بالاتر بود .

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
ایران هست یا نیست میاد یا نمیاد مهم نیست هر کسی امد خوش امده نیومدم نیومده برا تیمش میاد

واقعا من نمیدونم تا حالا به شما لی ادبی کردم؟؟ شما داری فوش میدی بعد به من میگی شعور نداری؟؟؟؟

تو از همینایی که تو اینستا میرن کامنت فوش میزارن و ادعاشونم میشه لات مجازی

داداس سعی کن با ادب تر باشی همه ما فوش و بی ادبی کردن رو بلدیم.....

به امید برد فردا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ایران هست یا نیست میاد یا نمیاد مهم نیست هر کسی امد خوش امده نیومدم نیومده برا تیمش میاد

واقعا من نمیدونم تا حالا به شما لی ادبی کردم؟؟ شما داری فوش میدی بعد به من میگی شعور نداری؟؟؟؟

تو از همینایی که تو اینستا میرن کامنت فوش میزارن و ادعاشونم میشه لات مجازی

داداس سعی کن با ادب تر باشی همه ما فوش و بی ادبی کردن رو بلدیم.....

به امید برد فردا

برای امثال تو مهم نیست.برای ماها مهمه.
داری به نفر که اصلا حواشی تیم ربطی بهش نداره تیکه میندازی...مگه فرهاد مجیدی به تو بدی کرده که اومدی میگی از نیومدنش خوشحال میشیم! ؟؟ مگه فرهاد مجیدی به تو امضا داده که کی میاد کی نمیاد یا کجا میخواد بره باید از تو اجازه بگیره؟ لات مجازی هم تویی !

همین یه پست رو هم که الان گذاشتی یه پرسپولیسی لایک کرده! دیگه بخون برو تا آخرش!!!

اینجا همه فرهاد مجیدی رو دوست دارن میخوای تیکه بندازی جاش اینجا نیست آقای محترم با ادب مجازی

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
برای امثال تو مهم نیست.برای ماها مهمه.
داری به نفر که اصلا حواشی تیم ربطی بهش نداره تیکه میندازی...مگه فرهاد مجیدی به تو بدی کرده که اومدی میگی از نیومدنش خوشحال میشیم! ؟؟ مگه فرهاد مجیدی به تو امضا داده که کی میاد کی نمیاد یا کجا میخواد بره باید از تو اجازه بگیره؟ لات مجازی هم تویی !
خدارو شکر حالا با ادب تر شدی

تیتر درشت زده مجییییییدی دربی نمیاید!!! بشینیم گریه کنیم ؟؟؟ بیاد به بازیکنا و مربیشون همه روحیه میده .....

نیاد چی؟؟؟ بازی نمیکنن؟؟؟ میگن مجیدی نیست بازی نمیکنیم؟؟ منت گذاشتن نداره داداش امد امده نیومدم نیومده....انقدر به اسامی توجه نکن اینا همشون جلوواسم استقلال گمن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خدارو شکر حالا با ادب تر شدی

تیتر درشت زده مجییییییدی دربی نمیاید!!! بشینیم گریه کنیم ؟؟؟ بیاد به بازیکنا و مربیشون همه روحیه میده .....

نیاد چی؟؟؟ بازی نمیکنن؟؟؟ میگن مجیدی نیست بازی نمیکنیم؟؟ منت گذاشتن نداره داداش امد امده نیومدم نیومده....انقدر به اسامی توجه نکن اینا همشون جلوواسم استقلال گمن

آقا خب نیاد!! نیاد! دیگه خوشحال میشیم که نمیادت برای چیه؟؟؟؟؟
تیتر درست زده مجیدی نمیاد الان هزاران سایت میتونن تیتر بزنن علی کریمی جمعه به استادیوم نمیاد مهدی مهدوی کیا جمعه به استادیوم نمیاد! الان قراره چون یه سایت تیتر زده مهدوی کیا به استادیوم نمیاد پرسپولیسی ها بیان بگن نمیاد که نیاد خوشحال میشیم؟؟؟؟
مگه فرهاد مجیدی مصاحبه کرده گفته استادیوم نمیام جمعه که تو میگی نیا خوشحال میشیم؟!!!!
یه مطلب به این سادگی رو واقعا متوجه نیستی؟؟؟؟؟؟؟!!!
الان فرهاد مجیدی این وسط چیکاره س در این مطلبی که در این سایت درپیت زده شده و توسط یه پرپسولیسی که سابقه بارها توهین افترا تهمت رو به ما داره در این تاپیک لینک داده شده؟؟؟
فرهاد مجیدی این وسط اشتباهش کجاست؟؟؟ که یکی دیگه اومده فکر کرده که خب مجیدی که ایران نیست بیاد استادویم بیایم تیتر بزنیم استادیوم نمیاد!!!
در ضمن یه باشگاه رو بازیکنا و هوادارا و مربیاش تشکیل میدن...اینکه تیم مهمه نه اسامی یه چیز مسخره س که در ایران باب شده!!!
تیم یعنی چی؟ یعنی تشکیل شده از بازیکنان!

Last edited:

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
فردا هر جور شده باید از پادوانی استفاده کنه . حتی بتونه یک نیمه ازش بازی بگیره . پرسپولیس همیشه نیمه اول هجومی بازی میکنه . واقعا جای روزبه چشمی خالیه
حنیف یک سرو گردن از این دفاع های فعلی بالاتر بود .

به نظر من باید ترکیب دفاعی رو بفرسته تو بازی چپ رو ببنده ، تاکتیک رو بزاره برای ضد حمله، این دفاع هایی که ما داریم راحت جا می مونن، ماشاالله سر زدن هم بلد نیستد.
خراب کردن بازی حریف خودش یه تاکتیکه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این اولین دربی هست که من هیچ استرسی ندارم و برام هیجان و حساسیت دربی های گذشته رو نداره. فقط امیدوارم هر نتیجه ای به دست میاد ، باز مساوی نشه. یا ببریم یا ببازیم. اگه ببریم که خوب مسلماً مایه خوشحالیه. اگر هم ببازیم ، برام یک مدل دیگه باعث خوشحالی میشه و اون اینه که به احتمال خیلی خیلی زیاد منصوریان و دار و دستش یا اخراج میشن یا مجبور به استعفا و من دیگه مجبور نیستم یک سرمربی و کادر فنی ناکارآمد و بی دانش رو روی نیمکت تیم محبوبم تحمل کنم.:)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فردا یا پرواز میکنیم به بهشت و از این شرایط خارج میشیم
یا سقوط میکنیم به ته دره و تا آخر فصل همونجا میمونیم

بارم میگم از نظر من مساوی با باخت فرقی نداره چون بازم ته جدول میمونیم و تجربه نشون داده بازی بعد از دربی هم بازیکن ها به دلیل خستگی زیاد بازی قبل و کم شدن انگیزه ها و تغییرات در ترکیل اصلی به یک مساوی هم راضی هستن
حالا دیگه خودتون حساب کنید

برای شخص من امیر قلعه نوعی با منصوریان با مرفاوی و مظلومی هیچ فرقی ندارن اینا فقط یک اسم هستن در برابر تاج کبیر
مهم برد دربی و قهرمانی لیگ هست وگرنه همین آدم ها تا قرون آخر پولشون رو از استقلال نگرفتن بیخیال نشدن

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
به امیدخدا و به لطف بچه ها, رنگ بازی فردا, مثل آسمان آبی رنگ میشه...
عشق است فقط استقلال, حتی اگه آخر جدول باشی و طرفدارات بهد بی مهری کنن!!

y3p87pzbjz68h0h2xkwd.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
منصوریان امیدوارم فردا مثل بازیهای قبلی احساسی مهره نچینه . از نظر من کمک هاش به هیچ عنوان در حد و اندازه استقلال نیستند .

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اینکه منصوریان خوبه یا بد و یا بازیکنها بی غیرت هستند و با غیرت و ....کاری ندارم ما استقلال هستیم وبرای این نام که یک تاریخ پشتشه باید بجنگیم دوستان دعوا رو بزارن کنار و کمی هم دل باشیم حتی شده همین چند ساعت مونده فاز مثبت بدیم من اطمینان دارم که یک نتیجه خوب از دربی میگیریم به امید برد استقلال و سربلندی همه هوادارهاش...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا