reza_vc
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 1,650
کدوم محبوبیت؟! منصوریان همون یک نوک سوزن محبوبیتی هم که داشت به فجیع ترین شکل ممکن لجنمال کرد رفت پی کارش. این بابا 2 سال تمام لابی گری و جوسازی کرد تا بتونه به آرزوی خودش که سرمربی گری استقلال بود برسه که رسید. من قبول نمی کنم که یک عده هوادار به صورت خود جوش برن بنر و عکسای یک نفر دیگه رو ببرن سر تمرینات و مسابقات تیمی که تو کورس قهرمانی بود. تو فوتبال ایران این چیزا هیچوقت خود جوش انجام نمیشه. این عوضی با دست پیش میکشید و با پا پس میزد و از پشت سر توطئه میکرد که بیاد سرمربی بشه.
الان هم که میبینید بعد از این همه گندی که زده اصلاً عین خیالش نیست و حتی احساس شرمندگی هم نمیکنه مردکه. این اصلاً حالیش نیست که مربیگری در تیم بزرگی مثل استقلال یعنی چی! فکر کرده اینجا هم پاس همدانه که تیم رو بفرستی دسته پایین تر و هیچکس ککش نگزه!
من بخشی از تقصیر رو هم متوجه اون هوادارانی میدونم که 2 سال تمام تحت تأثیر جوسازی ها قرار گرفتند و فریب خوردند و اصرار میکردن که این گاگول سرمربی استقلال بشه. یادمون باشه دیگه از این به بعد هیچ کسی رو گنده نکنیم و ازش اسطوره پوشالی نسازیم. هیچ کدوم از این نام ها ، بزرگتر و پر افتخارتر از استقلال نیستند و نخواهند بود.
دوست عزیز اتفاقا محبوبیته . شما سایت هایی مث طرفداری رو مثلا نگاه کنید خیلیا بخاطر منصوریان هی میگن نه تیم خوبیه و موقعیت داشتیم و ......
البته به نظر من بیشترین ضربه رو همین طرفدارای ساده به استقلال میزنن چون مهم تیمه نه شخص! منصوریان اومد تیم رو درست کنه نه اینکه تیم فدا بشه بخاطر کسب تجربه منصوریان