• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
دوای درد استقلال : فتح الله زاده + اسکوچیچ
حاج فتل بعلاوه کرانچار بوووود که رفت دینامو.....

حداقل تا نیم فصل باید علی منصور حمایت کنیم دعواهارو بزارین بعد دربی اگه امروز اون تک به تکارو گل کرده بودن حال و روزمون بهتر بود چرا چیپ آخه

ولی بازم به امید برد در دربی و اولین برد و کندن از ته جدول

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
دوستانی که امید به برد دارن خیلی خیلی خوشبین هستن.
اصلا دوست ندارم بگم ولی از سر شبی دارم فکر میکنم اگه از دربی انصراف بدیم و بازی سه بر صفر به نفع تیم مقابل بشه خیلی بهتر از یک فاجعه تاریخی هست.

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
دوستانی که امید به برد دارن خیلی خیلی خوشبین هستن.
اصلا دوست ندارم بگم ولی از سر شبی دارم فکر میکنم اگه از دربی انصراف بدیم و بازی سه بر صفر به نفع تیم مقابل بشه خیلی بهتر از یک فاجعه تاریخی هست.
شما بازی دیروزه حریفت رو دیدی ؟؟ اونا هم هیچی نیستن فقط با هم هماهنگی خوبی دارن دیروز سانس اوردن

دربی هم شرایط خواص خودش رو داره معلوم نمیشه نتیجش اصلا الانم اول فصله انقدر نا امید و داغون نباشین

بازی فرشید امروز همرو امیدوار کرد واقعا این پسر عالیه مطمنا خیلی بهتر هم میشه پادوانی هم بیاد برا دفاع عالی میشه

تیم ماشین سازی هم تیم خوب و پر مهره ای هستش

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
شما بازی دیروزه حریفت رو دیدی ؟؟ اونا هم هیچی نیستن فقط با هم هماهنگی خوبی دارن دیروز سانس اوردن

دربی هم شرایط خواص خودش رو داره معلوم نمیشه نتیجش اصلا الانم اول فصله انقدر نا امید و داغون نباشین

بازی فرشید امروز همرو امیدوار کرد واقعا این پسر عالیه مطمنا خیلی بهتر هم میشه پادوانی هم بیاد برا دفاع عالی میشه

بله دیدم شما تا حالا از اولی که تیم آبی چه با نام تاج و چه با نام استقلال تو هر جامی بازی کرده چه تخت جمشید چه جام آزادگان چه لیگ برتر اینقدر ضعیف بوده باشه که بعد از پنج هفته که از پانزده امتیاز فقط تونسته سه امتیاز که اونم حاصل دو باخت و سه مساوی هست بیاره.خدا باعث بانیشو لعنت کنه که تیم رو خار خفیف کردن این چه روزیه منتظر باخت با گلهای بالا تو دربی باشید.دربی قبلی که صدر بودیم چهارتا خوردیم الان که ته هستیم....

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
حاج فتل بعلاوه کرانچار بوووود که رفت دینامو.....

حداقل تا نیم فصل باید علی منصور حمایت کنیم دعواهارو بزارین بعد دربی اگه امروز اون تک به تکارو گل کرده بودن حال و روزمون بهتر بود چرا چیپ آخه

ولی بازم به امید برد در دربی و اولین برد و کندن از ته جدول

ولمون کن خدایی

حمایت چی دیگه... این تیم هیچی نمیشه . مگه اینکه امداد غیبی(!) برسه دربی مساوی کنیم

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650

دوست عزیز بازی اونا با تراکتور مدعی اونم تو زمین حریفشون بود !

همین بازیکنای الانمون مگه بد بودن فصل قبلی ؟ بقول دوستمون منتخب دنیا رو هم بیاری استقلال منصوریان بیشتر از مساوی باهاشون نمیگیره

علمش رو نداره اقا . نمیتونه سرمربی تیمی مثل استقلال باشه اینو خوب ثابت کرد دیگه

منصوریان بلایی سر تیم اورده که رحمتی و امید ابراهیمی هم محو شدن دیگه

Last edited:

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
همین کنعانی مگه پرسپولیس دنبالش نبود ؟ مگه به تیم ملی دعوت نشد ؟ اونم کیروش که متخصص دفاع کردنه ؟ پس مشخصه دفاع خوبی بوده

بختیار رحمانی رو یادتون نیست فصل قبل چه اعجوبه ای بود ؟
کاوه رضایی ؟
امید ابراهیمی بهترین هافبک ایران بود
رحمتی بهترین دروازه بان ایران
منصوریان همه رو نابود کرد . اگه یه نفر بد بازی کنه مشکل بازیکنه ولی وقتی همه فصل قبل عالی بودن و زیر نظر منصوریان گند میزنن یعنی مشکل مربیه

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
قبل بازی گفتم خدا کنه طوری نشه که برای نیافتادن بجنگیم به مزاغ بعضی از دوستان خوش نیومد حالا توصیه من به منصوریان اینه که یک دفاع کاملا اتوبوسی هست که یک باخت دیگه یا بهتر بگم فاجعه رخ نده ۴ و ۶ که داریم ۷ یا ۸ اضافه نشه.
دوست عزیز به نظر شما استقلالی نمیای! یه استقلالی هیچ وقت تیمشو انقدر خار و ذلیل نمیکنه بگه از تیم رقیب 7 تا گل میخوریم حتی اگه بدترین بازیکنا و مربی رو هم داشته باشیم.
در ضمن به نظر من پرسپولیس امسال به شدت ضعیفتر از پرسپولیس پارسال هست.این بازیو که باید به تراکتور میباختن بازی قبلی رو با صبا به زور و با کمترین قرصت به دست آمده بردن بازی قبلیشو که به کمک ابر و باد مه و خورشید امیری توپو سانتر کرد و دخسوس توپو زد توی گل خودشون و دیگه فرصت گله دیگه ای هم نداشتن.
منم از این نتایج نارحتم و روی یه سری بی تجربگی های منصوریان انقدر امتیاز از دست دادیم. اما اگه توی همین بازی امروز قرار بود عدالت رعایت بشه ما باید 6 بر 2 میبردیم.
اونا کلا دوتا موقعیت داشتن ما فقط 5 تا تک به تک داشتیم!
منصوریان باید به اشتاهات خودش پی ببره. اینکه مگویان اونجا به درد نمیخوره. به نظر من از بازیکن جوونی مثل نورافکن استفاده کنه بهتره. یا برای مهاجم نوک علی قربانی گلزن تر هست و کاوه رضایی باید مکمل باشه.
جابر انصاری واقعا بد بازی میکنه و میتونه حداقل برای چن بازی هم شده بزارش روی نیمکت و از بازیکنی مثل برزای استفاده کنه.
ایشالله هرچی که هست نام بزرگ استفلال همیشه پرافتخار باشه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اگر فشاری که روی تیم هست نبود من میگفتم که این استقلال بد نبود چون بعد از چند سال اولین بار بود که می دیدم تیم از پشت دفاع نفوذ میکنه و موقعیت خلق میکنه درسته این یک نشانه خوبه اما کافی نیست ما باید برنده هم بشیم تا بتونیم حداقل تو نیمه بالایی جدول باشیم من امیدوارم دربی نتیجه خوبی بگیریم ولی اگر نگیریم و با اختلاف ببازیم منصوریان نمونه به نفع خودشه...عقل میگه کار ساده ای نداریم ولی امید میگه شاید اولین بردمون جلوی تیم رقیب باشه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مسأله دربی نیست اصلاً. مسأله اینه که این تیم که از 5 تا بازی با تیم های نه چندان قوی و تیم هایی که هیچ کدومشون مدعی نیستند ( که 4 تا از این 5 بازی هم در استان تهران بوده و 3تاش تو استادیوم آزادی بوده) 3 امتیاز زورکی گرفته ، تا آخر فصل از 30 تا بازی فوقش 20 امتیاز میگیره و به دسته یک سقوط میکنه. حساب دو دو تا چهارتاست ، به همین سادگی. بله ، مسأله اینجاست.

دربی چیه دیگه؟! کار از این حرفا گذشته. من امسال حاضرم دربی رو حتی رفت و برگشت ببازیم ولی تیم تو لیگ بمونه.
فقط موندم منصوریان با چه رویی میتونه الان تو چشم هوادارا نگاه کنه! هیچ مربی ای به پررویی این عوضی تا حالا من ندیده بودم.

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
حالا اگر قرار باشه منصوریان بره کی باید بیاد؟
اکثر مربیای خوب تیم دارن
کدوم گزینه ها می تونن جانشین بشن

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
دوست عزیز به نظر شما استقلالی نمیای! یه استقلالی هیچ وقت تیمشو انقدر خار و ذلیل نمیکنه بگه از تیم رقیب 7 تا گل میخوریم حتی اگه بدترین بازیکنا و مربی رو هم داشته باشیم.
در ضمن به نظر من پرسپولیس امسال به شدت ضعیفتر از پرسپولیس پارسال هست.این بازیو که باید به تراکتور میباختن بازی قبلی رو با صبا به زور و با کمترین قرصت به دست آمده بردن بازی قبلیشو که به کمک ابر و باد مه و خورشید امیری توپو سانتر کرد و دخسوس توپو زد توی گل خودشون و دیگه فرصت گله دیگه ای هم نداشتن.
منم از این نتایج نارحتم و روی یه سری بی تجربگی های منصوریان انقدر امتیاز از دست دادیم. اما اگه توی همین بازی امروز قرار بود عدالت رعایت بشه ما باید 6 بر 2 میبردیم.
اونا کلا دوتا موقعیت داشتن ما فقط 5 تا تک به تک داشتیم!
منصوریان باید به اشتاهات خودش پی ببره. اینکه مگویان اونجا به درد نمیخوره. به نظر من از بازیکن جوونی مثل نورافکن استفاده کنه بهتره. یا برای مهاجم نوک علی قربانی گلزن تر هست و کاوه رضایی باید مکمل باشه.
جابر انصاری واقعا بد بازی میکنه و میتونه حداقل برای چن بازی هم شده بزارش روی نیمکت و از بازیکنی مثل برزای استفاده کنه.
ایشالله هرچی که هست نام بزرگ استفلال همیشه پرافتخار باشه.
دوست عزیز شما از کجا فهمیدی که استقلالی نیستم از اینکه خونم بجوش اومده و بعد از ۲۲ سال آبی بودن نمیتونم ضعیفترین استقلال رو ببینم شاید خیلی از طرفدارن بیان مطالب رو بخونن و برن ولی شما اگه بیطرفانه تمام پستهای که بعد از اومدن این آقا اومده بخونی تمام دوستان از روی دلسوزی دارن پست میزارن نه تخریب تیم این آقای مغرور کاری کرده که تو دل اکثر استقلالی ها خالی شده برای دربی شما برو آمار خرید بلیطهای دربی رو ببین الان هنوز یک پنجم بلیط سهمیه استقلال فروخته شده ولی اونور همه رو خریدن.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من اگر یادتون باشه اولین بازی همینجا گفتم این تیم هیچی نمیشه و اصلا دنبال بهتر شدنتش نباشید
دلیل من هم این بود که اشتباهات کوچیک حل میشه ولی اشتباهات بزرگ مثل یارگیری اشتباه و رد کردن بازیکن های باتجربه و کادر فنی ضعیف در کنار سرمربی بی تجربه اینا چیزهایی نیست که برطرف بشه
علی منصور هنوز بعد چندین ماه ترکیب ثابت استقلال رو نمیشناسه !!! هنوز نمیدونه استقلال وقتی دفاعش مشکل داره وقتی یک گل میزنی بیا دفاع اتوبوسی بچین اصلا 10-0-0 بازی کن ولی بازی لعنتی رو ببر ... این 3 امتیاز ها رو بگیر
الان ما به قاطعیت قهرمانی لیگ رو از دست دادیم و رفت
دیگه هم مهم نیست سوم بشیم تو لیگ یا دوازدهم

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
فکر کردیم وقتش هست اما اشتباه بود منصوریان زود اومد استقلال. هم خودش خراب کرد هم تیم رو.
اون سال که ۱۳ ام شدیم حداقل بد بازی نمی کردیم الان این تیم هیچی نداره واقعا هیچی! در حالی که بهترین بازیکن ها دور هم جمع کردیم. خوب آقای منصوریان مشخصه مشکل از مربی هست. کمترین بازیکن هم برای تیم ملی داشتی ۱ ماه فرصت ریکاوری آخرش این بود؟
فقط امیدوارم دربی یک تحولی ایجاد بشه یا چنتا مشاوره خوب بگیره حتی شده از یکی مثل قلعه نویی

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حالا اگر قرار باشه منصوریان بره کی باید بیاد؟
اکثر مربیای خوب تیم دارن
کدوم گزینه ها می تونن جانشین بشن
دنبال گزینه خاصی نباشید. الان تنها گزینه ای که جواب میده و تیم باهاش از بحران بی سابقه فاصله میگیره اینه : "هر کسی جز منصوریان"
با اطمینان کامل میگم که اگه از اول فصل ، تیم بدون سرمربی بازی میکرد به این روزی نمی افتاد که این آشغال تیم رو بهش دچار کرده.

علیرضا منصوریان نه سوادش رو داره ، نه تجربه داره ، نه هوش داره ، نه خلاقیت داره ، نه منطق داره ، نه روانشناسی بلده ، نه قدرت مدیریت داره . یعنی این آقا هیچی نداره ، هیچی! یه نیمچه محبوبیتی هم داشت که اون هم لجنمال شد رفت پی کارش. فقط تا دلتون بخواد میتونه خوب حرفای عوامفریبانه و احساساتی و بی پایه اساس بزنه.

منتها همونطور هم که دیشب گفتم ، کسی نیست که بشه پیشش نسبت به وضعیت کنونی شکایت کرد و برای فرار از بحران خواستار تغییر شد چون همه چیز باشگاه دکور هست و همه چی رو هواست و باشگاه استقلال رها شده به امان خدا و هیچ مسئول و متولی دلسوزی هم نداره. الان اصلاً معلوم نیست که مسئول تیم کی هست!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا