حاج فتل بعلاوه کرانچار بوووود که رفت دینامو.....دوای درد استقلال : فتح الله زاده + اسکوچیچ
شما بازی دیروزه حریفت رو دیدی ؟؟ اونا هم هیچی نیستن فقط با هم هماهنگی خوبی دارن دیروز سانس اوردندوستانی که امید به برد دارن خیلی خیلی خوشبین هستن.
اصلا دوست ندارم بگم ولی از سر شبی دارم فکر میکنم اگه از دربی انصراف بدیم و بازی سه بر صفر به نفع تیم مقابل بشه خیلی بهتر از یک فاجعه تاریخی هست.
بله دیدم شما تا حالا از اولی که تیم آبی چه با نام تاج و چه با نام استقلال تو هر جامی بازی کرده چه تخت جمشید چه جام آزادگان چه لیگ برتر اینقدر ضعیف بوده باشه که بعد از پنج هفته که از پانزده امتیاز فقط تونسته سه امتیاز که اونم حاصل دو باخت و سه مساوی هست بیاره.خدا باعث بانیشو لعنت کنه که تیم رو خار خفیف کردن این چه روزیه منتظر باخت با گلهای بالا تو دربی باشید.دربی قبلی که صدر بودیم چهارتا خوردیم الان که ته هستیم....شما بازی دیروزه حریفت رو دیدی ؟؟ اونا هم هیچی نیستن فقط با هم هماهنگی خوبی دارن دیروز سانس اوردن
دربی هم شرایط خواص خودش رو داره معلوم نمیشه نتیجش اصلا الانم اول فصله انقدر نا امید و داغون نباشین
بازی فرشید امروز همرو امیدوار کرد واقعا این پسر عالیه مطمنا خیلی بهتر هم میشه پادوانی هم بیاد برا دفاع عالی میشه
تیم ماشین سازی هم تیم خوب و پر مهره ای هستش
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ولمون کن خداییحاج فتل بعلاوه کرانچار بوووود که رفت دینامو.....
حداقل تا نیم فصل باید علی منصور حمایت کنیم دعواهارو بزارین بعد دربی اگه امروز اون تک به تکارو گل کرده بودن حال و روزمون بهتر بود چرا چیپ آخه
ولی بازم به امید برد در دربی و اولین برد و کندن از ته جدول
شما بازی دیروزه حریفت رو دیدی ؟؟ اونا هم هیچی نیستن فقط با هم هماهنگی خوبی دارن دیروز سانس اوردن
دربی هم شرایط خواص خودش رو داره معلوم نمیشه نتیجش اصلا الانم اول فصله انقدر نا امید و داغون نباشین
بازی فرشید امروز همرو امیدوار کرد واقعا این پسر عالیه مطمنا خیلی بهتر هم میشه پادوانی هم بیاد برا دفاع عالی میشه
تیم ماشین سازی هم تیم خوب و پر مهره ای هستش
دوست عزیز به نظر شما استقلالی نمیای! یه استقلالی هیچ وقت تیمشو انقدر خار و ذلیل نمیکنه بگه از تیم رقیب 7 تا گل میخوریم حتی اگه بدترین بازیکنا و مربی رو هم داشته باشیم.قبل بازی گفتم خدا کنه طوری نشه که برای نیافتادن بجنگیم به مزاغ بعضی از دوستان خوش نیومد حالا توصیه من به منصوریان اینه که یک دفاع کاملا اتوبوسی هست که یک باخت دیگه یا بهتر بگم فاجعه رخ نده ۴ و ۶ که داریم ۷ یا ۸ اضافه نشه.
دوست عزیز شما از کجا فهمیدی که استقلالی نیستم از اینکه خونم بجوش اومده و بعد از ۲۲ سال آبی بودن نمیتونم ضعیفترین استقلال رو ببینم شاید خیلی از طرفدارن بیان مطالب رو بخونن و برن ولی شما اگه بیطرفانه تمام پستهای که بعد از اومدن این آقا اومده بخونی تمام دوستان از روی دلسوزی دارن پست میزارن نه تخریب تیم این آقای مغرور کاری کرده که تو دل اکثر استقلالی ها خالی شده برای دربی شما برو آمار خرید بلیطهای دربی رو ببین الان هنوز یک پنجم بلیط سهمیه استقلال فروخته شده ولی اونور همه رو خریدن.دوست عزیز به نظر شما استقلالی نمیای! یه استقلالی هیچ وقت تیمشو انقدر خار و ذلیل نمیکنه بگه از تیم رقیب 7 تا گل میخوریم حتی اگه بدترین بازیکنا و مربی رو هم داشته باشیم.
در ضمن به نظر من پرسپولیس امسال به شدت ضعیفتر از پرسپولیس پارسال هست.این بازیو که باید به تراکتور میباختن بازی قبلی رو با صبا به زور و با کمترین قرصت به دست آمده بردن بازی قبلیشو که به کمک ابر و باد مه و خورشید امیری توپو سانتر کرد و دخسوس توپو زد توی گل خودشون و دیگه فرصت گله دیگه ای هم نداشتن.
منم از این نتایج نارحتم و روی یه سری بی تجربگی های منصوریان انقدر امتیاز از دست دادیم. اما اگه توی همین بازی امروز قرار بود عدالت رعایت بشه ما باید 6 بر 2 میبردیم.
اونا کلا دوتا موقعیت داشتن ما فقط 5 تا تک به تک داشتیم!
منصوریان باید به اشتاهات خودش پی ببره. اینکه مگویان اونجا به درد نمیخوره. به نظر من از بازیکن جوونی مثل نورافکن استفاده کنه بهتره. یا برای مهاجم نوک علی قربانی گلزن تر هست و کاوه رضایی باید مکمل باشه.
جابر انصاری واقعا بد بازی میکنه و میتونه حداقل برای چن بازی هم شده بزارش روی نیمکت و از بازیکنی مثل برزای استفاده کنه.
ایشالله هرچی که هست نام بزرگ استفلال همیشه پرافتخار باشه.
هنوز هم وقت هست میشه اسکوچیچ رو آورد .حالا اگر قرار باشه منصوریان بره کی باید بیاد؟
اکثر مربیای خوب تیم دارن
کدوم گزینه ها می تونن جانشین بشن
دنبال گزینه خاصی نباشید. الان تنها گزینه ای که جواب میده و تیم باهاش از بحران بی سابقه فاصله میگیره اینه : "هر کسی جز منصوریان"حالا اگر قرار باشه منصوریان بره کی باید بیاد؟
اکثر مربیای خوب تیم دارن
کدوم گزینه ها می تونن جانشین بشن