• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ذره ای جا برای بحث فنی و آنالیز و این چیزا باقی نمونده. منصوریان باید بره. حتی اگه به فرض محال ، دربی رو هم ببره باید بره. والسلام!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خدا را شکر میکنم بازی رو ندیدم . بیش از این نباید به علی منصور وقت بدن . منافع استقلال مهم تر از همه چیزه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
ببین استقلال به کجا رسیده که به 2 هیچ باختن راضی شدیم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این حرکات چیه
01142257.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فاز اینک آخر زمان مارلون براندو برداشته .:D:general502:
یعنی خوب تیمی ساختی علی منصور

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا همین ماشین سازی یکم جرات داشت امروز 3 تا رو هم بهمون میزد یکم فشار میآورد
من به تاکتیک بازی کاری ندارم
منصوریان گلابی تو که شاگردی کیروش رو کردی حداقل مثل اون یاد میگرفتی روی ضربه کاشته و ایستگاهی گل بزنی
دو تا کاشته آخر بازی داور توپ رو چسبوند روی خط محوطه جریمه تیم مقابل همچین بازی رو شروع کردن که من گفتم یاخدا یعنی اینا یکبار تمرین شوت از پشت محوطه جریمه یا پاس تو عمق نکردن !!! بازیکن ها تو محوطه جریمه حریف پای همدیگرو میزنن جای توپ
توی خط دفاع و محوطه جریمه خودمونم عینن همین کار تکرار میشه
این یعنی تیم سرمربی نداره !!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا من چند هفته پیش گفتم این تیم درست بشو نیست.بعضی از دوستان اومدن و توپیدن که هنوز زوده و تیم درست میشه و از این حرفا.الان لطفا بیان باز دفاع کنند

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خیلی بازی خوبی بود !!!!
مصاحبه علیمنصور
ارزیابی از بازی؟
بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم و شروع فوق العاده ای داشتیم. بعد از دریافت گل دچار دستپاچگی شدیم ولی از عملکرد فنی بسیار راضی هستم. در خط حمله بسیار خوب بودیم و بد شانس بودیم که توپها گل نشد. دروازه بان حریف شرایط بسیار خوبی داشت و باید بگوییم در استفاده از موقعیت بدشانس بودیم. بازیکنان ما بسیار خوب بودند و نزدیک به 7 موقعیت ایجاد کردیم. از خط هافبک بسیار راضی هستم و باید بگویم در دقایق پایانی نیز موقعیت گل داشتیم اما با بد شانسی موفق به گلزنی نشدیم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مدیر عامل احمق مونم جای اینکه بره با بازیکن ها و کادر فنی صحبت کنه رفته وسط فصل داره دنبال قرارداد بازیکن ها و مبلغش میگرده و داد میزنه از قرار دادتون نصفش کسر میشه
جای انگیزه دادن بازیکن رو بی خیال میکنه
اینم آوردن که از استقلال انتقام اون شعار ها رو علیه وزارت ورزش بگیرن
اصلا این گلابی بی خاصیت به عنوان مدیر عامل الان مسئولیتش چیه ؟؟!!!! یاد حاجی بخیر خودش یک پا سرمربی بود
نمیزاشت تیم تو بحران بره یک تنه بار تیم رو دوشش بود
دلمون براش خیلی تنگ شده
پورحیدری هم مریضه و بهتر بود بازنشسته میشد
اونم دیگه رمق اینکه با مشکلات استقلال بجنگه رو واقعا نداره

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خداییش فرشید اسماعیلی ۳۰۰ میلیونی به اندازه چند تا از بازیکنای میلیاردیمون ارزش داره.واقعا وقتی رفت بیرون تیم از حمله افتاد

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یا خدا ....برای دربی آمادست !!! آمادش اینه !!!

سرمربی تیم فوتبال استقلال با حضور در نشست خبری دیدار استقلال برابر ماشین سازی پس از کسب یک تساوی خانگی پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد:

ارزیابی از بازی؟
بازی بسیار خوبی را شاهد بودیم و شروع فوق العاده ای داشتیم. بعد از دریافت گل دچار دستپاچگی شدیم ولی از عملکرد فنی بسیار راضی هستم. در خط حمله بسیار خوب بودیم و بد شانس بودیم که توپها گل نشد. دروازه بان حریف شرایط بسیار خوبی داشت و باید بگوییم در استفاده از موقعیت بدشانس بودیم. بازیکنان ما بسیار خوب بودند و نزدیک به 7 موقعیت ایجاد کردیم. از خط هافبک بسیار راضی هستم و باید بگویم در دقایق پایانی نیز موقعیت گل داشتیم اما با بد شانسی موفق به گلزنی نشدیم.

فرشید اسماعیلی؟
از هواداران می خواهم که شرایط منفی در تیم ایجاد نکنند. دست همه هواداران را می بوسم و می دانم که می خواستند فرشید در زمین بماند اما او به من گفت که خسته است و من مجبور به تعویض شدم. نمی توانم در جریان بازی به همه بگویم که فرشید اسماعیلی خسته است. هواداران سرمایه ما هستند و از آنها می خواهم خویشتن دار باشند. اسماعیلی در این بازی بالای 10 کیلومتر دوندگی داشت و نمی شود به همه این موضوع را توضیح داد. بختیار رحمانی نیز بازیکن بسیار خوبی است و تلاش می کنیم تا با استقلالی های دیگر هم سو شود.

01142256.jpg

مشکل تمام کنندگی در استقلال؟
داخل رختکن نیز به این موضوع اشاره کردم و به بازیکنان گفتم که اگر در فوتبال گل نزنیم، تحت فشار گل خواهیم خورد. مجید حسینی امروز بسیار خوب بود و مطمئنم در آینده به تیم ملی می رسد. نمی توانم بگویم تمام کننده نداریم زیرا بازیکنانی داریم که در تیم های خود ستاره بودند. روی بازیکنان به دلیل وجود هواداران فشار است و همانطور که گفتم بد شانس بودیم. کاوه رضایی یک نخبه است و من مطئنم او در استقلال موفق می شود. دو یا سه توپ روی دروازه ما آمد و ما یک گل خوردیم اما از عملکرد تاکتیکی بازیکنان بسیار راضی هستم. ما باید حفظ نتیجه را به خوبی یاد بگیریم زیرا این موضوع حتی از مسائل حاشیه ای نیز بسیار مهم تر است.

رضایت از هافبک های میانی؟
امید ابراهیمی یکی از بهترین هافبک های ایران است و در ابتدای لیگ جایزه گرفت. فرشید باقری نیز به یک زمان کوتاه نیاز دارد تا با فضای استقلال عادت کند. در یک تیم بزرگ وقتی از موقعیت ها استفاده نمی کنی سردرگم می شوی و حریف یک انرژی مضاعف می گیرد که کار را سخت می کند.

مشکل در دفاع میانی؟
تشخیص کادرفنی این بود که با مگویان ساختار دفاعی را تقویت کنیم. حسینی در تعطیلات بسیار خوب بود و پادوانی نیز نیاز به زمان دارد. ساختار دفاعی ما اما در این بازی خوب بود و اجازه خلق موقعیت به حریف را نداد. یک اتفاق در این بازی رخ داد و ما گل خوردیم. در دفاع چپ به دنبال یک ساختار مستحکم هستیم و شاید در بازی های بعد نیز مگویان بازی کند. بسیاری تمرینات ما را نمی بینند و نمی دانند که بازیکنان چه شرایطی دارند. شاید اگر توپ قربانی گل می شد این اشتباهات به چشم نمی آمد که البته این خاصیت تیم های بزرگ است که اشتباهات آنها دیده می شود.

استقلال در دربی؟
برای دربی کاملا آماده هستیم و احتیاج داریم تا در طی هفته از نظر روحی تقویت شویم. در طول هفته به بازیکنان آموزش می دهم که چه دیدار بزرگی در پیش دارند. تیم بسیار قابل احترامی حریف ما است و با آنها در مستطیل سبز رقابت می کنیم. حق دوست نیز اگر آماده باشد می تواند در این بازی به ما کمک کند.

فعالیت در لب خط؟
قبول ندارم که حرکت کنار خط من باعث استرس می شود. من به بازیکنان انرژی مثبت می دهم و چون پشت سر من هستید متوجه نمی شوید. من کنار خط وایسادم تا بازیکنان جوان متوجه بشوند اشتباه برای من است و با آرامش بازی کنند. تیمی که بازیکن جوان دارد باید سرمربی خود را کنار زمین ببیند. اگر از بازیکنان من بپرسید قطعا به شما می گویند که انرژی منفی از من نمی گیرند. اگر قرار بود همه بشینند روی نیمکت دیگر حضور کنار زمین لازم نبود و همه به داخل جمعیت می رفتیم. تیم جوان نیاز دارد تا من را ببیند و از حضور من انرژی مثبت بگیرد. بازیکنان همیشه من را نگاه می کنند و از من انرژی می گیرند تا بازی را ادامه دهند.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
پافشاری برای استفاده از مگویان همچنان ادامه دارد......
یاد داستان های هاشم بیگ زاده و بزرگوار افتادم!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نمیدونم واقعاً درد این تیم رو الان باید به کی گفت! این تیم مثل یه بچه صغیر شده. هیچ متولی و صاحب و مسئولی نداره. یک هیات مدیره فرمایشی و نمایشی داره که همه افرادش ناکارآمد و بی خیال هستند و کاری به مسائل باشگاه ندارند و اصلاً معلوم نیست که وجود خارجی دارن یا نه چون چندتاشون تا حالا اصلاً رویت نشدن! اونی هم که به عنوان مدیرعامل آوردن اصلاً نمیدونه چی به چی هست و کسی هم قبولش نداره. خودشم فکر کنم خودش رو قبول نداره ، چون یک آدم مفت خور و بله قربان گو بیشتر نیست که حتی حرف زدنش رو هم بلد نیست و هیچکس هم ازش حساب نمیبره. کادر فنی و بازیکن ها رو هم که خودتون مشاهده می کنید.
باشگاه رو هواست.
با ادامه این اوضاع و احوال ، باشگاه استقلال به زودی منحل نشه صلوات!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
افتخاري :

بعد از دربي راجع به ادامه فعاليت منصوريان با استقلال صحبت مي كنيم.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
بازی رو تو ورزشگاه دیدم
حتی لازم نیست آنالیزور باشی.
کل بار تیم رو گذاشته روی خسرو و وریا ... مگویان رو گذاشته دفاع چپ که به همه تیم ها بگه خیالتون راحت ما از این طرف حمله نمی کنیم.
بازیکن ها هم یه جوری بازی می کنن که انگار باید مثل ماشین یه سری دستورات اجرا کنن. مدافع پا به توپ مثل منتظری که مواقع لزوم وارد فاز حمله بشه نداریم. همه توپ ها به ابراهیمی ختم می شه

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
قبل بازی گفتم خدا کنه طوری نشه که برای نیافتادن بجنگیم به مزاغ بعضی از دوستان خوش نیومد حالا توصیه من به منصوریان اینه که یک دفاع کاملا اتوبوسی هست که یک باخت دیگه یا بهتر بگم فاجعه رخ نده ۴ و ۶ که داریم ۷ یا ۸ اضافه نشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا