• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها میشه جواب دو صفحه قبل منو بدید:(:(:(:(;):lol:
خیلی ممنون

Magician User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که با 4Shared کاملا موافقم. راستی چرا اینجا نظر سنجی نداره ؟

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
*برای دادن اطلاعات هر چه کاملتر به شما عزیزان از این پست قسمت سازگاری با سیستم رو هم اضافه میکنم که امتیاز آن از 5 داده میشه و هر چه امتیاز بیشتر باشه برنامه با سیستم سازگارتره و خرابی کمتری داره;)
توضیح مختصر:برنامه ای بسیار قوی در زمینه عوض کردن Owner که خیلی بدرد بخور و لازم هست به این ترتیب که شما آدرس فایل exe رو بهش میدید و میگید به هنگام با شدن این EXE برو Owner رو به فلان تغییر بده;) البته در قسمت لانچ بایدخودتون EXE برنامه رو باز کنید.
*برای گرفتن نتیجه بهتر شورتکات برنامه را از پوشه Windows بعد Start Menu بعد Programs کپی کنید و در پوشه Windows بعد Start Up پیست کنید فراموش نکنید که در Settings برنامه تیک Add icon to tray زده شده باشد;)

نسخه: 2.1

تست شده: [•]

حجم: 128 کیلوبایت

عکس :
5931356_Screen007.png
5931355_Screen008.png
5931354_Screen009.png

سازگاری با سیستم: 4/5

سیستم مورد نیاز: همه پاکت پی سی ها

لینک سازنده: --------

لینک دانلود: Download

فعال سازی: -------

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر: با این برنامه یک سیستم عامل مجازی زیبا بر روی PPC خود درست کنید و مدیریت آن را بدست بگیرید;)

نسخه: 1.0

حجم: 3 مگ

تست شده:[•]

عکس :
SimpleOS_June_1_2008.jpg

سازگاری با سیستم: 3/5

لینک اطلاعات: Info

فعال سازی: مجانی

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر: برنامه ای بسیار قدرتمند در زمینه تولید و ویرایش فایل های صوتی با بالاترین کیفیت ممکن (CD Quality) که دارای UI بسیار عال و کنترل آسان است

نسخه: 1.1

حجم: 1.5 مگ

عکس :
phoenix1.gif

سازگاری با سیستم: 5/5

فعال سازی: برای استفاده از این برنامه باید Owner Name خود رو تغییر بدید و سپس سریال را وارد نمایید برای این کار به شما برنامه Easy Set Owner 2.1 را پیشنهاد میکنیم.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا هر وقت من پست میدم دیگه کسی بعدش پست نمیده؟؟؟؟؟؟
121.gif

راستی فرهاد 4Shared تصویب شد؟؟؟ دانیال که قبلاً موافقتش رو اعلام کرده بود حالا تو کلاً موافق هستی؟؟؟
تا الان 4 بار این سوال رو کردم جونه هیراد ایندفعه جواب بده (برای اینکه ضایع هم نشیم یچی بگو :( )

misagh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها جون احتمالا منم شاید آدم باشم کسی جواب منو نمیده ؟ راجع به registere 1-2 remot و برنامه برای sonyEricsson p990i و نرم افزار برای تبدیل فیلم برای این گوشی من Aplus , spb dvd , sompy , clone dvd را امتحان کردم اما رو گوشیم جواب نداد مرسی از همتون:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چرا هر وقت من پست میدم دیگه کسی بعدش پست نمیده؟؟؟؟؟؟
121.gif

راستی فرهاد 4Shared تصویب شد؟؟؟ دانیال که قبلاً موافقتش رو اعلام کرده بود حالا تو کلاً موافق هستی؟؟؟
تا الان 4 بار این سوال رو کردم جونه هیراد ایندفعه جواب بده (برای اینکه ضایع هم نشیم یچی بگو :( )

هیراد جان، اینکه بخوایم همه ی اعضا فایل هارو یه جا آپلود کنن، فکر نمی کنم کار خیلی درستی باشه، حداقل امنیت بالایی نداره. ولی اگه مثلاً هیراد و محسن و بولت تصمیم بگیرن از یه اکانت مشترک استفاده کنن و برنامه هارو مرتب شده و تروتمیز بذارن روی اکانت 4shared شون، چرا که نه
2usv2c8.gif

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
هیراد جان، اینکه بخوایم همه ی اعضا فایل هارو یه جا آپلود کنن، فکر نمی کنم کار خیلی درستی باشه، حداقل امنیت بالایی نداره. ولی اگه مثلاً هیراد و محسن و بولت تصمیم بگیرن از یه اکانت مشترک استفاده کنن و برنامه هارو مرتب شده و تروتمیز بذارن روی اکانت 4shared شون، چرا که نه
2usv2c8.gif

موافقم،من هم فكر ميكنم در اختيار گزاشتن يوزر نيم و پسوورد به صورت آزاد براي همه خيلي ريسك بالايي بهمراه داره دليلشم كاملا مشخصه :rolleyes:

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
یک سری تم wm6 ایــنجا می تونید پیدا کنید

بعد برای Glossy کردن اون دوتا بار بالا و پایین در wm5 هم، این برنامه ای که اتچ کردم رو یه تستی بزنید
3550.gif

مرسی توی اون سایت تم های قشنگی بود ولی توی گوشی به شکل عکسشون نشون داده نمیشدن
اصلا ضخامت خط های بالا و پایین توی عکس ها بیشتره و به قول شما glossy هم هستند
اون برنامه هم خیلی خوبه ولی تو گوشی من نوشته های 4 گوشه صفحه رو بهم میریزه اگر یک ورژن جدیدترش یا انگلیسیش پیدا بشه خیلی عالی میشه

شاید همین موضوع باعث بشه که بعد از یک سال و نیم jamin خودم رو unlock کنم و با این rom های wm6 دست ساز بیفتم به جونش :p
چون فعلا پول خرید گوشی wm6 ندارم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
2usv2c8.gif

من موافقت ام را دقیقا با کاری که فرهاد گفت اعلام کرده بودم ، به نظر من هم جمع کردن همه فایل ها یک جا اصلا برای امنیت خودمان هم به صلاح نیست ، چه دیدی یهو ما هم آدم معروفی شدیم بعد می گویند این بابا جزو کلن های وارز بوده:(
ولی شما ها که همه 4شیرد باز هستید ، به نظرم بهتره که همین کاری که گفتن رو بکنید ، همدیگر رو هم می تونید پوشش بدید

mhr54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ضمن تشکر از پروفسور magician
و جناب مستطاب oauroukou
خوشحالم که سریال این ورجن صحیح است و روی ورجن 2.32.175 هم کار میکند
به تمام دوستان عرض میکنم من بشدت با این برنامه کار کرده ام و آنرا از
ضروریات پی پی سی میدانم . چرا؟ چون حقیر متخصص +A
و سیستم عامل هستم (ببخشید جهت توضیحات بعدی عرض کردم و الا شاگرد همتونم)
تمامی عملکردهای بهینه سازی و رفع اشکالات پارتیشن بندی کارت حافظه و آزادسازی حافظه
تخلیه اضافات رجیستری و یکپارچه سازی کارت و و و و .... که فقط با بررسی دقیق شما مشخص میشود
پس همین امروز نصب آنرا به همه توصیه میکنم
با تشکر فراوان از دانشمندان:
Dani , X-Farhad , overload , Hirald , Lover ,...
:rolleyes::rolleyes:

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
ضمن تشکر از پروفسور magician
و جناب مستطاب oauroukou
خوشحالم که سریال این ورجن صحیح است و روی ورجن 2.32.175 هم کار میکند
به تمام دوستان عرض میکنم من بشدت با این برنامه کار کرده ام و آنرا از
ضروریات پی پی سی میدانم . چرا؟ چون حقیر متخصص +A
و سیستم عامل هستم (ببخشید جهت توضیحات بعدی عرض کردم و الا شاگرد همتونم)
تمامی عملکردهای بهینه سازی و رفع اشکالات پارتیشن بندی کارت حافظه و آزادسازی حافظه
تخلیه اضافات رجیستری و یکپارچه سازی کارت و و و و .... که فقط با بررسی دقیق شما مشخص میشود
پس همین امروز نصب آنرا به همه توصیه میکنم
با تشکر فراوان از دانشمندان:
Dani , X-Farhad , overload , Hirald , Lover ,...
:rolleyes::rolleyes:

چون ننوشتید نمیدونم ولی فکر کنم راجع به pocket mechanic صحبت میکنید
درسته که دل و روده دستگاه رو براتون میریزه بیرون ولی 2 تا اشکال داره:
یکی اینکه در اختیار گذاشتن همه چیز برای کسی که کمی بی اطلاع و بیدقت باشه و ماجراجویی کنه میتونه فاجعه بار باشه.( مثلا sktools هم همینطوره )
دوم اینکه برنامه های کرک یا سریال دار نوشته جناب anton tomov یکمک دلدرد دارند یعنی اگر متوجه بشه که شما بدون خرید دارید از برنامه اش استفاده میکنید یک کرمی توش فعال میشه که دستگاهو میریزه به هم

برای رفع مشکل اول اگر شما استفاده های جالبی سراغ دارید و تست کرده اید در اختیار ما هم بگذارید تا حالی ببریم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
توضیح مختصر: با این برنامه یک سیستم عامل مجازی زیبا بر روی PPC خود درست کنید و مدیریت آن را بدست بگیرید;)

نسخه: 1.0

حجم: 3 مگ

عکس :
SimpleOS_June_1_2008.jpg

سازگاری با سیستم: 3/5

فعال سازی: مجانی

آقا ورژن GVGA اینو داری؟!!:eek:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه علیرضا! شرمنده برنامه چون اولین ریلیزش هست فقط واسه VGA و QVGAـه قراره با ریلیز نسخه پولی واسه همه صفحه ها ریلیز بشه;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر: با این برنامه همه آرزو میکنید که که کاش ویندوز موبایل 2003 یا 2002 داشتید;) چرا؟ چون با این برنامه میتونید از برنامه های نصب شده بر روی پاکت پی سی تون فایل CAB. بسازید:eek::eek: منم تعجب کردم ولی مشکل اینه که 2003 ندارم که تست کنم و رو 5 هم جواب نداد :( مطمئنم که این برنامه به کارتون میاد مخصوصاً وقتی فایل CAB گم میشه یا پاک میشه یا وقتی فایل های CAB یه ستاپ رو میخواید و..... امبدوارم لذت ببرید ;)

نسخه:1.4

تست شده:[ ]

حجم: 350 کیلوبایت

عکس :
CabBackup%20Main%20Screen.jpg

سیستم مورد نیاز: ویندوز موبایل 2003 و 2002

سازگاری با سیستم: 4/5 (فقط حدثه چون برنامه تست نشده)

لینک اطلاعات: -------

فعال سازی: فول ورژن
بشینید حال کنید
85.gif

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان, بعد از مدتها دارم پست میدم آخه دلو زدم به دریا و یک PDAL خریدم
حالا موندم تو بک آپ گیری و غیره .....

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
چون ننوشتید نمیدونم ولی فکر کنم راجع به pocket mechanic صحبت میکنید
درسته که دل و روده دستگاه رو براتون میریزه بیرون ولی 2 تا اشکال داره:
یکی اینکه در اختیار گذاشتن همه چیز برای کسی که کمی بی اطلاع و بیدقت باشه و ماجراجویی کنه میتونه فاجعه بار باشه.( مثلا sktools هم همینطوره )
دوم اینکه برنامه های کرک یا سریال دار نوشته جناب anton tomov یکمک دلدرد دارند یعنی اگر متوجه بشه که شما بدون خرید دارید از برنامه اش استفاده میکنید یک کرمی توش فعال میشه که دستگاهو میریزه به هم

برای رفع مشکل اول اگر شما استفاده های جالبی سراغ دارید و تست کرده اید در اختیار ما هم بگذارید تا حالی ببریم

اين رو من نشنيده بودم. اما بعد از نصب اين برنامه و كركش گوشيم هنگ كرد.
شما مطمئنيد؟

Magician User

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخر سر کسی

این

Zircon Music Player رو نداشت واسه WM6 WM5 Smartphone است.

4ldbhw1.png

بالا