چرا هر وقت من پست میدم دیگه کسی بعدش پست نمیده؟؟؟؟؟؟![]()
راستی فرهاد 4Shared تصویب شد؟؟؟ دانیال که قبلاً موافقتش رو اعلام کرده بود حالا تو کلاً موافق هستی؟؟؟
تا الان 4 بار این سوال رو کردم جونه هیراد ایندفعه جواب بده (برای اینکه ضایع هم نشیم یچی بگو)
هیراد جان، اینکه بخوایم همه ی اعضا فایل هارو یه جا آپلود کنن، فکر نمی کنم کار خیلی درستی باشه، حداقل امنیت بالایی نداره. ولی اگه مثلاً هیراد و محسن و بولت تصمیم بگیرن از یه اکانت مشترک استفاده کنن و برنامه هارو مرتب شده و تروتمیز بذارن روی اکانت 4shared شون، چرا که نه![]()
یک سری تم wm6 ایــنجا می تونید پیدا کنید
بعد برای Glossy کردن اون دوتا بار بالا و پایین در wm5 هم، این برنامه ای که اتچ کردم رو یه تستی بزنید![]()
هیراد جان، اینکه بخوایم همه ی اعضا فایل هارو یه جا آپلود کنن، فکر نمی کنم کار خیلی درستی باشه، حداقل امنیت بالایی نداره. ولی اگه مثلاً هیراد و محسن و بولت تصمیم بگیرن از یه اکانت مشترک استفاده کنن و برنامه هارو مرتب شده و تروتمیز بذارن روی اکانت 4shared شون، چرا که نه![]()
با سلام
ضمن تشکر از پروفسور magician
و جناب مستطاب oauroukou
خوشحالم که سریال این ورجن صحیح است و روی ورجن 2.32.175 هم کار میکند
به تمام دوستان عرض میکنم من بشدت با این برنامه کار کرده ام و آنرا از
ضروریات پی پی سی میدانم . چرا؟ چون حقیر متخصص +A
و سیستم عامل هستم (ببخشید جهت توضیحات بعدی عرض کردم و الا شاگرد همتونم)
تمامی عملکردهای بهینه سازی و رفع اشکالات پارتیشن بندی کارت حافظه و آزادسازی حافظه
تخلیه اضافات رجیستری و یکپارچه سازی کارت و و و و .... که فقط با بررسی دقیق شما مشخص میشود
پس همین امروز نصب آنرا به همه توصیه میکنم
با تشکر فراوان از دانشمندان:
Dani , X-Farhad , overload , Hirald , Lover ,...
![]()
چون ننوشتید نمیدونم ولی فکر کنم راجع به pocket mechanic صحبت میکنید
درسته که دل و روده دستگاه رو براتون میریزه بیرون ولی 2 تا اشکال داره:
یکی اینکه در اختیار گذاشتن همه چیز برای کسی که کمی بی اطلاع و بیدقت باشه و ماجراجویی کنه میتونه فاجعه بار باشه.( مثلا sktools هم همینطوره )
دوم اینکه برنامه های کرک یا سریال دار نوشته جناب anton tomov یکمک دلدرد دارند یعنی اگر متوجه بشه که شما بدون خرید دارید از برنامه اش استفاده میکنید یک کرمی توش فعال میشه که دستگاهو میریزه به هم
برای رفع مشکل اول اگر شما استفاده های جالبی سراغ دارید و تست کرده اید در اختیار ما هم بگذارید تا حالی ببریم