• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

:blink::blink:.... 8 9 ساعت؟... برا چی؟
یعنی فایلها مشکل داشت؟:blush:
از بابت پاک کردن متون انگلیسی 28 و 32 هم ممنون.....
این فایلی رو هم که اتچ کردین من دانلود کردم ولی باز نشد.... شما 28 و 32 رو جدا آپلود کنید، من بزارم.....ممنون.....

هری جان قسمت 22 هم گذاشته شد....
فقط الان دیدم.... قسمت 44 تو پست اول نیست... هری اگه هست این قسمت آپلودش کن بزار.. ممنون.....

من 44 رو ندارم اگه کسی داره بده تا آپلودش کنم:happy:

Never

Registered User
لایک‌ها
10
اقای faran20 بعد نگید چرا توهین میکنید اخه شما مغز مگه نداری دارم کلی حرف میزنم . درست بخون زیر دیپلم نوشتم . 2- اینقدر هم خالی بندی نکنید همچین بی نونم و منفعتم نبوده. میخوای برات حساب کنم فکت بیوفته که پول زیر نویسارو هم گرفتین. اره هیچ کس واسه رضا خدا مفتی کار نمیکنه پول شمارو یکی دیگه گرفته . گوش کن اقای سلول خاکستری.

یه دونه دی ودی خام 190 تومنه از این مارک . خوب این فیلم5 دی و دی 300 تومنی هست که روی هر دی و دی
100 کشیدین . 5 تا هست میشه 500 تومن اگه اینو واسه 1000 نفر که بیشتر فرستادید میشه 1000*500=500000 تومن .اینو به اضافه هزینه پست که همجای ایران این قیمت نمیشه این حداکثر قیمته یعنی بخوای از زاهدان بفرستی تبریز .پس یه چیزی پست اضافه واستون میاد که اونم بخوای اضافه کنی. چشماتو باز کنی همیچین برای رضای خدا و بدونه منفعت و اشتراکی اینا هم نبود . داداش چی فکر کردین حالا پول شمارو یکی دیگه گرفته منتش سر ماست . پس لطفا همرو مثل خودتون فرض نکنید . قیمتا هم قیمتای همه جاست نمیخواد قپی بیای که تو دی ویدی میخری دونه 310 تومن به خاطر خدا میدی 300 من خودم بلدم . پس سلول خاکستری لطفا................. شو . عزیزان قیمت دی ودی که گفتم عمده بود ایناهم عمده میخرن .

متاسفم
تمام حرفها رو مهسا گفت اگه قبول کنید من هم با شما قرارداد می بندم
متاسفم
متاسفم

sepanta_sabeti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفم
تمام حرفها رو مهسا گفت اگه قبول کنید من هم با شما قرارداد می بندم
متاسفم
متاسفم

منم واقعا برای همچین طرز فکری که اون بنده خدا داره واقعا متأسفم.

در صورتی که جاهای دیگه این 5 تا دی وی دی رو 18 هزار تومن میده اونم بدون پول پست شما چی چی از خودت می بافی.

واقعا متأسفم.:hmm:
182.gif

.......

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
اقای faran20 بعد نگید چرا توهین میکنید اخه شما مغز مگه نداری دارم کلی حرف میزنم . درست بخون زیر دیپلم نوشتم . 2- اینقدر هم خالی بندی نکنید همچین بی نونم و منفعتم نبوده. میخوای برات حساب کنم فکت بیوفته که پول زیر نویسارو هم گرفتین. اره هیچ کس واسه رضا خدا مفتی کار نمیکنه پول شمارو یکی دیگه گرفته . گوش کن اقای سلول خاکستری.

یه دونه دی ودی خام 190 تومنه از این مارک . خوب این فیلم5 دی و دی 300 تومنی هست که روی هر دی و دی
100 کشیدین . 5 تا هست میشه 500 تومن اگه اینو واسه 1000 نفر که بیشتر فرستادید میشه 1000*500=500000 تومن .اینو به اضافه هزینه پست که همجای ایران این قیمت نمیشه این حداکثر قیمته یعنی بخوای از زاهدان بفرستی تبریز .پس یه چیزی پست اضافه واستون میاد که اونم بخوای اضافه کنی. چشماتو باز کنی همیچین برای رضای خدا و بدونه منفعت و اشتراکی اینا هم نبود . داداش چی فکر کردین حالا پول شمارو یکی دیگه گرفته منتش سر ماست . پس لطفا همرو مثل خودتون فرض نکنید . قیمتا هم قیمتای همه جاست نمیخواد قپی بیای که تو دی ویدی میخری دونه 310 تومن به خاطر خدا میدی 300 من خودم بلدم . پس سلول خاکستری لطفا................. شو . عزیزان قیمت دی ودی که گفتم عمده بود ایناهم عمده میخرن .

واقعاً که خیلی بی انصافید....
یکیم میاد یه کار درست می کنه، اینطور جوابشو میدن.....:hmm::hmm::hmm:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

:blink::blink:.... 8 9 ساعت؟... برا چی؟
یعنی فایلها مشکل داشت؟:blush:
از بابت پاک کردن متون انگلیسی 28 و 32 هم ممنون.....
این فایلی رو هم که اتچ کردین من دانلود کردم ولی باز نشد.... شما 28 و 32 رو جدا آپلود کنید، من بزارم.....ممنون.....

هری جان قسمت 22 هم گذاشته شد....
فقط الان دیدم.... قسمت 44 تو پست اول نیست... هری اگه هست این قسمت آپلودش کن بزار.. ممنون.....

باز نشدچون رینیم نشده.. رینیم کنید Rar و بعد بازش کنید..:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

شما الان خطاب مستقیمت منم دیگه.. مگه شما نبودی کارو رسما 65^&%&^%....

من نخواستم برخ بکشم ولی چقدر چندشم میشه از ادمایی که برای اینکه بگن منم هستم ( اون دهات کوره ای که تو زندگی میکنی دی وی دی اصلا میدونن چیه؟) هر اراجیفی دوست داشتن میبافن..

من واسه 200 نفر سریالو مجانی فرستادم.. خیلی هم راضی بودم نوش جونشون.. کل اینایی که میفروشن از نسخه من کپی کردن..اوناهم نوش جونشون...

برای اینکه دوستان خیالشون تخت بشه.. هر دیسک خام 220 تومن خودش ( دوران سیف دیتا هر دونه 260 تومن) + 20 تومن کرایه حمل رفت و برگشت خرید و تحویل پستی( سوخت و خرابی به کنار) + 15 تومن جلد این میشه هزارو دویستو 75 تومن.. 825 تومن هم پول پست ( انقدر موجد احمقی هستی که 1 بار تا حالا پست نرفتی که این قضیه رو بچه دبستانی هم میدونه که قیمت پست پیشتاز برای سر گوچه و بندر کنار ثابته..انوقت قیمت عمده دیسک خامشو برام جمع میزنی؟:happy: ) و 200 تومن هم پاکت... این شد 2500 تومن..

خودکار و ماژیک هم میزنیم پای خودمون..:lol:

وقت خودم و پول اینترنت و هزینه سیستم و دوپلیکیتور و وقت بسته بندی و برگشتی و خرابی دیسکها هم پشمک...

از همه جالبتر اینکه تو بازم اینقدر شعور پایینه که درک نکردی من تا دیروز مجموعه هارو بدون زیر نویس فارسی ارسال میکردم:lol: پس این قضایا چه ربطی به زیرنویس شدن اینجا داره؟

میدونی چرا جوابتو دادم؟ نه بخاطر دفاع از خودم..جوابتو دادم که یکم احساس وجود داشتن بکنی.. چون ادمایی مثه تو احساس حقارت رو ذاتا همراه میکشن..:);)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دستتون درد نکنه خندیدیم:D:D:D:D:lol::lol::lol:
چرا اینجوری حساب نمیکنید .
هر دی وی دی واسه رایت 30 دقیقه و 5تا دی وی دی داریم واسه 1000 نفر !!
5*1000=5000

5000 *30 دقیقه=150000
که میشه=2500 ساعت

حالا اگه روزی 8 ساعت رایت کنی میشه 312 روز کاری بدون تعطیلی
اگه 1 سال 50 تا جمعه داشته باشه داریم:
362=50+312
یعنی دقیقا 1 سال:lol::lol:(البته عاشورا - تولد امام زمان و عید هم تعطیله:p )
حالا اگه شما میگی کار پر سودیه و قبول داری با 8 ساعت کاری 1 سال برای من کار کنید و جاش 500000 تومن بگیرین .من اول هفته باتون قرارداد میبندم:blink:
تازه اگه حساب کنیم واسه رایت 5000 تا دی وی دی 2 تا رایتر خراب میکنید داریم:
420000=80000-500000

:lol::lol::lol:
دوستان باید ببخشن که رعایت سن و سال رو نکردم و سریعتر از دیگران جواب دادم:happy::blush:

مهسا جان البته من برای رایت هر دیسک 12 دقیقه وقت میزارم ولی شما فکر کردی من فقط کارم زدن جواهری درقصره؟

داقل 2 برابر حجم این مجموعه سفارشهای خودم و دوستان هستش در مورد 100 تا سریال چینی و کره ای و بازی ها و 100 جور مزخرفات دیگه..

همه سریالها رو هم اکثرا خودم دانلود کردم اینم خودتون حساب کنید فقط 100 تا دیسک میشه 400 گیگابایت یعنی 5 ماه دانلود مداوم با یه اکانت حداقل 55 تومنی DSL فقط برای سریالهای چینی تازه... دیوانه ام اینارو میزنم برا ملت؟ ایناهم زیر نویس داره؟

این حرفا بکنار این ادم عقده ای فکر میکنه نوعی واسه چی اینکارا رو میکنم؟ خودمو گنده کنم؟ اونم اینجا که همه سایمو با تیر میزنن؟ وقتی یه نفر عشقش بکشه چیزی خودش داره بیقه هم فیض ببرن باید تحمل اینجور چیزا رو هم داشته باشه..

من کم ایمیل داشتم که طرف میمود قرقره میکرد میگفت فلانی از فلان وبلاگ ( مثلا ایران ریدرز) گفته مجموعه من سانسوریه و فلانه و ال و بله.. واسه منی که سریال خودمو اینا این رفتارو باهاش میکنن زور نباید میداشت؟

اون ادمی که بخواد برگرده و با سیستم مشارکتی سریال ها رو بگیره خودش میدونه نیت منو و هدف اینجارو.. اونی هم که بخواد از اینا سریال بخره میره میخره.. من نه نون کسی اجر میکنم نه به کسی فشار میارم نه منتی سر کسی میزارم... هر کسی هم گوچکتری منتی دیده من سرش بزارم همینجا بگه با تمام وجود جبران کنم..:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

جواب شما رو که بچه ها دادن ... در عین حال راه چاره برای افراد امثال شما ساده اس. اگه با سیستم مشارکت مشکل دارین خیلی راحت، برین از کسی سریال بگیرین که با سیستمش مشکل ندارین. این بحث ها و بی احترامی ها هم بی معنیه.

واقعا آدم تعجب می کنه از این اندازه طلبکار بودن افرادی مثل شما ....

siavash_delta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما الان خطاب مستقیمت منم دیگه.. مگه شما نبودی کارو رسما 65^&%&^%....

من نخواستم برخ بکشم ولی چقدر چندشم میشه از ادمایی که برای اینکه بگن منم هستم ( اون دهات کوره ای که تو زندگی میکنی دی وی دی اصلا میدونن چیه؟) هر اراجیفی دوست داشتن میبافن..

من واسه 200 نفر سریالو مجانی فرستادم.. خیلی هم راضی بودم نوش جونشون.. کل اینایی که میفروشن از نسخه من کپی کردن..اوناهم نوش جونشون...

برای اینکه دوستان خیالشون تخت بشه.. هر دیسک خام 220 تومن خودش ( دوران سیف دیتا هر دونه 260 تومن) + 20 تومن کرایه حمل رفت و برگشت خرید و تحویل پستی( سوخت و خرابی به کنار) + 15 تومن جلد این میشه هزارو دویستو 75 تومن.. 825 تومن هم پول پست ( انقدر موجد احمقی هستی که 1 بار تا حالا پست نرفتی که این قضیه رو بچه دبستانی هم میدونه که قیمت پست پیشتاز برای سر گوچه و بندر کنار ثابته..انوقت قیمت عمده دیسک خامشو برام جمع میزنی؟:happy: ) و 200 تومن هم پاکت... این شد 2500 تومن..

خودکار و ماژیک هم میزنیم پای خودمون..:lol:

وقت خودم و پول اینترنت و هزینه سیستم و دوپلیکیتور و وقت بسته بندی و برگشتی و خرابی دیسکها هم پشمک...

از همه جالبتر اینکه تو بازم اینقدر شعور پایینه که درک نکردی من تا دیروز مجموعه هارو بدون زیر نویس فارسی ارسال میکردم:lol: پس این قضایا چه ربطی به زیرنویس شدن اینجا داره؟

میدونی چرا جوابتو دادم؟ نه بخاطر دفاع از خودم..جوابتو دادم که یکم احساس وجود داشتن بکنی.. چون ادمایی مثه تو احساس حقارت رو ذاتا همراه میکشن..:);)

وحید جان کاملا حق با شماست

منم یکی از اون 200 نفرم که وحید سریالو براش فرستاد اونم 10 روز قبل از اینکه اصلان بچه های انجمن تصمیم به زیرنویس سریال بگیرن ( تازه بجز همه خرجهایی که وحید کرده پس وقتی که ازش طلف شده رو حساب نمیکنی )

این انجمن مدیر نداره این مزاحمو بندازه بیرون

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهسا جان البته من برای رایت هر دیسک 12 دقیقه وقت میزارم ولی شما فکر کردی من فقط کارم زدن جواهری درقصره؟

داقل 2 برابر حجم این مجموعه سفارشهای خودم و دوستان هستش در مورد 100 تا سریال چینی و کره ای و بازی ها و 100 جور مزخرفات دیگه..

همه سریالها رو هم اکثرا خودم دانلود کردم اینم خودتون حساب کنید فقط 100 تا دیسک میشه 400 گیگابایت یعنی 5 ماه دانلود مداوم با یه اکانت حداقل 55 تومنی DSL فقط برای سریالهای چینی تازه... دیوانه ام اینارو میزنم برا ملت؟ ایناهم زیر نویس داره؟

این حرفا بکنار این ادم عقده ای فکر میکنه نوعی واسه چی اینکارا رو میکنم؟ خودمو گنده کنم؟ اونم اینجا که همه سایمو با تیر میزنن؟ وقتی یه نفر عشقش بکشه چیزی خودش داره بیقه هم فیض ببرن باید تحمل اینجور چیزا رو هم داشته باشه..

من کم ایمیل داشتم که طرف میمود قرقره میکرد میگفت فلانی از فلان وبلاگ ( مثلا ایران ریدرز) گفته مجموعه من سانسوریه و فلانه و ال و بله.. واسه منی که سریال خودمو اینا این رفتارو باهاش میکنن زور نباید میداشت؟

اون ادمی که بخواد برگرده و با سیستم مشارکتی سریال ها رو بگیره خودش میدونه نیت منو و هدف اینجارو.. اونی هم که بخواد از اینا سریال بخره میره میخره.. من نه نون کسی اجر میکنم نه به کسی فشار میارم نه منتی سر کسی میزارم... هر کسی هم گوچکتری منتی دیده من سرش بزارم همینجا بگه با تمام وجود جبران کنم..:)

آقا وحید عزیز تا دنیا دنیاست این جور حرفا پشت سر شماست و بهترین چیز اینه که بهشون اعتنا نکنید...بابا جان کسی که نمیدونه تورنت چیه چطور باید بفهمه دانلود کردن یک سریال 23 گیگا بایتی با سرعت 1و2 کیلو بایت بر ثانیه یعنی چی و چه قدر طول میکشه؟؟من خودم سریال رو از تورنت گرفتم(البته قبلش آقا وحید برام فرستادن) از 3 بخش سریال،دانلود 2 بخشش 40 روز طول کشید....اون هم به صورت 24 ساعته...پس لطفا تا اطلاع ثانوی قدر بدونید....

satellite_babak

Registered User
لایک‌ها
0
درود
استاد رکس عزیز
لطفا وقتی کل سریال به زیر نویس فارسی پیوست شد من را برای خرید خبر کنید.:rolleyes:

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
بله یکی از گل ترین بچه های این انجمنه منم خودم سریال از وحید گرفتم ولی خوب همیشه نهایت لطف رو هم به کسی بکنی بازم تعدادی پشتشون رو به آدم میکنن

arash_electric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آخه تو که این همه قشنگ بلدی سود حساب کنی، چرا خود نمیری سریال رو با قیمت 2500 تومان پخش کنی. تو برای ده هزار نفر پخش کن پنج میلیون سود کن، پس چرا نمی کنی، اصلا چرا این جوری حساب نمیکی که منی که سریال رو گرفتم اگر می خواستم از جایی دیگه بگیرم باید 11000 تومن پول میدادم، یعنی 8500 تومن سر راست سود کردم. بعد بغیر از سودش تازه فهمیدم آدم با مرام هم تو ایران پیدا می شه، تو خودت حاضری برای دوست صمیمیت همچین کاری رو بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که بردار رکس برای منی که اصلا نمی شناخت کرد. وحید جان کارت خیلی با ارزشه، به حرف این آدما هم اصلا توجه نکن. این آدما نگران سود خودشون هستند، نه بقیه

arash_electric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اون آدمی که میگه سانسوری داره عقلش نمیرسه که این زیرنویس های انگلیسیش که بچه های اینجا ترجمه کردنش و فارسی جاش نوشتن، اگه فیلم قیچی شده بود دیگه زیرنویس ها با زمان فیلم جور در نمی آمدند. بعدش هم من بخاطر ترجمه ضعیف قسمت 48 به بعد زیر نویس های اورژینالشو لود کردم هیچ مشکل عدم مطابقت زمانی هم نداشت. پس یعنی امکان سانسور وجو نداره. این آدمها که این حرف ها رو از یک جا می خوانند بهتره یکم فکر کنند که فهمیدن این که فیلمی سانسور داره خیلی ساده ست، بچه دو ساله هم می فهمه. پس چرا این همه آدمی که این سریال رو از وحید گرفتن صداشون این جا تو این همه پست در نیامده که سانسوری داره.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داقل 2 برابر حجم این مجموعه سفارشهای خودم و دوستان هستش در ..........:)

من بازم از زحمات استاد رکس تشکر میکنم.
هرکی که تو 1 روز 10 تا دی وی دی رایت کرده باشه میدونه قبول این همه سفارش چه مشکلاتی داره.
:rolleyes:

vahidpsr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بابا اين بنده خدا راست ميگه ولي ديگه اينجاش رو حساب نكرده كه اگر 1000 نفر اين سريال رو بخواهند بايد به اندازه 5000 تا دي وي دي رايت بشه و نزديك به 150 بار هم بايد به پست مراجعه كرد يعني بايد 4 تا دي وي دي رايتر بسوزه و هزينه رفت و آمد به پست هم فكر كنم نزديك 30000 تومان بشه حالا بگذريم از وقتي كه بايد براي اين كار گذاشته بشه . هر كي اين كارو براي سودش انجام بده واقعا احمقه مگر اينكه مثل سايتهاي ديگه حداقل 6000 تومان براي سريال بگيره
مرد حسابي آخه 100 تومن سود روي هر دي وي دي مگه چقدر ارزش داره تا يك نفر بياد هم رايت كنه ، هم پست كنه و هم جواب بچه ها رو در اينترنت بده و هم بقيه بچه ها بيايند و اينهمه ترجمه كنند. اگر شما حداقل با كار ترجمه و تايپ آشنا باشي مي فهمي چقدر سخته پس فقط عشق اين كار بوده نه سود آن

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
من بازم از زحمات استاد رکس تشکر میکنم.
هرکی که تو 1 روز 10 تا دی وی دی رایت کرده باشه میدونه قبول این همه سفارش چه مشکلاتی داره.
:rolleyes:

من میفهمم امروز 5 تا دی وی دی رایت کردم کلی سختی کشیدم تازه یه دی وی دی هم سوزوندم تازه اینم در نظر بگیرید که من بدون ایمیج گرفتن و تست یه ضرب رایت کردم هر کدومش 12 تا 15 دقیقه وقتمو گرفت

ali_reza2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی چند تا پست قبل رو خوندم واقعاً بهم بر خورد دیدم یکی اومده این همه زحمات رو بر دوش میکشه که چی

یه سریال قشنگ رو به دست دوستداران برسونه اونم باچه قیمتی ........

اون وقت یکی میاد اینقدر ...........استاد رکس من به جای این آدم بی ..... از شما معذرت میخام و از زحمات شما تشکر میکنم و یه ایول به شما میگم ایول

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان گروه ترجمه :
مي خواستم بگم قسمت 40 داراي چند مشكل عمده هست كه در درج زيرنويس ها به وجود مياد
منظورم unicode فايلها نيست!!!
در حول و حوش دقيقه 33 اين قسمت زيرنويس به همراه Time track روي صفحه درج ميشه چند بار ديگه هم اتفاق افتاد كه يادم نيست

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
دوستان محبت كرده‌ن. كاري نكنيم كه پشيمون بشن!

راستي بچه‌ها پشت صحنه‌ها ترجمه مشده‌ن؟ يا زير نويس انگليسي پيدا نكردين؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا