• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان چقدر طول میکشه تا باطری پی 990 شارژ بشه ؟ وقتی کاملا شارژ بشه هشدار خاصی میده؟( معمولا 1 ساعت بعد از اینکه شارژر رو وصل میکنم باطری کاملا سبز وشارژر هم خنک میشه!این طبیعیه؟)

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها به نظر من این Firmware جدید (آخرین Firmware) اصلا به درد نمیخوره...حالا الان میگم چرا....
امروز من گوشی خودمو با p990 دوستم مقایسه کردم....در نتیجه:
P990 من P990 دوستم
آخرین Firmware R9F011 فیرمور قبلی
صدای مکالمه بسیار کم صدای مکالمه بسییییییییییییییار زیاد
vloume مکالمه هر دو گوشی تا آخر زیاد بود
حالا یکی راهنمایی کنه من چجوری برگردم به فیرمور قبلی؟! :hmm: :(:(

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان چقدر طول میکشه تا باطری پی 990 شارژ بشه ؟ وقتی کاملا شارژ بشه هشدار خاصی میده؟( معمولا 1 ساعت بعد از اینکه شارژر رو وصل میکنم باطری کاملا سبز وشارژر هم خنک میشه!این طبیعیه؟)

سلام آر.پی.جی عزیز

برای اینکه از شارژ کامل گوشی مطلع بشید میتونی فلیپ رو باز کنی و روی علامت باتری کلیک کنی . اونجا نشون میده چند درصد از باتریت شارژ شده
و یا اینکه با فلیپ بسته این مراحل رو انجام بدی

more---->status

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها به نظر من این Firmware جدید (آخرین Firmware) اصلا به درد نمیخوره...حالا الان میگم چرا....
امروز من گوشی خودمو با p990 دوستم مقایسه کردم....در نتیجه:
P990 من P990 دوستم
آخرین Firmware R9F011 فیرمور قبلی
صدای مکالمه بسیار کم صدای مکالمه بسییییییییییییییار زیاد
vloume مکالمه هر دو گوشی تا آخر زیاد بود
حالا یکی راهنمایی کنه من چجوری برگردم به فیرمور قبلی؟! :hmm: :(:(

دوست عزیز

من فکر کنم گوشی شما مورد سخت افزاری داره چون بنده هم در فرمویر قدیم و هم بعد از آپدیت همچین مشکلی نداشتم و مورد شما رو احتمال میدم مثل گوشی POOYA007 باشه . ایشون هم طدای مکالمه اش کن بود

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
فونت ها رو هم خودم پیدا کردم! :lol: ولی کار نمیکنه نمیدونم چرا... :( این یکی رو دیگه خودم نمیتونم حل کنم! :D کمک لطفا! :blink:

دوست گرامی

شما فایل های مربوط به فونت را در آدرس زیر کپی کنین memory/resources/fonts

سپس فایل html را در مموری گوشی در هر قسمت که دوست دارید کپی کنید

بعد از این مراحل شما بایستی با web browser گوشی فایل html رو باز کنید ( میتونین خود فایل رو از فایل منیجر باز کنید) و متن فارسی خودتون رو در اون paste کنید و یا فارسی در اون قسمت نوشته و کپی کنید و در sms بچسبانید

پایدار باشید

DOWNLOAD

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام بچه ها !

من امروز رفتم علائدين كه 990 بخرم !

فروشنده منو منصرف كرد ! گفت كه همشون چه فرانسه چه ... بدرد نميخورن !

گفت كه روي اين گوشي 1 برد G5 نصبه كه در حد 1 گوشيه 50 هزارتومنيه !

و كلي تلاش كرد كه منو منصرف كنه كه 1 گوشي بغير از 990 بخرم !

تازه من ارزونتر از 340 تومن فرانسويه (ليبل خورده) اين گوشي رو پيدا نكردم !

حالا اومدم تا از شما اساتيد مشاوره بگيرم كه چيكار كنم !؟:(

سرعت پردازش گوشي خيلي برام مهمه !!!!!!‌ سرعتش خوبه !؟؟؟؟؟؟

ممنون !

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام آر.پی.جی عزیز

برای اینکه از شارژ کامل گوشی مطلع بشید میتونی فلیپ رو باز کنی و روی علامت باتری کلیک کنی . اونجا نشون میده چند درصد از باتریت شارژ شده
و یا اینکه با فلیپ بسته این مراحل رو انجام بدی

more---->status
سلام
من این کار ها رو از اول انجام میدادم ..مساله مهم برای من اینه که زمان شارژ واقعی گوشی چقدره؟
چون از وقتی که خاموش میشه و من شروع به شارژ میکنم تا وقتی میگه 100 درصد شده..کلا1 ساعت طول میکشه که به نظرم عجیبه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام بچه ها !

من امروز رفتم علائدين كه 990 بخرم !

فروشنده منو منصرف كرد ! گفت كه همشون چه فرانسه چه ... بدرد نميخورن !

گفت كه روي اين گوشي 1 برد G5 نصبه كه در حد 1 گوشيه 50 هزارتومنيه !

و كلي تلاش كرد كه منو منصرف كنه كه 1 گوشي بغير از 990 بخرم !

تازه من ارزونتر از 340 تومن فرانسويه (ليبل خورده) اين گوشي رو پيدا نكردم !

حالا اومدم تا از شما اساتيد مشاوره بگيرم كه چيكار كنم !؟:(

سرعت پردازش گوشي خيلي برام مهمه !!!!!!‌ سرعتش خوبه !؟؟؟؟؟؟

ممنون !
نخر..ضرر نمیکنی!

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ا چه روشی میشه فهمید این پلاستیک روی پی990 باز نشده

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426

باور كنيد خودم خيلي دوسش دارم ! :(

لطفا با دليلو منطق بگيد !

اگه بگيد خوبه خيلي ممنونتون ميشم !:lol:
اگه دوس داری خوب خوبه...بخر!!!
برای من که پر درد سر بوده..کلی ضرر کردم پاش
حالا خودت میدونی

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
منم میخواستم گوشیمو عوض کنم و میخواستم p990 بخرم ولی وقتی دوستم رو دیدم منصرف شدم ، آخه دوستم حدود 2 هفته پیش یه p990 فرانسه از علائدین به قیمت 380 تومن گرفت بعد 2 روز گوشی خود به خود همینجوری الکی الکی بدون ضربه خوردن ، زمین خوردن ، اب خوردن و نصب برنامه ای خاموش شد و دیگه هم روشن نشد گوشی رو برد نمایندگی (ایران فون) گفتن هزینش 35 تومنه گفت باشه درست کنید بعد کلی الاف کردن گفتن گوشیتون کار زیاد میبره و هزینشم بالای 70 تومنه رفیقمم گفت نمیخوام گوشیرو بدین میبرم ، بعد دیروز بردیم علائدین من چند تا تعمیرکار حرفه ای سراغ داشتم که همشون کارشون تعمیر ppc هست چندین بار فلش کردن ، گوشی درست فلش میشد ولی بازهم روشن نمیشد تعمیرکار گفت یا lcd سوخته و باید تعویض بشه یا مشکل تو برد خلاصه اینکه بالای 100 تومن هزینشه
یکی از این تعمیرکارها که دوستم بود ازش پرسیدم میخوام گوشیمو عوض کنم چی بگیرم p990 بگیرم گفت اصلا این کار رو نکن که بدفرم این p990 اشغال از اب در اومده حالا نمیدونم چی کار کنم ، یه جورایی دوست دارم گوشی که میگیرم صفحه لمسی باشه حالا موندم چی کار کنم :(
نظر شما چیه ؟

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1

باور كنيد خودم خيلي دوسش دارم ! :(

لطفا با دليلو منطق بگيد !

اگه بگيد خوبه خيلي ممنونتون ميشم !:lol:

دوست عزیز

این گوشی سرعت cpu 280 مگاهرتزه که تقریبا با سیستم های پنتیوم 1 برابره

رم این گوشی 64 مگه

و روی هم رفته به نظر من گوشی خیلی خوبیه . حالا درسته که قیمتش افت کرده ولی این به خاطر اینه که این گوشی تازه با قیمت جهانی که اون هم افت کرده به دلایل ( معرفی P1 و تولید بیش از کشش بازار 990 و ...) برابر شده . قابل توجهه که قیمت n73 به پول ما 350 تومنه که تقریبا در همین حد 990 هست ولی در ایران این فروشنده های سودجو هستن که میگن این گوشی از اون گوشی سرتره . ( n72 همون n70 هستش که با قیمت و امکانات کمتری نسبت به 70 تولید میشه ولی تو ایران ؟؟؟؟:wacko:)
مطمئن باشید که 990 الان به جایی رسیده که 7610 نوکیا رسیده و قیمتش stable شده . حالا شاید بالاتر بره ولی دیگه از این پایین تر نمیاد .

بازهم انتخاب با شماست و اگه گوشی رو برای یه سری کارهای معمولی میخواید منم بهتون پیشنهاد نمیدم اینو ولی اگه میخواید باهاش راحت یه کامپیوتر کوچیک با وظایف محدود رو داشته باشید شک نکنید که انتخاب خوبیه

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
منم میخواستم گوشیمو عوض کنم و میخواستم p990 بخرم ولی وقتی دوستم رو دیدم منصرف شدم ، آخه دوستم حدود 2 هفته پیش یه p990 فرانسه از علائدین به قیمت 380 تومن گرفت بعد 2 روز گوشی خود به خود همینجوری الکی الکی بدون ضربه خوردن ، زمین خوردن ، اب خوردن و نصب برنامه ای خاموش شد و دیگه هم روشن نشد گوشی رو برد نمایندگی (ایران فون) گفتن هزینش 35 تومنه گفت باشه درست کنید بعد کلی الاف کردن گفتن گوشیتون کار زیاد میبره و هزینشم بالای 70 تومنه رفیقمم گفت نمیخوام گوشیرو بدین میبرم ، بعد دیروز بردیم علائدین من چند تا تعمیرکار حرفه ای سراغ داشتم که همشون کارشون تعمیر ppc هست چندین بار فلش کردن ، گوشی درست فلش میشد ولی بازهم روشن نمیشد تعمیرکار گفت یا lcd سوخته و باید تعویض بشه یا مشکل تو برد خلاصه اینکه بالای 100 تومن هزینشه
یکی از این تعمیرکارها که دوستم بود ازش پرسیدم میخوام گوشیمو عوض کنم چی بگیرم p990 بگیرم گفت اصلا این کار رو نکن که بدفرم این p990 اشغال از اب در اومده حالا نمیدونم چی کار کنم ، یه جورایی دوست دارم گوشی که میگیرم صفحه لمسی باشه حالا موندم چی کار کنم :(
نظر شما چیه ؟

این گوشی دوستتون احتمالا از گوشی های رفرش شده بوده . من پیشنهاد میدم گوشی رو صرفا به فرانسه بودن نخرید . چون گوشی های تو بازار قریب یه اتفاق چینی الاصل هستن و لیبل ها فرق میکنه . من بهتون گوشی های NO NAME رو پیشنهاد میدم . چون مطمئنا رفرش شده نیستند و به احتمال قریب به یقین در چین تولید نمیشن و بیشترین شباهت رو از نظر ظاهری در مورد لوازم با اصل فرانسه ها دارند

بازهم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوست عزیز

این گوشی سرعت cpu 280 مگاهرتزه که تقریبا با سیستم های پنتیوم 1 برابره

رم این گوشی 64 مگه

و روی هم رفته به نظر من گوشی خیلی خوبیه . حالا درسته که قیمتش افت کرده ولی این به خاطر اینه که این گوشی تازه با قیمت جهانی که اون هم افت کرده به دلایل ( معرفی P1 و تولید بیش از کشش بازار 990 و ...) برابر شده . قابل توجهه که قیمت n73 به پول ما 350 تومنه که تقریبا در همین حد 990 هست ولی در ایران این فروشنده های سودجو هستن که میگن این گوشی از اون گوشی سرتره . ( n72 همون n70 هستش که با قیمت و امکانات کمتری نسبت به 70 تولید میشه ولی تو ایران ؟؟؟؟:wacko:)
مطمئن باشید که 990 الان به جایی رسیده که 7610 نوکیا رسیده و قیمتش stable شده . حالا شاید بالاتر بره ولی دیگه از این پایین تر نمیاد .

بازهم انتخاب با شماست و اگه گوشی رو برای یه سری کارهای معمولی میخواید منم بهتون پیشنهاد نمیدم اینو ولی اگه میخواید باهاش راحت یه کامپیوتر کوچیک با وظایف محدود رو داشته باشید شک نکنید که انتخاب خوبیه

والا چون واسه كار هاي معمولي لازم دارم ميخوام اينو بگيرم !

والا به نظر من 6600 قابليت كامپيوتريش از اين گوشي بيشتره ! بدون اغراق ميگم !

مگه ميشه رو اين گوشي برنامه يا بازي قابل توجهي نصب كرد !؟؟؟؟؟؟

اين گوشي مثل W700 ميمونه كه صفحش لمسيه و امكاناتش كمتره !!

بد ميگم ؟!؟؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
راستي 1 چيزه ديگه !

يه جا خوندم كه كيفيت تصوير M600 از p990 بيشتره !:blink:

درسته !؟؟؟؟؟؟

و اينكه قيمت M600 گرونتره !؟‌ چنده !؟:(

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426

والا چون واسه كار هاي معمولي لازم دارم ميخوام اينو بگيرم !

والا به نظر من 6600 قابليت كامپيوتريش از اين گوشي بيشتره ! بدون اغراق ميگم !

مگه ميشه رو اين گوشي برنامه يا بازي قابل توجهي نصب كرد !؟؟؟؟؟؟

اين گوشي مثل W700 ميمونه كه صفحش لمسيه و امكاناتش كمتره !!

بد ميگم ؟!؟؟
آقا دیگه با 6600 مقایسش نکن بی انصافیه! چه امکانی توی 6600 هست که پی 990 بالاتر از اونو نداشته باشه؟
دبلیو 700 هم که اصلا جاواست و امکاناتش فوق العاده محدوده .(نسبت به پی990)و اصلا قابل مقایسه نیستند البته بجز صدا

میگم انگار شما در مورد این گوشی دچار اشتباه شدی؟ منظور من از اینکه نخری بهتره این بود که درد سر این گوشی در مقایسه با گوشیای دیگه بیشتره! (همش باید چشم براه آپدیت باشی)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
این گوشی دوستتون احتمالا از گوشی های رفرش شده بوده . من پیشنهاد میدم گوشی رو صرفا به فرانسه بودن نخرید . چون گوشی های تو بازار قریب یه اتفاق چینی الاصل هستن و لیبل ها فرق میکنه . من بهتون گوشی های NO NAME رو پیشنهاد میدم . چون مطمئنا رفرش شده نیستند و به احتمال قریب به یقین در چین تولید نمیشن و بیشترین شباهت رو از نظر ظاهری در مورد لوازم با اصل فرانسه ها دارند

بازهم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین گوشی رفرش شده دیگه چیه ؟ گوشیهای no name چیه ؟ من الان میخوام بگیرم بنظرت از گارانتی سیتادل که میگه 470 بگیرم مطمئنه ؟ و میرزه ؟

بالا