سلام
به هیچ عنوان کوتاه نیاید! اگر طرز برخورد فرد مسئول درست و حسابی نبوده با رئیس بخش گمرک صحبت کنید و گلایه کنید و همچنین منشور اخلاقی ارباب و رجوع گمرک اون بخش رو زیر سوال ببرید!!!
در خصوص بسته خودتون هم به عنوان دیرکرد روز تحویل هم از گمرک هم کاری کنید عذرخواهی کنن!!! تاکید میکنم به هیچ عنوان کوتاه نیاید در مقابل چنین افرادی!!! طرف حقوق میگیره با خوشرویی پاسخ امثال مراجعه کننده مثل شمارو بده! از اینکه با زنش یا عروسش یا پسرش مشکل داره دلیل نمیشه جواب شمارو خوب نده!!! برخی لیاقت درست برخورد کردن رو ندارن!
در آخر اینکه گمرک وضعش همینطوریه! البته فقط گمرک اینطوری نیست...
سلام و ممنون از راهنماییتون
آره واقعا نمیدونم بعضیا چرا اینطوری برخورد میکنن,چون واقعا تقاضای خارج از عرفی نداشتم ازش,فکر کنم این که بهم بگن بسته من کجاست حداقل کاریه که میتونن انجام بدن!البته واسه شکایت پیش رئیس یکم دیر شده,باید همون روز میرفتم اعتراض میکردم!
الان مشکل من اینجاست که اصن نمیدونم بسته کجاست!!!که حداقل برم به اونجا شکایت کنم!
پست هلند میگه 25 روز پیش تحویل ایران داده!(الان از زمان ارسال 40 روز میگذره!)
گمرک و پست ایران میگه ما همچین بسته ای دریافت نکردیم!
فرستنده هم فرم تحقیق و بررسی رو پر کرده که معلوم نیست کی نتیجه اش مشخص بشه!(ممکنه چند هفته تا چند ماه زمان ببره!) که قاعدتا تا اون موقع تایم protection تموم میشه و دستم به جایی بند نیست واسه ریفاند مگر شکایت کردن تا قبل از پایان مهلت Protection که میشه 16 آبان!
بهش میگم واسه مرسوله قبلی درخواست برگشت بزنه به جاش یکی دیگه واسه من بفرسته قبول نمیکنه! :/
گمرک ایران هم ایضا میگه که تا مطالبه نامه از طرف فرستنده بهشون نرسه به طور رسمی نمیتونن پیگیری کنن!
انگار گیرنده هیچکاره اس این وسط!
گرفتاری شدیم بخدا

هیچ چیز بدتر از بلاتکلیف بودن نیست!:general505: